Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Igram i ja i ako si ga dobro slozio mozes pocistit sve slabije od Maraudera/Huntera/Centuriona prakticki s jednim clipom, Turian soldier sa Marksmanshipom je gadna stvar za srest. Jos ako imas srece pa si za secondary ubodes Disciple shotgun u Spectre paketu i ko bog.

Ovo ti je moj build pa ga kopiraj, samo uzmi u obzir da si relativno slab protiv Barriera (Banshee ce ti radit probleme, nemoj ga sam napadat odnosno mozes ali onda ga zavlaci dok ne doce netko od biotica):

Marksman 6: (4) Accuracy, (5) Headshots, (6) Recharge Speed

Concussive Shot: nista, to zrtvujes

Proximity Mine 6: (4) Radius, (5) Damage, (6) Radius (mozes Brutea i Atlasa skinut s ovim dosta lako)

Turian Veteran 6: (4) Stability & Damage, (5) Headshots, (6) Stability & Damage

Fitness 6: (4) Melee Dmg, (5) Shield, (6) Fitness Expert

Od opreme imam cistu socijalu - Avenger I sa stability dampnerom i Disciple shotgun

E sad, ima tko kakav dobar build za N7 Destroyera? Na netu su dosta raznolika misljenja, ali uglavnom ljudi kazu da treba pustit Missile Launcher prazan.

Shhhh!! My common sense is tingling!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mass Effect 3
Sunburn kaže...

E sad, ima tko kakav dobar build za N7 Destroyera? Na netu su dosta raznolika misljenja, ali uglavnom ljudi kazu da treba pustit Missile Launcher prazan.

Jedan od buildova za N7 Destroyera ili slijedeće:

Devastator mode - Rank 4 - Weapon Accuracy pa Rank 5 - Rate Of Fire i Rank 6 - Damage Bonus ali ak se još privikavaš na lika koji nema combat roll nije ni 40% veći shield loša stvar

Missile Launcher - fora do silvera a ni na goldu nije baš tako loš ali s ostalim skillovima dobivaš više pa preskočiš ovo

Multi-Frag Grenade - Rank 4 - nije toliko bitno, ovisi na kojim mapama igraš ali možeš i radius probati i damage, probaj prvo radius da se privikneš na njih Rank 5 - Force & Grenades, ne bacaš ih toliko često a i na većini mapa je dosta teško brzo skupit granate ali za crowd control je vrlo dobro jer staggeraju mobove, stoga isto tvoj izbor, probaj prvi put s više njih pa onda damage kad promotaš lika i na Rank 5 ako imaš neke od onih stalnih dodataka za granate ili assault rifles + grenades stavi Force & Damage, ako nemaš onda stavi Grenade Count

T5-V battlesuit - Rank 4 - weapon damage pa Rank 5 Power damage - jer headshots šljakaju samo na obične mobove a na bosseve ne pa je možda bolje staviti power damage da ti granate psotanu jače i na Rank 6 - weapon damage jer ovaj lik nema problema s težinom oružja i nosi uvijek 2 teška oružja, tipa assault rifle i neki shotgun. 

T5-V Internal Systems - sve u health i shields

On nema nikakav combat roll, ne može izbjeći rakete pa ili se držite zaklona ( iz kojeg i pucate preciznije) ili toggle off devastator mode pa ćete brže trčat' i tada se može pokmanuti u stranu malo brže. Eto, nisam u igri ali mislim da je ovako nekako i moj build trenutno no probaj prvo jednu kombinaciju pa prilagodi stilu kak ti igraš i lako promote i napraviš drugačiju konfiguraciju nakon toga {#}

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 9:26 (amanar).
17 godina
Sunburn kaže...

Zbog čega, zaboga? Dobro dođe kad ideš sam na njih nekoliko, ili na Atlasa.

Nego, obzirom da imam Cerberus Harrier, na destroyeru obavezno Devastator mode cijelo vrijeme, 4. accuracy, 5. rate of fire, 6. damage bonus

Harrieru nabildaš magazine upgrade i piercing mod.

Multigrenade su must, rocket launcher je zgodan dodatak.

Ovakav setup ide sam na Atlasa na silveru bez problema. Trebaš vidjeti što radi harrier kada puca brzinom miniguna... :) :) :) dva šaržera i Atlas je dolje.

Obzirom da je Destroyer sporiji kada je Devastator uključen, uzmeš još neki od dodataka koji ubrzavaju kretanje (njih imam k0o pljeve...) i to je to.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Koliko je gold teži od silvera?

Primjetio sam da je skok u težini između bronze i silver lige popriličan, pa me zanima kakav je skok u težini između golda i silvera.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Koliko je gold teži od silvera?

Primjetio sam da je skok u težini između bronze i silver lige popriličan, pa me zanima kakav je skok u težini između golda i silvera.

Također popriličan. Moraš imati dosta dodataka da bi išao na Gold, i ful nabrijano oružje.

Nego, neki dan sam išao buildati soldiera na nivou 1, odabrao sam protiv Cerberusa i Bronze... i upadnem u Platinum.

Needles to say, igra je bila gotova na 3. valu :) ginuo sam kao muha.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan
amanar kaže...
Sunburn kaže...

Jedan od buildova za N7 Destroyera{#}

Prilicno dobro, bez problema sam bio uvjerljivo prvi protiv Reapera u partiji, ali to je bilo na onoj maloj mapi (mislim da je Firebasse Fusion), na nekoj vecoj mapi tipa Rio mozda nece bit tako dobar, u malom prostoru gdje su blizu resupply crateovi je prejak radi granata.

13 godina
Mass Effect 3

Da skuzio sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

U petak krece Operation: Olympus

Squad Goal: Full extraction from Firebase London using any Kit on any difficulty

Allied Goal: Using any Kit/ Map combination against any enemy, complete wave 10 on a combined community total of 200,000 Bronze missions, 175,000 Silver missions and 70,000 Gold missions.

Pa tko bude raspolozen...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Za domovinu s Titom... khm, ne, nije to ta... uglavnom, možete računati na moj mač, luk, i sjek... ne.
Uglavnom, moj Batarian imena Bata Živojinović, koji sa Harrierom ruši Štuke s neba, te koka biotik će sudjelovati u proslavi... ovaj, borbi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moze kratko objasnjenje cemu sluzi promote i kakav efekt ima na likove?
Nisam bas pronasao jasno objasnjenje, a jos nisam krenuo experimentirati. Da li time resetiras likove i kreces od nule ili sto tocno?
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Zura kaže...
Nisam bas pronasao jasno objasnjenje, a jos nisam krenuo experimentirati. Da li time resetiras likove i kreces od nule ili sto tocno?

Da, s time da dodaješ bodove u galactic readiness u single playeru.

16 godina
Father_Dougal kaže...
Zura kaže...

Da, s time da dodaješ bodove u galactic readiness u single playeru.

U multiplayeru ti se povećava N7 rating i to je to. A resetiraju se svi likovi te klase i najčešće se koristi za isprobavanje drugih buildova. Nekad je vikend operacija da moraš promotati 2-3 lika ali to je to za multiplayer, nema drugih benefita a za single player ne znam jer nisam igrao :) 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
Mass Effect 3

POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! POZIV! 

svima koji me imaju dodanog (IvanNuke_HR) da večeras u 21 sat budu ulogirani da malo timski odigramo koju partiju. 
Mikrofon poželjan, ali nije uvjet :) hostat će onaj koji ima veći upload ili po dogovoru :)

Upad po dolasku :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baah!

Danas idem u kino :)

16 godina
Dachande kaže...

Baah!

Danas idem u kino :)

Bit će i sutra nešto jer je nova vikend operacija - skoro pa posvećena olimpijskim igrama u Londonu :) Operation:Olympus 

A treba napraviti slijedeće:

Squad Goal: Full extraction from Firebase London using any Kit on any difficulty

Allied Goal: Using any Kit/ Map combination against any enemy, complete wave 10 on a combined community total of 200,000 Bronze missions, 175,000 Silver missions and 70,000 Gold missions.

Za dobiti commendation pack koji garantira promo weapon treba samo završiti novu mapu iz Earth DLCa - London protiv bilo kojeg protivnika na bilo kojoj težini s bilo kojom kombinacijom likova.

Off.. jel ideš gledati novi Total Recall? {#} Ako da, napiši dojmove :)

17 godina
amanar kaže...

Off.. jel ideš gledati novi Total Recall? {#} Ako da, napiši dojmove :)

Yup :)

Ok, javim :)

Sumnjam da mi sa Jessicom Biel i Kate Beckinsale bude los film, pa sve i da samo stoje na ekranu ko wallpaper :)

17 godina
Mass Effect 3

Bojim se, ništa večeras, server je opet down.
Idem i ja pogledati neki film... :)

On the lighter note...

Eh, nije moje :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 23:41 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Eto odigrao malo prije novu operaciju u Londonu protiv Reapera, i gdje se točno vidi nagrada?

Imam dojam da nisam ništa dobio.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Eto odigrao malo prije novu operaciju u Londonu protiv Reapera, i gdje se točno vidi nagrada?

Imam dojam da nisam ništa dobio.

Operacija ti traje još nekih 64 sata pa nagrada dolazi dan ili dva nakon toga pa opet imaš razdoblje od nekoliko dana u kojem možeš pokupiti nagradu u storeu gdje kupuješ i veteran/spectre packove.

Imaš countdown timer na službenom forumu. To si završio samo onaj dio operacije koji se tiče tebe a allied goal još nije postignut, rekli su da će u subotu navečer na forumu staviti status koliko misija je obavljeno i koliko još nedostaje da se završi i allied goal.

Dakle, samo igrati bronze pa malo silver i ako se može gold.

17 godina
Mass Effect 3

I da se nadovežem, napokon su popravili Origin - sad se vidi friends lista, pa možemo opet malo odšpilati, sinoć je bilo zanimljivo... našao sam Krogan Vanguard konfiguraciju u kojoj sam maltene neranjiv (osim u tri slučaja kad sam napravio charge na Banshee i uletio joj u zagrljaj... ) :) koja scena :)

Uglavnom, koga zanima, 60666 je konfiguracija, charge ide na area i na damage, sa ostalima bildati shieldove do maksimuma, i uzeti reegar shotgun :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nemam jos Krogan Vanguarda ali cu probat kad ga dobijem.

Promoteao sam Infiltratora, lose sam ga slozio. Sad zelim probat CC/Melee Infiltratora jer sam dobio Claymore {#}

Uglavnom slazem ga ovako:

Cloak 6: (4) Damage, (5) Recharge Speed, (6) Bonus Power

Cryo Blast 6: (4) Radius, (5) Cryo Explosion, (6) Recharge Speed

Sticky Grenade: beskoristan

Alliance Training 6: (4) Damage & Capacity, (5) Power Damage, (6) Weapon Weight

Fitness 6: (4) Durability, (5) Shield Recharge, (6) Fitness Expert

Claymore pod Cloakom radi 2000+ dmg, a bonus power omogucuje da opalim i Cryo Blast prije toga u metu.

Vjerujem da ce biti prilicno zabavan {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Moram ovo isprobati, Infiltrator mi je tak beskorisna klasa... ne znam sa njime igrati.
Taj shotgun imam već neko vrijeme, no nemam ideju kaj bi s njime... :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ja samo s Infiltratorom i Soldierom znam igrat, s ostalima se pogubim. Jos Sentinel ajde ali s Adeptom sam zadnja truba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obozavam vanguarda i up close and personal borbu.
Medjutim, kako sam otkrio n7 slayera prije par dana nisam ni slutio kako kombinacija range (phase disruptor, biotic slash) pa charge i eventualno shtgun moze biti zabavna.
Ova dva range biotic napada su strasno jaka na bronze.

Trenutno Igram na laptopu pa se ne usudim ici na silver jer mi nekako smotano igrati.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Upravo sam se skrumpirao na silver nemilice

Povukao sam Wraith shotgun, sad ne znam da li bi koristio njega ili Claymore.

Wraith mi je 1554 dmg cloakan, ali mi se cloak refresha za 3 sekunde, Cryo blast za 2

Claymore mi je 2550 dmg cloakan, ali mi se cloak refresha za 5,5 sekundi, Cryo blast za 4

Probat cu i s jednim i s drugim pa cemo vidjet

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sunburn kaže...

Ja samo s Infiltratorom i Soldierom znam igrat, s ostalima se pogubim. Jos Sentinel ajde ali s Adeptom sam zadnja truba.

Adepti su vrlo slabi, ali su agilni.

Moj omiljeni je Asari Adept, sa konfiguracijom 66644, te Carnifex VII sa piercing modom i onim cranial modom :) dodatno sam joj dao i Geth SMG, sa lightweight modom i piercingom. Recharge time je i dalje 200%.

Taktika - warp, pa dok teturaju, headshot. One jače neprijatelje warp, headshot, throw da izazoveš biotic explosion. Warp ima brži recharge time, pa zato njega, a ne stasis.

Ako si u frci, razbacaj neprijatelje sa throw.

Sa bossovima je slaba i spora, sama treba vremena da skine Atlasa. Zato je tu SMG da pomogne... no taktika je warp+throw, da sa bioticima skineš štiteve. Kolege, naravno, pomažu.

Stasis u biti rijetko koristim, no vrlo je koristan za Phantome - nakon njega par headshotova i na kraju throw :)

Puno kretanja, jer su joj štitevi slabi - ako imaš shield dodatak, koristi ga.

13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Molio bih vas malu pomoc..

Imam velikih grafickih problema,igra radi normalno ali su sjene sve zeznute,ponekad mi budu neke crne sjene preko onog djela broda gdje imate mapu i mogu proc kroz to ali se nista ne vidi kada prolazim..

Moze pomoc?

Updateao sam drivere graficke kartice ali nije bilo pomoci..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
trolljegeren kaže...

Molio bih vas malu pomoc..

Imam velikih grafickih problema,igra radi normalno ali su sjene sve zeznute,ponekad mi budu neke crne sjene preko onog djela broda gdje imate mapu i mogu proc kroz to ali se nista ne vidi kada prolazim..

Moze pomoc?

Updateao sam drivere graficke kartice ali nije bilo pomoci..

Super. Koja grafička kartica je u pitanju, da li je igra patchirana na zadnju verziju? Jesi li probao spuštati detalje, isključivati AA, i tako to...?

13 godina
neaktivan

Sto je tu super? :P

Hvala na pomoci

graficka je ati radeon 3600 hd

a igra je patchirana na verziju koja je potrebna za dlc zadnji pa pretpostavljam da je to to..jesam,i nista nije imalo efekta :/

edit: Evo to izgleda ovako..

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 19:31 (trolljegeren).
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Sada sam vidio da mi je to i u ostalim igrama..da nije do drivera?prije nisam nikada imao problema sa tim

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice