Little Fighter 2

poruka: 15
|
čitano: 5.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Little Fighter 2

Igra koja je dosla dobrim vec u zaborav, a koja ima igrivost koju je tesko usporedit. Koliko smo vremena ubili ovom igricom. Kod nas u Europi ova igra i nije toliko poznata i popularna dok je azijati igraju mnogo vise.

Iako je starija, htio sam je napomenuti i pitat vas, sto vi mislite o njoj? Koji vam je najdrazi lik, od standardnih likova, ovdje bi se mogle i dogovarati borbe preko net-a i sl.

Meni je osobno najdrazi Woody.

I bilo bi lijepo da se drzi ova tema urednom bez uvreda i sl. Kom se nesvidja nema potrebe da ostavlja nepotrebne komentare, nek se jednostavno strpi i svoj visak energije, koji bi ulozio pisuc smece, iznese na nekakav kreativan nacin, kao npr. kopajuc kanale

0 0 hvala 0
17 godina
Little Fighter 2

Kad sam je prvi put instalirao, nisam se mogao odvojiti od nje. Jako je zarazna.

Najdraži standardni lik mi je Firen, a od "bonus" likova mi je najbolji Firzen, premda često igram i s Louis Ex-om.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Little Fighter 2

Ej ekipa. Imam problem sa pokretanjem little fightera. Instaliram igru sasvim normalno, ali kada je pokusam pokrenuti javlja mi ovaj error: this application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix that problem. Probao sam instalirati valjda 5 verzija i svaki put je isto, a frendu radi normalno...ima kakvih ideja?

Danijel

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Little Fighter 2
danijel008 kaže...

Ej ekipa. Imam problem sa pokretanjem little fightera. Instaliram igru sasvim normalno, ali kada je pokusam pokrenuti javlja mi ovaj error: this application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix that problem. Probao sam instalirati valjda 5 verzija i svaki put je isto, a frendu radi normalno...ima kakvih ideja?

Nikad nisam imao takvih problema. Probaj vidjeti na njihovoj stranici za rješenje (ili forumima)
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan
Little Fighter 2

Ok. Hvala.

Danijel

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Little Fighter 2

Meni je igra super. Prelazim sve s bratom. On je većinom Firen ili Henry, ja sam Freeze ili Woody.

Najgore u životu jest biti prosječan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Little Fighter 2

Mogli bi se svi spojit u hamachi?

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Little Fighter 2

Vidio sam na LF forumu da kad igraš multiplayer nisu svi likovi isti tj.da su neki izmjenjeni,znali tko nešto o tome?

Btw moj nadraži lik je Firen......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Little Fighter 2

meni je igra zakon,tesko se odvojit od nje.

najbolji likovi su mi woody i firzen

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Little Fighter 2

Ajme,little fighter 2,pa ja sam to igrao prije 8 godina u osnovnoj skoli na informatici sa frendovima preko lana(nas dvoje ili vise bi se udruzilo i igrali bi single player)igra je odlicna i ves sam potpuno zaboravio na tu igru,mogao bi ju opet skinut i malo se pocet igrat.Od likova najvise sam koristio luisa jer bi se on mogao pretvorit louse-exa koji je predobar.

Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte P35-S3G,DDR II, SATA II Gigabyte GF 9800GT, 512MB DDR3,OC-ed 700/1715/900 2XDDR2 2GB PC6400 (800MHz),SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Little Fighter 2

Ja još uvjek igram Little Fighter... ne mogu reć koji jer imam sve moguće verziije te igre... istina je da je jako zarazna unatoč tome što je 2d... ja sam oduvjek bio Firen i uvjek ću ostat, a moj brat Henry... Stalno treniramo Little Fighter da budemo što bolji...

IMAM PRIJEDLOG, TKO HOĆE MOŽE IGRAT LITTLE FIGHTER SA NAMA ONLINE, EVO PROGRAM KOJI MORATE INSTALIRATI ZA TO(ZOVE SE HAMACHI):

http://lf2-global.com/Downloads/Downloads.asp?id=3&page=1

KAD GA INSTALIRATE SPOJITE SE NA MOJ SERVER, ZOVE SE:

great_fighters

ŠIFRA JE:

croco347

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 17:49 (Anubis).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Little Fighter 2

Meni treba pomoc oko ''borbe'' neznam sve trikove znam npr. obrana,ljevo,napad ili obrana,skok ljevo,napad trazim pomoc oko toga

0 0 hvala 0
17 godina
kostur5 kaže...

Meni treba pomoc oko ''borbe'' neznam sve trikove znam npr. obrana,ljevo,napad ili obrana,skok ljevo,napad trazim pomoc oko toga

U folderu igre imaš readme sa svim potezima svih likova.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
odjavljen
kostur5 kaže...

Svi skoro trikovi se izvode otprilike na istu foru

probas kod svakog OBRANA, pa SMIJER(gore, dole, lijevo, desno), pa NAPAD il SKOK

nefunkcioniraje kod svakog igraca svi trikovi, al u biti se tak izvode, imas jos izuzetke kod neki igraca, gdje ces morat stisnut OBRANA, pa SKOK i UDARAC zajedno da bi izveo potez, kao sto je kod Luisa kad se pretvara u Luis Ex-a, al za to mu mora energija past ispod 50%, ako igras bez cheat-ova :P

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.
14 godina
neaktivan
Little Fighter 2

Prije sam bio Ovisnik o Little Fighter-u skidao sam modove i igrače.Čak postoje cheatovi ukucate littlefighter2.net u izborniku igrača i F6,F7,F8,F9 tipke.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice