Ja sam u Algoritmu kupio cenzuriranu verziju Orange Boxa, nije bilo krvi u TF2, ostale igre su bile OK. Poslao sam pismo Steam Support-u i odmah ti riješe problem. Bar je tako bilo kod mene,...
omg cenzurirana l4d2???
pa nema smisla bez tih crijeva, šikljanja krvi i ostalo
Pozzz. zna li tko riješiti ovaj problem "ENGINE ERROR COULD NOT LOAD LIBRARY CLIENT" TNX
Jedva cekan uzet novi komp. pa da zavrtin dvicu
Nema veze, ceć sam sve vidio... cijena 350 kn, baš su obični gadovi, dignu cijenu za 100 kn, nadam se samo da u Algoritmu ne prodaju cenzuriranu verziju, jer ako da, onda ću se gadno sj**at!!
Frend je danas kupio u algoritmu l4d2 i rekli su da nije cenzurirana verzija, a i to bih rekao odmah po onoj crvenoj sličici +18 (ali, provjera je provjera, 350 kn nije malo).
nije vrijedno za ovu igru bacat pare za novi računar
igram igru online preko SteamUP!-a (sličica toga u Call of Duty: MW2 potraži moj posljednji ili pretposljednji post)
i nije baš nešto, s vremena na vrijeme dosadi, ali su efekti, trajnost, igrivost, grafika, više oružja - puno je bolje od prvog dijela
a lagg je gori
A jesi smisan,neuziman ja novi komp,zbog L4D2,nego zato sta je ovi pre star(Moj PC),a prve igre koje cu zaigrat na novome su MW2,GTA4,L4D2.
Evo i jedne recenzije s naših prostora.
Tu su nahvalili igru da se stvarno zapitam je li vrijedna igranja? Ja sam prvi dio igrao, nije mi se dopao. Tako da drugi nisam ni namjeravao probati, ali sad kad vidjeh ovu recenziju nije mi vise svejedno.
Je l' moze netko da potvrdi da je igra uistinu tako dobra kao sto govore u recenziji ili ne?
Tu su nahvalili igru da se stvarno zapitam je li vrijedna igranja? Ja sam prvi dio igrao, nije mi se dopao. Tako da drugi nisam ni namjeravao probati, ali sad kad vidjeh ovu recenziju nije mi vise svejedno.
Je l' moze netko da potvrdi da je igra uistinu tako dobra kao sto govore u recenziji ili ne?
Igrao sam demo i sigurno je zabavnija, strašnija, izazovnija i ima dosta noviteta, probaj demo na Steamu pa sam vidi.
Pa to ovisi, najviše o tome voliš li takvu vrstu igre, odmah ću ti reći da ukoliko je ne namjeravaž igrat umreženo bacaš lovu, ako češ igrati s ekipom onda ti je toplo preporučam, igra je dobra, no to je jedna od onih igara koje ili voliš i ne voliš.
Pa to ovisi, najviše o tome voliš li takvu vrstu igre, odmah ću ti reći da ukoliko je ne namjeravaž igrat umreženo bacaš lovu, ako češ igrati s ekipom onda ti je toplo preporučam, igra je dobra, no to je jedna od onih igara koje ili voliš i ne voliš.
ajoj, pa ja još ni prvi dio nisam igrao...
Ništa lakše... ovako: odi pod E:\Program Files\Xfire (tamo gdje ti je inst xfire) i otvori datoteku koja se zove xfire_games.ini ili nešto tako slično;
zatim kada to otvoriš, odi pod Edit, Find i upiši "Left 4 Dead 2" i
stisni Find Next, trebao bi nać nešto ovako:
....
a kak dodam ak nemam xfire_games.ini ono show hidden files je enabled na vista ultimate x64
Onda definitivno počni od dvojke, sve je što je bila jedinica plus još brdo toga...
onda je se prvo nekako moram dočepat...
A jesi smisan,neuziman ja novi komp,zbog L4D2,nego zato sta je ovi pre star(Moj PC),a prve igre koje cu zaigrat na novome su MW2,GTA4,L4D2.
khm
ni za te druge 2 igre nije vrijedno tolikih para... :)
Onda radije počni od prvog dijela da stekneš osjećaj za teamwork, vidiš kakve su vrste zombija, gdje se spawnaju, koje su im slabe točke itd....Odlična je jedinica, ali morat ću odigrati dvojku jer sam čuo da je puno bolja u pogledu zombija, novih vrsta, oružja i levela(kampanja).
Onda radije počni od prvog dijela da stekneš osjećaj za teamwork, vidiš kakve su vrste zombija, gdje se spawnaju, koje su im slabe točke itd....Odlična je jedinica, ali morat ću odigrati dvojku jer sam čuo da je puno bolja u pogledu zombija, novih vrsta, oružja i levela(kampanja).
slažem se, počni od prvog dijela, javi mi na PM ako te zanima link...
a dvica je nešto više ušminkana i nabacili nove puške kao ak47, i nove shotgunke itd...
nove zombije ...
Ako je itko željan odigrati jedinicu, sada je na steamu popust 75% i igra dođe oko 6 eura.
Ako je itko željan odigrati jedinicu, sada je na steamu popust 75% i igra dođe oko 6 eura.
ma to steam kenja, sve cijene skoro snižene samo cod4 ni lipe nije pomakao
Znam, ja sam taj frend, i igra je brutalna... to je naravno dobra stvar
ej raja znate li oće li mi stopati L4D2 na EAH4650 1024MB jedinica mi nije stopala.
ej raja znate li oće li mi stopati L4D2 na EAH4650 1024MB jedinica mi nije stopala.
hmm, da, zahtjevnija je, a to se i vidi
imam ja jedinicu na dvd-u, ali nikako ne mogu instalirati. stalno izbacuje crc greške. čak sam i temu bio otvorio
imam ja jedinicu na dvd-u, ali nikako ne mogu instalirati. stalno izbacuje crc greške. čak sam i temu bio otvorio
pa može biti do tog file-a koji se trenutno prebacuje u root folder, piše ti decompression failed...
probaj sve sa DVD-a extract u neki folder i sa neta skiniti taj file pa pokrenuti odatle instalaciju
EDIT:
ludi forum opet uduplava poruke...
probaj sve sa DVD-a extract u neki folder i sa neta skiniti taj file pa pokrenuti odatle instalaciju
probat ću sad sve kopirat na disk pa s njega pokrenut instalaciju. a skinut s neta ne mogu jer imam sporu vezu
probat ću sad sve kopirat na disk pa s njega pokrenut instalaciju. a skinut s neta ne mogu jer imam sporu vezu
a ako ti to ne uspije, nek traje 100 godina, isplati se taj file
a ako ti to ne uspije, nek traje 100 godina, isplati se taj file
opet neće
onda je to do file-a
jedini način je nabavi novi DVD, ili skini sa neta "onu" verziju koja također može online..
Graficki igra i nije mnogo zahtijevnije od prvog dijela :S