Koju igru da igram

poruka: 34
|
čitano: 8.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koju igru da igram

Igrao sam ove igre : WOW-koji je uzasno dosadio igrao sam ga na moltenu,itr, i monster wow

:trenutno igram lol ali mi pocinje dosadjivat-_-

:igrao sam nekoliko browser igre no dosadne su

Igrao sam dofus-dosadio

Igram nesto malo cod4 al dosadi nakon jedne runde

Sta da igram :S

[url=http://www.lolbase.net/eu/CroDino97][img]http://www.lolbase.net/eu/CroDino97/signature/086ffffff.png[/img][/url]

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju igru da igram

Minecraft, Anno 1404...

Maky
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju igru da igram

LOTRO

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koju igru da igram
NoobCrusher kaže...

Igrao sam ove igre : WOW-koji je uzasno dosadio igrao sam ga na moltenu,itr, i monster wow

:trenutno igram lol ali mi pocinje dosadjivat-_-

:igrao sam nekoliko browser igre no dosadne su

Igrao sam dofus-dosadio

Igram nesto malo cod4 al dosadi nakon jedne runde

Sta da igram :S

normalno da ti cod4 dosadio nakon jedne runde kad si {#}....nauci igrat pa ti nece bit dosadno...ako ni to ne prodje onda si downloadaj cod2,cod4 mw2 ili cod black ops.. ;)

HVALA PUNO!
14 godina
neaktivan
Koju igru da igram

Crysis 2 MP,Crysis Wars,ARMA 2 operation arrowhead...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju igru da igram

Pa kakvu bi ti vrstu volio, daj malo više informacija, bit će i nama i tebi jednostavnije, samo molim te nemoj reći bilo što, to ubija u pojam.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Koju igru da igram

World of Tanks MMO društvena strategija eto ti kolko je igra dobra Games Master

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 20:35 (GeneralPag1997).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

World of Tanks MMO društvena strategija eto ti kolko je igra dobra Games Master

Mah, ne ravnaj se po tome.

Metacritic, ipak malo "jače".

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
Koju igru da igram

http://www.humblebundle.com/

Vjeruj mi, nema dosade s ovim :) 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Koju igru da igram

Za tebe ocito nisu igre koje se igraju dugo ( MP) vec neki kratki SS a to su ti vecina današnjih FPSova.

Portal, COD, Bettlefield, MOH...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 23:53 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju igru da igram

Prvo pozz...ja sam nova.... :D zelim da saznam ima li neka zanimljiva igra ali da nezahtijeva mnogo rezolucije i nezauzima mnogo oko 300 mg ili 400..!! HVALA UNAPRIJED{#}

0 0 hvala 0
16 godina

Trine {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Koju igru da igram

Ovako,probo sam minecraft ali nekako mi se nesvidja,a nemogu rec da cod4 neznam igrat jer imam oko 500h igranja i igrao sam u raznim klanovima

Ne bi volio neki fps,radje neku mmorpg al da je stvarno dobra,da ima dosta igraca i dobar community,probo sam infinte aion al imam neki problem pri installiranju

I probat cu World of Tanks

I hvala na odgovorima :D

[url=http://www.lolbase.net/eu/CroDino97][img]http://www.lolbase.net/eu/CroDino97/signature/086ffffff.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izgleda zanimljivoo ...Pokusacu i too..!!! :D :D

14 godina
neaktivan
Koju igru da igram

daj ..pomazite..igra mi se neka igra..ali nezz.koja...pomocc...ali da netrazi mnogo i nezauzima...NESTOO SPORTSKO...NEZ NI JA..!! {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Ajde ti skini Speccy i reci sto tocno imas u kompu, znaci koliko RAM, Koji processor i koja graficka kartica onda cemo vidjeti sta mozes a sta nemozes igrat!

15 godina
neaktivan
Koju igru da igram

ev i mene zanima koju da igram novu igru dobio novi komp ima 5 dana volim fpsove

xfire:toni0106
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju igru da igram

koju bi dobru fps igru preporucili dobio novi pc ima 5 dana

sry for spam :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 14:06 (MR.Boro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Koju igru da igram

Mirror's edge {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Ninchy

Žensko si? Cooking mama, bit će ti prirodno okruženje.

Morao sam :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 14:14 (Somniume).
17 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

koju bi dobru fps igru preporucili dobio novi pc ima 5 dana

sry for spam :S

Probaj novije CODove ako preveriraš serijal, Battlefield Bad Company 2, F3AR, Crysis 2, Metro 2033, Fallout 3 i NV ako voliš RPG FPSove, isto vrijedi i za Borderlands...

Imaš ti materijala.

15 godina
neaktivan
Koju igru da igram

metro 2033 sam tero na starom pcu al ipak bih volio na high probati :)

i gle ja sad igram ac brotherhood na 1920x1080 i imam kad sam u gradu oko 55 fpsa zna pasti na 48.

jeli to ok fps za moj pc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

metro 2033 sam tero na starom pcu al ipak bih volio na high probati :)

i gle ja sad igram ac brotherhood na 1920x1080 i imam kad sam u gradu oko 55 fpsa zna pasti na 48.

jeli to ok fps za moj pc?

Sve poviše 30 je dobro, nemaj straha.

50-55 je dosta dobro.

14 godina
neaktivan

ma moj pravi komp se pokvario ...pa smo kupili neki Laptop evo ti 
ovako mi pise na njemu..! : :  :::: 1.66GHz,512KB cache, 1 GB memory..imam malo memorije pa cu ja to na usb...:D  eto to sve pise

15 godina
neaktivan
Koju igru da igram

da znam kad sam na livadam imam nekad i 80...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Ajde ti skini Speccy i reci sto tocno imas u kompu, znaci koliko RAM, Koji processor i koja graficka kartica onda cemo vidjeti sta mozes a sta nemozes igrat!

ovako mi pise na njemu..! : :  :::: 1.66GHz,512KB cache, 1 GB memory..imam malo memorije pa cu ja to na usb...:D  eto to sve pise

15 godina
neaktivan
Koju igru da igram

jeli u redu da mi temp proc nakon pola sata igranja ac brotherhood na high bude 55 a grafe 60

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To su normalne temperature.

16 godina
Ninchy_K kaže...
CroVandal kaže...

Ram Memorija nema veze sa mjestom na disku koji je laptop u pitanju reci mi oznaku pise na njemu! koliko imas mjesta odes u my computer i tamo pod hard drives imas C: i D:  najcesce i pogledas koliko jos mjesta ima!

14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Ninchy_K kaže...
CroVandal kaže...

Ram Memorija nema veze sa mjestom na disku koji je laptop u pitanju reci mi oznaku pise na njemu! koliko imas mjesta odes u my computer i tamo pod hard drives imas C: i D:  najcesce i pogledas koliko jos mjesta ima!

pa sve sto ima u my compiuter je to....a nije vazno meni koliko mijesta imam...napravicu ja mijesta..kad mi trebne ja cu instalaciju sve staviti na usb..pa cu onda...kad bude bilo mijesta instaliravatii..a ukupno imam 1 gb...tako da preko 500 mb msm da nebi trebala imat igrica...:D :D pa koje imaju...ma nerazumijem se ja nesto u to raz..ovo onoo..to moj brat to sve zna..i tak pa cu ja njega pitati sta trebne.. :D :D pa ima li kakva igra da si igra da je zanimljva i takoo..!! :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice