Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 225.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The War Z

Warz najveće smeće u povijesti igara, i vi uspoređivate dayz i warz. Pa nemogu virovati koliko se ste gl*pi.

Da dayz mrtav {#}, igra ga oko 20 000 ljudi dnevno a taj warz niti 2 000, zato ko misli igrati neka kupi dayz (ARMA 2 CO).

Očekujem gluposti i dosadu
Moj PC  
5 9 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: The War Z
crna jama kaže...

Warz najveće smeće u povijesti igara, i vi uspoređivate dayz i warz. Pa nemogu virovati koliko se ste gl*pi.

Da dayz mrtav {#}, igra ga oko 20 000 ljudi dnevno a taj warz niti 2 000, zato ko misli igrati neka kupi dayz (ARMA 2 CO).

uopće mi se ne da ulaziti u neki fight dayz vs. warz jer dayz čekam standalone i nadam se da neće razočarati. a i tema je već prožvakana sto puta. ali me baš zanima gdje si izvukao ovaj podatak o 2000 ljudi dnevno. očekujem neki pouzdani source, ili čekam tvoje posipanje pepelom kad shvatiš koliko si u krivu. :)

16 godina
crna jama kaže...

mislio sam na razvoj dayZ mod-a, koliko znam vise se ne razvija vec samo nekoliko ljudi odrzava...

12 godina
protjeran
Svinja kaže...
crna jama kaže...

mislio sam na razvoj dayZ mod-a, koliko znam vise se ne razvija vec samo nekoliko ljudi odrzava...

Mislim da bi prije zid shvatio što ti pokušavaš reći ali....

Nevidim potrebu za vrijeđanjem. Svi smo manje više "odrasli" ljudi tako da 

nema razloga zašto nebi mogli voditi raspravu bez vrijeđanja, a i sa obzirom na nove zakone

nikad neznaš kada če ti kaznu naplatiti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 1:34 (bornasepic).
12 godina
Svinja kaže...
crna jama kaže...

Nema potrebe za odrzavanjem DayZ moda kad standalone treba izac za tjedan ili dva. Mod odrzavaju sada ljudi koje je Bohemia odredila i uz put sa njima isprobavaju svaki aspekt standalone. Isto tako ne isplati se kupovati WarZ jer DayZ je puno ozbiljnij. Iza njega stoji tvrtka sa najjacim vojnim simulatorom pa se i vise moze ocekivati od njega nego od WarZ.a. 

12 godina
neaktivan
The War Z

dosadni ste ko k...c s tim day z ,j..o vas day z,ovo je War Z tema ,vec neko vrijeme pratim ovu temu a vi svako malo s tim sranjima  .Meni ja War Z dobra igra a bit ce sigurno i bolja ,a ovaj day z me ne zanima uopce. Eto moro sam ovo rec hebi - ga....

1 5 hvala 0
14 godina
The War Z
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Super su mi odgovori na forumu u vezi katane :)
also be giving everyone a UNIQUE Katana!
Stvarno misle da su im igraci kreteni.
Can I trade my katana for a refund?
14 godina
NEW_MAN kaže...
Super su mi odgovori na forumu u vezi katane :)
also be giving everyone a UNIQUE Katana!
Stvarno misle da su im igraci kreteni.
Can I trade my katana for a refund?

Na forumu je komedija što se tiče odgovora. Zadnjih par puta kada nešto zeznu igračima ubace malo itema ili novaca na račun. Bilo bi dobro da imaju nekakv cilj napisan službeno.

Ovako kad sergey kaže radimo na enginu,zombijima,autima,oružjima,serverima... Vidi se nemaju kvalitetno razrađen plan produkcije. Uostalom vidi se na serverima koji se malo malo ruše. Također sa cheaterima se nisu puno odmakli. Sada je vrjeme da ubace neke stvari koje su obećali,ali to nema smisla kada je trenutačna situacija igre najblaže rečeno žalosna.

14 godina
The War Z

As a token of gratitude for all of your support and patience with The War Z we will be adding Katana's to the game! What you say? That's not very impressive... Yeah I know Not only that but we will also be giving everyone a UNIQUE Katana! No one else will have access to these... unless they kill you There can be only one!. These items do not exist in any form so they must be made from scratch; we will have them ready late next week. Thanks for being here and your continued support!

Hebala ih katana. Bolje da rijese hakere i hopere.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 10:49 (Casper127).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
moderator
SimeKZ kaže...

Nema potrebe za odrzavanjem DayZ moda kad standalone treba izac za tjedan ili dva. 

Kako si došao do toga?

Imaš neki link ili?Zadnje što je rekao je ovo.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Casper127 kaže...

Hebala ih katana. Bolje da rijese hakere i hopere.

ha gle, hoppera se stvarno moze jednostavno rijesiti i to tako da uvedu da se u vremenskom razdoblju od 30 minuta (više manje) mogu promjeniti samo 2 servera.. simple as that

a kaj se haxora tiče... sumnjam da će išta više napravit...

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
protjeran
The War Z

Imam osječaj da ljudi očekuju malo previše od niskobuđetnog tima. 

Da je ovo igra Ubisofta ili Rockstara onda ok, ali barem koliko sam ja informiran ovo je Hammerpointu prva igra koja je 

dobila nekakvu pažnju tako da nebi škodilo da ljudi malo smanje očekivanja i pruže malu potporu (ili barem prestanu trolat po WarZ temi).

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
pirat kaže...
SimeKZ kaže...

Nema potrebe za odrzavanjem DayZ moda kad standalone treba izac za tjedan ili dva. 

Kako si došao do toga?

Pogledaj si onaj video sta sma staviou ArmaDayZmod temi. Ono je bilo u 10 mjesecu i reko je da ce sigurno izac u 12mj. Sad su promasili rok a uz sve sta je reko da je gotovo i sta sad ubacuju/poliraju. Polovicom ovog mjesec mora izac. Druge nema.

15 godina
moderator
SimeKZ kaže...
Pogledaj si onaj video sta sma staviou ArmaDayZmod temi. Ono je bilo u 10 mjesecu i reko je da ce sigurno izac u 12mj. Sad su promasili rok a uz sve sta je reko da je gotovo i sta sad ubacuju/poliraju. Polovicom ovog mjesec mora izac. Druge nema.

Vidio sam taj video još u tom 10mj.

Al kako ovdje govori sumnjam da će ovaj mjesec.

U {#}-u smo,postoji tema DayZ (standalone) pa možemo tamo nastaviti

سمندری ڈاکو
13 godina
bornasepic kaže...

Da je ovo igra Ubisofta ili Rockstara onda ok, ali barem koliko sam ja informiran ovo je Hammerpointu prva igra koja je 

dobila nekakvu pažnju tako da nebi škodilo da ljudi malo smanje očekivanja i pruže malu potporu (ili barem prestanu trolat po WarZ temi).

Ljudi su bijesni zbog lažnog marketinga. Rekli su jedno, pismeno, i dobili drugo. I onda se počelo još više istraživati i svakakva su se sranja našla...

Propada ovo, pokapat će ih. Šteta ljudi će izgubiti poslove... Ne znam koliko je što čija greška.

14 godina
SimeKZ kaže...
pirat kaže...
SimeKZ kaže...

Kako si došao do toga?

iracionalno i glupo razmišljanje, smijat ću ti se za polovicom ovog mjeseca, zapravo već sada ti se... {#}

12 godina
neaktivan
tigerija kaže...
bornasepic kaže...

Ljudi su bijesni zbog lažnog marketinga. Rekli su jedno, pismeno, i dobili drugo. I onda se počelo još više istraživati i svakakva su se sranja našla...

Propada ovo, pokapat će ih. Šteta ljudi će izgubiti poslove... Ne znam koliko je što čija greška.

Više od 15 dana nisu ubacili nikakav patch ,fix ni ništa slično.A ono za čim igra vapi je anti-cheat zaštita.bez toga je neigriva.

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! SINN FEIN !
16 godina

nema veze dobili smo katanu to bude rijesilo sve probleme :D

12 godina
alscaul kaže...
SimeKZ kaže...
pirat kaže...
SimeKZ kaže...

Kako si došao do toga?

iracionalno i glupo razmišljanje, smijat ću ti se za polovicom ovog mjeseca, zapravo već sada ti se... {#}

Ja se tebi smijem sta igras ovo smece sto je iracionalno i glupo bacanje novaca.

A ne znam zasto se imas smijat. 

14 godina
The War Z

opet iracionalno i glupo razmišljanje(od kud ti informacija da sam kupio igru), ja nisam kupio igru, a ti si u prošlim komentarima spomenuo da jesi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 17:30 (alscaul).

0 1 hvala 0
12 godina
The War Z

Kupio i prodao pa znam o cemu pricam. A ti ocito nisi igrao niti jedno niti drugo i ne shvacam sta onda uopce radis ovdje i odgovaras na moj post ? 

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
The War Z

Dosta {#}-a.

Smarate vise sa tim DayZ vs. WarZ

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
The War Z

pa kad ko budala veliš, mora da bude izašlo za 2 tjedna, drugoga nema... jako maloumno i glupo.... 

Istina, bio im je plan izdati igru do kraja godine, ali s njihovi posljednjim postovima izgleda da će potrajati još koji mjesec, ugl. vidjet češ ti za ta tvoja " 2 tjedna izlazi, NEMA ŠTA!"

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
The War Z

Sime, ako nije problem da se ti i još neki članovi foruma klonite ove teme. Nišata nečemo dobiti raspravom.

Nemožeš govoriti da je dayz standalone bolji od WarZ-a jer još nije niti izašao a kako je i sam Rocket rekao mogu zaje**t cijelu 

igru bez problema.

Ti imaš svoje mišljenje o WarZ-u mi imamo svoje. Teško da češ (barem moje) uspjet promjenit tako da bih te zamolio da 

se prestaneš trudit. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Svinja kaže...

nema veze dobili smo katanu to bude rijesilo sve probleme :D

Sa katanom ćemo uspješno odbijat metke ispaljene od strane aimbotova i wallhackera . {#}

Daj raji jednu virtualnu katanu da ne bude ljuta zbog hakera i nekog neimenovanog problema zbog kojeg su serveri bili off oko 25-26 sati i svi su sretni.

Držim da će igra postat igriva tek nakon ubačene anti-cheat zaštite.Ovako nema smisla .Nije ovo CoD da kickaš tipa i gotovo. Nakon farmanja par sata dobiješ metak u glavu iz Južne Amerike i čekaš sat vremena na respawn.

Koji je cilj onda kad nemožeš ni upotrijebit snajper koji si sa mukom našao nakon 20 dana igranja?

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! SINN FEIN !
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

ne shvacam sta onda uopce radis ovdje 

Ja ne shvaćam što ti radiš ovdje, u temi.

Gdje god na ovom forumu nešto napišeš mora ić kontra nečega ili nekoga.

Nije mi jasno gdje crpiš inspiraciju za pljuvanje po svemu.

Molio bih te lijepo kao člana ovog foruma ako nemaš nešto konstruktivno za napisati da se bar ne javljaš sa porukama koje vrijeđaju nečije mišljenje.

Ako se meni sviđa igra i ako se meni igra igra, od kuda ti pravo ismijavat moje mišljenje?

O ukusima se i onak ne raspravlja. Igraj kaj ti se sviđa i uživaj u tome, piši o tome. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 18:34 (DadoZG).
12 godina
protjeran
DadoZG kaže...
SimeKZ kaže...

ne shvacam sta onda uopce radis ovdje 

Ja ne shvaćam što ti radiš ovdje, u temi.

Gdje god na ovom forumu nešto napišeš mora ić kontra nečega ili nekoga.

Nije mi jasno gdje crpiš inspiraciju za pljuvanje po svemu.

Molio bih te lijepo kao člana ovog foruma ako nemaš nešto konstruktivno za napisati da se bar ne javljaš sa porukama koje vrijeđaju nečije mišljenje.

Ako se meni sviđa igra i ako se meni igra igra, od kuda ti pravo ismijavat moje mišljenje?

O ukusima se i onak ne raspravlja. Igraj kaj ti se sviđa i uživaj u tome, piši o tome. 

{#}

16 godina
neaktivan
The War Z

PORUKA SA FEJSA:

The War Z

Our current anti-hack has proven to be extremely reliable and has been catching many hackers. Over time it will improve on it's effectiveness and will continually catch more and more hackers. Starting today January 4, 2013 ALL bans are permanent!
{#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 21:02 (Scrappy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Scrappy kaže...

PORUKA SA FEJSA:

The War Z

Our current anti-hack has proven to be extremely reliable and has been catching many hackers. Over time it will improve on it's effectiveness and will continually catch more and more hackers. Starting today January 4, 2013 ALL bans are permanent!
{#}

Po ovakvim porukama očito Sergey nije ništa naučio. Ili je jednostavno toliko arogantan. 1+

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice