Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.298.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Guild Wars 2

Ajmo ljudi dajem acc za 150kn,pozurite,akcija {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Hey guys,

Just a quick update on where the whole scavenger hunt system stands since I know that’s a topic many of you have brought up recently. We’re not currently actively working on building any sort of legendary precursor scavenger hunt, this is something we want to do in the future and we’re in the midst of designing how this would function, but no one is actively building this feature and you should not expect in the Jan/Feb/March releases at this point.

We are however working on expanding reward systems to make them more re-rewarding across all parts of the game, making the open world more rewarding, and adding new ways you can earn precursors as rewards via new reward systems taking advantage of our open persistent world.

Some of these additions will come as early as the January release, and will get covered in more detail in the next week or two as well release all the details about this release once testing has signed off it’s all ready to go in January. (we’ll also provide a high level summary of our goals with reward systems, etc. in our 2013 blog post, which should be out next week)

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2

puno trkeljanja a malo ili nista konkretnih poteza. ovako kako stvari stoje ne vjerujem im nista dok ne vidim patch notes. do tada je pauza od gw2 dok ne dodu neke ozbiljnije promjene.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Guild Wars 2

Toliko sam je cekao, a tako brzo odustao od nje...

Ako ce ovakve sve "next gen" igre biti, kupit cu ponovo ZX Spectruma i rasturati Manic Miner-a {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Virty kaže...

Ako ce ovakve sve "next gen" igre biti, kupit cu ponovo ZX Spectruma i rasturati Manic Miner-a {#}

ili kao ja uzmi war in the north pa se ubijaj s tim, a kad ti dosadi, opet kao ja, uzmi witchera 2 :D

17 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

ili kao ja uzmi war in the north pa se ubijaj s tim, a kad ti dosadi, opet kao ja, uzmi witchera 2 :D

Imam Witchera 1 i 2, dobreee {#}

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Planiram kupiti GW2 do ljeta i zanima me da li se igra isplati kupiti? Do sada sam igrao WoW na privatnim serverima. Ako mi možete reći gdje se najbolje i najpovoljnije može kupiti?

Programer,web developer

0 0 hvala 0
15 godina
Wedran Dev kaže...

Planiram kupiti GW2 do ljeta i zanima me da li se igra isplati kupiti? Do sada sam igrao WoW na privatnim serverima. Ako mi možete reći gdje se najbolje i najpovoljnije može kupiti?

tebi se def isplati, plati jednom za igru i vise se nikada ne moras brinuti koliko ti je prepaid vremena ostalo :) a i wow na privatnim serverima je meh meh ^^

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ok, planiram kupiti GW2 preko njuškala ili slično...Mogu li na postojećem accountu mijenjati ime i raditi nove charactere?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

kupi preko sophoslab-a igra ti dodje za 24h

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ne znam dal mi se isplati platiti 350 kn ako još nisam probao igrati...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SkyEye kaže...

Ne znam dal mi se isplati platiti 350 kn ako još nisam probao igrati...

možeš raditi nove charactere, može se već naći jeftino na njuškalu

16 godina

Ma nađi negdje "polunovo" za oko 200kn. Vidio sam i vamo na forumu da ljudi prodaju za vrlo nisku cijenu.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Da netrazim puno (hehe) evo ovako

Dajem League of Legends Account za Guild Wars 2

Na Accountu imate:

2 runepage(zasto tako malo? Zato sto mi nije bilo potrebno vise, igrao sam s frendovima premade ESL, imate svega od AD do AP pa sve do Armora, resist itd.)

Elo:871 (Elo nece vise biti vazan jer kada pocne S3 nece postojati elo nego ce se kalirati po medaljama koje ste dobili u S2 tako nesto sam procito, ugl. nece vise postojati elo)

Champions: Imam 77 championa 

Skinova: Imam par kupljenih i par free skinova 

U acc ulozeno jako truda ima sve ukupno 2000 odigranih gameova

ako nekog zanima mozete me PM-ati

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Daj mi objasni kak imaš 871 elo sa 2000 gameova? LoL

Cijela vrijednost accounta je u elo-u (trenutno), a poslije budemo sortirani po nekakvim skupinama iz kojih se bude lakše napredovalo. 

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

odlučio sam kupiti guild wars 2 

pošto nije raspoloživ u sophos labu gdje sam planirao kupiti box, gledao sam malo po njuškalu al nema baš previše ponuda 

pa me zanima dali mi možete preporučiti neki drugi dučan s dostavom da kupim box 

ili ako neko prodaje key slobodno se javite na pp :D

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znam da si imao dobru namjeru :P

'nije raspoloživo' 

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
13 godina
Guild Wars 2

Ah my bad,inace kad nije raspolozivo nema cijene {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jel ima netko preporuku za guild na Desolation serveru u kojem se priča engleski i koji koristi voice chat? Htio bi u neki više casual koji ne zahtjeva neku predanost i posvećenost guildu, da ima ljudi za dungeon runove po mogućnosti.

0 0 hvala 0
17 godina
idoh kaže...

Jel ima netko preporuku za guild na Desolation serveru u kojem se priča engleski i koji koristi voice chat? Htio bi u neki više casual koji ne zahtjeva neku predanost i posvećenost guildu, da ima ljudi za dungeon runove po mogućnosti.

tesko je ista preporuciti jer sve ovisi o tvom lvl-u u fraktalima. tesko da ce te primit neki guild u kojima je vecina ljudi lvl 15-20. bar dok ne dode taj patch koji ce to promijenit. 

jer nema smisla raditi ove ''stare'' dungeone kad su fraktali onaj content koji ti daje najbolje stvari. moras shvatit da se ti fraktali vecinom rade u static grupama. 5 ljudi koji to stalno rade, jer nema smisla uzimati nekoga tko nije isti lvl kao ostatak grupe (npr ti lvl 1 oni lvl 5) jer tako samo nazadujes. i onda to automatski znaci da moras biti vise posvecen tome (ako se ekipa dogovori kojim danima i u koji sat ce to radit)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 23:39 (Obi Wan).
16 godina
Guild Wars 2

pozdrav svima, gdje da kupim igru ? nezelim algoritam 

Neznam kojim će se oružjem voditi treći svjetski rat, ali znam da će se četvrti voditi kolcima i kamenjem. Albert Einstein

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.sophoslab.hr/ ali trenutno nije respoloživo {#}

13 godina
Guild Wars 2

Imas i http://www.crovortex.com/ ak si iz Zagreba oni su dosta pouzdani i brzi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

mislim da ti se ne isplati kupovati novo, na njuškalu se nađe već jako jeftino

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jel se možete vi ulogirat u igru? Meni neće pa neće... :(

The game client is unable to gain access to the log-in server...

0 0 hvala 0
17 godina
Jesse kaže...

Jel se možete vi ulogirat u igru? Meni neće pa neće... :(

The game client is unable to gain access to the log-in server...

ne bih znao nisam se dugo vremena logirao.

17 godina
neaktivan

ujutro samo nije radilo jedno vrijeme, radi normalno sada... :)

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozdrav ljudii, imam jedno pitanje. Gdje mogu kupiti samo key za GW2 po mogućnosti što jeftiniji. Hvala

Lp!

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice