Svaki tim u wow pvp arena turniru ima na izboru max opremu, koju gema po svom izboru, odnosno slaze si statse, pa si slaze spec s kojim ce igrati da upotpuni svoj team. poznavanje SVIH skillova od SVIH klasa je obavezno ako zelis nesto postici u pvp.u. ti likovi koji tebi dolaze nisu nikada presli 1800 rejting.a ako i toliko. mislim o cemu mi pricamo pogledaj te turnire, pogledaj kako se igra. nemas pojma o cemu pricas, nikakvi kinezi ni broj rejdova nema utjecao, kao ni sam gear jer svi imaju MAX gear... odi prouci malo neke stvari prije nego pocnes prosipati bisere. i pokazi mi jednog igraca koji je igrao hc wow i presao na gw? odnosno neka se predstavi ovdje. dajte vise vi i dizanje tog gw.a u nebesa, pomirite se s cinjenicom da je gw prosjecan mmo kojeg je na trenutke dizao pvp koji su sjebali. o cemu mi tu pricamo pogledajte broj igraca wow.a i gw.a danas i scenu koja se vrti iza tih naslova. gw1 mi nema nista za ponuditi, od gw2 ocekujem jako puno toga i lijecenje svih boljki iz jedinice, ako to ne naprave cekati cu slijedece next gen mmo... u cemu je frka?
m8....you might as well be talking to a wall...