Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Gozz kaže...

Još se nemogu naviknuti da je zeleni item bolji od plavog... Šta WoW uradi od mene :d

A da? LOL, da i ja nesto novo naucim {#}. A ja brijal, jbt kak vec na tak malim levelima dropaju plavi itemi :D

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

nemam pojma kako cu se naviknuti na to, nije to samo wow nego i masa drugih mmorpg.ova ne kuzim zasto su to mjenjali, totalno bezveze.

Tako je bilo i u GW1.

I u Diablu 2.

Nebi vjerovao, ali postojale su igre i prije WoWa...

13 godina
protjeran
smiglcro kaže...
Gozz kaže...

Još se nemogu naviknuti da je zeleni item bolji od plavog... Šta WoW uradi od mene :d

nemam pojma kako cu se naviknuti na to, nije to samo wow nego i masa drugih mmorpg.ova ne kuzim zasto su to mjenjali, totalno bezveze.

U Guild Warsima ti itemi izgledaju ovako: http://wiki.guildwars.com/wiki/Item_rarity. Na početku smo imali bijele, plave, ljubičaste i zlatne iteme, a zeleni su dodani u Sorrow's Furnace updateu kao dropovi bosseva. Meni je sasvim okej da GW serijal zadrži ovakvo sortiranje itema. Ne vidim potrebu za promjenom, zaista.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
16 godina
Guild Wars 2!

Koja je razlika kave su boje?

Imate i zlatnih itema (armora) koji se kupuju za dungeon tokene i u biti su "najbolji" ako to uopce postoji (ne najbolji vec ono sto ce se evenutalno farmat - kao i u GW 1 ne postoji najbolji item, vec preferirani izgled, svi high end itemi ce imati identicne max statse, razlikovat ce se u bonusima koje je moguce transmutati na bilo koji drugi item i u izgledu).

Nakraju, nista nije bitno osim kakav item sa kakvim statovima zelis nosit...

Zasto su to mijenjali pitate? Mene zanima sto je tocno to sto jesu mijenjali? Jesu trebali mozda odigrat WoW koji puta pa napravit kopiju istog da bi vam lakse bilo napravit transfer? Mislim onda nema potrebe igrat drugu igru, igrajte WoW - na njega ste vec navikli.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Šta ti je koi k***, nitko o tome nije pričao, samo sam rekao da mi je to neobično... Take a chill pill dude!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sad mi je tek sinulo, da sam to skontal i u tom kratkom periodu dok sam GW1 igrao. :D

Jos se cudio, wow, pa tu odmah dobri itemi padaju :D

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

kak mi lagano idu na jetru tu par ljudi koji su popili svu pamet svijeta i lijece svoje frustracije preko foruma, rekao sam da mi je cudno da je zeleni bolji od plavog da mi to ne pase i da mi se to ne svidja i da nisam ako navikao, osobno mi tako puca ona stvar sto je tebi to sasvim ok niti mi to imalo smeta, jel smije netko ovdje izraziti svoje mišljenje koje se razlikuje od tu vas par bogova a da ga ne popljujete? lagano ste mi dojadili svi wow hejteri, mmo hejteri, fanbojsi, moj tata je jaci od tvog tate i ostatak zadrte ekipe koji je zabrijao da je forum mjesto gdje treba biti faca. eto uspjeli ste me i nazivcirati s glupostima, odite vrit svi

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

[...], odite vrit svi

Tak je! :D

Kreso91 - all rights reserved Kreso91 - all rights reserved
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 22:33 (1domagoj1).
17 godina
smiglcro kaže...

kak mi lagano idu na jetru tu par ljudi koji su popili svu pamet svijeta i lijece svoje frustracije preko foruma, rekao sam da mi je cudno da je zeleni bolji od plavog da mi to ne pase i da mi se to ne svidja i da nisam ako navikao, osobno mi tako puca ona stvar sto je tebi to sasvim ok niti mi to imalo smeta, jel smije netko ovdje izraziti svoje mišljenje koje se razlikuje od tu vas par bogova a da ga ne popljujete? lagano ste mi dojadili svi wow hejteri, mmo hejteri, fanbojsi, moj tata je jaci od tvog tate i ostatak zadrte ekipe koji je zabrijao da je forum mjesto gdje treba biti faca. eto uspjeli ste me i nazivcirati s glupostima, odite vrit svi

Ne zivciraj se Gollume, nije vrijedno toga... i meni ne pasu te boje sa itemima, al sta je tu je.

Kad krene igra, i svemocni guru-i bit ce na istom nivou kao i ostale obicne duse :)

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Skiiiiillzzzz only biatches :D :D

Joooj, danas sam zaboravil do Algoritma navratit. Arrgh, pa kak, pa kaaaak?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

dakle ti si iznio svoje misljenje da ti taj sistem ne pase, i netko te poklopio svojim misljenjem koje je dijametralno drukcije? nevideno i neocekivano! shvacas da je ovo web forum na kojem su kulturni/pristojni ljudi izumrli?

rjesenje je DA TE BOLI BRIGA :)

kaj se tice boje itema, prenijeli su svoj sistem oznacavanja iz GW1 u GW2 (zapravo prosirili su ga). taj sistem nije isti kao u WoW-u, pa sto. di pise da mora biti.

mislim da kad pocnes igrati GW2 boja itema ce ti biti NAJMANJA razlika u odnosu na WoW standarde.

15 godina
dretva kaže...

dakle ti si iznio svoje misljenje da ti taj sistem ne pase, i netko te poklopio svojim misljenjem koje je dijametralno drukcije? nevideno i neocekivano! shvacas da je ovo web forum na kojem su kulturni/pristojni ljudi izumrli?

kaj se tice boje itema, prenijeli su svoj sistem oznacavanja iz GW1 u GW2 (zapravo prosirili su ga). taj sistem nije isti kao u WoW-u, pa sto. di pise da mora biti.

mislim da kad pocnes igrati GW2 boja itema ce ti biti NAJMANJA razlika u odnosu na WoW standarde.

pa ofc, prilagoditi cu se, kao da je bitna boja itema :) igrao sam gw1 ali se ne sjecam da sam ikada imao zeleni item :) davnoooooo je to bilo, taman kad je wow beta krenula :) i nije frka sto je netko rekao drukcije misljenje nego one djecje fore "idi igra wow" i slicne gluposti obicnih hejtera.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

pa ofc, prilagoditi cu se, kao da je bitna boja itema :) igrao sam gw1 ali se ne sjecam da sam ikada imao zeleni item :) davnoooooo je to bilo, taman kad je wow beta krenula :) i nije frka sto je netko rekao drukcije misljenje nego one djecje fore "idi igra wow" i slicne gluposti obicnih hejtera.

Bas sam potrazio na GW2 wiki, bit ce boja ko u prici {#}Poredak je po vrijednosti/raritetu : bijeli - plavi - zeleni - zuti - narancasti - crveni (i ljubicasti, ali to su transmuted koji su zapravo kategorija za sebe)

U GW1 i nije bilo zelenih na pocetku, kasnije su dodani i jedno vrijeme su bili "prestizni" ali sada vise nisu nikome zanimljivi, pregazile ih godine lol

17 godina
Guild Wars 2!

Red bi bio da su ljubicasti itemi samo za djevojke ili musku gay populaciju :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

Ideš. {#}

Ovakvu plačip1čkastu reakciju na jedan najnormalniji link i odgovor čija je svrha upoznavanje s GW svijetom nisam očekivao niti u najluđim snovima. Kolika mimozica moraš bit da počneš ovako p1zdit nakon što dobiješ pojašnjenje o svom pitanju? Koliko razmažen moraš bit da ti se ne smije čak niti prezentirati mišljenje različito od tvoga?

Tebi su dojadili wow-hejteri? Big deal. Meni su dojadili wow-fanbojsi sa svojim očiglednom nerazumjevanjem GW svijeta pa me ne vidiš da dramim oko toga. Daj se zberi i prihvati objašnjenje kada ga dobiješ.

13 godina
protjeran
dretva kaže...
 Bas sam potrazio na GW2 wiki, bit ce boja ko u prici {#}Poredak je po vrijednosti/raritetu : bijeli - plavi - zeleni - zuti - narancasti - crveni (i ljubicasti, ali to su transmuted koji su zapravo kategorija za sebe)
U GW1 i nije bilo zelenih na pocetku, kasnije su dodani i jedno vrijeme su bili "prestizni" ali sada vise nisu nikome zanimljivi, pregazile ih godine lol

Transmutacija itema mi se čini zanimljivom. Zadržati skin koji mi se sviđa, a pokupiti najbolje statse koje sam dobio na nečemu gadnome.

13 godina
neaktivan

Dali netko zna neki drugi shop osim Algoritma tko prodaje GW2 pre-order,nesto kao internet kupnja digital edition ali da mozemo platit u kunama(opća uplatnica ili internet bankarstvo)?

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Transmutacija itema mi se čini zanimljivom. Zadržati skin koji mi se sviđa, a pokupiti najbolje statse koje sam dobio na nečemu gadnome.

Da, genijalan potez da su to ubacili u igru {#} I kolko sam vidio u beta videosima trasmute stoneova ima za uzet kod svakog karma merchanta odma od starta.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Doduše, ne znam što nije valjalo s implementacijom modanja itema u GW, ali neka im bude... {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dretva kaže...
Langsdorff kaže...

Da, genijalan potez da su to ubacili u igru {#} I kolko sam vidio u beta videosima trasmute stoneova ima za uzet kod svakog karma merchanta odma od starta.

Da,mozes koristit Fiery Dragon Sword ili heritage plate set npr. do kraja igre.

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
15 godina
smiglcro kaže...
dretva kaže...

Idi igrat wow {#}   No da se vratim na vasu raspravu oko boja. Svejedno mi je, igrao sam i gw i wow i milijun drugih. Svjedno mi je ako te nece smetati,odnosno biti cudne u samoj igri.

Kao mnoge igre kada sam prvi put igrao hito sam odustati zbog nekih sitnica sto sam navikao kroz starije naslove, ali ako je nesto dobro promisljeno i kvalitetno implementirano vjerujem da dizajneri nisu to bezveze stavili.

Takoder mi jasan veliki utjecaj wow-a, mnogi su navikli na masu stvari i odluka no ovdje ce biti drugacije dosta. Cak od prvog gw ce biti dosta drugacija igra. No to ce biti stvar prilagodbe, ja osobno vjerujem da cu se brzo prilagoditi. U biti jedva cekam da probam, uz gw2 jedino eto cekam diablo 3 koji isto ima sumnjivih odluka dizajnera, no ipak vjerovatno ti ljudi koji godinama to kreiraju su nekim logicnim sistemom napravili te promjene koje nece svima sjesti na prvu. No uvjek vrjeme pokaze sto je dobra odluka,a sta nije.

Nije da palim vatru,ali pozdrav svim "haterima" {#}

Bf3 - Fallourorigins
15 godina
Langsdorff kaže...

Ideš. {#}

Ovakvu plačip1čkastu reakciju na jedan najnormalniji link i odgovor čija je svrha upoznavanje s GW svijetom nisam očekivao niti u najluđim snovima. Kolika mimozica moraš bit da počneš ovako p1zdit nakon što dobiješ pojašnjenje o svom pitanju? Koliko razmažen moraš bit da ti se ne smije čak niti prezentirati mišljenje različito od tvoga?

Tebi su dojadili wow-hejteri? Big deal. Meni su dojadili wow-fanbojsi sa svojim očiglednom nerazumjevanjem GW svijeta pa me ne vidiš da dramim oko toga. Daj se zberi i prihvati objašnjenje kada ga dobiješ.

Pod 1. gdje si se ti pobogu našao prozvan, vjerovao ili ne ovaj svijet će se vrtjeti i bez tvog mišljenja...

Pod 2. ja nisam nigdje postavio nikakvo pitanje, niti sam tražio ikakav odgovor, lijepo sam konstatirao da mi se to ne sviđa, odi pročitaj moj post opet.

Pod 3. Tebi je normalno prezentiranje mišljenja "idi igraj wow" "postoje u druge igre kraj wow" je ok? <- vidi upitnik, to bi značilo da sam postavio pitanje ^ vidi gore citat, to bi značilo da se pitanje odnosi na tebe. Eto da ti pojasnim kako se komunicira putem foruma.

Inače hvala što si mi objasnio poredak boja u gw1 jer to nisam znao, kao što rekoh budem se navikao nije to nikakav problem, samo će mi trebati vremena da se više obradujem zelenom nego plavom itemu :)

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ma daj, dosta vise o bojama, tak je svejedno, ostavite mi da se veselim kad dobijem plavu {#}

Nego, zanima me sto je s onim da ljudi u GW imaju rezervirana imena za GW 2, jel to ukljucuje i one koji su samo malo igrali, dakle nemaju nikakav Hall of Monuments, vec samo likove s tim imenima (likovi nisu niti na 20. lvlu :( )?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Nego, zanima me sto je s onim da ljudi u GW imaju rezervirana imena za GW 2, jel to ukljucuje i one koji su samo malo igrali, dakle nemaju nikakav Hall of Monuments, vec samo likove s tim imenima (likovi nisu niti na 20. lvlu :( )?

Jedini uvjet je da imaš EoTN, tojest imaš pristup Hall of Monuments.

Ne moraš ništa imat unutra da bi ime bilo rezervirano.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

@smiglcro

1. U onome "par ljudi" sam se pronašao budući da je moj post jedan od dva (dva=par) posta koji odgovaraju na tvoj post. Ili piši konkretnije, ili se pomiri s činjenicom da te čitatelji neće skužiti jer nisu u stanju čitati misli. Tako se komunicira putem foruma, ali i općenito. Jasno, nedvosmisleno i jezgrovito.

2. Tomejto, tomato.

3. Da, najnormalnije prezentiranje mišljenja nekome tko plačip1čkari kako nešto nije WoW je "odi si ga igraj onda, pande ti dolaze". Ovo nije tema "Vaše usporedbe novih igara sa slikovnicom starom 7 godina", već "Guild Wars 2". Samim time, usporedbe GW2, čak i GW, s WoW-om su bedaste i nepotrebne.

Nemaš frke za link. Ako te bilo kaj zanima u vezi GW, slobodno pitaj. Možeš čak i probati kako stvar izgleda - imam dva storage accounta (Prophecies) i mogao bih ti dati pristup jednome da upoznaš barem prvi storyline.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 13:35 (Langsdorff).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Jedini uvjet je da imaš EoTN, tojest imaš pristup Hall of Monuments.

Ne moraš ništa imat unutra da bi ime bilo rezervirano.

Thx. Posto nemam Eye of the North, izgleda da cu se morati pozuriti onda s imenima :D

Imam jos jedno pitanje, jel se mogu negdje ulogirati u svoj account, a da pritom vidim koji su mi likovi na njemu i njih same?

13 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

You shall be missed, my old friends...

Nadam se da ce biti ovoliko gluposti i u kutiji od GW2

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

GW1 ime se mora sastojati od dvije riječi te će taj nick biti rezerviran za GW2, dok će u GW2 ime charactera moći biti samo jedna riječ.

To znači da će na dan izlaska igre sva imena koja se sastoje od jedne riječi biti slobodna ?

Jesam li u pravu?

Sutra idem u Osijek u algoritam, pa vam javim kak je prošlo.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 13:51 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Imam jos jedno pitanje, jel se mogu negdje ulogirati u svoj account, a da pritom vidim koji su mi likovi na njemu i njih same?

Mislim da ne, barem nije bilo prije par godina kad sam zadnji put igrao GW1.

Vidim da su najavili neki veliki update websitea na guildwars.com uskoro, pa možda dodaju i takvo nešto.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice