GTA IV zaključana tema

poruka: 657
|
čitano: 217.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTA IV system requirements

JA IMAM:

INTEL CORE QUAD Q8400 2.63 OVERCLOCKED ON 3.07 GHZ

NVIDIA GTS 250 1GB

2GB APACER 800MHZ + 512MB KINGSTON 667MHZ

ASUS P5QPL-AM

400 W NAPAJANJE

320 GB + 160 GB HARD DISC (7200RPM)

I MENI IGRA RADI NA SVE NAJAČESmijeh

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: GTA IV system requirements
HrvojeHrc kaže...

JA IMAM:

NVIDIA GTS 250 1GB

ASUS P5QPL-AM

400 W NAPAJANJE

Nemoraš se derat

15 godina
neaktivan

če radit ako imam : Windows XP SP 3 ADM athlon dual core procesor 5200+    2.71 ....... 2 gb rama grafička ASUS EAH 3650

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Squnte kaže...

če radit ako imam : Windows XP SP 3 ADM athlon dual core procesor 5200+    2.71 ....... 2 gb rama grafička ASUS EAH 3650

hoće

Can I tell you a secret???I see dead peoples!Oooh this shit is awesome!!
17 godina
neaktivan

Radit ti oče.Samo kako ne znam.To sam vidi kad si instaliraš.Mada mislim da ova igra nije vrijedna spomena , za PC.Lijepo ju sklepajte na konzoli i uzivajte.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Ono na početku je vjerojatno preporučena konfa i ne shvaćam zašto je nekima 18 GB puno??  Već smo odavno prestali mislit na to koliko igra mjesta zauzima na hardu, kolko mjesta doma ima prosječan korisnik 18 GB za igru kao što je GTA IV nije puno. Dobro je neko reko pa ono smeće od igre Turok zauzima 18 GB. Ako ste vidjeli koliko je igra velika i detaljna ne razumijem čuđenje...  Mislim da će igra prije instalacije na diskovima zauzimati oko 10-12 GB.

Kaj se tiče minimalnih zahtjeva vjerujem da će većina ljudi moć ugodno igrat GTA 4 jer je to osnovni cilj Rockstara = PARE.

ako je igra odlicna ko sljivi sto toliko zauzima ja stvarno zelim tu igricu al jos si moram sredjivat komp pa tek onda narucit original igricu...igrao sam je kod frenda i igrica je bolja od vice city a pogotvo od san andreasa......pozzzz iz vukovara

15 godina
neaktivan
BORN kaže...

Rus sigurno nije zato što u dijalozima u igri priča neku mješavinu hrvatskog i srpskog jezika što bi izašlo da je bošnjak u igri se pojavljuje rečenica:"Dragi sine, nadam se da si srećan i da ti je lijepo u Americi". Srećan a u lijepo ima ije što se u Srbiji nekoristi osim ako nisam nešto propustio. Zato kažem mješavina.

u Srbiji se to ne koristi oni tamo samo koriste EKAVICU a mi pametni ljudi u Hrvatskoj koristimo IJEKAVICU ako je u igri srbin igrrac jel to mozda neki problem vi si zamislite da je Bosnjak,Hrvat ili   neki Amer a ne odma odustajete od igre kakva sramota z aovu igri kakvi glupoi komentari AKO JE SRBIN NECU IGRAT IGRU boze dragi kakvih ljudi ima......pozzzz iz Vukovara

14 godina

malo je se zeznuo

Alala
14 godina

meni da ocu igrat igricu bila bi grafika dvije kocke i puno crnog

Alala
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HrvojeHrc kaže...

JA IMAM:

NVIDIA GTS 250 1GB

ASUS P5QPL-AM

400 W NAPAJANJE

Nebih bas rekao.....bar ne na Max....Radi i meni na "Vrlo vrlo vrlo jako", ali s 17FPSa -.-...

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
15 godina
neaktivan

Evo imam jedan problemčić,ne zamaram se previše,al me baš zanima,imam gta IV na win 7 i max fps mi je 30 na bilo kojoj rezoluciji i detaljima(tj 30 fps igrao ja na 800x600 ili 1680x1050 low ili high detalji) i sad dok hodam/vozim ravno sve je dobro,kada pokušam skrenuti, fps se naglo smanji,tj prepolovi na pola od 30 na 15/14 fps-a i užasno zašteka,dok sam imao win xp igrao sam bez problema i to sa prijašnjom 3850,tada sam prešao oko 30% igre,sada bi ju volio ispoćetka odigrati do završetkaNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

neznam zašto je to puno da ja dodam malo rama mogo bi je igrat(al neću) a imam pc star 7 god isto i grafička

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

neznam zašto je to puno da ja dodam malo rama mogo bi je igrat(al neću) a imam pc star 7 god isto i grafička

Hmhmhm, iskreno mislim da je to dost tesko, procesor je oke, i giga rama bi bila vjerojatno dovoljna, ali mislim da ovaj radeon nije dovoljan, jer sam se uvjerio da se i 3450 OCan kolko god ide muči na jedva 30ak FPSa, mozda, tko zna...Probaj ;)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
15 godina
neaktivan

a

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 13:41 (deda2912987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel moze moja konfa pokrenuti, ako ima netko iskustva sa sličnom, mislim da ju bezveze ne instaliravam.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ako ti pokrene,dam ti svojih 2 GB RAM-a :D

Erik
15 godina
neaktivan

Znači da se ne trudim ili??

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

A tako nekako.... 

Erik
15 godina
neaktivan

Ja i ti smo čisti dokazi da se ne isplati kupovati u comelu gotova računala xD

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
siman944 kaže...
BORN kaže...

Rus sigurno nije zato što u dijalozima u igri priča neku mješavinu hrvatskog i srpskog jezika što bi izašlo da je bošnjak u igri se pojavljuje rečenica:"Dragi sine, nadam se da si srećan i da ti je lijepo u Americi". Srećan a u lijepo ima ije što se u Srbiji nekoristi osim ako nisam nešto propustio. Zato kažem mješavina.

u Srbiji se to ne koristi oni tamo samo koriste EKAVICU a mi pametni ljudi u Hrvatskoj koristimo IJEKAVICU ako je u igri srbin igrrac jel to mozda neki problem vi si zamislite da je Bosnjak,Hrvat ili   neki Amer a ne odma odustajete od igre kakva sramota z aovu igri kakvi glupoi komentari AKO JE SRBIN NECU IGRAT IGRU boze dragi kakvih ljudi ima......pozzzz iz Vukovara

zar nisu u Rockstar Gamesu izjavili da je glavni lik tj. niko bellic napravljen po uzoru na sniperista iz filma "behind enemy lines" kad se pilot sruši u bosni za vrijeme rata?

sad sam našao da je navodno rus, ali ga u igrici često zovu "mr. balkan".

izgleda da ni oni ne znaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:01 (xuodin).
15 godina
protjeran

xD

tako nekako 

Erik
16 godina
neaktivan
Life's Good kaže...

Znači da se ne trudim ili??

Mogo bi ga pokrenut.. Samo stavi patch 1.0.7.0 i iskluci sjene.. Onda bi ti trebao radit nekih 15ak fpsa.. Meni je radio na med-high (sa ukljucenim sjenama) 1280x1024 bez beda 10-20fpsa (uz more/aerodrom 30-40fpsa).. Tako da bi i tebi trebalo radit..Namigiva

14 godina
neaktivan

Dali bi meni gta IV radio na ovu konfiguraciju:

procesor: intel dualscore 2.20 x2

grafika: nvidia 512 mb

ram: 4gb

??

molim brzi odgovor...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 20:46 (pro-gamer).
14 godina
protjeran
pro-gamer kaže...

Dali bi meni gta IV radio na ovu konfiguraciju:

procesor: intel dualscore 2.20 x2

grafika: nvidia 512 mb

ram: 4gb

??

molim brzi odgovor...

koja tocno graf??

14 godina
neaktivan

a neznam tocno....to racunalo dobivam u petak...al mislim da imam 256 bita...ako to nesto znaci

14 godina
protjeran

ajde posto vidim da ti nemas veze sta pricas... gta4 ce ti moc pokrenit ali ovisi koja je graficka tj oce li stekat ili nece

EDIT: umisto da si mi dao tu i hvala ti mi dajes td jer nisam isus da znam koju ces ti graficku dobit

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 21:08 (Chumi).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

mene najvise brine dal imam dovoljno jak procesor

16 godina
neaktivan
Life's Good kaže...

jel moze moja konfa pokrenuti, ako ima netko iskustva sa sličnom, mislim da ju bezveze ne instaliravam.

A gle, pokrenulo bi ju sigurno, ali kako bi dalje išlo ne želim predviđati. Smijeh

14 godina
protjeran
pro-gamer kaže...

procesor nije dovljno jak ali uz overclock na 3.0 bi mogao gurat uz dobru graficku

16 godina
neaktivan
pro-gamer kaže...

Za pokrenut igru imaš dosta jak proc, ali pošto nisi naveo točan naziv procesora, ne mogu ti reći na kojim detaljima.

Isto tako, dok ne navedeš točan naziv grafičke, ništa od toga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice