GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 583.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
system kaže...

jel bi ja sa svojom konfom (pogledaj pod moj pc) mogao pokrenuti GTA4. hvala

Možeš pokrenuti GTA IV, ali ne očekuj previše. Radio bi ti solidno na nekih 25-30fps-a al sa smanjenom rezom i detaljima.

16 godina
neaktivan
GTA za PC?

a bili ja mogao pokrenuti gta 4..pogledaj moj pc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gman kaže...

a bili ja mogao pokrenuti gta 4..pogledaj moj

Pokrenuti bi mogao sigurno samo pitanje kolko bi ti išlo fps-a, ja mislim da negdje oko 25-30 s novijim patchom.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
16 godina
protjeran
Gman kaže...

a bili ja mogao pokrenuti gta 4..pogledaj moj pc...

Sa tim laptopom ces ga moc sigurno pokrenut, e sad na koliko nemogu ti rec ali igrati ga hoces

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

lik koji ima isti lap samo sa amd proc kaze sve da igra gta IV sve na max sa 1280*800 rezom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Može li se u igri uhvatiti za kamio ili tako nešto kao šta je bilo na traileru

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

Može li se u igri uhvatiti za kamio ili tako nešto kao šta je bilo na traileru

To je samo u onoj jednoj misiji inače nebreš!

16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Jack ici ce to ti sve na high. Imas slicno kao i ja samo jacu grafu i vise memorije na njoj, manji ekran. Tako da nekih prosjecnih 40 FPS do 50 ces imat valjda

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA za PC?

Nema šanse da ide na 40, kamoli 50, proc mu nije baš najjača karika, ta igra treba minimalno x4 procesor. Tako da če mu iči negdje kao i meni ili još slabije. Ali nek proba pa javi da baš vidimo!Tak bu najbolje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoziteeeeeee

Ja imam problem igram gta nekih desetak minuta onda mi se zamzne slika i izbaci me van, nekad pise fatal error a nekad nista. HELP!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tony THE Noob kaže...

Ja imam problem igram gta nekih desetak minuta onda mi se zamzne slika i izbaci me van, nekad pise fatal error a nekad nista. HELP!

Probaj neki drugi cr*** ili smanji grafiku tako da zauzima manje od 512mb.

16 godina
neaktivan
GTA za PC?

sto mislite o ovom?...meni izgleda podosta graficki lijepse...

http://www.modmygta.com/

Pretvarat cu se da nemam potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...
tony THE Noob kaže...

Evo smanjio sam s 712 na 400 i radilo je sve ok, nemogu vjerovat da je prezahtjevno!!! Sto se tice ove grafike iznad nije lose ljepse je =)

16 godina
robson kaže...

sto mislite o ovom?...meni izgleda podosta graficki lijepse...

http://www.modmygta.com/

Probao sam taj mod, poboljša refleksije i sjene, jedino kaj malo zamuti auto (bar se meni tako cini).

Uglavnom isplati se stavit, zakaj ne.

bez moda bez moda
sa modom sa modom
otpor je uzaludan!
16 godina
tony THE Noob kaže...
Jack Sparrow kaže...
tony THE Noob kaže...

Evo smanjio sam s 712 na 400 i radilo je sve ok, nemogu vjerovat da je prezahtjevno!!! Sto se tice ove grafike iznad nije lose ljepse je =)

Ja sam napravio sve sto pise u uputama i idem pokrenuti igru i nece =) sad ju reinstallam

16 godina
GTA za PC?

Probaj reinstal možda pomogne ali nebi rekao!

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 18:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Probao sam taj mod, poboljša refleksije i sjene, jedino kaj malo zamuti auto (bar se meni tako cini).

A FPS pada ili je isti?  Na kojim detaljima igras? Texture? Sve high ili?   (jesam dosadan xD)

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Probaj reinstal možda pomogne ali nebi rekao!

Pa nee....reinstallal sam radi ovie grafike iznad, s tim mi nece pokrenuti =) Reinstallal sam i sad radi na ovim postavkama

16 godina
GTA za PC?

No tak ostavi možda bu šljakalo!

Prodaje možda ko original GTA4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Independent kaže...
BORG kaže...

A FPS pada ili je isti?  Na kojim detaljima igras? Texture? Sve high ili?   (jesam dosadan xD)

Isti fps, igram trenutno sve na medium, zato jer je proc na stocku.
Nisi dosadan ;)

otpor je uzaludan!
16 godina
Jack Sparrow kaže...

No tak ostavi možda bu šljakalo!

Prodaje možda ko original GTA4?

Pa šljakalo je i na 1680 sve do danas =? Sumnjam na napajanje i temp od grafe

16 godina

mozda i moze

16 godina
GTA San Andreas

Gta San Andreas mi je dosad najbolji jos nisam probo gta 4 Al probat cu i to uskoro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

mene je razocarala GTA4 igra.....ja sam komp sam rad nje kupio ka o sto sam davno za san andreas...jest da sam tad uzivo u njem ne ko sad u  gta4...vishe ocekujem mafiu2 ili sl..neg sto sam gta4..ja mislim da je to potpuni promashaj

intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Nvidia maniak kaže...

mene je razocarala GTA4 igra.....ja sam komp sam rad nje kupio ka o sto sam davno za san andreas...jest da sam tad uzivo u njem ne ko sad u  gta4...vishe ocekujem mafiu2 ili sl..neg sto sam gta4..ja mislim da je to potpuni promashaj

Zasto nije dobra ?

16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
Nvidia maniak kaže...

Zasto nije dobra ?

toliko su je napčucali detaljima....a misije na isti sablon..bagova na prodaju ima..itd..itd

intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
16 godina
Nvidia maniak kaže...
tony THE Noob kaže...
Nvidia maniak kaže...

Zasto nije dobra ?

toliko su je napčucali detaljima....a misije na isti sablon..bugova na prodaju ima..itd..itd

Igra je dobra, samo sto je hardverski prezahtjevna i nazalost ima dosta bugova da.

otpor je uzaludan!
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

pa valjda ce izaci neki patch pa poprave vecinu bugova.

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

pa valjda ce izaci neki patch pa poprave vecinu bugova.

izasla su vec cetiri, i vidi koliko jos ljudi ima problema.

Pretvarat cu se da nemam potpis.
16 godina

ja jos ni jedan bug nisam nasao...ako imas dobar komp nije zahtjevna =)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice