GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
protjeran
GTA za PC?

mitch moze link na tekst di si to procitao?

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
efefe kaže...
GeForce kaže...

ja sa kompom iz potpisa imam 20-25 FPS-a. imam quad koji u igri stoji blizu 100 %. jedina mi je mogucnost (ne samo meni nego i ostalim korisnicima ATI-evih grafa) da pricekaju Catalyst 8.12. ako to ne pomogne onda je igra za nis

ako je to tako, stvarno su to jadno isprogramirali, strasno :D
igra ne valja nis, trebat ce sacekat par patcheva, jer sa takvom grafickom bi morala radit bolje
uzet cu ja za tjedan dana tu graficku ili jos neku bolju, ali ne zbog GTA IV nego zbog Far crya 2, da mi to vrti pošteno
Raspon problema i broj pogođenih igrača je nevjerojatan. Postoji i niz bugova koji pogađa igrače s nvidia karticama, a možda najbizarniji su bugovi sa Social Clubom i Live računima. Nakon prisilne registracije na oba tijekom instalacije, trenutno je službena preporuka da se igra offline, izlogiran iz SC-a.
Postoji i preporuka da se isključi antivirus/firewall zaštita za vrijeme igranja igre koja zahtjeva živu konekciju na Live da bi spremila pozicije.
Jadno, bijedno i idiotski!
16 godina
neaktivan
bgood kaže...
efefe kaže...
GeForce kaže...

ja sa kompom iz potpisa imam 20-25 FPS-a. imam quad koji u igri stoji blizu 100 %. jedina mi je mogucnost (ne samo meni nego i ostalim korisnicima ATI-evih grafa) da pricekaju Catalyst 8.12. ako to ne pomogne onda je igra za nis

ako je to tako, stvarno su to jadno isprogramirali, strasno :D
igra ne valja nis, trebat ce sacekat par patcheva, jer sa takvom grafickom bi morala radit bolje
uzet cu ja za tjedan dana tu graficku ili jos neku bolju, ali ne zbog GTA IV nego zbog Far crya 2, da mi to vrti pošteno
Raspon problema i broj pogođenih igrača je nevjerojatan. Postoji i niz bugova koji pogađa igrače s nvidia karticama, a možda najbizarniji su bugovi sa Social Clubom i Live računima. Nakon prisilne registracije na oba tijekom instalacije, trenutno je službena preporuka da se igra offline, izlogiran iz SC-a.
Postoji i preporuka da se isključi antivirus/firewall zaštita za vrijeme igranja igre koja zahtjeva živu konekciju na Live da bi spremila pozicije.
Jadno, bijedno i idiotski!
 to je kao da mercedes napravi seriju auta kojima nemožeš otvorit vrata niti upalit radio loool
a ništa pametnije će njima bit da mene zaposle, pa da im ja programiram, :D
16 godina
neaktivan

Meni jednostavno ne radi, ne mohu pokrenuti ni onaj social club... samo neki eror.

http://sony-psp.bloger.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ali će ova tema biti ubrzo poćišćena i ljudi kartonirani. U ovoj temi je više linkova na crackove i piratske stvari više nego na cijelom forumu. Naxeem 100% ne briše linkove jer on traži i isprobava koji je praviSmijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nIge kaže...

Kad ce ovo vise doc u Algoritam...? Plač

imas na crovortex.hr na lageru. 375kn

Paolo2612 kaže...

Ali će ova tema biti ubrzo poćišćena i ljudi kartonirani. U ovoj temi je više linkova na crackove i piratske stvari više nego na cijelom forumu. Naxeem 100% ne briše linkove jer on traži i isprobava koji je praviSmijeh

Šutim
Mocni
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 15:20 (MocniSkopac).
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ima li ovog čuda "ne prirode" u Vemilu??Neodlučan

nečitak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Covjece koja strka ovdje oko crackova.

Više nego na nekom warez forumu.

Al bu naxeem imal posla.

Ak ti fali kartona imam ja par komada viška pa ti pošaljem Smijeh

Kak je nacija jadna nemreš vjerovat.

Cak se pronađe mogucnost jeftino i legalno skinut igru i to je previše?

Pa kaj bi vi da vam uz cijenu od 375 kuna i komp poklone?

Sramota mogu samo na to rec.

Glavno da se sutra u školi može hvalit kak je igro GTA prije nego kaj je izašla i da nije moral platit za nju.

Jadno.

SRAM VAS BILO Viče

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Glavno da se sutra u školi može hvalit kak je igro GTA prije nego kaj je izašla i da nije moral platit za nju.

Jadno.

SRAM VAS BILO Viče

Ja da imam para, kupio bih igru definitivno, ali opet bi mi bilo mrsko, jer bi iz svojeg ionako praznog đžepa stavio novac u rockstarov koji je prenatrpan...bahati su (kao većina ''velikih'' faca)  i žele čim više novaca a ja im neću to omogućiti...
Ovo je moj potpis!
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Dal mi može netko tko je uspio krekirati igru, kako je točno pokreće, znači što treba prvo učiniti. Dali prvo treba social club pokrenuti u offline modu, ili dikertno ući u igru pomoću launchera..i što točno s onim NETframeworkom.:Treba li on biti pokrenut ili nešto..i što još treba..jer ja sam igru krekirao s par krakova, i pokušao sam je direktno preko launchera i preko social cluba pokrenut, ali ona jednostavno ne reagira, ne prijavljuje nikakav error niti bilo što drugo..Otvori mi se jedino crni prozorčić gtaLaunchera, te me ne dupustim konekciju sa interneton, on se ugasi i ništa..dajte ljudi , ak mi može ko pomoć, ak vam nije problem..Hvala..

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
17 godina
LUXX kaže...

Al bu naxeem imal posla.

Jadno.

SRAM VAS BILO Viče

Citam to sto pises ali ne dopire do mene. :D
Nije me sram, naprotiv PONOSAN SAM NA SEBE!!!!! :D
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

?
meni to nije jeftino 375kn dat za igru...  zašto sam ja onda jadna nacija ?
govoriš o tome ko da je igra 10kn, pa ajd onda bi se za piratluk moglo reć sram vas bilo...Smijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Al bu naxeem imal posla.

Jadno.

SRAM VAS BILO Viče

Stari, nemaju svi novca na bacanje, nemoj biti bahat!
Ja nemogu sebi dozvoliti da dam 300tinjak kuna za igru, al to mi ne onemogućava da i ja uživam u životu...
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Hajde fino procitaj zadnjih par postova pa ceš naci moj gdje sam stavio link ka jednoj stranici u engleskoj gdje možeš legalno skinut igru i dobiješ

serijski broj i košta te 30 funti (nekih 250 kuna)

Dakle nije 375.

Dakle prođeš jeftinije.

I kolko bi još?

Igru neceš dobit za 10 kuna ni da se postaviš na trepavice.

I zašto ako si nešto nemožeš priuštit to baš moraš imat?

Mislim da smo vec imali takvu temu i znam da se nekima jednostavno neke stvari nemogu dokazat.

Ali i briga me.

Kad naxeem skuži ovaj thread i prijave bit ce crvendaca ko na sajmu.

A možda se i koji crni zaleti.

Ako jasno piše u pravilima da se ne prica i pomaže oko piraterije zašto se to onda marljivo radi?

Mada je vidljivo da su neki kandidati vec popušili kartone marljivo se melje dalje.

Odite na neki warez forum pa tamo meljite po crackovima kolko hocete.

Ovak samo širite smece po forumu.

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jason Bourne kaže...
LUXX kaže...

Al bu naxeem imal posla.

Jadno.

SRAM VAS BILO Viče

Ja nemogu sebi dozvoliti da dam 300tinjak kuna za igru, al to mi ne onemogućava da i ja uživam u životu...
 3 dana si "ovdje" i već se k*rčiš... Strašno...
Bolje se pridruži onim BBB-ima koji rade s*ranja, opet si na istome...
I dobro ti je Lux reko --> zašto baš moraš imati ono što si onda nemreš priuštiti?
Ne melji...
EOD
17 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...
I dobro ti je Lux reko --> zašto baš moraš imati ono što si onda nemreš priuštiti?
Ne melji...
EOD
 Ma pusti.
Nekima jednostavno ne vredi neke stvari objašnjavat.
I koliko god upucujemo na pravila foruma ona se stalno krše.
Takvi su šta ceš.
I mi bi u EU?
Nepopravljivi i nedokazani.
Glavno da se ukrade i piratizira.
To znamo jako dobro.I još se hvalit s time.
Nemogu ni ja kupit mercedesa pa si idem jednog ukrast ha?
Neki izgleda još nisu odrasli.
I onda se ja bahatim?
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Kad naxeem skuži ovaj thread i prijave bit ce crvendaca ko na sajmu.

A možda se i koji crni zaleti.

Ako jasno piše u pravilima da se ne prica i pomaže oko piraterije zašto se to onda marljivo radi?

Mada je vidljivo da su neki kandidati vec popušili kartone marljivo se melje dalje.

Odite na neki warez forum pa tamo meljite po crackovima kolko hocete.

Ovak samo širite smece po forumu.

Luxx ajde molim te procitaj ovu temu  http://www.bug.hr/master/vijesti/?id=93795 pa mi molim te onda objasni malo tu logiku...Jer koliko ja vidim BUG na spomenutoj temi radi reklamu za hack "alat" a na svom forumu brani pricanje o pirateriji?

i btw da nije offtopic; jedva cekam da probam igru jer dosadasnji nastavci su bili predobri...
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Danas ga kupio u algoritmu i imam dobru vjest za sve koji govore bosanski/srbski/hrvatski. U igri se stalno nesto prica na bosanski/srbski/hrvatski, recimo u prvoj misiji.

Roman ide na partiju kartanja da dobiju nesto para a niko ga zove kak mu ide. I on ga pita na engleskom kako mu ide pa odma poslje toga na bosanski/srbski/hrvatski kaze "Bolje ti je reci DA". Tako da su hrvati konacno dobili dio svoje pice.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...
Jason Bourne kaže...
LUXX kaže...

Al bu naxeem imal posla.

Jadno.

SRAM VAS BILO Viče

Ne melji...
EOD
 Ja nisam spominjao nikakve crackove, ja sam samo kritizirao LUXXa...
Svatko ima svoj izbor, ti ako imaš novaca slobodno ih troši kako hoćeš, ali nemoj meni/nama soliti pamet kako ćemo mi trošiti svoje.

A na pitanje, zašto moram imati nešto što nemogu priuštiti, pa valjda zato što ga mogu priuštiti na drugi način i uživati... Da mogu s neta skinuti novog mercedesa, šta misliš da bi ljudi vozili stare krntije, a sumnjam da bi i ti;)

Btw. malo si bezobrazan - šta ovde treba imati određeni staž da bi se k*rčio!?
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ova tema postaje vruca Belji se

i ja nabavljam gta, samo necu reci preko kojeg izvora da svi ne skoce na mene kao na neke pojedince Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Stvar je u tome da se nema ko kaj kur*it.

Niti ja koji sam tu od pocetka ovog foruma niti neko drugi.

Ne misliš li da kad si novi na nekom forumu treba kao prvo procitat pravila i malo spustit loptu

te se normalno i kulturno ponašat?

Ili si od onih koji ulete u forum, napuhuju se ,vrijeđaju i prostace na sve strane i krše pravila gdje stignu?

A kad te neko banna onda se leti brzo u neki drugi forum i pljuje po tom forumu.

Žalosno kak se neki ponašaju ovdje.

Zašto ja nemam nijedan karton?

A naxeem ih recimo ima i za prodat.

On svoj bijes ne obuzdava ko ja.

I on je moderator ovdje i to ga ne štiti od kartona i kazni.

Isto tako ni mene nitko i ništa ne štiti ali ako forum traži neko određeno ponašanje onda

se tako i ponaša ili se traži neki drugi forum gdje se sve i svašta tolerira.

Kao što rekoh.

Nedokazanost,

samo lupat po svome,

napuhavanje,

hvalisanje,

omalovažavanje..........................................................................

ima toga još jako puno ovdje.

Nekako se ljudi tu ponašaju koda nema pravila foruma ili moderatora koji paze na red.

Briga njih šta ce ljudi mislit o njima i ne misle na neke normalne norme ponašanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vecina razumnih bi se trebao sloziti sa ovom LUXX-ovom izjavom...

kao sto je i prije napomenuo, nema nista protiv onih koji skidaju ilegalno..itd....ali ako je PRAVILO da se o tome ne prica....onda ga se TREBA drzati !

uostalom ako vam je forum drag i ne zelite na neki drugi gdje je pricanje o crackovima i ilegali dozvoljeno, pa imate PP i komunicirajte preko toga.AMEN !

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 19:49 (robson).
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Mene zanima kako ste pokrenuli igru ako imate XP Service Pack 2?

Ako je netko uspio molim da napiše način

0 0 hvala 0
16 godina

Jeli netko ima problema sa teksturom?? Imam ATI HD2600XT 512mb. Neki dijelovi slike su mi malo crni pa malo nisu.. Jeli netko to rješio?? Imam zadnje drivere i pokušao sam na svim rezolucija ali slika je uvijek ista..

17 godina
neaktivan
LOL123 kaže...

Mene zanima kako ste pokrenuli igru ako imate XP Service Pack 2?

Ako je netko uspio molim da napiše način

Nisam siguran jesam li ovdje na forumu pročitao ili na news-ima od carneta..
Ugl, desni klik miša na ikonu --> stavit compatibility na windows 2000
17 godina
neaktivan
Jason Bourne kaže...
John_Doe_11 kaže...
Ne melji...
EOD
 Ja nisam spominjao nikakve crackove, ja sam samo kritizirao LUXXa...
Svatko ima svoj izbor, ti ako imaš novaca slobodno ih troši kako hoćeš, ali nemoj meni/nama soliti pamet kako ćemo mi trošiti svoje.

A na pitanje, zašto moram imati nešto što nemogu priuštiti, pa valjda zato što ga mogu priuštiti na drugi način i uživati... Da mogu s neta skinuti novog mercedesa, šta misliš da bi ljudi vozili stare krntije, a sumnjam da bi i ti;)

Btw. malo si bezobrazan - šta ovde treba imati određeni staž da bi se k*rčio!?
 Ja ne znam zašto sam ti boldao kad očito ne znaš što to znači...
Ti bogme nisi kritizirao, ti si se više ponio "s visine" i osobne uvrijeđenosti, tako da...
Ja nigdje nisam naveo da ih imam na bacanje...naprotiv, mislim da sam bio na forumu napisao da ću se nekak skrpat i da ću pokušat zaradit za GTA 4...
Tebi solio pamet nisam, a i ne znam čemu ono /nama...daj molim te...stvarno...

Istina i ja bih ga isto skinuo :)

I baj 'd' vej tebi, odgovorio sam ti samo kako si i zavrijedio, tako da... "Trebao ili ne", tebi svejedno to ne igra ulogu...
Ruku na srce, u većini foruma gdje se rookie-ji pojave, odmah pokupe ili ban ili opomenu i što bi se trebalo zaključiti na tvoja 3 dana i svevišnji ponos?

Pokupio žuti ili ne, previše smo OT!

EOD s tobom, EOD!!
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Igra je super .

Nije toliko zahtjevna kako se prićalo .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ja danas kupio orginal i s obzirom da mi ne radi securROM morao sam skinuti crack d aukloni securROM. Sve je isto i orginalno samo sto sad mogu igru pokrenuti.

E sad pokrenem ja igru i stekalo ko ludo. Smanjim sve na low ali dok udem opet steak a imam vise nego dovoljnu konfu. U potpisu procitajte. I komp mi je u zadnje vrijeme jako spor sta da napravim.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Defragmentiraj ga te obriši nepotrebne stvari CCleanerom.
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Zašto mi prepozna 8800 gts 512mb kao 480mb?

sada ne mogu stavit Textual quality na highMršti se

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice