GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 574.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?

Evo, potvrđujem da je izašao pravi crack, tj. prekrpana su 3 fileova iz foldera gdje ste instalirati GTA IV.

Ja sam probao i uđem u igru, ali nakon par minuta nešto se čudno događa sa kamerom.

U svakom slučaju napravite backup izvnornih fileova.

Možete me kontaktirati na PP za link

Mocni
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 23:13 (MocniSkopac).
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

izasao je crack koji ne valja.slika se mice lijevo desno kao da je niko pjan...auto sam vozi...rockstar 2 hackeri 0

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

izasao je crack koji ne valja.slika se mice lijevo desno kao da je niko pjan...auto sam vozi...rockstar 2 hackeri 0

tako dakle...i to je neki napredak...mali ali ipak napradak...
Ovo je moj potpis!
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Da ali ima jos jedan problem, kao sto je rečeno da GTA 4 ima problema sa Ati karticama

E7200 2*3.0 ghz@SYTCHE Kama Cross, ATI RADEON HD 4850 512 mb@Accelero Twin Turbo, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
buky kaže...

Da ali ima jos jedan problem, kao sto je rečeno da GTA 4 ima problema sa Ati karticama

Ne postoji problem koji nema rješenje...to vrijedi i za ovaj slučaj...
Ovo je moj potpis!
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

crack radi,sve je rijeseno... sejvat se moze u igri,samo napravite offline windows live account..igra je predobra.radi mi ko sat :D samo cu isto uzet quad core jedan sebi :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

crack radi,sve je rijeseno... sejvat se moze u igri,samo napravite offline windows live account..igra je predobra.radi mi ko sat :D samo cu isto uzet quad core jedan sebi :D

Link na moj pm...hvala..nadam se da je to to...tuto finito
Ovo je moj potpis!
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Crack koji ti radi odlično? Ti si onda sretnik. Inače Rockstar je napravio bolesnu zaštitu - malo sam gledao po netu da vidim o čemu se radi. GTA IV ne provjerava samo autentičnost kada ju pokreneš - nego ima ugrađene provjere unutar igre, dakle koristimo neki određeni item, dođemo do nekog dijela na mapi.... uglavnom se još ne zna koji su točno trrigeri - ali u ovako velikoj i kompleksnoj sandbox igri ih vjerojatno ima poprilično.

Ja sam inače skinuo GTA IV (full speed na ADSL-uBelji se), ali clean verziju bez crackova jer još nema onog pravog.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 2:34 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

evo našao ja jednoga na zamundi... create by KiNGS, a ima i igra za skinut!!

NO FEAR TOM's IS HERE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

igrao 2 sata igru,nijedan trigger.sve sam ih rijesio...citajte forume i napravite da vam valja :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

zašto rockstar toliko sere  piše preporučeno q6600 a ja igram na i7 940 i jedva optereti 2 jezgre

zašto svi govorite kad crack postoji dodoše nije crack nego nešo ali radi

0 0 hvala 0
17 godina
cobra888 kaže...

igrao 2 sata igru,nijedan trigger.sve sam ih rijesio...citajte forume i napravite da vam valja :)

Može link na pm?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Cekam ko luđak i nikak da se pojavi na steamu.

Još uvijek stoji sve samo ne cijena i mogucnost kupnje.

Pa kad ce to konacno??

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LUXX kaže...

Cekam ko luđak i nikak da se pojavi na steamu.

Još uvijek stoji sve samo ne cijena i mogucnost kupnje.

Pa kad ce to konacno??

Izgleda da je vijest "GTA IV u prodaji" FAKE ko i download linkovi od prije par dana...
Svijet je poludio zbog Nike BelićaCool
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...

Molio bih vas da pročitate post na ovom linku.

Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available.

Pa čime misle oni da pokrećemo igru? IBM Roadrunnerom?

Inače, ovo je odlično!
Mogli su srezati detalje da izgleda kao na MEDIUM, i to napisati da je to HIGH i ti bi bio zadovoljan.
Ovako, igru mozes igrati na MEDIUM (na kojem vjerojatno i tako izgleda bolje nego na PS3), i kasnije kako se nadograđuje hardver, igru možeš dići da izgleda i još bolje.

Iskreno, da su neke od igara koje su izašle prije 3-4 godine imale mogućnost još daljnjeg dizanja detalja, sada bi ih se moglo upogoniti da izgledaju kao da su taman izašle...

17 godina
neaktivan

Ide jako sporo s torrenta. Ekipa ne želi seedat.

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Ide jako sporo s torrenta. Ekipa ne želi seedat.

Ja sa rapidshare-a skinuo prekjučer. No, što mi vrijedi kada nema krekiše...
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

evo malo gameplaya

frajer ima

PC specs:
Windows XP SP3
Core 2 Duo 8400 @ 3.0GHz
3.25GB RAM
Radeon HD4870 1GB
Creative X-Fi XtremeGamer
2 x WD500GB disks in raid0

igra na 1280x1024, Render detail, Shadows and Textures on max, distance, traffic and details view at 50%

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Isto kao i ja, znači da će mi dobro raditi. CoolCool

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

hmm... ocito je ovo zahtjevnije od crysisa... lik sa HD 4870 1 gb na takvoj rezluciji ima samo 40 FPS!?

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
GeForce kaže...

hmm... ocito je ovo zahtjevnije od crysisa... lik sa HD 4870 1 gb na takvoj rezluciji ima samo 40 FPS!?

40 FPS-a je sasvim dovoljno za normalno igranje.
...something diabolic
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo i ja skidam. Ovo mi je prvi put da skidam igru sa torenta jer sam oduvijek kupovao original igre, ali kako GTA IV još nije došao u dućane nemam drugog rješenja.

Imam još 5 posto za skinut i iščekujem crack.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 12:50 (Captain Mitchel).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...

Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available.

PlayStation 3 koji ima mnogo manju procesorku i grafičku moć pokreće igru bez problema,a današnje mašinke od strojeva ne mogu. Ovo namjerno rade radi prodaje konzola.
Grafičke kartice od nvidine 8000 i Radeona 3000 serije + core 2 duo + 2 Gb rama su više nego dovoljno   jaka kombinacija da svaka igra leti na 50 + FPS. Da programeri rade svoj posao bilo bi tako.
17 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

imas ti k...a ne i7 procesor....ajde slikaj da vidimo....system ajde...nooobe jedan

Kaj je vec subota?
Otkad dolaze provokatori usred tjedna na forum?
Ajd malo smiri živce.
Ne tolko živčano
E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Ne slusajte ove kretene u americi ostala razmazena derista.

Problem je sta leekovi imaju GTXice i Quadove i onda opale sve na Max i onda im trza!

A koliko sam ja vidija razlike u kvaliteti grafike izmedju Medium i Ultra High nema ama bas nikakve (osim pada performansi drasticno)!!

Draw distance ubija FPSe masivno, razlike izmedju 40 i 100 nema, ali zato ima razlike u FPSima, sjene isto ubiju FPS a nema razlike drasticne na Max!

Ako imate priliku skinite igru i krekajte je da provjerite sami dali vam radi i kako vam radi i onda kupite original!

Meni kamera isto poblesavi nakon par minuta ali mi je dovoljno da sam vidija da mi igra radi solidno i bez trzanja, tako da danas

idem kupit original sigurno.

Meni radi na 1680x1050 sve na Medium (stavilo je automatski, ja sam samo jos podigao broj vozila na cesti)

25-60ak fpsa (ovisno o situaciji), rijetko kada bude trzanja nekog ocitog, kada razneses 20ak auta ili tako nesto.

22" LG L226WTQ

E7200

HD4850 512mb

2GB Kingmaxa

XP - SP3

Namigiva

Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 13:11 (Necto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kobe24 kaže...
Vulgaris kaže...

PlayStation 3 koji ima mnogo manju procesorku i grafičku moć pokreće igru bez problema,a današnje mašinke od strojeva ne mogu. Ovo namjerno rade radi prodaje konzola.
Grafičke kartice od nvidine 8000 i Radeona 3000 serije + core 2 duo + 2 Gb rama su više nego dovoljno   jaka kombinacija da svaka igra leti na 50 + FPS. Da programeri rade svoj posao bilo bi tako.
  jesi siguran da ps3 ima slabiju procesorsku moc??? ps3 pokrece 12-ero jezgreni Dellov procesor tako da nije cudo sto sve radi
Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 13:37 (GeForce).
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

PS3 ima 7 jezgri po 3.2 Ghz

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GTA za PC?

koja je konfiguracija jel ovo dovoljno(moja konf...u potpisu)

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

To je procesor zajednički razvijen od Sony-a, IBM-a i Toshibe, samo je sony prodao svoj udjel toshibi. On ima 8 Jezgri  i radi na 4GHz, ali to nikada nije slučaj zbog greški i nesavršenosti pri izradi tako da postoje modeli sa isključenim jezrama i smanjenim radnim taktom. On je počeo u 90nm procesu, tako da primjerci sa ovim specifikacijama su bili iznimno rijetki. Sony je zbog masovne proizvodnje i da bude više primjeraka za PS3 downclockao ga i isključivao 1 jezgru da se primjerci kojima je 1 jezgra nije dobra puste na tržište, nešto kao AMD sa csvojim X3 procesorima.

I koliko on god bio dobar, on ne može obraditi podatke brzinom kao PS3 GPU i zamijeniti ga. A RSX grafički čip PS3 je Prerađena nVidia 7800GTX. Tako da bi ga mi mogli goniti bez problema.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 14:17 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice