FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Ja opet po starom sa crvenima... Mandanda i neki 81 kurac palac.

Pakete ću otvorit kad doma dođem, a ako se po jutru dan poznaje onda se nemam čemu nadati :(

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Bome su me lijepo nagradili 84 radet bosanski dijamant :D

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Lukaku 88 i cazorla 86,al sam uzel nekog random debila. Da bi dobil ovo ( pogledaj sliku). Koja prevara mater im usljivu jebem.

Paketi, standardan kurac u guzici. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 20

Moram se pohvalit oborio sam rekord robertsona od 25k.

Dobio sam iz future challangea kanea 89 i jutros iz nagrada 90 ter stegena.

To je oko 110k.

Nije lose s obzirom na inace .

Kad sam vidio red pickove, reko dobit cu nekog dobrog ima dosta high rated kartica...na kraju cazorla i jeki 81.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

Spremni za WL

0 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 20
Arminho kaže...

Spremni za WL

Dalglish je na CM ok?

Znam protivnici su me ubijali s njim na ST. Kakav je tebi? sigurno dere guzove 

Kovačić
5 godina
protjeran
acmilan2 kaže...
Arminho kaže...

Spremni za WL

Dalglish je na CM ok?

Znam protivnici su me ubijali s njim na ST. Kakav je tebi? sigurno dere guzove 

Ne, ne. Ovo je samo pred početak utakmice da svi budu na maksimalnom chemistryju.

Igram 5-2-1-2. 

Ter Stegen

Emerson, Gattuso, Pique, Kamara, Theo

Bernardo - Modrić

Hazard

Aguero - Dalglish

Ili ako ne uspijem probiti po krilima prebacim na

Ter Stegen

Emerson, Pique, Kamara, Theo

Gattuso

Bernardo - Modrić

Hazard

Aguero - Dalglish

Brutalan je Dalglish, najviše zabija vanjskom.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Covjek odluci shush proslavu nakon sto zabije kick off gol u prvoj minuti. Nakon tog pusti full replay sa svim cut scenama. Oko za oko... bila je ovo duga utakmica. :)

Steta sto se netko tko igra fifu od 2013 ponasa toliko toksicno.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Dobivam najveća smeća u dropovima , toliko loše da sam dosegnuo vrhunac frustracije s tom WL, 

od danas me zaboli uvo za wl i luđačkog igranja tokom vikenda.

mamu im više jebem u usta s igrom i dropovima, jebo me pas ako nisam otvorio unazad mjesec dana valjda 100 packova i ništa pod milim bogom nebi palo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arminho kaže...

Ne, ne. Ovo je samo pred početak utakmice da svi budu na maksimalnom chemistryju.

Kako su svi na max che kada su ti dvije kartice na 8 che?

5 godina
protjeran
movie kaže...
Arminho kaže...

Kako su svi na max che kada su ti dvije kartice na 8 che?

Na maksimalnom mogućem, oprosti molim te.

10 godina
neaktivan
cicek kaže...

Covjek odluci shush proslavu nakon sto zabije kick off gol u prvoj minuti. Nakon tog pusti full replay sa svim cut scenama. Oko za oko... bila je ovo duga utakmica. :)

Bitno je da si ga poderao. Jesi li i ti gledao replay-e 8x? 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
neaktivan
ruya kaže...
cicek kaže...

Jeste, usput sam gledao i video na yt pa sam i par puta nakon gola pauzu pritisnuo.

10 godina
neaktivan
cicek kaže...
ruya kaže...
cicek kaže...

Jeste, usput sam gledao i video na yt pa sam i par puta nakon gola pauzu pritisnuo.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Kakav kancer od igre je ovo bokte. Ajd što moram trpit delay, al rivalsi su festival paćenika. Ljudi će prodat mater za win. Izađem pred prazan gol i uspijem opucat za vodstvo protiv lika koji radi sve kako bi probao da dođe do pobjede, da bi pri letu lopte izašao, ali je lopta možda za centimetar prešla i priznalo mi je win.

I ovaj konstantni presing što ljudi igraju 90 minuta, kako je moguće da se ovako slabo troši kod istih stamina. Praktički kao da ne igra presing, na mojoj polovini ide presing, a čim uđem u protivnikovu polovinu AI se ponaša kao pitbull koji se hoće otkinut sa lanca i ide 300 na sat od agresivnosti. Kao da gledam sinhonizovane skokove u vodu gdje 3-4 igrača 300 km/h ide tako precizno da bi navođenje raketa trebalo da bude po uzoru na njih.

Nisam ulazio u fifu od vikenda, pa sam danas u nagradama dobio red Imobilea i Pareja. Pored toga u packovima 2 draft tokena, to je na nivou 2 icone. Na PC-u draft vrvi od cheatera jer je još uvijek peer to peer pa im basic cheatovi prolaze.

Jedan draft osvojio, ako sam iz njeg izvukao 10k dobro je. Drugi draft me izbacilo bez ikakve poruke u prvoj utakmici, iz 2 gold packa i jednog silver packa sam izvukao 20k coinsa. Toliko o poštenju drafta i takozvanom packlucku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2020 18:55 (Black and white).

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Dobro, jebo im konj mater u usta nesposobna. Pa koji kurac nece registrirat Volej i Lob za Daniel Jamesa. Lobam golmana i nista, dignem si loptu... odvalim ju, gol. Nista. Pa dobro jbt. Vec 3 tekme mi tako. Low driven mi registrira, al ovo nikako nece.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Dobro, jebo im konj mater u usta nesposobna. Pa koji kurac nece registrirat Volej i Lob za Daniel Jamesa. Lobam golmana i nista, dignem si loptu... odvalim ju, gol. Nista. Pa dobro jbt. Vec 3 tekme mi tako. Low driven mi registrira, al ovo nikako nece.

Centriraj. I meni nije htjelo osim nakon centaršuta. Ja ga složio i ubacit ću ga u onaj SBC. Baš me interesira hoću li dobiti u packu najbolju karticu ratinga 81 ili 82?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Centriraj. I meni nije htjelo osim nakon centaršuta. Ja ga složio i ubacit ću ga u onaj SBC. Baš me interesira hoću li dobiti u packu najbolju karticu ratinga 81 ili 82?

Cekaj, radio si ga samo da bi ga dao u SBC? Oni ozbiljno zele da napravis sve 4 njegove kartice i onda ih stavis unutra za jebeni 50k pack? hahahahahhhahaha

Ostalo mi sad za dovrsit ovo legendary tezina sranje. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Cekaj, radio si ga samo da bi ga dao u SBC? Oni ozbiljno zele da napravis sve 4 njegove kartice i onda ih stavis unutra za jebeni 50k pack? hahahahahhhahaha

A kaj će mi, ionako ga neću koristiti a živo me interesira što ću dobiti u packu. Pričekat ću do sutra jer će biti bolji igrači u drugom tjednu. Trebao bi mi jedan stoper iz engleske lige.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

A kaj će mi, ionako ga neću koristiti a živo me interesira što ću dobiti u packu. Pričekat ću do sutra jer će biti bolji igrači u drugom tjednu. Trebao bi mi jedan stoper iz engleske lige.

Uspjelo mi je na legendary. Samo sam trpo na Jovica. 6 komada je zabil i ovaj asistiral. Jos 8 puta zabit gol i asistirat. :D :D 

11 godina
protjeran
FIFA 20

Valja li takefusa kubo future star?

Cini se dobar iako long shot i composure kanta.

Nije ni skup.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Uspjelo mi je na legendary. Samo sam trpo na Jovica. 6 komada je zabil i ovaj asistiral. Jos 8 puta zabit gol i asistirat. :D :D 

Pa mora zabiti James gol na legendary u dvije tekme a ne jović? Sada 8 puta u istoj tekmi moraš zabiti s jamesom i asistirati.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa mora zabiti James gol na legendary u dvije tekme a ne jović? Sada 8 puta u istoj tekmi moraš zabiti s jamesom i asistirati.

Ma pricam za ubacaje... trpal sam na Jovica. Ovo sam napravil... ostalo mi jos 8 puta u istoj tekmi zabit i asistirat... odnosno 7. 

Jedino mi nije jasno kaj svi cmuzu za ovih 15 tekmi kaj moras odigrat sa Jamesom u prvoj postavi. Ja sam vec na 9 a samo radim njegove obj.

16 godina
FIFA 20

Pis of šit dobio šta pis of šit zaslužuje.

Jedan od onih govnara koji gledaju svaki cut scene, svaki gol od početka do kraja i dave loptu u beskraj po aut liniji. Sva tri gola sam dobio u zadnjih pol sata igre kad je počela igra navlačit za njega, ali, em je tulav, em mu je bilo kasno sa 8 komada u mreži. Deveti je dobio kad se skroz otvorio zadnjih 5min (s tim da sam još s Pleom iz 100% zicera pogodio 4 stative). Igrah s francuzima za icon swaps, i još jednom, po stoti put se uvjerim koliko su meta igrači u ovoj igri baš to, meta. Rare gold Dembele i Sissoko, to je strašno koliko njih igra sere, Dembelea u šutu i proigravanjima, driblanju, a Sissokoa u uzimanju lopte, ima ono neko warpanje u tackleu da dobije prednost od korak-dva ispred protivnika, fizički je ajme nadmoćan. Pričam to jer sam s njima igrao 300-400 tekmi obojicom, i nisam to toliko zamjećivao jer mi je bilo 'normalno'. Sad vidim koliko je Dembele bolji od svih desnih veznih/krila koje imam, a imam i ovog top traorea, sterlinga, politana, scream chonga, imao balea, salaha, itd. itd., i svaki od njih je dobar i ima nešto. Ali Dembele igra tak jednostavno, a savršeno, prodoran, hoće sam utrčat u rupu kad se otvori, centaršut besprijekoran, a ak se nađe u situaciji zabija bez pol muke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 20

ne mogu da vjerujem kako neki likovi imaju sve bronzane igrace i jednog mpabea u napadu i lik mi dadne sa mpabeom 5 golova, i ne mozes mu uzeti lopte, stvarno iritirajuce dok pobjedim nekog ko ima u ekipi messija i po 4-5 ikona...

0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Pis of šit dobio šta pis of šit zaslužuje.

Jedan od onih govnara koji gledaju svaki cut scene, svaki gol od početka do kraja i dave loptu u beskraj po aut liniji. Sva tri gola sam dobio u zadnjih pol sata igre kad je počela igra navlačit za njega, ali, em je tulav, em mu je bilo kasno sa 8 komada u mreži. Deveti je dobio kad se skroz otvorio zadnjih 5min (s tim da sam još s Pleom iz 100% zicera pogodio 4 stative). Igrah s francuzima za icon swaps, i još jednom, po stoti put se uvjerim koliko su meta igrači u ovoj igri baš to, meta. Rare gold Dembele i Sissoko, to je strašno koliko njih igra sere, Dembelea u šutu i proigravanjima, driblanju, a Sissokoa u uzimanju lopte, ima ono neko warpanje u tackleu da dobije prednost od korak-dva ispred protivnika, fizički je ajme nadmoćan. Pričam to jer sam s njima igrao 300-400 tekmi obojicom, i nisam to toliko zamjećivao jer mi je bilo 'normalno'. Sad vidim koliko je Dembele bolji od svih desnih veznih/krila koje imam, a imam i ovog top traorea, sterlinga, politana, scream chonga, imao balea, salaha, itd. itd., i svaki od njih je dobar i ima nešto. Ali Dembele igra tak jednostavno, a savršeno, prodoran, hoće sam utrčat u rupu kad se otvori, centaršut besprijekoran, a ak se nađe u situaciji zabija bez pol muke.

Demebela sam imal isto tak 350-400 tekmi. Sve do izlaska PM Bermardo Silva. I jos mi stoji na klupi ko super sub. Komicno dobra kartica.

14 godina

Reko da se zagrijem malo prije WL i onda dvije ovakve utakmice gdje protivnik zabije sve sto opuca, a ja se ubijam da zabijem. Necu odigrat nijednu utakmicu ovaj vikend nego lagano igrat nesta drugo. Smeca ocajna.

13 godina
FIFA 20

Koja prevara ova legendary razina. Igram protiv ekipe sa 6 golmana i oni su ko najveci spaneri ikad. Vristanje od smijeha jbt. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 20

Dao sam jednom 10 chip shot golova i nula bodova. Ima li kakva kvaka?

0 0 hvala 0
13 godina
shtifke kaže...

Dao sam jednom 10 chip shot golova i nula bodova. Ima li kakva kvaka?

Ima, mora bit direktni preko golmana. Ja sam u SB sa Jamesom probal na prazan gol, kraj golmana, iz, prve kraj golmana... Sve dok nisam tocno preko njega, nije vrijedilo. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice