FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.003.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Nije do nicega nego do tebe. Krenuo si igrat a ne ulazit u tekme kao da si, vec izgubio. Igraj i ovih 5 kaj ti je ostalo. Trebas samo 3 pobjede za gold 2. 

Jbga, istina je što kažeš... prije sam samo čekao da me nešto razjebe da mogu opalit ALT+TAB.

Bilo je i ovaj vikend sličnih situacija (jučer sam video stavio iz jedne takve utakmice), ali bih se vrlo brzo pribrao i često okretao momentum u svoju korist.

Što se tiče ovih 5 utakmica... trenutno stvarno ne mogu jer me zadnja koju sam igrao doslovno iscijedila do kraja.

Možda predvečer probam pa ako slučajno pobijedim jednu i otvori mi se šansa, na kraju i odigram sve do kraja?

Samo pomalo i nastavi bez quitanja, sjeti se da za svaku od tekmi igrao ili ne dobijes 400 izi bodova koji idu u DR. S tim si rjesio rank 2 u diviziji 5.

Meni je recimo sigurno plafon nekih 17 pobjeda i gold2. Ja recimo tocno osjetim taj njihov elo skor kakve protivnike dobijem za +4, kakve za -2. 

Recimo ovaj vikend nisam imao puno vremena ali opet sam odigrao svaku drugu tekmu. Jednu pobjedim drugu me nema i gold3 je tu za cas kad uzmem da mi ih barem trecina quita u prvom poluvremenu.

Nije za pohvalu al barem nije bilo nerviranja, laga i veceg skriptiranja kad te igra uhvati da zaredas vise pobjeda zaredom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2019 16:55 (Deadeye).
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Volim igrat protiv likova koji imaju CR7. Znam da će svaka lopta ić na njega, znam da će sa njime pucat iz svih mogućih situacija, znam da igraju kornere na prvu stativu. Svaka čast iznimkama, ali kad vidim da lik ima Ronalda i oko njega prosječnu momčad, skoro pa si pišem pobjedu unaprijed. 

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Jel igra neko sa 4-3-3 (5) formacijom ? Ja sam se nedavno prebacio na nju i mogu reci da mi se jako sviđa.

Inace ovo su mi englezi, imam oko milju koinsa trenutno, stedim ali neznam koga bi mogo dodat da bude malo veca prevaga.

Kante sam imao, ali mi free torreira nije nista slabiji od njega.

https://www.futhead.com/19/squads/526901/

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Krenem završiti onih 5 i prvu dobijem glatko, možda i najlakše od svih što sam igrao ovaj vikend.

Igram iduću, zabijem mu u prvom napadu, lik pojma nema... pomislim, jebote idemo na gold 2 - al kurčina.

Imam napad, izigram ga k'o budalu i sam 1 na 1 s golmanom, ovaj obrani.

Odbije se lopta ne njegovog i kreće kontra iz koje on s lakoćom zabija jer moji su izgubljeni u vremenu i prostoru.

Da li se vama događa da kad promašite mrtvaca odmah u idućem napadu dobijete gol?

Kod mene je to u 80% slučajeva - točno znam kad falim nešto takvo da dobijam gol ma što god radio.

Ukratko, ja sam triput vodio, on je triput izjednačavao iz takcih pizdarija da me glava zaboljela na trenutak.

U produžecima ja povedem 4-3 u prvom... njegovi nemaju stamine drugi produžetak, reko, sad samo razvlačenje igre i lagano.

Ma kakvi, moji imaju staminu, ali moji se više ne znaju dodavat... u bunar su svako drugo dodavanje bacali i naravno, ovaj nema što drugo nego na krilo i u sredinu pa pomozi Bože.

Dakle, 3 gola mi je uvalio iz nabačaja sa strane i glavom - moji su nestali s terena praktički, a njegovi imaju 0 stamine???!!!!

Iduća partija, lik isto ne zna igrat... imam u prvom poluvremenu 3 puta situaciju 1 na 1 s golmanom i sva tri puta mi ovaj obrani.

Jedanput mi je uklizao na rubu 16m, lopta je odletila pored, a golman kao nije napravio prekšaj - moj Vardy je nakon toga igrao s križem jer ga je ovaj ubio doslovno.

I onda u drugom poluvremenu kreće šou gdje samo u jednom napadu imam 5-6, ne znam ni sam koliko ustvari udaraca koje njegov golman brani nemam pojma kako.

Evo video pa pogledajte kako to izgleda kad igraš protiv igrača i EA-a.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
FIFA 19

A to je svima tako meni isto nakon 3,4 mrtve sanse protivnik obavezno zabija laki gol. Kad sam gledao krasija on isto stvori 3,4 mrtve sanse i onda mu protivnik zabije lagan gol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

A to je svima tako meni isto nakon 3,4 mrtve sanse protivnik obavezno zabija laki gol. Kad sam gledao krasija on isto stvori 3,4 mrtve sanse i onda mu protivnik zabije lagan gol.

Znači to je feature tako da ne moram brinuti više :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Znači to je feature tako da ne moram brinuti više :)

Zbog toga smo je platili 5 eura vise

14 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam sa squadom od 20K coinsa nagurao 13 pobjeda 15 poraza jos mi treba jedan win pa cu sacekati sutra dok se malo popravim 😂

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Deadeye kaže...

Jel igra neko sa 4-3-3 (5) formacijom ? Ja sam se nedavno prebacio na nju i mogu reci da mi se jako sviđa.

Inace ovo su mi englezi, imam oko milju koinsa trenutno, stedim ali neznam koga bi mogo dodat da bude malo veca prevaga.

Kante sam imao, ali mi free torreira nije nista slabiji od njega.

https://www.futhead.com/19/squads/526901/

Ja bih ubacio na CF Hazarda 93. Imao sam ga prošle godine na toj poziciji i nevjerojatna kartica.

Inače sada razmišljam  o promjeni formacije i velikom pospremanju. Prodao bih sve kartice i ostavio samo jednu momčad. Taman kada sve rasprodam mogao bih si ovo složiti. Ne znam ima li smisla. Znam da neću zbog toga igrati bolje niti imati više pobjeda ali stvar je u osobnom guštu. Na kraju igramo zbog gušta i zabave a mislim da je to najbitnije. Isto tako znam da ću zbog tog gušta za par mjeseci spljugati bar 800k coinsa koliko će igrači izgubiti na vrijednosti. Svake godine iste dileme...

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Movie ta ekipa stvarno izgleda mocno ja bi fino napravio i lagano gustao u njoj. Prosla su koliko 4 mjeseca ko je jamio je jamio, treba malo uzivat u ekipu i igri ako se moze.

Mislim da bi i ja mogao napravit samo jednu skuplju ekipu a ovih par skupljih talijana koje imam prodat i kupit neke jeftine da budu tim2.

Svejedno mi jadni ispadnu zrtve jer se ne trudim bas snjima kad se prebacim sa engleza radi fitnesa.

Stvarno bi mogo uzet tog hazarda 93 i probat konacno pogbu ili recimo eriksena 91.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Kakve spodobe i odvratna govna igraju ovu igru to nije normalno. Bas je odvratno. Dobijem jedno 6-7 tekmi za redom. Dodem u 2 pobjede od gold 1 i 4 tekme do kraja. Sve 4 tekme izgubim jedna gol razlike od protivnika koji je nekoliko puta losiji od najlosijeg igraca koji igra. Al' je ekipa na vrhu kaj se tice postave. Zadnjih 25min se uredno doaje po zadnjoj liniji i neda mi loptu. 4 tekme za redom sam izgubio 2-1... jedna joystick mi je na pola mrtav, na drugom je nekaj sa strelicom desnom... uzas do cega te dotera ova igra, uzas.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kakve spodobe i odvratna govna igraju ovu igru to nije normalno. Bas je odvratno. Dobijem jedno 6-7 tekmi za redom. Dodem u 2 pobjede od gold 1 i 4 tekme do kraja. Sve 4 tekme izgubim jedna gol razlike od protivnika koji je nekoliko puta losiji od najlosijeg igraca koji igra. Al' je ekipa na vrhu kaj se tice postave. Zadnjih 25min se uredno doaje po zadnjoj liniji i neda mi loptu. 4 tekme za redom sam izgubio 2-1... jedna joystick mi je na pola mrtav, na drugom je nekaj sa strelicom desnom... uzas do cega te dotera ova igra, uzas.

Ja sam opet isto na 19 stao. U zadnjoj tekmi smo bili podjednakih ekipa i skilla i u 115oj sam izgleda krivo dodao na sredini al jebo me pas ak nisam stisnuo desno a lopta je otišla lijevo.. Šteta u kurac!!

11 godina
FIFA 19

Ja otisao iz zajebancije prije spavanja odigrati rivals upalim tekmu skuzim u 30min da su mi igraci OPET pomijesani toreria igra RAM lucas CDM i ja popusim sva tri starta da bi vratio to u normalu. Znaci odrekao sam se normalne zamijene igraca i promjene formacije ako zelim nesto mjenjati poslije zato jer mi igra uvijek nudi da mi Naingolan dodje igrat umjesto Lucasa i Sona koji igraju krila a naingolan nije igrac za krilo i zato moram svaki put start stiskat da bi mjenjao igraca znaci toga sam se odrekao i onda u 50min frajer ubaci iz kornera i sa skaricama sa vertonghenom sa CRVENIM timed finishingom zabije gol. Samo sam izasao iz igre jer znam kad nisam pozeljan. Kao prvo opet nisu popravili da mi igraci samo odjednom krenu random igrat razlicite pozicije i nisu popravili crveni TF a rekli su da jesu. Pas mater kancerogene igrice da budem skroz dobre volje i onda me tako na zivcira.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Dakle, dodem do 18 pobjeda i 4 tekme do kraja. Svaku drugu da izgubim, dobar sam. Sve tri tekme igraci koji koriste 9 igraca u obrani, constant pressure koji bi do 70min trebo njegove igrace ostaviti na 0 stamine. Jednostavno meni pomoci tu nije bilo jer su me razapeli sa finess shotovima. Da ne pricam kako sam jednu gubio 4-0, doso na 4-4 da bi u 93min dobio za 4-5 finess iz okreta s jebeni Ibrahimovicem jebo ima FB Ibrahimovic svima mater i sa tom kancer karticom. Izgubim Gold 1 jer jednostavno ne mogu toliko ostat koncentriran u napadu i obrani da bi nest napravil. Kak da je prodem kraj obrane Cambell, Van Dijk, Ballack i Kante... ne mogu niti da hocu, moram iskombinirat boga oca da bi uspjelo. Uz sve to lagani lag koji mi sve ucini barem sa 15% sporijim tako da mi i reakcije kasne. Uzas. Spojim toliko dobre utakmice, doguram nakon one katastrofe od starta do odlicnog rezutlata i onda me igra posere ko budalu. 18-11 i tekma viska. Uzas, najlosije ikad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jučer isto ganjam Gold 1, trebaju mi 3 pobjede od 5 tekmi. Teško, ali dostižno. Igram prvu, vrlo tvrda tekma, lik malo bolji od mene ali može otići na bilo koju stranu. Odlične obrane i ja prvi zabijam tek u produžetku. Kreće drugi produžetak, ja namještam taktiku u pauzi kad ono... You lost connection to EA servers. Komp mi odmah pokraj, odmah probam nešto otvoriti i napraviti speed test, sve radi savršeno. Ne znam što se dogodilo, ali ode moj Gold 1. 

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Jučer bio kod svojih na ručku, i kako sam malom bratu dao PS4 kad sam ja ispizdio zbog fife sad je to sve kod njega.

Ručamo i sad on mene moli da idem odigrat nešto WL jer je loše startao, naravno mala mi koluta očima jer zna kako me to zna ubit u pojam i da postanem nervozan cijeli dan, ali ajde buraz moli pa reko idem 2-3 odigrat i to je to, na kraju odigrao 11 utakmica, tek 11-tu izgubim, i to ne što sam bio lošiji nego je igrica tako htjela ali ono wtf nema više 5 golova iz finesa po tekmi ? Buuuuuhahahahahahaha kako sam guštao, ono 3. ili 4. tekma što sam igrao, frajer je uporan, opucao valjda 15 finesa iz prve, jest on 2 zabio tako, i neka je ali brate nije 5, 6 ili 7 komada tako uvalio kako mi se znalo događat, dobio ga 6-2 i klasično ruganje, baš jebački, koliko mi lakše igrat kad znam da ne moram strepit od svakog jebenog finesa iz okreta i pm, onda doslovno vidiš koliko tko zna, i neka su maknuli to, valjda jedina dobra stvar koju su napravili, možeš ti i dalje i primit i zabit finesom ali nije slučaj da primaš svaku tekmu 5 golova na taj jebeni način iz 5 udaraca. Znači močno mi bilo jučer, ne znam kad sam se manje iznervirao u WL, sad se odjedamput i moj tim može nosit sa bilo kojim drugim, samo sa ovom promjenom ja sam duplo bolji igrač jer sad utakmice uglavnom završavaju sa 3-4 gola skupa sa obje strane, što ima smisla, naravno desi se neka golijada ali više je 1-0 ili 2-1 utakmica nego 6-4 ili 5-3, što je i realno, građenje napada, strpljenje, zabit kad protivniku padne koncentracija, ovo sad ima puno više smisla.

E da i ovo šta rade sa karticama je presmiješno, čuj future star, aj ok mi je koncept ali brate ne može ti netko tko je potencijalna zvijezda ispast bolji od bilo koje gold kartice igrača koji je već sad na top nivou, tipa buraz složio onog Gomeza stopera, pa bolestan je lik, odjedamput je on nakon TOTY Van Dijka najjači stoper u ligi, ono wtf ? 

Stvarno nemaju smisla te kartice koje izbacuju, jbt. imaš sad više specijalnih kartica nego običnih, idiotarija teška ...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja od kako sam poceo igrati najvise mi odgovara 4 4 2 formacija radi odbrane a u taktikama se slabo snalazim igram dobar def i nekako prolazim!Dali stamina znaci mnogo u ovoj seriji fife meni se cini da kad mi igraci imaju staminu preko 90 nebitni su igraci moze biti non rare ako se prvo poluvrijeme odbranim dobro i da protivnik ima veliki pritisak na mene vec od 50 min utakmica on nemoze centra prec!?Jel moguce to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Vec u gold 3 krece ekipa koja zna da je zabila gol na srecu onda lijepo krada vremena..

U Fifi jos kolko tolko mozes stisnut u PESu nemos niti to... pa ono vidi sto te manje zivcira to igraj.

Uglanvom patch na pcu je donio pomaka moram priznati i finesse vise ne ulaze, sada se igra raznovrsnije i to me tjesi no ima drugih bugova..

prvi puta nisam odnio nikakvu nagradu na Squad Battleu jednostavno mi se niej dalo igrati protiv AI-a

8 godina
neaktivan
FIFA 19

ako dosad nisam bio uvjeren da je igra pay to win, nakon ove vikend lige jesam. Mislim da sam jednom ili dvaput otkad se od 17 igra fut champs bio u gold 2, ove godine nijednom, i kako me posralo u paketima nakupio coinsa, i sad tu igraju kluivert, keane, baresi, CL Aguero, CL De Bruyne, UCL live Kimpembe, FFS Lafont (koji je poslije De Gee najbolji golman u igri)...eto doslovno sam se prošetao do gold 2 ovaj vikend...došao u gold 3, i ostalo mi još devet utakmica, pa sam se malo zajebavao, ali uspio skupit još tri pobjede za gold 2, i da se ne lažemo s još kojom ikonom, i brutalnijom ekipom, skoro pa bi se svatko od nas prošetao do gold 1, ili hvatao elite

0 0 hvala 0
17 godina
Deadeye kaže...

Movie ta ekipa stvarno izgleda mocno ja bi fino napravio i lagano gustao u njoj. Prosla su koliko 4 mjeseca ko je jamio je jamio, treba malo uzivat u ekipu i igri ako se moze.

Mislim da bi i ja mogao napravit samo jednu skuplju ekipu a ovih par skupljih talijana koje imam prodat i kupit neke jeftine da budu tim2.

Svejedno mi jadni ispadnu zrtve jer se ne trudim bas snjima kad se prebacim sa engleza radi fitnesa.

Stvarno bi mogo uzet tog hazarda 93 i probat konacno pogbu ili recimo eriksena 91.

S obzirom na količinu kartica koje je dobio Hazard u ovoj fifi te na trenutnu formu ne bih se začudio da dobije zimsku nadogradnju. Ako se to dogodi sigurno će mu IF kartice poskupiti. Stoga ne bi ga bilo loše kupiti prije nego se počne predviđati koje će kartice dobiti zimsku nadogradnju. Imam 11 packova za otvoriti, što rare mega packova što običnih mega packova te jumbo rare packova itd. Valjda ću konačno nešto dobiti u njima. Treba mi 200k da ništa trenutno ne prodajem te kupim hazarda. Bio bih presretan da toliko naberem u packovima iako znam da ako dobijem 50k da će biti svjetsko čudo, bez obzira na količinu kartica koje ću dobiti u ti  packovima. Odoh iskušati sreću.

13 godina
dr4zh3n kaže...

ako dosad nisam bio uvjeren da je igra pay to win, nakon ove vikend lige jesam. Mislim da sam jednom ili dvaput otkad se od 17 igra fut champs bio u gold 2, ove godine nijednom, i kako me posralo u paketima nakupio coinsa, i sad tu igraju kluivert, keane, baresi, CL Aguero, CL De Bruyne, UCL live Kimpembe, FFS Lafont (koji je poslije De Gee najbolji golman u igri)...eto doslovno sam se prošetao do gold 2 ovaj vikend...došao u gold 3, i ostalo mi još devet utakmica, pa sam se malo zajebavao, ali uspio skupit još tri pobjede za gold 2, i da se ne lažemo s još kojom ikonom, i brutalnijom ekipom, skoro pa bi se svatko od nas prošetao do gold 1, ili hvatao elite

Pa nije to toliko p2w, to je logika. Bolji igraci, lakse napredovanje kroz igru. 

9 godina
neaktivan
toxic kaže...

U Fifi jos kolko tolko mozes stisnut u PESu nemos niti to... pa ono vidi sto te manje zivcira to igraj.

Nemoj generalizirat, zato sto ti nisi u stanju stisnuti protivnika, tj., zato sto NE ZNAS.

The Commissioner of Football
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Jucer mucenje isusovo na entu.

Imam 13 pobjeda od 18 tekmi, vec poceo brijat mogao bi probati do gold 1, onda je krenulo, 6 tekmi za redom sam izgubio govno skriptirano!

Spajao me samo sa ekipama sa 3-4 ikone i to je prakticki izgubljena tekma u startu, od tih 6 poraza realno ja sam trebao izgubiti 3, max 4.

Ovaj jedan me natrpao 7-2, shevckenko i raul svatko po 3 finesa iz pizde mile materina ledima okrenuti, naravno iz prve, nakon sto se dodavao sve iz prve kao fliper.

Dobio sam na kraju tu za 14tu pobjedu, ugasio plejku i isao zapalit rostilj, puj mamu im jebem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ja imam 15 pobjeda i još 2 za odigrat - mislim da je bolje da skipam te dvije jer i da dobijem kojim slučajem prvu, drugu će me satrat igra ako ne protivnik.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...
toxic kaže...

Nemoj generalizirat, zato sto ti nisi u stanju stisnuti protivnika, tj., zato sto NE ZNAS.

Ako ti je PES tolko bolji zast stalno visis ovdje i komentiras svaku? Nisam siguran vise ...

13 godina
toxic kaže...
TheMaverick kaže...
toxic kaže...

Ako ti je PES tolko bolji zast stalno visis ovdje i komentiras svaku? Nisam siguran vise ...

Zato kad nije u stanju bit dobar u FIFAi pa mora PES igrat a ovdje srat.

17 godina
SimeKZ kaže...

Kužim da se ne slažemo ali reć za mavericka da nije dobar u fifi je neozbiljno. Ne znam kako je onda tako loš osvajao div 1? Maverick je jedan od rijetkih likova s kojima sam volio igrati jer je igrao nogomet a da nije iskorištavao propuste igre niti je bio sileđija na terenu. Svatko od nas želi bolji i kvalitetniji nogomet. Netko popizdi prije a netko poslije, no svi pizdimo jer ovo smeće od igre jednostavno iz tebe izvlači sve ono najgore. Ja sam smanjio igranje a on je promijenio igru. Svatko drukčije reagira na svoje nezadovoljstvo igrom. Kad se sjetim, nekada smo znali odigrati 10 tekmi a jedva da je palo 10 golova sve zajedno. Prvu međusobnu tekmu u futu smo odigrali početkom 2012 godine...

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Kužim da se ne slažemo ali reć za mavericka da nije dobar u fifi je neozbiljno. Ne znam kako je onda tako loš osvajao div 1? Maverick je jedan od rijetkih likova s kojima sam volio igrati jer je igrao nogomet a da nije iskorištavao propuste igre niti je bio sileđija na terenu. Svatko od nas želi bolji i kvalitetniji nogomet. Netko popizdi prije a netko poslije, no svi pizdimo jer ovo smeće od igre jednostavno iz tebe izvlači sve ono najgore. Ja sam smanjio igranje a on je promijenio igru. Svatko drukčije reagira na svoje nezadovoljstvo igrom. Kad se sjetim, nekada smo znali odigrati 10 tekmi a jedva da je palo 10 golova sve zajedno. Prvu međusobnu tekmu u futu smo odigrali početkom 2012 godine...

Dobro jebo ga led, prcam ga. Kuzim da ti je dao coinse, al' ne mora ga branit odma. 

17 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ja ne rezumijem kako ste uopce igrali Fifu prije npr 2015 godine.

Meni je to bilo preloše i dan danas mi je loše.

S druge strane jedan PES se isto srozao da to nisu istine..

samo cu reci : https://hr.wikipedia.org/wiki/Winning_Eleven

17 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...

Jučer bio kod svojih na ručku, i kako sam malom bratu dao PS4 kad sam ja ispizdio zbog fife sad je to sve kod njega.

Ručamo i sad on mene moli da idem odigrat nešto WL jer je loše startao, naravno mala mi koluta očima jer zna kako me to zna ubit u pojam i da postanem nervozan cijeli dan, ali ajde buraz moli pa reko idem 2-3 odigrat i to je to, na kraju odigrao 11 utakmica, tek 11-tu izgubim, i to ne što sam bio lošiji nego je igrica tako htjela ali ono wtf nema više 5 golova iz finesa po tekmi ? Buuuuuhahahahahahaha kako sam guštao, ono 3. ili 4. tekma što sam igrao, frajer je uporan, opucao valjda 15 finesa iz prve, jest on 2 zabio tako, i neka je ali brate nije 5, 6 ili 7 komada tako uvalio kako mi se znalo događat, dobio ga 6-2 i klasično ruganje, baš jebački, koliko mi lakše igrat kad znam da ne moram strepit od svakog jebenog finesa iz okreta i pm, onda doslovno vidiš koliko tko zna, i neka su maknuli to, valjda jedina dobra stvar koju su napravili, možeš ti i dalje i primit i zabit finesom ali nije slučaj da primaš svaku tekmu 5 golova na taj jebeni način iz 5 udaraca. Znači močno mi bilo jučer, ne znam kad sam se manje iznervirao u WL, sad se odjedamput i moj tim može nosit sa bilo kojim drugim, samo sa ovom promjenom ja sam duplo bolji igrač jer sad utakmice uglavnom završavaju sa 3-4 gola skupa sa obje strane, što ima smisla, naravno desi se neka golijada ali više je 1-0 ili 2-1 utakmica nego 6-4 ili 5-3, što je i realno, građenje napada, strpljenje, zabit kad protivniku padne koncentracija, ovo sad ima puno više smisla.

E da i ovo šta rade sa karticama je presmiješno, čuj future star, aj ok mi je koncept ali brate ne može ti netko tko je potencijalna zvijezda ispast bolji od bilo koje gold kartice igrača koji je već sad na top nivou, tipa buraz složio onog Gomeza stopera, pa bolestan je lik, odjedamput je on nakon TOTY Van Dijka najjači stoper u ligi, ono wtf ? 

Stvarno nemaju smisla te kartice koje izbacuju, jbt. imaš sad više specijalnih kartica nego običnih, idiotarija teška ...

Normalno da pada manje golova kad su napravili da ne mozes zabiti s ruba 16 gol bez obzira na ocjene igraca, a AI blokira 3/5 šansi koje pucas a da nije finese, jer eto ocito vide u buducnost. Vidiš da nest nije dobro kad ti lik ima oznacenog srednjaka i povlaci se s njim a njegov igrac kojeg upravlja AI zrcali svaki tvoj pokret i mozes se jebat ili isprobas fintu pa ako igra odluci da se ovaj pogubi i da prođeš pritom da napravis moonwalk u tijelo njegovog igraca ili ti oduzme loptu ko buldozer. Također manje golova pada zato jer sad svaki igrac koji ne zna igrat obranu bez da izleti sa centralnim branicem moze staviti dubinu obrane na 3-4 i obrambenu taktiku na drop back i naravno oznacit bilo kojeg drugog igraca i naganjat te s njim po terenu dok branici cekaju na cca 7-8 metara od gola da blokiraju bilo koji udarac. Prije se to kaznjavalo s finessom svaki put kad bi ovaj napadac/srednjak (cm, cdm) izletio po cevape bi se otvorila prilika za finese koje je ulazio samo ako si pogodio zeleno s malo boljim pucacem ili na zuto s iconama i ovim natprosjecno dobrim gold karticama. A ovo što si rekao da sad ako strpljivo gradis napad kreiraš šansu, to je za mene cista nebuloza jer kad se ti on povuce u svoj 16 jedina sansa ti je cekat da izleti s igracem ispred tebe i nadat se da ti branic nece pecnut loptu iza leđa ili pregazit tvog napadaca. Al vecinu prilika koje se stvaraju ubiti stvori sama igra kad posaljes loptu u prostor i u vecini slucajeva postoji igrac koji bi morao presjeci tu loptu al igra odluci da ce on ostat prekratak ili da ce mu lopta proc kroz noge jer eto nije je ocekivao. Naravno, sutevi iz distance se jos uvijek mogu pogoditi al vise nema nikvog pravila za to jednostavno ako mora uci onda ce uci s zelenim ili bez zelenog, sasvim nebitno. Bilo je i u fifi 17 sablone kako se zabija iz vana i svaka je ulazila u drugi kut, al eto nije se niko zalio jer igra nije imala opciju da ti povuces sve u 16 i trcis s cdm-om ili mbbapeom koji je jedan on najboljih branica u ovoj igri.

Recimo ja sam znao dobiti golove iz 180 stupnjeva first timed finese od strane mbbapea i neymara i to samo zato jer nisam imao vremena zatvoriti bagru kad bi to izveli jer jednostavno protiv toga nemozes. U drugu ruku sam primio vrlo malo golova od obicnog finesse udarca jer sam igrao obranu s branicima pa bi vecinu vremena zatvorio igraca koji ide opicit finesu, osim fb ibre, kad je on odlucio zabit, pisi kuci propalo je. :D

Sljedece, manje golova pada jer su 1na1 sanse u ovogodisjoj fifi u banani. Ako nije 50:50 onda je vrlo blizu tome. Meni je famozno da minimalno 2 od 5 sansi golman pecne ili ga pogode u glavu i odbiju se u korner ili nedaj boze u kontru. I još sam primjetio al nisam siguran dal je to samo moj peh ili nekvo pravilo, al kolko sam ja precki i stativa pogodio nakon patcha to je nehumano.

Sve u svemu da zavrsim. Micanjem finese udaraca maknuli su i nerealne scorove i dosta pizdarija, ali su time i omogucili ovim losijim igracima koji neznaju igrat obranu da uz malo discipline ili srece, kako se uzme, izvuku penale ili cak i pobjedu na neki odbijanac ili sretni gol, kao sto sam napisao kad branic lose reagira na loptu. E sad moja nogometna logika je da ako između mene i mog napadaca stoji protivnicki igrac onda ja necu dodavat iz okreta ili neznam kako tome igracu jer logicno je da ce presjeci loptu, al vecina ih ide na app dodavanja i sad nekad prode a nekad ne, al kad prođe onda obicno i uleti u gol jer jednostavno momentum te nece. Dakle veci broj igraca koji ce moc disciplinorano se povlacit i cekat da im AI presjece loptu ce u konacnici i postici bolji WL score. Necu sad da se neko uvrijedi al vidim da vecina igraca koji prije nisu dirali gold su sad u goldu pa se namece zakljucak da nisu njih jebali finese udarci nego obrana, a sad kad su finese udarci uklonjeni obrana se igra puno puno lakse iz dva razloga, nema oružja protiv duboke obrane i AI bloka i mozes izletavati s CDM-om kolko zelis jer rizik kod 16-18 finese je sad isplativ.

Svaka slicnost sa stvarnim osobama i događajima je slucajna i nenamjerna, da se nebi neko uvrijedio :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2019 14:55 (cicek).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice