Nije do nicega nego do tebe. Krenuo si igrat a ne ulazit u tekme kao da si, vec izgubio. Igraj i ovih 5 kaj ti je ostalo. Trebas samo 3 pobjede za gold 2.
Jbga, istina je što kažeš... prije sam samo čekao da me nešto razjebe da mogu opalit ALT+TAB.
Bilo je i ovaj vikend sličnih situacija (jučer sam video stavio iz jedne takve utakmice), ali bih se vrlo brzo pribrao i često okretao momentum u svoju korist.
Što se tiče ovih 5 utakmica... trenutno stvarno ne mogu jer me zadnja koju sam igrao doslovno iscijedila do kraja.
Možda predvečer probam pa ako slučajno pobijedim jednu i otvori mi se šansa, na kraju i odigram sve do kraja?
Samo pomalo i nastavi bez quitanja, sjeti se da za svaku od tekmi igrao ili ne dobijes 400 izi bodova koji idu u DR. S tim si rjesio rank 2 u diviziji 5.
Meni je recimo sigurno plafon nekih 17 pobjeda i gold2. Ja recimo tocno osjetim taj njihov elo skor kakve protivnike dobijem za +4, kakve za -2.
Recimo ovaj vikend nisam imao puno vremena ali opet sam odigrao svaku drugu tekmu. Jednu pobjedim drugu me nema i gold3 je tu za cas kad uzmem da mi ih barem trecina quita u prvom poluvremenu.
Nije za pohvalu al barem nije bilo nerviranja, laga i veceg skriptiranja kad te igra uhvati da zaredas vise pobjeda zaredom.