FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.033.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo i mene na ovoj stranici prvi put nakon godinu dana, ko je na ps4 moze da me doda na Mamula97 da igramo malo :)

1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
Mamula97 kaže...

Evo i mene na ovoj stranici prvi put nakon godinu dana, ko je na ps4 moze da me doda na Mamula97 da igramo malo :)

Možeš okrenuti fotku da ne okrećemo monitore?

8 godina
neaktivan

Evo ga, do juče imao ekipu 150k i pakujem legendu 750k i napravim ovaj tim

17 godina
Mamula97 kaže...

Tako... nego kako se to pakuje legenda i koja?

8 godina
neaktivan

Prodam ekipu juce i uradim SBC-a za tih nekih 150k i dobijem u packu jednom Petita 88 i Vidala sam jos pored dobio

17 godina
FIFA 18
Što reći, srečković...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...

Kakav ti je IF Can ?Imam coinsta taman za njega .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
9 godina
neaktivan
Jedna kad sve hoce,sve ulazi. Primio sam gola koja sam morao primiti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Na fifi 17 najboljeg igraca kojeg sam dobio u packu bio je 70k, mislim da je vrijeme bilo da me usere malo :D

Iskreno Can mi djeluje kao najslabija karika u timu, nemam utisak kao da vrijedi 90k, vise mi je u rangu Gundogana od 15k, prodacu ga danas

9 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...

Na fifi 17 najboljeg igraca kojeg sam dobio u packu bio je 70k, mislim da je vrijeme bilo da me usere malo :D

Iskreno Can mi djeluje kao najslabija karika u timu, nemam utisak kao da vrijedi 90k, vise mi je u rangu Gundogana od 15k, prodacu ga danas

A Kevin ? Da li on vrijedi 140 k ?

13 godina
FIFA 18

Upravo odigram tekmu u DIV 2. Dobijem lika, skupim 12 bodova i automatski ostajem u ligi ( jos 3 tekme do kraja imam ). Ono sta me zanima, zasto je komentator rekao da sam se kvalificirao za WL sljedeci vikend ? Sta nije da se treba ostat u 1DIV da bi se kvalificirao ? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Kevin nije los uopste, u 6-7 utakmica jedan pas netacan bio, sut odlican izvan sesnesterca

Statistika mu kod mene 8 utakmica, 2 gola i 10 asistencija

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2018 13:08 (Mamula97).
17 godina
SimeKZ kaže...

Upravo odigram tekmu u DIV 2. Dobijem lika, skupim 12 bodova i automatski ostajem u ligi ( jos 3 tekme do kraja imam ). Ono sta me zanima, zasto je komentator rekao da sam se kvalificirao za WL sljedeci vikend ? Sta nije da se treba ostat u 1DIV da bi se kvalificirao ? 

Sa zadnjim updateom smanjili su zahtjeve. Tako ti je sada potrebno za osigurati sljedeću WL silver 3 a očito i ostanak u div2.

11 godina
FIFA 18

Imam akciju 2na1 kod centra on radi tackle sa igracem promasuje loptu i opali me po nogama lopta nastavlja ici ravno do mog drugog igraca ali sudac svira prekrsaj ne daje nikakav karton premda je trebao pustiti prednost jer sam imao 1na1 sa golmanom ili mu je barem trebao zavaliti crveni karton jer me opalio cisto po nogama a bio je zadnji obranbeni. Frajer mi uklize sledja taman pored sesnaesterca opet prolazi bez kartona. Zabija mi gol sa Mbappeom iz cistog zaledja kad sam poslije tekme isao gledat snimku gola te snimke nije bilo znaci igra skriva tu snimku tako da ja nebi mogao pokazat svima da mi je dao gol iz zaledja. Puca neprijatelj slobodni udarac ja vidim da ide na ono dodavanje sjecem mu loptu ali lopta prolazi kroz noge mom igracu i dolazi do njegovog i zabija gol. Drago mi je sto me je igra nagradila zbog citanja igre hvala EA. Eto to mi se sve desilo u tri utakmice dns. Prokleta strgana igrica. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Sa zadnjim updateom smanjili su zahtjeve. Tako ti je sada potrebno za osigurati sljedeću WL silver 3 a očito i ostanak u div2.

Guglo sam, nisamo mogo naci nista osim to sa Silver 3. Hvala movie.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Ne znam za vas ali meni je fifa 17 cetiri puta bolja, ovdje nema zabave ni malo

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Guglo sam, nisamo mogo naci nista osim to sa Silver 3. Hvala movie.

Ma treba da ukinu kvalifikacije pa bih mozda i probao da bacim koju ! :)

11 godina
Mamula97 kaže...

Istina uopce se ne zabavljam pobijedio ili izgubio samo se zivciram cim ugledam strgane situacije a hvala bogu ima ih gotovo svaku utakmicu i dosao sam do zakljucka da sam jebeni ovisnik o toj igrici jer mi nema logike zasto ja ovo smece igram.

13 godina
Mamula97 kaže...

Zato jer je sta se tice defanzive bila puno laksa. Sada je sve u citanju igre i pravovremenom presaltavanju igraca. Hebiga, drugacije nejde kad je obrana postavljena tako kako je.

8 godina
neaktivan

Jeste treba vise raditi u odbrani sada ali je skripta ocajna, preocajna, nije meni bolja fifa 17 jer sad ne mogu pobjedjivati, ja sad imam 41-4-2 skor ali zabave i takmicenja u ovoj igri nema 

13 godina
SimeKZ kaže...

Zato jer je sta se tice defanzive bila puno laksa. Sada je sve u citanju igre i pravovremenom presaltavanju igraca. Hebiga, drugacije nejde kad je obrana postavljena tako kako je.

Zadnja dva tjedna više igram online, još sam ovaj vikend igrao i WL - isti kurac kao kad igram SB protiv kompjutera.

Kompjuter ima svoj stil igre i uvijek igra isto, dok s druge strane igrači igraju drugačije od kompjutera, ali svi igraju jebeno isto.

Dakle, maksimalni doseg prosječnog igrača FIFE 18, a takvih je 90% koji igraju protiv mene, je dodavanje iz prve kroz sredinu i onda drkanje oko šesnaesterca dok mi se formacija ne raspadne i gol.

Koliko god pokušavao pročitati igru, a ponekad je jako jednostavno pročitati likove, moji ne presijecaju lopte jer su pretromi, prespori i jako loše reagiraju.

Vrlo rijetko uspijem presijeći loptu, a često znam kamo ona ide i tamo postavljam igrača, ali jednostavno ne mogu je zaustaviti.

Ako je slučajno zakačim, vrlo često se opet odbija protivniku i onda drkanje oko šesnaesterca i dodavanje iz prve do besvijesti.

Jbga, znam da je to zato jer su igrači u obrani tromi i spori i da je tako najlakše postići gol, ali to nije nogomet, to je jebeni kurac.

Da me krivo ne shvatite, nemam ja ništa protiv toga što ljudi igraju onako kako im igra dopušta da igraju.

Meni smeta to što je EA usrao motku s ovom FIFOM jako jer su sjebali obranu zato da na utakmicama bude više golova, ali su napravili to da je igra praktički neigriva jer svi igraju jebeno ISTO.

U FIFI 17 kad bih poveo 2-0, to bi bio kraj utakmice praktički, a sada ako ne zabijem minimum 5 golova, obično gubim.

U vikend ligi sam igrao samo jednu utakmicu koja je završila 1-0, a u sve ostale koje sam dobio ili izgubio su bile 3 i više golova, prosječno 5-6 po utakmici.

Svaka FIFA je imala svoje, sjećamo se svi duboke lopte preko obrane L2+trokut, pa onda FIFE u kojoj je Biabiany bio top igrač - bolji od Messija i Ronalda zajedno, itd... ali u tim FIFAMA si se mogao braniti protiv svega toga kad bi naučio kako.

U FIFI 18 je nemoguće masterirati obranu jer je igra tako napravljena da ti to jednostavno ne dopušta, na žalost.

[19xx] 4ntraks
17 godina
The_K kaže...

Imam akciju 2na1 kod centra on radi tackle sa igracem promasuje loptu i opali me po nogama lopta nastavlja ici ravno do mog drugog igraca ali sudac svira prekrsaj ne daje nikakav karton premda je trebao pustiti prednost jer sam imao 1na1 sa golmanom ili mu je barem trebao zavaliti crveni karton jer me opalio cisto po nogama a bio je zadnji obranbeni. Frajer mi uklize sledja taman pored sesnaesterca opet prolazi bez kartona. Zabija mi gol sa Mbappeom iz cistog zaledja kad sam poslije tekme isao gledat snimku gola te snimke nije bilo znaci igra skriva tu snimku tako da ja nebi mogao pokazat svima da mi je dao gol iz zaledja. Puca neprijatelj slobodni udarac ja vidim da ide na ono dodavanje sjecem mu loptu ali lopta prolazi kroz noge mom igracu i dolazi do njegovog i zabija gol. Drago mi je sto me je igra nagradila zbog citanja igre hvala EA. Eto to mi se sve desilo u tri utakmice dns. Prokleta strgana igrica. 

Ovo sam i ja primjetio. Kod sumnjivog gola nikada ne dobijem mogućnost pogledati ga ponovno poslije tekme. Neke situacije su očite gdje idem iz drugog plana i nema govora o zaleđu a on svira zaleđe.

17 godina
FIFA 18

Ovo fakat nema smisla. Uvijek sam znao komentirati kako kod mene nema pucanja veze. Danas ulazim u SB sa 62k bodova. Tri runde do kraja. Krenem s prvom rundom. Prva tekma, vodim 5-0 i pukne veza. Druga tekma, vodim 4-0 i pukne veza. Sljedeće dvije dobijem. Otvorim novu rundu od 4 tekme i opet ista stvar. Prve dvije tekme vodim i pukne mi veza. Ostale mi još dvije tekme i zadnja runda i teško da ću sada nadoknaditi minus od 10k bodova kojih sam imao jer sam u tim tekmama ubjedljivo vodio. Znači ea mi ne da da uđem u elite 1. Sad mi se više niti ne igra. Vrlo vjerojatno će mi opet veza puknuti kada otvorim zadnju rundu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Ja zadnja dva vikenda nisam imao disconnecte u WL i sad sam ovaj vikend imao 2 disconnecta prelose jer je svaka pobijeda vazna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Zadnja dva tjedna više igram online, još sam ovaj vikend igrao i WL - isti kurac kao kad igram SB protiv kompjutera.

Kompjuter ima svoj stil igre i uvijek igra isto, dok s druge strane igrači igraju drugačije od kompjutera, ali svi igraju jebeno isto.

Dakle, maksimalni doseg prosječnog igrača FIFE 18, a takvih je 90% koji igraju protiv mene, je dodavanje iz prve kroz sredinu i onda drkanje oko šesnaesterca dok mi se formacija ne raspadne i gol.

Koliko god pokušavao pročitati igru, a ponekad je jako jednostavno pročitati likove, moji ne presijecaju lopte jer su pretromi, prespori i jako loše reagiraju.

Vrlo rijetko uspijem presijeći loptu, a često znam kamo ona ide i tamo postavljam igrača, ali jednostavno ne mogu je zaustaviti.

Ako je slučajno zakačim, vrlo često se opet odbija protivniku i onda drkanje oko šesnaesterca i dodavanje iz prve do besvijesti.

Jbga, znam da je to zato jer su igrači u obrani tromi i spori i da je tako najlakše postići gol, ali to nije nogomet, to je jebeni kurac.

Da me krivo ne shvatite, nemam ja ništa protiv toga što ljudi igraju onako kako im igra dopušta da igraju.

Meni smeta to što je EA usrao motku s ovom FIFOM jako jer su sjebali obranu zato da na utakmicama bude više golova, ali su napravili to da je igra praktički neigriva jer svi igraju jebeno ISTO.

U FIFI 17 kad bih poveo 2-0, to bi bio kraj utakmice praktički, a sada ako ne zabijem minimum 5 golova, obično gubim.

U vikend ligi sam igrao samo jednu utakmicu koja je završila 1-0, a u sve ostale koje sam dobio ili izgubio su bile 3 i više golova, prosječno 5-6 po utakmici.

Svaka FIFA je imala svoje, sjećamo se svi duboke lopte preko obrane L2+trokut, pa onda FIFE u kojoj je Biabiany bio top igrač - bolji od Messija i Ronalda zajedno, itd... ali u tim FIFAMA si se mogao braniti protiv svega toga kad bi naučio kako.

U FIFI 18 je nemoguće masterirati obranu jer je igra tako napravljena da ti to jednostavno ne dopušta, na žalost.

Od svega sto si napisao ja cekam da vidim kako si prosao u WL i kurac.

mislim stvarno Vedrane.

i btw. danas sam naletio na ovaj video, sjecas se :D

13 godina
C3c1l kaže...

Od svega sto si napisao ja cekam da vidim kako si prosao u WL i kurac.

mislim stvarno Vedrane.

i btw. danas sam naletio na ovaj video, sjecas se :D

Kako se ne bih sjećao, a sudac je bio onaj crnac koji je volio crvene vadit jabo sam mu mamu :)

Imam 7 pobjeda i još dvije za odigrat, a ne da mi se.

Ubilo me u subotu kad sam imao 6 poraza zaredom.

Počnem lijepo 4-3, već se malo umislim kako ću do golda dogurat i onda 6 komada popušim jednu za drugom.

Od tih 6 u 5 sam poveo, u dvije čak 2-0, ali ne ide i jebat ga.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 18

Uz sve nedaće koje su me danas snašle doguram do 76.5k bodova i zadnja tekma protiv ovrl 90 momnčadi. Pobjeda mi dovoljna za elite 1 ali đubre ne da. Ter Stegen je završio s 19 obrana. Branio mi bar pet puta iz peterca. Jedini gol mi zabiju u klasiku 45 minute. Znači malo sam pratio cijeli tjedan. Isključivo mi AI može zabiti gol u 45 ili 90 minuti. 90% golova tada dobijem. Uspijem izjednačiti ali ne i pobijediti. Naravno na penalima nisam imao šanse. 4 pucanja veze nisam imao cijelu ovu fifu a danas u par sati. Na kraju nešto preko 77k što neće biti dosta. Ostao sam kratak za parsto bodova a ukrali mi danas 10k bodova. Dosta je bilo jebanja u glavu. Pričekat ću da cijene malo porastu, ako porastu i sve na market. Kaj to meni treba. Sada sam tako razjeban da sam se na ženi istresao. Nije to normalno. Cijeli tjedan igram tu dosadu od moda da bi me danas pokrali s 4 pucanja u tekmama u kojima sam ubjedljivo vodio.

edit: prebacim se na divizije online. Prvu vodim i pukne mi veza. Cijelu tekmu trzalo. Druga tekma neriješeno, opet trza i opet pukne. Uporan sam. Mijenjam internet vezu te prelazim s b neta na t com. Nema veze, opet trza na granici igrivosati no dobijem lagano ali mi veza nije pukla. Znači na dvije različite internet veze trza da to nije normalno. Koji kuac se događa? Ja fakat nemam problema s tim otkako je igra izašla a i svih ovih godina nisam imao problema s pucanjem veze. Danas je pucalo kao u par godina zajedno. Jedna internet veza mi je 120Mbit/s a druga 30Mbit/s. Očito je vikendom veće opterećenje na njihovim serverima i eto problema. No i do sada sam igrao nedjeljom pa nije bilo ovako koma kao danas.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2018 21:08 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Gledamo žena i ja film u dnevnom i odjednom vrisak, ma kurac, urlik... mali se dere iz sobe.

Presjeklo me, pomislio sam da se nešto dogodilo.

Ulijeće on u dnevni i dere se RONALDOOOOOO, RONALDOOOOO.

Kupio pack neki electum kurac za 30.000 coinsa i dobio jebenog Cristiana Ronalda.

I tata bi sine :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Igram zadnju tekmu za promociju u Div 1. DObivam protivnika koji ima fenomenalnu Ligue 1 momcad. Svi oni cheap IFovi, on ih ima. Strasno pacei ekipa. Lik igra tipicnu kencer taktiku, samo pika po Xu, rasiri stranu, povratna u 16m i gol. Ode on na 3-1. Sad je shema da bi vecina ekipe tu odustala, krivila igru, skriptu, EA, Mars u Veneri i tako dalje. Ja sam uso u taktiku, promijenio formaciju i izmeo ga 4-3. 

Ako vam nejde, kontrirajte protivnika sa taktikom za koju znas da je ''counter'' taktika onoj koju on igra. Funkcionira u 90% vremena jer se vecina protivnika nejde prilagodavat tebi. Probajte, mozda upali za vas isto ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Gledamo žena i ja film u dnevnom i odjednom vrisak, ma kurac, urlik... mali se dere iz sobe.

Presjeklo me, pomislio sam da se nešto dogodilo.

Ulijeće on u dnevni i dere se RONALDOOOOOO, RONALDOOOOO.

Kupio pack neki electum kurac za 30.000 coinsa i dobio jebenog Cristiana Ronalda.

I tata bi sine :)

GG sinu, stisni ruke malom za sve nas :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice