jeli ja mogu ikom prodat fifu dali se može samo key kopirat i da netko drugi igra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeli ja mogu ikom prodat fifu dali se može samo key kopirat i da netko drugi igra
Ne, moras cijeli account.
znači bacio sam 300kn za fliper koji ne mogu prodat baš krasno
ko onda želi moj acc ima battlefield 1 i fifa 18 za 400kn
znači bacio sam 300kn za fliper koji ne mogu prodat baš krasno
Ne znam gdje zivis zadnjih 10g i vise od kad je Steama i Origina. Jednom kad aktiviras igru, to je to. Na accountu je.
Sry, ali previse je to novaca s obzirom da acc mozes vratit natrag kad god pozelis ( ne kazem da bi to napravio ), tako da je malo rizik kupovanjem tudih accounta.
ja sam zainteresiran, javi mi se u pp
Sry, ali previse je to novaca s obzirom da acc mozes vratit natrag kad god pozelis ( ne kazem da bi to napravio ), tako da je malo rizik kupovanjem tudih accounta.
a predajom citavog accounta i i ono sa phone number verifikacijom kako vec ide?
Kupis Skype kupon od 5$ za poziv, nazoves u EA Support i vrate ti account taj tren. Pokazes im ispostave racuna sa paypala i potvrdis da je tvoj. Cas posla.
Kupis Skype kupon od 5$ za poziv, nazoves u EA Support i vrate ti account taj tren. Pokazes im ispostave racuna sa paypala i potvrdis da je tvoj. Cas posla.
onda nista, uostalom u njihovim pravilima sony, ea itd. pise da je ilegalno prodavanje akaunta na tu foru nešto, u najmanju ruku nije preporučeno
Znaci igram WL i moj mrtvi Sissoko od 86 Strength bude izguran od IZQUIERDO-a koji ima strength 63 a sto je najtuznije ja isto imam u timu tog mrtvog IZQUIERDO-a ali nikoga nisam izgurao. Zasto EA to radis po kojoj logici ce neka velika mrga biti izgurana od nekog malog strkljavca. Ali kad vec stavis da je strkljavac super mocan onda stavi da i moj strkljavac bude super mocan a ne ti ostavis mog strkljavca slabog a protivnickog pojacas. Mrtva EA cisto jebanje u zdrav mozak. Ispricavam se mozak mi vise nije zdrav jer igram vec 4 godine ovo sranje. A golmane vise necu ni komentirat jer smo sve vec rekli o njima. Dodavanja su uzasna uopce ne dodaje tamo gdje ja zelim cesto mi to sjebe cijelu akciju a nekad uspijem napravit neko savrseno dodavanje iz kojeg zabijem gol ali ja uopce nisam htio dodavat tamo jer mi se cini nemoguce da lopte dodje do tamo. I sad se ja pitam kako da ja znam da sam ja bolji ili losiji od protivnika kad EA dodaje tamo gdje ona misli da je najbolje i tako padaju golovi iz necega sto nismo zasluzni ni ja niti protivnik.
Citam vas i kontam da sam sve dalje od kupovine nove fife i ako mogu da je kupim za bas male pare, kao ljubitelj ove igre ostajem na 17 ipak, jer ne igraju mi se utakmice sa vaterpolo rezultatima od 10 golova.

Možda je igrao protiv gousta78. (NHF ;))
U koje se sve vrijeme updaetaju protivnici subotom i nedjeljom u sb?

Već sam nekoliko puta to rekao. Tri puta dnevno. U 2 sata poslije ponoći, u deset ujutro i u 18 sati poslije podne. Starta ti danas u dva poslije ponoći..
Ti i protivnik igrate istu igru. Igra je konstantno protiv tebe. Vidis li neki pattern ?
Ti i protivnik igrate istu igru. Igra je konstantno protiv tebe. Vidis li neki pattern ?
Nije problem jeli igra protiv njega. Mi najlakse primjetimo kad se nesto desava protiv nas a kad se nesto desava nama onda si mislimo da smo dobri a zapravo nam igrica pomaze. Igru su previse automatizirali samo stisces X bez ikakvog skilla kompjuter sam nalazi igrace kojima ce dodat i dodjes do gola bez razmisljanja bez neke akcije. Kao sto sam vec rekao gameplay nece biti u balansu dok ne uspore gameplay ili dok ne poboljsaju AI u obrani ili dok ne nerfaju automatizirani napad kao sto ga mi zovemo fliper.
Dečki imam pitanje.
Igram squad battles i sad kaže da za određeni rank dobivaš packove i coinse. Dakle ja sam silver 1 konkretno i ništa do sad još nisam dobio.
Ja negdje krivo gledam ili postoji caka?
Dečki imam pitanje.
Igram squad battles i sad kaže da za određeni rank dobivaš packove i coinse. Dakle ja sam silver 1 konkretno i ništa do sad još nisam dobio.
Ja negdje krivo gledam ili postoji caka?
Caka se zove kraj vikenda, gore u desnom kutu ti piše koliko ima do kraja SB za ovaj tjedan a nagrade onda slijede u ponedjeljak ujutro.
Golman ti se ne baca na tipku već na gljivu. S lijevom gljivom ga pomičeš lijevo, desno a s desnom gljivom biraš gdje će se baciti. Gore, dolje ili poluvisoko. Vrlo jednostavno. Obrana se može solidno odigrati. Kombiniraj L2 i X. Nemoj ispadati iz formacije. U obrani napadaj s veznim igračima a CB ti služi samo kao korektor ako igrač prođe veznima. Što se penala tiče nisam skužio da se svira prečesto. Čak bih rekao da je prijašnjih godina bilo gore. Slažem se da su dodavanja jebeni fliper i nije mi jasno da to ne vide.
To toliko sjebe igru da to nije normalno. Kao što nije normalno da igrač pacea 55 stigne igrača pacea 92. Brži igrač je brži igrač. Gledam Sigurdssona i mislim si koju mu che karticu staviti s obzirom da ima pace 68. Idem odigrati par tekmi i skužim da lik trči kao i svi ostali, ništa sporije. tako da mu nisam stavio nikakvu che karticu. Kada se sve sabere bez obzira kaj se dosta stvari da savladati ovaj nogomet jednostavno nema dušu.
Golman ti se ne baca na tipku već na gljivu. S lijevom gljivom ga pomičeš lijevo, desno a s desnom gljivom biraš gdje će se baciti. Gore, dolje ili poluvisoko. Vrlo jednostavno. Obrana se može solidno odigrati. Kombiniraj L2 i X. Nemoj ispadati iz formacije. U obrani napadaj s veznim igračima a CB ti služi samo kao korektor ako igrač prođe veznima. Što se penala tiče nisam skužio da se svira prečesto. Čak bih rekao da je prijašnjih godina bilo gore. Slažem se da su dodavanja jebeni fliper i nije mi jasno da to ne vide.
To toliko sjebe igru da to nije normalno. Kao što nije normalno da igrač pacea 55 stigne igrača pacea 92. Brži igrač je brži igrač. Gledam Sigurdssona i mislim si koju mu che karticu staviti s obzirom da ima pace 68. Idem odigrati par tekmi i skužim da lik trči kao i svi ostali, ništa sporije. tako da mu nisam stavio nikakvu che karticu. Kada se sve sabere bez obzira kaj se dosta stvari da savladati ovaj nogomet jednostavno nema dušu.
Kuzis, onda on dode i tuli kako je svemir protiv njega. Nakon tolko FIFAe ne zna obranit penal. Bitno da se ekipa ovdje ljuti kad kazem da nisu niti blizu razine koja je potrebna da se igra FIFA za bilo kakav normalni uspjeh.
Možda je igrao protiv gousta78. (NHF ;))
Ne igra goust78 vise online FUT,nije budala ....
Samo SB i protiv kompa div.
Online cu mozda ,kazem mozda da igram kasnije ali samo sezonu .
Fut je lopovski( kao nasi politicari ) ,neposten mod ...
Već sam nekoliko puta to rekao. Tri puta dnevno. U 2 sata poslije ponoći, u deset ujutro i u 18 sati poslije podne. Starta ti danas u dva poslije ponoći..
Gold 1 mi sve vise izmice ! hahahaha
Kako vise ljudi napreduje sve vise pomjeraju razliku izmedju gold 2 i gold 1 .
Nadam se da cu sutra da stignem . hahahahah
također recimo i ja igram na tipkovnici i rijetko koji vikend sam ispod Gold 3 u vikend ligi, mogu ti recimo savjetovati da desni analog namjestiš na tipke 1, 2, 3, 4 na tipkovnici, tako meni stoji i onda mi služe za driblinge i branjenje penala
također recimo i ja igram na tipkovnici i rijetko koji vikend sam ispod Gold 3 u vikend ligi, mogu ti recimo savjetovati da desni analog namjestiš na tipke 1, 2, 3, 4 na tipkovnici, tako meni stoji i onda mi služe za driblinge i branjenje penala
Igram i ja na tipkovnicu i isto bar gold 3 budem svaki put. Prosli vikend gold 2 i falila mi pobjeda samo za gold 1. Finte nikako ne uspjevam koristit i igram bez njih.