FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 592.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 16

nadat se da ce sto prije otkloniti taj problem..

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

Uso medju top 100 igraca na PC-u

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Kakvu sam jučer sreću imao...Prije dva dana kupio Lahma za 47k i razočaran njime idem ga prodati nadajući se da ću zaraditi barem 2k na njemu. Idem vidjeti za koliko ide, kada ono samo ih je 5 bilo na marketu (najeftiniji 85k). Stavio buy now 75k i za minutu otišao:) Sada gledam na marketu, već ih je 1 i po stranica i idu po 60k.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
Dr.Feel kaže...

Kakvu sam jučer sreću imao...Prije dva dana kupio Lahma za 47k i razočaran njime idem ga prodati nadajući se da ću zaraditi barem 2k na njemu. Idem vidjeti za koliko ide, kada ono samo ih je 5 bilo na marketu (najeftiniji 85k). Stavio buy now 75k i za minutu otišao:) Sada gledam na marketu, već ih je 1 i po stranica i idu po 60k.

Lahm meni top 3 CM koja sam probao ove godine.. uvijek na pravom mjestu a zabija kao lud...

10 godina
protjeran
movie kaže...
Dr.Feel kaže...

Lahm meni top 3 CM koja sam probao ove godine.. uvijek na pravom mjestu a zabija kao lud...

Lahm ima sut 56 ?!wtf ?! :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Da, i kaj onda? Žao mi je kaj nisam snimao sve lahmove golove već samo ovo kad me je netko s ovih stranica žicao da postam kako zabijam s lahmom. Samo se ti i dalje čudi...

Ubrzo nakon toga prodao sam sve nijemce tako da više ne zabijam s lahmom...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 11:07 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
Dr.Feel kaže...

Žao mi je kaj nisam snimao sve lahmove golove već samo ovo kad me je netko s ovih stranica žicao da postam kako zabijam s lahmom. Samo se ti i dalje čudi...

Ubrzo nakon toga prodao sam sve nijemce tako da više ne zabijam s lahmom...

Vjerujem ja tebi ali cudno malo jbg sut 56 ?! :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Vjerujem ja tebi ali cudno malo jbg sut 56 ?! :)

Zašto se zamaraš brojkama? Zar je njemu zabranjeno zabiti s dvadesetak metara? Kad se igrač dobro namjesti na jaču nogu svaki može zabiti baš i kao što svaki super igrač sa super brojevima može promašiti kada ga staviš u neprirodan položaj pri šutu.. na tvom mjestu ne bih se opterećivao brojkama...

11 godina
movie kaže...
Dr.Feel kaže...

Ja sam ga imao u u liniji sa vidalom i pogbom i razočarao me. Preslab, prespor i šut loš...Vidal također nije ništa posebno za 50k...S druge strane svi serie A CM su me oduševili (naingolan, pererya, guarin,marchisio itd.).

10 godina
protjeran
Dr.Feel kaže...
movie kaže...
Dr.Feel kaže...

Ja sam ga imao u u liniji sa vidalom i pogbom i razočarao me. Preslab, prespor i šut loš...Vidal također nije ništa posebno za 50k...S druge strane svi serie A CM su me oduševili (naingolan, pererya, guarin,marchisio itd.).

Igram u poslednje vrijeme 41212(2) i to srednji red CAM Pereyra ,CM Parolo,Melo i Guarin .Ima li smisla da Pereyra stavim na CM umjesto Parola a da na CAM  ubacim Hernanesa jer ima bolji sut i pass?

Dubala                  Morata

Pereyra

Parolo             Melo        Guarin

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 12:25 (mackocicko2004).
11 godina
FIFA 16

Meni Pereyra igra CM, on mi je još najbolji od svih...91 stamina, 86 agression, H/H workrates, 77 standing tacle, 85 pace, 85 dribling za svega nekih 12k coinsa...A pogbu sam platio 220k, a nije mi ni približno dobar kao Pereyra. Umjesto Morate probaj Meneza, a na CAM probaj Mertensa. AKo imaš 35k na cm stavi Marchisia umjesto mela...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 12:04 (Dr.Feel).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Dr.Feel kaže...

Meni Pereyra igra CM, on mi je još najbolji od svih...91 stamina, 86 agression, H/H workrates, 77 standing tacle, 85 pace, 85 dribling za svega nekih 12k coinsa...A pogbu sam platio 220k, a nije mi ni približno dobar kao Pereyra. Umjesto Morate probaj Meneza, a na CAM probaj Mertensa. AKo imaš 35k na cm stavi Marchisia umjesto mela...

Ok , za Mertensa se mozda i protegnem ali za ostale nemam . :)

Mislio sam da uparim na ST Dybalu i Palacia ?Jeste da su niski ali su po meni full !Sta mislis o tome ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 12:54 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Mislio sam da uparim na ST Dybalu i Palacia ?Jeste da su niski ali su po meni full !Sta mislis o tome ?

Uvijek je dobro imati u u napadu isti tip igrača, pogotovo ako su niski i fizički slabi...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Uvijek je dobro imati u u napadu isti tip igrača, pogotovo ako su niski i fizički slabi...

Ti kad nebi podjebao ti nebi bio ti !  hahahhah

Morata ima phy 73 ,Palacio 71 .Velika razlika bas . :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 14:44 (mackocicko2004).
10 godina
Jel ima neko preporuku za 2 cm-a za bpl, slazem si bpl momcad, uzeo sam ramiresa i trebam jos dvojicu ali nemogu se odlucit jel je izbor pre pre velik. Formacija je 433 i ulaze u obzir i cam i cdm, da su do 40k oba dvoje...

0 0 hvala 0
11 godina
mackocicko2004 kaže...

Ok , za Mertensa se mozda i protegnem ali za ostale nemam . :)

Dobar je Palacio ako ti ne smeta 3 star skills

10 godina
protjeran
Ja sam amater,meni sto sta ne smeta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Cofinho kaže...

to je FUT ili season online ?? ako nije ni jedno od toga kako se krenuti natjecati tu?

15 godina
FIFA 16

Jebote koje je ovo prokleto smece od igre... pa u prve 2-3 div nemozes game odigat sve puno haxera a i kad te spoji naletis na nekog imbecila koji sam uklizava i lomi se po terenu i onda dobis sa 30m gol iz okreta slabijom nogom u suprotno raslje... cini se da cu ovu fifu prestat igrat jos i brze nego 15-ku... tuzno sta ovakvom smecu i dalje nema nikakvog konkurenta na trzistu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

ljud moji kada god pomislite da je fifa sranje samo odite odigrat pes 2016 (pc).. iako i mene zivcira i stvarno ima uzasno losih stvari u igrici i dalje su nebo i zemlja fifa i pes

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
MaciStyle kaže...
Cofinho kaže...

to je FUT ili season online ?? ako nije ni jedno od toga kako se krenuti natjecati tu?

Seasons obicni. S tim da igram samo sa Liverpoolom za koji navijam IRL.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
toninho kaže...

Jebote koje je ovo prokleto smece od igre... pa u prve 2-3 div nemozes game odigat sve puno haxera a i kad te spoji naletis na nekog imbecila koji sam uklizava i lomi se po terenu i onda dobis sa 30m gol iz okreta slabijom nogom u suprotno raslje... cini se da cu ovu fifu prestat igrat jos i brze nego 15-ku... tuzno sta ovakvom smecu i dalje nema nikakvog konkurenta na trzistu...

Ja ne znam koliko imam strpljenja s ovim smećem od igre. Bezazleni centaršut, moj igrač prima loptu i kad krene da je iznese moj drugi igrač zabija se u njega i odjednom gol šansa i gol iz ničega. Pa je li to normalno? Na kraju ovo je jedini udarac po mome gol u cijeloj tekmi a krajnji rezultat je 1-1. Uopće me ne interesira kaj je to. Bug u igri, momentum, nesretna okolnost, igrač u krivom trenutku na krivom mjestu, no ovo je frustrirajuće. Inače, često mi se događa da se moj igrač zabija u mene. Nekoliko puta u trenutku kada trebam zabiti gol odjednom se moj igrač zabije u mene ili istrči ispred mene i obrani siguran gol???

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 20:49 (movie).
12 godina
FIFA 16

Dali tko ima iskustva s ovim gamepad om ?? Speed Link XEOX Pro Analog - Cjena 130kn -

Brine me malo L2 i R2 za fifu posto sam uvjek koristio usual PS2 gamepad e

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16
Vec mi 2. put od ovog zadnjeg updatea fifa zasteka u meniu, nemogu nista osim alt+f4.. Super
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

slazem se da je fifa od izlaska posve promijenila gejmplej i pokvarila se. nisu problem ni dodavanja toliko ni presing... bojim se da je najveci korak unazad u igi napravila fizika i colission engine. nije mi jasno da nakon tri, četiri godine to jos uvijek izgleda kao neki feature koji su prebrzo ubacili u igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

movie je iskusan igrač da mu stave mene zabio bi gol odakle hoces :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 21:55 (hanteed).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
L1nNk kaže...

Dali tko ima iskustva s ovim gamepad om ?? Speed Link XEOX Pro Analog - Cjena 130kn -

Imam ja slican Saitek cyborg ima trigere na l2 i r2 ,meni ne pase nikako ,ne koristim ga

11 godina
L1nNk kaže...

Ja sam također koristio ps2 joystick, i kad pređeš na ove L2 i R2 triggere to je milina koliko je udobnije i lakše igrati

12 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

ja imam takav speedlinkov ali bezicni i prezadovoljan sam s time da sam i do sad imao xbox layout koji mi puno vise odgovara od ps. Sto se tice l2 i r2 oni su ovdje osjetljivi na jacinu kojom ga pritisnes sto je odlicno u igrama s automobilima da das slabiji gas itd. a u fifi nema problema ako iskljucis onaj manual sprint cim malo taknes r2 igrac ce ti poceti trcati ko da si pritisnuo normalni gumb.

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Bok, di se najvise isplatit kupit key za fifu 16? Treba mi najniza cijena. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice