FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 761.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 15

Je jos tko na ps4? da bacimo koju?

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz molio bih nekog da odgovori hocu sa priajteljem igrati fifu 15 online i udemo u ultimate team i odemo pod friendly season i uvijek pise connection to your opponent has lost 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

Ima li ko volje da mi slozi neki tim za 50k znan da nie puno al opet hehe :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Dodajte me na PCu da odigramo koju, Login_HR 

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Upravo spicko 1mil na pleju.. i 0 haha najbolji igrac kompany

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 15
Encyanix kaže...

Upravo spicko 1mil na pleju.. i 0 haha najbolji igrac kompany

Tako ti je to inace, ni IF ni ništa u tih milijun coinsova

13 godina
neaktivan
FIFA 15
I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Auuu brate pa to je kradja :D

10 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz, imam jedno pitanje pošto sam novi u svijetu konzola,, uzeo sam danas ps3 i sutra bi mi trebala fifa stić, uzeo sam polovnu plejku koja ima 15 igara na sebi i koliko sam uspio viditi ima par nekakvih računa, tip mi je rekao da ne brišem račune jer onda neću moć igrati te igre,,,ugl. zanima me da li kad instaliram fifu radim novi račun posebno za tu igru ili igram preko jednog od ovih što već ima..? hvala

0 0 hvala 0
17 godina
delpiero91 kaže...

pozz, imam jedno pitanje pošto sam novi u svijetu konzola,, uzeo sam danas ps3 i sutra bi mi trebala fifa stić, uzeo sam polovnu plejku koja ima 15 igara na sebi i koliko sam uspio viditi ima par nekakvih računa, tip mi je rekao da ne brišem račune jer onda neću moć igrati te igre,,,ugl. zanima me da li kad instaliram fifu radim novi račun posebno za tu igru ili igram preko jednog od ovih što već ima..? hvala

Prvo, ne znam što je račun? Je li to account? Drugo što će mu za svaku igru poseban account ako je riječ o njemu? OK, nisam nikada imao razbijenu plejku pa pitam. Treće, meni ta priča i njegovo objašnjenje smrdi na problem. Četvrto, sretno! U današnje vrijeme konzola bez neta ko bez one stvari. Možda je u međuvremenu nešto izmišljeno pa to sve štima, stvarno ne znam ali nije mi palo na pamet trojku modati. Što se tvog pitanja tiče, sve igre možeš igrati preko jednog acc. Ja sam imao tri acc jer pojavom PS3 nije bilo HR storea pa sam imao američki i engleski a pojavom našeg i naš. Tako su mi do danas ostala ta tri. No uvijek igram preko samo jednog..

10 godina
neaktivan
movie kaže...
delpiero91 kaže...

Prvo, ne znam što je račun? Je li to account? Drugo što će mu za svaku igru poseban account ako je riječ o njemu? OK, nisam nikada imao razbijenu plejku pa pitam. Treće, meni ta priča i njegovo objašnjenje smrdi na problem. Četvrto, sretno! U današnje vrijeme konzola bez neta ko bez one stvari. Možda je u međuvremenu nešto izmišljeno pa to sve štima, stvarno ne znam ali nije mi palo na pamet trojku modati. Što se tvog pitanja tiče, sve igre možeš igrati preko jednog acc. Ja sam imao tri acc jer pojavom PS3 nije bilo HR storea pa sam imao američki i engleski a pojavom našeg i naš. Tako su mi do danas ostala ta tri. No uvijek igram preko samo jednog..

mislim da se nismo razumjeli ili ja nisam dovoljno objasnio sta me zanima, ps3 nije modificiran i takav nisam ni htio iz razloga sto planiram online igrat, radi se o sljedećem, tip od kojeg sam kupio ps je kupovao igre preko storea i ima 15 originalnih igara na hdd ,, mene znači zanima da li ja stvaram novi acc. za fifu ili igram preko ovih postojećih.. i da li će se igrice izgubiti ako napravim neki novi račun a recimo stari izbrišem pošto ne znam koliko je accaunta dopušteno? :)

14 godina
delpiero91 kaže...
movie kaže...
delpiero91 kaže...

mislim da se nismo razumjeli ili ja nisam dovoljno objasnio sta me zanima, ps3 nije modificiran i takav nisam ni htio iz razloga sto planiram online igrat, radi se o sljedećem, tip od kojeg sam kupio ps je kupovao igre preko storea i ima 15 originalnih igara na hdd ,, mene znači zanima da li ja stvaram novi acc. za fifu ili igram preko ovih postojećih.. i da li će se igrice izgubiti ako napravim neki novi račun a recimo stari izbrišem pošto ne znam koliko je accaunta dopušteno? :)

Nemoj ih brisat nego si napravi novi na njemu bi trebale biti dostupne sve igre sa HDD-a. Ima više acc jer se vjerovatno mijenjao za igre pa je od drugih uzimao acc.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
delpiero91 kaže...

Izgleda da nisamo jer me zbunilo nebrisanje acc. Izabereš si acc na kojem ćeš igrati i igraš sve igre na njemu. Nema potrebe imati deset acc. Sklupljaš trofeje sve na jednom acc ako ti išta znače. Po meni otvori si acc za HR store ako ga nemaš i to je to. Jednostavnije ti je i za kupovinu preko storea. Kupljene igre preko jednog acc možeš igratri preko bilo kojeg acc, jedino problem može biti s dodatnim sadržajem koji se veže za određeni acc.. mislim na DLC i sličan sadržaj.

Bar je kod mene tako bilo. Primjerice fliper kojeg sam kupio preko jednog acc imao je u startu tri table ali svaku sljedeću koju sam kupio vidio sam samo preko onog acc preko kojeg sam kupio dodatnu tablu. Vrlo vjerojatno je sa svim igrama tako tim više jer pojedini sadržaj zna biti vezan za pojedinu regiju... tu  mislim ako imaš acc zbog američkog, engleskog ili nekog trećeg PSN-a

10 godina
FIFA 15

evo samo da pitam pa ako neko ima iskustva da mi kaze :) znaci kad igram FUT ugl svaka utakmica steka( ne bas sada svaka ali 70%)  ali kada idem npr kick off sve normalno glatko ide sada nezz jeli to do mog NET-a ili mozda do ovog protiv kojeg igram ili do EA servera . Doli sam isa na speed test neta pa ako zna kod da mi kaze malo o tome :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja s 0.60 mbit/s upload igram bez problema ;)

Steam- CRO_KiX1 || Origin - CRO_KiX1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Net ti je dobar. Ja s ovim sranjem od interneta igram bez ikakvih lagova uz slušanje pjesmi na yt. A sad u čemu je problem, neznam.

http://www.speedtest.net/result/4176600430.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GeraltTheWhite kaže...

Net ti je dobar. Ja s ovim sranjem od interneta igram bez ikakvih lagova uz slušanje pjesmi na yt. A sad u čemu je problem, neznam.

http://www.speedtest.net/result/4176600430.png

Da dobar? Mnogi bi šetali onu stvar od sreće da imaju ovakvu brzinu!

10 godina
FIFA 15

a super onda haha :D jedino je prob sta nezz u cemu je problem onda :P svejedno hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

evo samo da pitam pa ako neko ima iskustva da mi kaze :) znaci kad igram FUT ugl svaka utakmica steka( ne bas sada svaka ali 70%)  ali kada idem npr kick off sve normalno glatko ide sada nezz jeli to do mog NET-a ili mozda do ovog protiv kojeg igram ili do EA servera . Doli sam isa na speed test neta pa ako zna kod da mi kaze malo o tome :P

2 puta vecu brzinu sam imao prosle godine na zoni i isto stopalo je 2 mjeseca sve dok nisam provjerio kabal za internet sto ide u ruter a taj kabal bio polu presjecen  odma sam nabavio novi,2 mjeseca stopa u 80% utakmica i vise puta je bilo vodim utakmicu 3-0 ili vise i pukne konekcija i meni se pripise poraz

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
13 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

a super onda haha :D jedino je prob sta nezz u cemu je problem onda :P svejedno hvala

Mozda te koci procesor.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
10 godina

da ali zasto onda u singleplayeru sve lipo ide . Jeli mi moze sta AMD Catalyst pomoc neke postakve ili nes pa ako ima ko da mi preporuci sta :P Ma mislim da im je to do servera ili Neta kod protivnika

17 godina
MaciStyle kaže...

da ali zasto onda u singleplayeru sve lipo ide . Jeli mi moze sta AMD Catalyst pomoc neke postakve ili nes pa ako ima ko da mi preporuci sta :P Ma mislim da im je to do servera ili Neta kod protivnika

Možda je do routera? Mnogi su imali problema s thompsonom dok nisu otvorili portove..  probaj u tom smjeru. Probaj od nekoga posuditi drugi router pa probati s njim. Recimo sa siemensom nemam nikakvih problema dok mi je navedeni thompson stvarao probleme s određenim igračima. Bilo je trzanja, prekida, uglavnom nisam mogao normalno igrati..

10 godina

jeli mogu sta uciniti da popravim stanje sa thompsonom bez ikakvog mijenjanja routera. Npr da udem u postavke routera pa da tamo nes napravim?

17 godina
MaciStyle kaže...

jeli mogu sta uciniti da popravim stanje sa thompsonom bez ikakvog mijenjanja routera. Npr da udem u postavke routera pa da tamo nes napravim?

Znači, thompson je u pitanju? Problemi su onda razumljivi jer smo ih više manje svi imali. Probaj se vratiti na ovoj temi unazad pa pronaći rješenje jer ga je netko već dao. Uglavnom trebao bi otvoriti portove. Kako? Ne znam, probaj malo tražiti po netu. No koliko se sjećam netko je ovdje postao prije nekog vremena rješenje tj. kako otvoriti portove..

10 godina

A mozes li mi malo objasnit o tim portovima ka zasto bi mi to trebalo pomoc jer da nes nezajebem na kraju kad nadem na google-u

11 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

A mozes li mi malo objasnit o tim portovima ka zasto bi mi to trebalo pomoc jer da nes nezajebem na kraju kad nadem na google-u

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782T/FIFA_15.htm
Tu ti je sve objašnjeno

10 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz imam problem hocu igrati protiv prijatelja ut i on mi posalje invite i meni to nikad ne dode,evo slika kako bi to bar mislim trebalo izgledati a meni toga nigdje nema,zna li tko kako rješiti taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Shift f1-2

Zaboravipsam,ne koristim toliko origin.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

ja to pritisnem ali ne reagria i nikad mi u chat ne dolazi invite,jel to u postavkama moram ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo igram tekmu, ovo je njegov squad http://www.futhead.com/15/squads/25561544/, ovo je moj http://www.futhead.com/15/squads/25561733/
Po redu golovi:

1.gol za njega: Jedan od najsmješnijih golova ikad koji sam vidio, lopta je sporo išla prema mom golmanu a ovaj se hiti u drugu stranu -.-
2.gol za njega: Nešto nama dobro poznato, moj golman dodaje loptu al nekako se lopta odbija od pete cahhila za benzemu koji je lagano posprema
To je bilo prvih 15 min, a tada počinje show.
4 gola sam stvarno lijepih dao lukaku 2,vargas 1, fernandinho 1, a zadnji 5. gol škarice vargasa 
Protivnik je rage quito nakon toga.
Mislio sam snimiti da vidite to, ali narvano kad sam upalio fraps odjednom fifa 15 has stopped working, srećom priznalo mi je pobjedu.
Ovaj moji gore spomenuti tim je nešto najbolje što sam probao, a probao sam i dosta skuplje, samo još stavite instructions:

lukaku,vargas,elia,navas get in behind

elia,navas stay foward

elia,navas cut inside

fernandinho stay back while attacking

Nevjerojatno mi je žao što nisam snimio ovo.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice