FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 764.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 15
Bonjasky93 kaže...

I sta je jos na UT veliko sranje, ne znam da li je kod svih tako, kod mene igraci lete po terenu, bukvalno ne znas kud je koji,. imas osjecaj da je Mertesaker kao i Volkot brz. jos ako igras sa nekim balavim djetetom sto je mjesecima vjezbao skilove i pocne te driblati a ti ko zaklana kokos trcati po terenu postane frustrirajuce. Ili kad ja idem sa Dumbijom a iza mene trci pa me i stigne jedan Barazgli ili Ogbona tacno bi razbio i dzojstik i sve

Ljuti si na nekoga tko zna koristit skill moves... svaka cast. 

Znaci ja koji znam koristiti skill moves sam balav... Uopce neznam u cemu je problem da te Ogbonna stigne ? Ako u pravom trenutku krene za tobom. Nauci igrat vise i prestani flejmat bzvz. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
dreammaker kaže...
picija21 kaže...

Jel skidao tko update2 za PC, ima li poboljšanja i kakvih?

Kakav update? Meni nema ništa na Originu.

On ima jogurt verziju, a mi sa original kupimo update automatski.

Kakva jogurt verzija??? Koliko znam to ne postoji jer igra nije probijena, a mislim i da je neće probiti ubrzo...
Nego nisam kući trenutno tako da nemam pristup fifi, a naletio na ovoj stranici sa koje inače skidam često svašta, vidim izbacilo piše Fifa 15 update 2 PC, pa mislio sam da je izašao novi stvarno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 19:06 (picija21).
17 godina
FIFA 15

Ja sam zaboravio napravit SS, ali ja sam u prvom paketu dobio Courtoisa (prodao za 147k) i iniestu (75k), u drugom packu sam dobio samo smeća bezvrijedna, kupio si Griezmanna ST (totw) koji je skup do svetog petra kajgana i još sam na kraju ostvario profit preko 20k.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 19:24 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 15

Kakvo go*no od igrice.Nabavio je danas pa ovo je za Bogu plakat.

Jos mi nije jasno kako igraju onu shemu da uvijek idu sa 2 igraca da jedan cuva ledja a da drugog kontrolira...Ajde daj netko neka kaze tipke da i ja nekog pobjedim.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jos mi nije jasno kako igraju onu shemu da uvijek idu sa 2 igraca da jedan cuva ledja a da drugog kontrolira...Ajde daj netko neka kaze tipke da i ja nekog pobjedim.

DAnas kupio i vec pljuje... lagano naucit igrat pa onda pricat...

12 godina
FIFA 15

misli da je rođen sa znanjem nove fife

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel ima netko Fifu 15 i da bi ju bio voljan prodat? Ponude u box pls :)

Doc.Ing. Novak

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

znalac onda odgovori na pitanje

13 godina
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Neznam... ne koristim takve gluposti... To ti nije niti blizu potrebno da pobjedis, treba naucit igrat.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ista tipka kao i za finess shot (Kad imas loptu - finesse, kad nemas loptu- teammate contain), mislim da je RT ili RB, nisam siguran jer igram na tipkovnici.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Bonjasky93 kaže...

I sta je jos na UT veliko sranje, ne znam da li je kod svih tako, kod mene igraci lete po terenu, bukvalno ne znas kud je koji,. imas osjecaj da je Mertesaker kao i Volkot brz. jos ako igras sa nekim balavim djetetom sto je mjesecima vjezbao skilove i pocne te driblati a ti ko zaklana kokos trcati po terenu postane frustrirajuce. Ili kad ja idem sa Dumbijom a iza mene trci pa me i stigne jedan Barazgli ili Ogbona tacno bi razbio i dzojstik i sve

Ljuti si na nekoga tko zna koristit skill moves... svaka cast. 

Znaci ja koji znam koristiti skill moves sam balav... Uopce neznam u cemu je problem da te Ogbonna stigne ? Ako u pravom trenutku krene za tobom. Nauci igrat vise i prestani flejmat bzvz. 

Dijete ja kad sam osvajao turnire na fifi ti si ucio abecedu u skoli. Ne znam napamet ali skor mi je trenutno 75 pobjeda i mozda 17 poraza, i par remija, sto je dokaz da znam igrati. Svako ko igra fifu dugi niz godina zna koliko je igra usrana u zadnje 3 godine, pogotovo FUT je nerealan jer se desavaju zesce gluposti. Jedno je igrati obicnu online utakmicu drugo je igrati ovo govno od FUT-a gdje je pace bukvalno sve. Ako igras na ps3 hajde da odigramo jednu da te vidim. ArminBosnia93 nick

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 21:32 (Bonjasky93).
13 godina
FIFA 15

Nemam PS3... da imam, rado prebijam takve...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ista tipka kao i za finess shot (Kad imas loptu - finesse, kad nemas loptu- teammate contain), mislim da je RT ili RB, nisam siguran jer igram na tipkovnici.

znaci r1 plus X.Ali opet imam dojam da protivnicki igraci idu ko konji...Vjerovatno je to stvar onih costum tactics...

15 godina
neaktivan
FIFA 15

poslao upravo prigovor EA-u, svaka 2-3 tekma me spaja sa onima iz 10div i kad se prekine automatski, ja izgubim bodove... i tak ispao iz 1div... to mi se već 4-5x desilo da me zaj*bu

No pain no gain
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...

Dijete ja kad sam osvajao turnire na fifi ti si ucio abecedu u skoli. Ne znam napamet ali skor mi je trenutno 75 pobjeda i mozda 17 poraza, i par remija, sto je dokaz da znam igrati. Svako ko igra fifu dugi niz godina zna koliko je igra usrana u zadnje 3 godine, pogotovo FUT je nerealan jer se desavaju zesce gluposti. Jedno je igrati obicnu online utakmicu drugo je igrati ovo govno od FUT-a gdje je pace bukvalno sve. Ako igras na ps3 hajde da odigramo jednu da te vidim. ArminBosnia93 nick

{#}

13 godina
streamg kaže...

poslao upravo prigovor EA-u, svaka 2-3 tekma me spaja sa onima iz 10div i kad se prekine automatski, ja izgubim bodove... i tak ispao iz 1div... to mi se već 4-5x desilo da me zaj*bu

Mozes poslati gospu ako hoces ne pomaze.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
znaci r1 plus X.Ali opet imam dojam da protivnicki igraci idu ko konji...Vjerovatno je to stvar onih costum tactics...

Ne, dovoljno je samo r1. Sve dok drzis r1 tvoj kolega ce pratit protivnika. Ako stisnes X ili neku drugu tipku time ces napravit pokret sa svojim igracem. I ne ocekuj previse od njih :)

11 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ne, dovoljno je samo r1. Sve dok drzis r1 tvoj kolega ce pratit protivnika. Ako stisnes X ili neku drugu tipku time ces napravit pokret sa svojim igracem. I ne ocekuj previse od njih :)

Hvala,skuzio sam kasnije...

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ovako:
Meni je, na PC, R2 da ti je da ti sugirač pomaže u obrani tj. držiš R2 i suigrač onda prati protivnika koji ima loptu, približi mu se, postavlja se sam i samo zatvara prostor, a ti i dalje normalno upravljaš sa svojim igračem sa kojim si i bio i radiš sa njim šta hoćeš. 
Sa X normalno kao i uvijek pratiš i ti sa svojim igračem kojim upravljaš igrača koji ima loptu i postavljaš se ili ubrzanje i X, a sa kockom kad udjes u duel da mu uzima loptu i to, a sa desnom gljivicom analog /ako nisi znao), imaš kontrolu jaču da možeš mjenjati na igrača kojeg želiš(kao što sa L1 prebacuješ igrače, tako je sa gljivicom triput korisnijie u dosta situacija kad se braniš)---- 
To moraš vježbati i vježbati, msm to kad budeš uvježbao sa R2 da ti suigrač pomaže + sa svojim igračem da upravljaš, da znaš udvajati, zatvarati prostor, plus i prebacivati sa jednog na drugog igrača desnom gljivicom i još bolje zatvarati, onda se ima pravo pričati o igri kakva je i kakve su obrane itd. Msm ne treba puno vremena da se ovo sve pohvata, ali kad se pohvata, duplo bolje se obrana igra, i koristi zaista puno puno - to ti je TACTICAL DEFENDING

Znači  ako su ti kontrole naštimane po defaultu ako ništa nisi mjenjao, tj. kad odeš u controler settings pa dole zadnje stoji čini mi se, mora pisati TACTICAL DEFENDING! Poteško je igrati svima tako na početku dok čovjek ne pohvata sve funkcije i dok se ne uigra, ali kad se sve skuži onda je obrana beton!

A imaš i drugu opciju za izabrati i ti a i svi koji nisu znali, a to je LEGACI DEFENDING, kad promjeniš na to potpuno je drugačije igranje obrane, isto kao u PES-u.
I ima veze sa tim što ti kažeš da imaš osjećaj da protivnički igrači idu ko konji u tebe, a tako i jest, jer kad držiš npr. sprint tj. brzo trčanje + X tvoji igrač ide ide puni sprint prema igraču koji ima loptu i ide direk tu njega u duel, dere ga direkt, bez da moraš šta više pritiskati kao prije baš kao u PES-u, a isto tako možeš da ti suigrač pomogne držiš i kocku i onda ti i sugirač ide tako ludo kao i ti, znači dere direkt u protivnika, oštro prema njemu sa ciljem da uzme loptu odma... znači baš potpuno iste kontrole kao u PES-u...

Pa sad tko voli nek izvoli, ali ja ne igram više tako, igrao sam prije, ali sve više mi se počeo sviđati TACTICAL DEFENDING sistem, kad sam se uvježbao sad, nekao puno bolje se branim i igram obranu, teže mi protivnici dolaze do gola a i manje se igrači troše jer se igrači bolje postavljaju, branim se taktički nekako, nema previše trčanja i srljanja bez mozga kad se branim, nego je to sve većinom prebacivanje sa igrača na igrača desnom gljivicom i pokrivanje prostora, zatvaranje, znači bez srljanja i previše napadanja protivnika kad ima loptu u nogama... dok kod ovog drugog sistema, LEGACI DEFENDING-a ima više ispadanja, pogotovo tako kad se ide u te duele da se uzme lopta kad držiš X, još ako ideš sa 2 igrača i svojiim i suigračem ide se odma direkt prema protivniku i lako je ispasti, a ako ispadneš nema te ni u romingu, a plus i dosta brže se igrači troše u tom sistemu... tako da po meni ovaj prvi, taktički sistem branjenja je dale puno bolji kad se uvježba do kraja, nego ovaj LEGACI.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 22:56 (picija21).
11 godina
protjeran
FIFA 15

Picija hvala puno na opsirnom odgovoru.

Primjetio sam te razlike kod mene i drugih igraca pa me zanimalo kako se to radi.Ostat cu na Tactical Defending.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

zar je moguce da ti imas tactical defending a da te spaja s ovim idiotima koji idu ko rakete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Zašto nebi bilo moguće? Nema to nikakve veze, to ti je sve stvar izbora, isto kao i formacije i taktike, na tebi je kako ćeš da igraš.

Ja igram stalno tactical sad, a ovi frendovi što su prešli sa PES-a na Fifu (i ja sam prešao doduše), ovako kad igramo kod mene 1vs1 svi traže da im naštimam na kontroleru kao na PES-u legacy defending, jer ne mogu da igraju po defaultu na tactical, ne znaju igrat obranu, jer traži zaista dosta privikavanja...ali i jedno i drugo imaju svoje prednosti i nedostatke, ali meni puno više odgovara taktical defending i sad mi se čini puno bolja nego legacy...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 0:02 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo ako koga zanima ima jedan čovjek koji strema na twitchu [badmansalv], čovjek je trenutno novi u streamanju pa i imate priliku nešto osvojit
Evo ja danas piknuo 50K
PC ONLY 

1 1 hvala 0
12 godina
FIFA 15

koliko znam u futu je samo tactical moguć

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

koliko znam u futu je samo tactical moguć

online da ali na offline možeš birati... samo ne znam tko nakon što proba tactical može vraćati na staro?

11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Gstone kaže...

http://www.futhead.com/15/squads/9055798/

uletio lewandowski i prodan za nekih 400k, sve pare potrosio na paketice i uletio mi jos jedan Lewandowski i 2 puta Reus, te Ramires, Mata, Remy, Sturridge, i Schurle i jos jedan Alba....
Ostalo sve prodao a od tih para kupio ostale...
nekih 110k za Costu, 150 za Courtou, i 70k za Rooneya...

Inace najbolji DC na igri je David Luiz, neprelazan... a nije skup, za nekih 15k se moze nabavit.... nemoguce kakva sirovina. steta samo sto nema opcije da ga ko DC prebacim na DMC, bio bi ubica tamo....

imam jos nekih 50k sa strane, kontam i od tog kupit paketice, al bih volio zamjenit zabaletu ili vertongena....
zelje su takodjer Aguero, i Yaya Toure al za njih trebam opet imat srece s paketicima....

Kakav prijedlog za zamjenit Vertongena, Zabaletu, Silvu?
btw chemistry mi nista ne znaci, ne mora bit iz engleke lige....

od toliko igraca koje si dobio/prodao ti imas ovakvu ekipu?

zajeb svjetski si napravio

ma i nije mi bio cilj napravit NAJBOLJU mogucu BPL ekipu. npr riskirao sam kad sam prodao lewandowskog i umjesto da kupim par dobrih igraca za te pare ja pokupujem tonu paketica i u njima dobijem druge... tom logikom sam isao :D cisto iz neke znatizelje mozel se nesto "bolje" dobit kad imas 400k za potrosit
sad imam ovo sto imam  i jendo 600 ugovora, 100 position changera i slicno sto nemam zivaca prodavat
a sve od jednog lewandowskog :D

za aguera znam da nikad necu skupit ako me opet ne ukenja, rooneya sam prodao sinoc i to za nekih 60k, ostavio tu Ozila koji mi se puno bolji pokazao, silva i stering su mi takodjer totalno odsjeceni, tu nesto moram u taktici mjenjat, a i inace sam los posto mi je ovo prva fifa koju igram nakon 2007e :D

17 godina
FIFA 15

Već nekoliko dana bidam u fifi 14 messia 98 i nakon jednog dana on nestane s marketa a meni se coinsi vrate. Bidam max 15 milja, dalje ne ide. Drugi dan isti lik prodaje istog messia i opet ista priča. Kaj imaju dvojca pa se zezaju preko trade offera? Puste ekipu da bida pa onda se oni zamjene za igrača i ispočetka? Nemam drugo objašnjenje.. ili ima neka fora za koju ne znam da mi netko odnese igrača za kojeg sam max bidao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Moglo se bidat preko 15m pomocu jedne aplikacije za mob, ne sjecam se vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

Ja stvarno nekuzim ovu igru vise... Imam osjecaj da sto duze igram sve losije igram :/ Zadnja tri dana svaka tekma izgleda tako da u prvih 20 min fulam bar tri zicera, onda dobijem gol iz kornera ili neki smjesan gol, protivnik stavi park the bus. Nemam vise uopce volje za igrat... Nisam znao da ocjene idu do 10, mislio sam da je 9.9 najvise ali zadnjih dana protivnicki golmani ubijaju. Odvratna igra iz EA sportsa. 

1 0 hvala 0
15 godina
Marijooo kaže...

Ja stvarno nekuzim ovu igru vise... Imam osjecaj da sto duze igram sve losije igram :/ Zadnja tri dana svaka tekma izgleda tako da u prvih 20 min fulam bar tri zicera, onda dobijem gol iz kornera ili neki smjesan gol, protivnik stavi park the bus. Nemam vise uopce volje za igrat... Nisam znao da ocjene idu do 10, mislio sam da je 9.9 najvise ali zadnjih dana protivnicki golmani ubijaju. Odvratna igra iz EA sportsa. 

Pošto igraš više vjerovatno si napredovao u bolje divizije, pa zbog toga nastaju problemi. Ja isto nikako da se maknem s četvrte...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice