- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

neznam zašto,ali meni je Eto'o stroj,Oxlade na RW nije loš,Wllian LW (Schurle) i tako to,ali muriel i ibarbo su zvijeri,to neznam,ja dok sam igro nisma mogo vjerovat

Ista stvar i meni, toliko svi hvale Ibarba, da sam ga probavao barem 30 puta otkad je igra izašla i svaki put očajni rekordi, probao ga u bar 10 formacija i stalno možda 2,3 gola u 15 utakmica.
Najefektivniji napadači koje sam koristio: Jackson Martinez, Eder, Mandžukić, Balotelli, Remy, Giampaolo Pazzini (strašno OP nonrare), Cisse, Jo, Rodrigo, Yilmaz, Drogba, Arouna Kone, Altidore, Lacazette, Menez
Probao sam milju napadača u igrici, ali ovdje sam naveo one koji su baš bili silovatelji protivnika i koji su imali omjer preko jedan gol po utakmici.
Najbolju statistiku sam definitivno imao s Ederom - 60 tekmi/87 golova/23 asist
Svi igrači mi ulaze u igru sa 92-100 % fitnesa.
U zadnje vrijeme se ne sjecam kad sam koristio overhead... Vise ciljam da po podu svaka lopta ide. Vise pratim radar i gledam kad igraci sami krenu u prostor. Znam odigrati po podu skoro sa centra odlicnu loptu. Planiram sloziti nesto tipa.
Neuer, lahm, boateng, hummels, alaba, schweinsteiger, muller, reus, lewa, aubameyang, mandzo... Lewa kao cam...

ovo je sve cisto sr..nje dobiju od igre milione eura i nisu u stanje napraviti jeb.ni server zasto nikada recimo na BF4 radi kao sat a ovamo sr.nje da ne moze vece!

Toliko o tome da ce popraviti nesto za ps3/4 i pc
"Really ffs learn to read THEY ARE FIXING THE LAST 24hrs of the transfer market this for the xbox 360 and xbox one
There isn't said or writen ps3 or ps4 so we just have to wait couple months longer
I can tell u this this is my last year fifa is going from ok fifa 12 to on the edge fifa 13 to hilariously bad development fifa 14
Thanks ea for taking all our money and doing jackshit about it "
Sime, ja također igram passing igru, puno se dodavam i pokušavam stvoriti neki višak i napraviti lijepu akciju, puno zabavnija je onda igra nego samo da napucaš i to je to. Jedini je problem što je u FUT-u jako teško igrati na ovakav način jer je jako brz gameplay, dok mi to u H2H štela bez problema, zato tamo i dominiram toliko za razliku od FUT-a.
Steta je da nema konkurencije, mislim bace van ignite, pa legende samo za xbox one, pa onda WC samo za 360, hebesi sve ako se oni ne nasmrcu prvo dobro pa onda sa nasom lovom zapale kamin i onda izvadaju gluposti avjetskih razmjera.
Nevjerovatno je da vec 4,5mj market ne radi kako treba... Serveri su jos ok, nije me izbacilo iz igre odavno.... Ali da su gamad, gamad su...

3-4 pasa, povratna i odmah trokut po podu i prolazi 90% osim ako igrac nije vrhunsli u obrani pa skuzi sta ces napravit.

koji je cahill stroj u obrani,nevjerujem
Slozio sam si ovaj BPL tim. Opcenito sam zadovoljan sa svima osim Javi Garciom. Tu i tamo kiksaju lucas i torres ali ostali su perfektni. Iako sam cuo puno rijeci hvale za bentekea i nakon tih pohvala me stvarno iznenadio. Zanima me neki CDM/CM igrac, sad sam mislio uzet Ramiresa ali koliko cujem nije bas dobro imati H/H workrate na CDM poziciji, tu bi jos dosao u obzir i Fernandihno te Paulinho. Molio bih preporuku od nekog tko dosta igra BPL da mi da savjet za nekog igraca za CDM. Torresa cu svakako zamijeniti sa Etoo-om ali mi fali jos malo coinsa :)
Istina, uvijek se bolje igra ako imas slabiji rating...
A ja mislio da je to sve do pozicioniranja i činjenice da igrači sa svom silom IF, SIF, TIF i inih kartica nemaju pojma o igri niti se znaju pravilno dodati, kako nam neki ovdje sugeriraju jer svakodnevno igraju protiv takvih i uspiješno ih mlate. Lako je mlatiti kad znaš da je sila sa tobom...
Baš sam neki dan napravio post na ea forumu o pokušaju osvajanja divizije 1 sa bronze ekipom. http://forums.ea.com/uk/posts/list/2813884.page
Znači igrao sam protiv full gold i jakih momčadi i uspio izboriti ostanak u ligi. Sad se tu postavlja pitanje momentuma. Jesam li je upravo zbog njega uspio izborit ostanak ili sam unatoč momentumu protiv sebe uspio ostati u ligi (slika). U većini utakmica sam imao inicijativu i više manje bio bolji. Tko god misli da je momentum zaslužan za ostanak, slobodno neka napravi identičnu momčad sa full bronze ekipom i ovim golmanom i neka proba igrat u diviziji 1.
Meni taj momentum ide na k.. Trudim se cijelu sezonu da napravim što bolju ekipu, vrijednu 1-2 miljuna, i onda oni yebu sa tim momentumom. Onda ispadnem kreten. Najbolje onda igrat sa bronze igračima, a na klupi imat sve nesposobnjakoviće koji postoje u igri. A i ovo opet da nakon 500-te odigrane utakmice ti nemože više doć lagani suparnik je bezveze. Tako je i bilo, nakon toliko odigranih tekmi, sve samo neki sileđije i silovatelji igre, nemogu ni jednu normalnu tekmu odigrat više.
Složio sam ovo danas malo da isprobam, super se čini.
svi imaju chem 10.
Složio sam danas ovaj squad
http://www.futhead.com/14/squads/4479916/
1000 thumbsupova, a meni uopce ne pase, napad mi je uzas, neznam jel zato sta oboje imaju hawk na sebi ali ja ove godine nemogu igrat sa lewom, to je nesto strasno haha.
Složio sam danas ovaj squad
http://www.futhead.com/14/squads/4479916/
1000 thumbsupova, a meni uopce ne pase, napad mi je uzas, neznam jel zato sta oboje imaju hawk na sebi ali ja ove godine nemogu igrat sa lewom, to je nesto strasno haha.
Svi ti squadovi na futheadu su glupsti.. to vise nije ono staro... sad izmisljaju neke nove fore koje uopce nemaju veze sa igrom..
Steta je da nema konkurencije, mislim bace van ignite, pa legende samo za xbox one, pa onda WC samo za 360, hebesi sve ako se oni ne nasmrcu prvo dobro pa onda sa nasom lovom zapale kamin i onda izvadaju gluposti avjetskih razmjera.
Nevjerovatno je da vec 4,5mj market ne radi kako treba... Serveri su jos ok, nije me izbacilo iz igre odavno.... Ali da su gamad, gamad su...
Legende su ekskluziva xboxa jer je tako microsoft platio a kaj se WC tiče nije istina da ga ima samo na xboxu, ima ga i na PS3. Ignite je došao u pravo vrijeme kako bi dodatno popularizirao nove konzole od kojih će živjeti sljedećih desetak godina. Market ne radi kako bi trebao od početka godine, a možda i nešto prije toga. Da su gamad, jesu... zato su i dobili zasluženo titulu najomraženije firme na kontinentu..
No ako mi je nekaj nejasno, nejasno mi je bez obzira na konkurenciju koje nema zakaj stvari ne stave pod kontrolu i dodatno prošire bazu korisnika i ne uzimaju još više novca ako mogu? Čemu limiti i nefunkcionalnost moda koji donosi najviše novca?
Nakon 2 mjeseca neigranja FUT-a, odlučio sam danas doći odigrati koju jer sam imao cijeli dan slobodan pa mi je bilo dosadno.
Odmah prvu tekmu krenem dominacija 10min lagano gol s Balotellijem, ali dolazi taj famozni momentum u 45toj kada primam ovaj gol:
http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/sladeCRO/2014/video/188557923
U drugom poluvremenu je bilo relativno izjednačeno, iako sam ja imao koji šut više, ali igra mi ipak nije dala x nego će mi on zabit ovakav gol u još jednoj famoznoj minuti i to ni više ni manje nego u 90-toj (koja bi druga bila)
http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/sladeCRO/2014/video/188557932
Stvarno mi se gadi više ovo, da čovjek ne može uz pomoć svoga znanja i truda dobiti utakmicu, nego mu igra fino podari poraz, ma neka se je*u više iskreno.
Nitko ne može doći do ekipe vrijedne par milja igrajući. Jedina šansa je trgovina na marketu, kupovina coinsa ili pointsa.. Nitko od nas u 6 mjeseci igranja nije zaradio igrajući 2 milje, tako da ne znam o čemu pričaš?
No ako je netko do coinsa došao trgovinom na marketu, kupovinom coinsa ili pointsa zašto misliš da ne zna igrati nogomet? Zar je nemoguće igrati paralerno nogomet, trgovati i otvarati packove?
Igram protiv nekog klinca, čujem ga na chatu. Igram skoro sa svojom najjačom postavom. Svi su prvotimci osim Lm (Pienaar). On igra 4-3-3 sa dva Cm-a i Cam. Ja svoju 4-2-3-1(2). Špica mi Adebayor koji je dao prvi gol.
Nakon toga isti gađa Marchetia dva puta u situaciji 1vs1, i jednom pored gola. Na poluvremenu 1:1 i ja uvodim Eto'o -a da popravi. Al isti klinac.
Pa ne može i ovaj svaki put zaebat 100% šansu.
Dva dana ja nisam normalnu tekmu odigrao. Iz 3.div sam pao u 5.div. Pa di je tome više kraj?????
Sad se i ja kao pajdo pitam čemu kupovati skupe igrače???
Imam crnog Terry-a u obrani i odličan je, sad mislim ovog Adebayora zamijeniti crnim (82).
Ili da kupim Šubašića pa ga stavim na St poziciju? Možda bu bolje.
Pa ne igram valjda tako loše kada sam do 3.div dogurao.
Nisam više pametan.
Imam crnog Terry-a u obrani i odličan je, sad mislim ovog Adebayora zamijeniti crnim (82).
Nemoj.. NIF adebayor je bolji od IF-a i SIF-a zajedno
EDIT: Napokon piknuo SIF Reusa javim dojmove :)
Otkako sam piknuo sif neuera i robbena nisam sastavio dva točna dodavanja. Svaka tekma teretana.. zadnju tekmu mlapa prvo s 5m a potom s neka 2m prebacio prazan gol? Stvarno je frustrirajuće..
Nemoj.. NIF adebayor je bolji od IF-a i SIF-a zajedno
Javi mi se u inbox ako će htjeti prodati SIF Reusa, žarko želim ekipu oko njega.