FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
mirkossam kaže...

poslije prodaje imam 372 000 coinsa pa sta da radim sa njima ko ce mi pomoci da ovo potrosim

ili da nekome dam na cuvanje da mi sluzi kao "Banka" dok ne kupim cd key

14 godina
mirkossam kaže...
mirkossam kaže...

poslije prodaje imam 372 000 coinsa pa sta da radim sa njima ko ce mi pomoci da ovo potrosim

ili da nekome dam na cuvanje da mi sluzi kao "Banka" dok ne kupim cd key

za kolko prodajes te coinse..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
FIFA 13

http://crofc.net/forum/index.php/topic,257.msg2420.html#new Treba nam jos samo jedan igrac ljudi !!!

Origin ID: Foster1213
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 22:09 (Foster).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Dva puta za redom sam izgubio utakmicu zbog izbacivanja, proklet bio Origin...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Dva puta za redom sam izgubio utakmicu zbog izbacivanja, proklet bio Origin...

vjeruj ti meni da ces i ti brzo ostati bez origina ovo je stvarno prevrsilo granice 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

ovo je definitivno jedna od najboljih nogometnih simulacija ikad,ako ne i najbolja...ali od 1 000 000 igrača možda 10 000 normalnih koji žele "pošteno" igrat...sad bi im opsovo sve i svašta da smijem i ukrasim ove rečenice,al mislim da ne bi mogao dočarat bijes koji osjećam dok "igram" ako se tako može uopće nazvat. Prije 2 mjeseca sam bojkotiro online igranje i igrao karijeru  i zaželim se nedavno ,počnem ispočetka UT napravim novu ekipu i sve ide bajno do prije tjedan  dana, svaki drugi mi izađe prije početka...i to većinom u ovo doba sad kad prođe 10 sati..mislim da sljedeći nastavak neću kupit isti dan ko što sam kupio ovu,ako vidim  po komentarima da je isto sranje s tim originom i sa čiterima nema šanse.

2 1 hvala 0
15 godina
v3cos kaže...

ovo je definitivno jedna od najboljih nogometnih simulacija ikad,ako ne i najbolja...ali od 1 000 000 igrača možda 10 000 normalnih koji žele "pošteno" igrat...sad bi im opsovo sve i svašta da smijem i ukrasim ove rečenice,al mislim da ne bi mogao dočarat bijes koji osjećam dok "igram" ako se tako može uopće nazvat. Prije 2 mjeseca sam bojkotiro online igranje i igrao karijeru  i zaželim se nedavno ,počnem ispočetka UT napravim novu ekipu i sve ide bajno do prije tjedan  dana, svaki drugi mi izađe prije početka...i to većinom u ovo doba sad kad prođe 10 sati..mislim da sljedeći nastavak neću kupit isti dan ko što sam kupio ovu,ako vidim  po komentarima da je isto sranje s tim originom i sa čiterima nema šanse.

ma previše je cheatera, nemožeš igrat lijepo da ga j*beš. Tako ću i ja za FIFU 14, kupujem tek kad vidim početne dojmove i iskustva sa online igranjem, a do tad ću igrati demo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
v3cos kaže...

vjeruj te vi meni da nikada nisam ni jedan coins zaradio ne posteno imam preko 1000 utakmica odigranih i 400 000 coinsa i oni su mene nasli da banuju ali nema veze prijavio me lik od koga sam gubio 4:2 i prekinuo radi privatnih problema tako su mi rekli ali sta ces mislim da kupovina fife 14 zadnje nesto u zivotu!

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodaje li netko coinse ?

Moguli snjimati gameplay bez laga  igri ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 23:13 (gocaUCV).

0 0 hvala 0
14 godina
gocaUCV kaže...

Prodaje li netko coinse ?

Moguli snjimati gameplay bez laga  igri ?

1. da, koliko placas

2. ovisi o tvom kompu i postavkama na kojim igras, meni fraps i fifa ne idu zajedno

17 godina
FIFA 13

Ovo je neka nova fora ili samo slučajnost? Danas na PS3 odigram dvije tekme i nakon završetka sve se smrzne i kad restartam igru izgubio sam obje 3:0 jer sam kao izašao iz igre? Jednu sam inače dobio a jednu odigrao neriješeno.

Evo sada odigram par tekmi na računalu i zadnju koju sam dobio ista stvar.  Nakon završetka tekme sve se smrzlo. Čekam neko vrijeme i dosadi mi te restartam igru i kad sam je ponovno pokrenio opet sam tekmu izgubio 3:0 uz standardnu prijetnju ea sportsa da se to ne smije raditi? Kaj da mi računalo bude smrznuo do daljnjeg da ne bi izgubio dobijenu tekmu? Počinjem lagano gubiti živce.... netko je neki dan rekao kako na PS3 nema skriptinga? Nema razlike između računala i PS3. Na obje platforme igra radi bedaka od igrača. Danas na PS3 igram s likom kojem u prvom poluvremenu uputim 20 udaraca po golu i zabijem 2 gola a lik pukne dva puta im zabije dva gola?

Drugo poluvrijeme ja puknem pet puta i zabijem svih pet puta a lik ne može ubaciti niti iz peterca u prazan gol... ako je to slučajnost onda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kupujem coinse za Play Station 3 ... Ako ima eipe koja ima viška coinsa na ps3 neka mi se javi na pm...hvala

X...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi ja sam pokupovao iz Serie A sve sto valja, ostali su samo još Buffon i Di Natale...veceras tko je naleto na mene j*bo je ježa u leđa...Pirlo i Cassano su mi kljucni igraci, nevjerovatna kontrola i pas...mali Giovinco mjenja pravac kao Ivica u najboljim danima, sad pa sad povalja 2-3 suparnicka igraca. U odbrani imam cak cetri tenka... nisu svi mogli stati u jedan squad:

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#jCU58eeFnJb4e:pc

Pozzz!

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 0:00 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KODAK17 kaže...

Ljudi ja sam pokupovao iz Serie A sve sto valja, ostali su samo još Buffon i Di Natale...veceras tko je naleto na mene j*bo je ježa u leđa...Pirlo i Cassano su mi kljucni igraci, nevjerovatna kontrola i pas...mali Giovinco mjenja pravac kao Ivica u najboljim danima, sad pa sad povalja 2-3 suparnicka igraca. U odbrani imam cak cetri tenka... nisu svi mogli stati u jedan squad:

Pozzz!

Kaj se nisi javio da vidimo tu ekipu na djelu?

13 godina
FIFA 13

De ceglie, maggio i Pazzini. Bas i nisi pokupovo sve sta valja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Pozzz!

Kaj se nisi javio da vidimo tu ekipu na djelu?

Cekao sam sinoc hocu li te vidjeti online, ali te nije bilo...bit ce prilike...nadam se vec danas...pozzz!

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

De ceglie, maggio i Pazzini. Bas i nisi pokupovo sve sta valja.

Reci mi, koga bi to trebao imati na tim pozicijama? Iznenadi bi se ti za ovu trojicu ali pod mojom rezijom i u pravoj kombinaciji sa suigracima. 

Ako si za da odigramo koju prijateljsku???  Pazzini bi volio priliku da se dokaže. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 8:26 (KODAK17).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#d6oFgtXNnJb86:pc Sta mislite koji bi mi igrac dobro dosao i zasto posto stvarno nemam ideje koga vise da uzmem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 10:58 (Foster).

0 0 hvala 0
12 godina
ibme74 kaže...

Pozdrav, imam jedan problem, dakle u FIFI 13 sa novim updateom imam Dinamo Zagreb, sve je dobro napravljeno, svi igrači su tamo samo su falili još Brozović, Šimunović i Jedvaj, njih sam napravio u igri preko Customize FIFA > Create Player, i sad napravio sam ih tako da Brozović ima Overall Rating 63, Šimunović 65 a Jedvaj 67, problem je sljedeći, krenuo sam Career Mode sa QPR i nakon 1 odigrane sezone ti igrači su se razvili do nebesa, Brozovićev Rejting je sada 85, Šimunovićev 83 a Jedvajev 81 -.- .... ne znam što sam krivo napravio, ni sa jednim nisam pretjerao u nicem od atributa, a potencijal nema ponuden za namjestanje... Dali neko zna kako to riješiti?

Nitko?

16 godina
ibme74 kaže...
ibme74 kaže...

Pozdrav, imam jedan problem, dakle u FIFI 13 sa novim updateom imam Dinamo Zagreb, sve je dobro napravljeno, svi igrači su tamo samo su falili još Brozović, Šimunović i Jedvaj, njih sam napravio u igri preko Customize FIFA > Create Player, i sad napravio sam ih tako da Brozović ima Overall Rating 63, Šimunović 65 a Jedvaj 67, problem je sljedeći, krenuo sam Career Mode sa QPR i nakon 1 odigrane sezone ti igrači su se razvili do nebesa, Brozovićev Rejting je sada 85, Šimunovićev 83 a Jedvajev 81 -.- .... ne znam što sam krivo napravio, ni sa jednim nisam pretjerao u nicem od atributa, a potencijal nema ponuden za namjestanje... Dali neko zna kako to riješiti?

Nitko?

Izgleda da ih Fifa uvrstava u top 30 potencijala u Europi. 
To se događa često prilikom update-a, oni stvaraju nove liste sa najboljim potencijalima diljem Europe.
Za Brozovića je pisalo da je nasljednik Zvonimira Solde, sa puno boljom tehnikom i mogućnosti pokrivanja cijelog terena.
Za Šimunovića su napisali da ima predispozicije da bude nositelj Man. Utd igre kao naš susjed Nemanja Vidić.

Npr. Beqiraj ti sigurno ne napreduje toliko, to ti je zato jer EA (čitaj Fifa) od njega nema velika očekivanja te nije potencijal, već gotov, kompletan igrač.  Isto vrijedi i za Kelavu. 
Probaj napraviti Rebića, stavi ga u Dinamo, neće toliko napredovati.

P.S. stavi da ti Sammir nosi kapetansku vrpcu, promijenit će boju kože i državljanstvo. Neki bug..  

Evo i twitter accounta, sve objašnjeno : 
http://s3.amazonaws.com/lemmetweet/tweet/imgs/qFOtVTLLDhYSgCCAnKdbGMwv.jpg20130308-2-osc5yq?1362743052 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 12:45 (matekws).
14 godina
FIFA 13

Kad vec svi stavljaju squadove ...

Naj :D Naj :D
nisam htio previse na njih trosit... nisam htio previse na njih trosit...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 12:36 (KiCo77).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Momci imam jedno pitanje molim vas da mi odgovorite. Naime, kako vi zavrsavate akciju. Znam sad sigurno mislite "pa sutem idiote" ali ja vise ne znam kako i gdje da osutam. Kad god sam 1vs1 sa golmanom osutam punim i on odbrani pa dobijem korner. Kad izvedem finesse sut u 60% slucajeva fulim gol a u 35% slucajeva skine nogom. Eto mene zanima sta vi uradite kad se nadjete u 1vs1 sutuaciji. I samo da napomenem jos jednom da nam treba jos samo jedan igrac da zapocnemo online ligu. Prijaviti se tu -  http://crofc.net/forum/index.php/topic,257.0.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 13:28 (Foster).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

kico ti si onaj kojem je neko izracunao da igra nemoguce(broj coinsa u jednom danu)?

sad igram protiv lika, ima naj naj od bpl-a , hazard-bale-aguero-david luiz if, kompany itd , dobi me 3-0 niti jednu akciju nije izradio sve sa baleom izradio, ja imam silver brazil ekipu low budget oko 35k sveukupno i manje, 4 stative zdrmam i frajer me naravno izludio sa ulazenjem u meni ceka zadnju sekundu i opet igra i tako non stop

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Foster kaže...

Momci imam jedno pitanje molim vas da mi odgovorite. Naime, kako vi zavrsavate akciju. Znam sad sigurno mislite "pa sutem idiote" ali ja vise ne znam kako i gdje da osutam. Kad god sam 1vs1 sa golmanom osutam punim i on odbrani pa dobijem korner. Kad izvedem finesse sut u 60% slucajeva fulim gol a u 35% slucajeva skine nogom. Eto mene zanima sta vi uradite kad se nadjete u 1vs1 sutuaciji. I samo da napomenem jos jednom da nam treba jos samo jedan igrac da zapocnemo online ligu. Prijaviti se tu -  http://crofc.net/forum/index.php/topic,257.0.html

Lobaš ga, jednostavno. Ili probaj dribling ak ne znaš lobat.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Foster kaže...

Lobaš ga, jednostavno. Ili probaj dribling ak ne znaš lobat.

Ali nekad ne izadje sa gola, a i kad izadje ja ili prejako ili preslabo lobam, ali sto se drblinga tice imam problem sve mi je uredu sa djojstikom (bar tako mislim) ali kad hocu da uradim neki od ovih skillova

uradim neki potpuno drugi koji nisam zelio.

14 godina
Trnjan kaže...

kico ti si onaj kojem je neko izracunao da igra nemoguce(broj coinsa u jednom danu)?

Ne, hvala na pitanju, rijec je o jednom drugom forumasu. Za znatizeljne babe slika u privitku, mislim da je to daleko od nemoguceg a i od prosjeka. (31d) I nevidim svrhu te provokacije sad?

Foster kaže...

Ako si dosta udaljen jak šut nemoze obranit, ovisi o igracu.

Ako si blizu i ides naderavat oderat ces u njega u 90% slucajeva, rađe odi lob ili finesse, prije finessa se pomakni u stranu koja ti je otvorenija, ako dolazis tocno po sredini onda u stranu jaceg foota.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 20:15 (KiCo77).
14 godina
FIFA 13

Kupio svih 5 all players paketa. Najbolji igrač puyol kojem se kreče cijena oko 7k. Pljunuo 125k ako vratim 35k dobro je. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DEEMon kaže...

Kupio svih 5 all players paketa. Najbolji igrač puyol kojem se kreče cijena oko 7k. Pljunuo 125k ako vratim 35k dobro je. {#}

Meni je najbolji Deco, ako nis drugo bar je legenda haha

Ne isplati se to kupovat kad su samo 3 rarea, a od ta 3 jedan mi je bio silver -.-

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ak ne stave st. patricks cup ko prošle godine, djaba meni 90 stvari na watch listu :D 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Toliko kvalitetne bronze igrace imam, a sve ih tesko prodat. Ne vjerujem da tako tesko to ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice