FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Igraš na manual ili? Čisto me zanima jer meni je jedino na manual dobra igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13

assisted, i centarsuti na semi. eventualno udarci na manual kad se iznerviram jeer mi igrac vecinom puca preko gola i u golmana. ponekad mi je i lakse na manual. jedino me onda muci zabiti 1 na 1.

ne znam zasto je sve tako zbrljano na assisted. igrao sam pes i vecinom je lopta uvijek isla onako kako sam se i nadao, a na fifi je uvijek neko iznenađenje. mislim, nisam imao nikakav prigovor na fifu 12 i assisted. zasto su morali zabrljati sad?

vjerujem da je bolja igra na manual, ali nemam ja zivaca za to. fifu13 sam vec po tko zna koji puta izbrisao jer se samo zivciram. prije je to bilo radi pes-a 2010. fifu11 cu pamtiti kao preporod nakon sto sam na nju presao sa pes-a. nisam se ni upola toliko zivcirao koliko sad...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma vraga nema ni na gold cupu...prvo kolo, Bundesliga, 5 Inform igraca ( Dante, Diego, Gotze, Reus i mislim Lewandowski ) + Ribery, Robben i Neuer. S gustom sam odigra Ultra Defensive i zabio gol za pobjedu u 90'. Druga utakmica, ajde normalan neko,dobijem, iduca znaci polufinale, Cristiano Ronaldo, Neymar, Azevedo, Wallyson i ostali 5 star skill igraci...Mislim dobar je lik, stvarno dobro radi finte ali ne znam na koji nacin je dosao do te momcadi, vjerojatno ilegalan. Izgubim 1:0, zasluzeno...tako da ima i tu cheatera s bolesnim ekipama samo takvi bar igraju iako ni tu nije sve fer.

Nemojte samo spominjat da je to moguce zaradit trejdanjem, kupovinom pointsa i ne znam cega vec ne. Na PC-u ti pointsi nemaju nikakvu svrhu kad postoji nesto cime mos nabit coinse i to besplatno...žalosno.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa vecina njih pika UT ,probaj tu na manual da igras jer tamo niko ne igra na manual.I kakve veze ima manual ili asisted kada je fifa 13 dosadna,iste animacije golmana kao sto je rekao IDEALIST i brane sve zivo,stim sto sada je teze dati gol 1 na 1 nego sa 25 metara( naravno kada se uvezbas).Primetio sam da nema razlike u mogucnostima kelvina ili hulka a treba da se vide i to na strani Hulka a ono suprotno znaci poludim kada vidim takve stvari.Umesto da kada uzmes hulka znas sta mozes od njega da ocekujes kao u fifi 12 dok ovde je po meni ravno prosecnom igracu.Jedino su mu lice uradili ok.

Ocito je fifa 13 omadjijana od strane barsine tika take pa su to preneli na sam gameplay gde je igranje na prvu i samim tim zamazali nam oci sam tim first touchom i plus je ne bitno sa kojim igracima to sve izvodis ko da su svi barselona a nisu!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja uživam na manual. sve stavim na manual. u početku zbrka,ali sada je prava uživancija. igrao online i odustao. šteta što ne naprave neki balans svih tih postavki jer i meni fali kao prije na pesu. upali i cepaj{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

i da, moram i ovo spomenuti. kada pogledas malo statistiku RL i fifa. koliko puta je u RL palo golova da je golman odbio loptu direktno protivnickom igracu na nogu koji je onda salje u prazan gol? igrao sam seassons kod frenda. jednu tekmu ja, jednu on. dosli smo iz 4. u prvu i vise golova je takvih palo nego da iz prve uđe u gol. kako li mi je samo bzvz kada između 5 obrambenih i 2 napadaca lopta direktno napadacu na nogu koji je onda pospremi. vidio sam da se to dogodi, ali da mi se desi skoro svaku drugu tekmu je bedasto.

prije sam spomenuo da eurogol ne mozes zabiti. recimo, srnin gol je proglasen najljepsim u 2012. u ovoj igri ga necu zabiti nikad! niti slican jer je fizika lopte malo cudna. kad vidim kako naglo zafrkne prema dolje smraci mi se. UOPCE ne izgleda REALNO!!!

vise NIKAD necu na slijepo kupovati igru. demo mi se nije svidio od pocetka, ne znam zasto sam je uopce i kupio. sljedecu fifu iz principa ne kupujem...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 18:25 (Idealist).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ja ne kužim koji je vama *urac i šta vi očekujete od nogometne SIMULACIJE, znači sama riječ ti govori da nije to RL football i da nisu to RL tekme. Naravno da igra ima svojih nedostataka ali isto tako mislim da ima masu izvrsnih stvari i masu malih stvari koje ovu igru čine zanimljivom. Ako želiš RL football odi van se napucavaj lopte. Oni sa first touchom i takvim stvarima pokušavaju doci sto je blize moguce stvarnom nogometu. I naravno da nece nikad bit moguce da u jednoj virtualnoj igrici da bude sve ko u pravom nogometu. Meni je jedino krivo zbog ovih cheatera jer su uništili igru a ovi ništa ne poduzimaju. 

1 1 hvala 0
15 godina

znas sta ocekujem? ocekujem da neke stvari u igri budu SIMULACIJA! a ne totalno suprotno. jel ti znas sto znaci pojam simulacija? (Simulacija je eksperimentalna metoda koja omogućuje proučavanje stvarnog procesa pomoću njegovog modela na računalu.) znaci, po tvome, ako igracu das loptu u for, da on stane, provjeri da li su mu kopacke zavezane i škicne ako mu ga je obrambeni stavio pa te onda krene prema golu?! pa hebem mu, ako je to po tebi u redu. to sto nema adekvatne animacije (na pes5 je igrac trbuhom gurnuo loptu ako treba, nije stao)? ako je to tebi ok, onda si igraj i takvu fifu14. ne znam da li ce novi engine uskoro, ali nadam se da se pes opet briljirati, cisto iz nostalgicnih razloga. ea neka si ga lagano...

EDIT: igram RL nogomet, mali i veliki. i zato me jos vise neke stvari smetaju!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 20:39 (Idealist).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://docbook.rasip.fer.hr/ddb/public/index.php/publication/html/rasipbook/id/3?chapter=1.1.1&rce=0&tts=0&css=original&edit=0 

jesi išo guglat da vidiš šta to zapravo znači? ae uživaj i poz!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 20:44 (antiljano27).

1 0 hvala 0
15 godina

ako pogledas moju recenicu u zagradi - od onuda sam je i skopirao. mislim, znamo svi da se, recimo nfs ne moze zvati simulacijom, ali tvojom logikom bi se trebala zvati i onda sitnim slovima napisati da nije savrsena... fifa 11 se mogla vec zvati kakvom-takvom simulacijom, ali fifa13 je u nekim stvarima samo nazadovala. ili stagnirala ako vam je ljepse za cuti.

kad smo kod nostalgije: u ovoj fifi su nam "uvalili" sudacko podbacivanje. sjecate li se pes-a 5 ili 6, nisam siguran. da, tada je vec postojalo sudacko podbacivanje, ali i vise od toga. naime, kada se protivnickoj ekipi ozlijedio igrac i ako si izbacio loptu, protivnik ti ju je lijepo vratio. i ne na nacin da je prvom dodao svojem igracu (bilo je i takvih slucajeva), vec je izvođenjem auta bacio prema tvojim igracima i cuo se pljesak sa tribina. isto tako, kada sam ja bio u takvoj situaciji, mogaao sam birati da li da vratim im loptu ili nastavim dalje igrati (prljavo). ako sam nastavio igrati, culi su se zvizduci sa tribina. imao si izbor. i mislim da je bio ljepsi osjecaj kada si znao da si ti vratio loptu i pokazao da igras fair play nego da komp sam mutavo samo napuca loptu... gdje je nestao taj carski pes?

a sad me ispricaj, idem slaviti novu i ne razmisljati vise o fifi, pesu itd...

sve najbolje!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 20:52 (Idealist).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#e88JbXkInIBYI:pc

Prosao D3 sa jednim porazom.Nisam jos naisao na cheatere,vjerovatno su svi u D1

4-3-1-2 mi je najdraza formacija.Probao sam 3-5-2 i 4-1-2-1-2 no nisu za mene.

Ballo je nevjerovatan.12 odigranih 13 golova.Bent slicno

Slobodno davajte prijedloge za poboljsanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 2:50 (Darkensync).

0 0 hvala 0
13 godina

Sretna Nova svima {#}

13 godina
Darkensync kaže...

D3  i vec imas za takvu ekipu. Ajde lagano odhajcaj.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Bod me dijeli do Division 5 :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Darkensync kaže...

Koji je tvoj problem?

Prije sam igrao sa bronze teamom.Westcarr i ta ekipa.

S njima sam igrao samo cupove.

Prodao sam sve prije par dana i ostao sa 30-tak k.

Malo tradeanja i zavrsia sam sa parama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 3:56 (Darkensync).
15 godina
neaktivan
Darkensync kaže...
SimeKZ kaže...
Darkensync kaže...

Koji je tvoj problem?

Prije sam igrao sa bronze teamom.Westcarr i ta ekipa.

S njima sam igrao samo cupove.

Prodao sam sve prije par dana i ostao sa 30-tak k.

Malo tradeanja i zavrsia sam sa parama.

Toure na klupi to nisam ocekivo :0

Zan klo van dam
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi imam originaligricu i sad mi sestra mutaca obrise origin i ja ga ponovno instaliram i upalim igru i pise mi kao da se spojim s originom kao da imam {#}...REinstal sam obavio ali nece.Moze pomoc,jer zeim prodat igrcu i napraviti mjesta za bf3...Fifa je u dvd izdanju i pordao bih ju za 160 kn.

Happy New 2013 Year :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ako je registrirana na origin ne mozes prodat osim cijeli acc. Ako sam te dobro shvatio tebi je i dalje ikonica u originu ali to nema veze ako si napravio uninstal.

EDIT: Balloteli mi je imo 72 contracta i sad je pao na 19. A nisam odigro mozda 4 cijele tekme... Brutalan je ovaj FUT.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 13:26 (SimeKZ).
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

ako je registrirana na origin ne mozes prodat osim cijeli acc. Ako sam te dobro shvatio tebi je i dalje ikonica u originu ali to nema veze ako si napravio uninstal.

EDIT: Balloteli mi je imo 72 contracta i sad je pao na 19. A nisam odigro mozda 4 cijele tekme... Brutalan je ovaj FUT.

Pa gle ja sam napravio re instal i nece..Imam jos jeda acc. origin tamo cu bf3..

14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Pa gle ja sam napravio re instal i nece..Imam jos jeda acc. origin tamo cu bf3..

Kaj nece? Maknut se sa Origina? To ti se nece maknut nikakvim reinstallom...

12 godina
neaktivan
FIFA 13

DAJTE LJUDI PLIZZ POMOZITE KAD IGRAM ONLINE KASNE MI KONTROLE NEKAKO STISNEM DODAVANJE,A ON MI DODA SEKUNDU KASNIJE IL 2 SEKUNDE KASNIJE TAKO NEŠTO,AKO KO IMA NEKO RJEŠENJE TOGA PLIZZ NAPIŠITE,HVALA!

aaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brane22 kaže...

DAJTE LJUDI PLIZZ POMOZITE KAD IGRAM ONLINE KASNE MI KONTROLE NEKAKO STISNEM DODAVANJE,A ON MI DODA SEKUNDU KASNIJE IL 2 SEKUNDE KASNIJE TAKO NEŠTO,AKO KO IMA NEKO RJEŠENJE TOGA PLIZZ NAPIŠITE,HVALA!

kao prvo na forumu se ne pise sa caps lockom :) a ovo ti vjerojatno ovisi o internet vezi ili ako igras preko team playa...meni je nekada znalo kasniti, sve ovisi o internetu :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
16 godina
FIFA 13

Kratko pitanje ako tko ima iskustva s golmanima iz Barclaysa, kupiti Čecha ili dati 20k više za Harta ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Kratko pitanje ako tko ima iskustva s golmanima iz Barclaysa, kupiti Čecha ili dati 20k više za Harta ?

Kupiti Cecha svakako :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
12 godina
neaktivan

hahaha,nisam znao,ahaa frend mi je reko da nes s portovima trebam pa sta bi trebo napravit onda internet je u redu brzina i sve tak da ono..

aaa
16 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jwJHe85jnICnU:pc

Gotov engleski mix :) Ipak sam odlučio zadržati De Geu jer je terminator na golu, odlično brani. Sljedeći objective su Bale i Yaya Toure

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

100k 24 igraca all rare pack kupljen :D dosta dobri igraci , mislim da ce ic ca za vise od 100k (Lahm + Benzema je vec oko 100k :D)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 21:38 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
KiCo77 kaže...

100k 24 igraca all rare pack kupljen :D dosta dobri igraci , mislim da ce ic ca za vise od 100k (Lahm + Benzema je vec oko 100k :D)

hvala, nisam ni skužio da je to došlo

uglavnom uzeo i ja, 2 in-forma, uopće neloš paketić

Pričam i serem bezveze
12 godina
neaktivan
FIFA 13

i jel zna neko u cem je problem s tim kašnjenjem tipki?

aaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Division 1!Nadam se da necu naic na cheatere :/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice