FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.251.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
FIFA 13

hehehehe

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 15:14 (EraserHead).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Moze itko ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

preporucite mi neke igrace za postavu 4-4-2, da ne budu skupi, i nije bitno iz koje su drzave

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Probaj ruse skupljat, to sam ja skupljal i nisu losi a ni skupi

12 godina
neaktivan
FIFA 13

pise mi sad da ne mogu u timu igrati igraci iz vise od 3 nacije, je li to znaci da moram praviti tim od igraca iz npr samo engleske ili francuske? ja kupovao razne igrace i sad ne moze

0 0 hvala 0
14 godina

Ima netko da zeli slucajno zamjenu: PES 13 ZA Playstation 3 za FIFU 13 ZA Playstation 3? uz moju nadoplatu!!

15 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Ima netko da zeli slucajno zamjenu: PES 13 ZA Playstation 3 za FIFU 13 ZA Playstation 3? uz moju nadoplatu!!

Teško ćeš takvoga naći.

14 godina
Praetorian1 kaže...
MrSapphire kaže...

Teško ćeš takvoga naći.

Možda je nadoplata 300 kuna. {#}

17 godina
Jabulani kaže...

Ma i dalje ima hrpu bugova, jučer mi je igrač napravio okret za 360 i ozljedio rame makar blizu njega nije bilo ni jednog igraca, prije tog sam igrao sa frendom i ozljedilo se 5 igrača u jednoj utakmici i to sve zbog nekakvih jadnih padova.

Zašto se igrač okreće za 360 ako nema nikog oko njega.  Možda je u pitanju neprirodan nagli pokret koji je doveo do ozlijede?

Ja fakat ne kužim u čemu je fora? Meni se ozlijedi jedan igrač u cijeloj sezoni na terenu?  Kako vama 5 u jednoj tekmi? Je li to do stila igre ili čega...?

Inče prijatelj mi je prošlu jesen pao preko lopte u zadnjoj minuti tekme a da ga nitko nije krivo pogledao a kamo li taknuo. Puklo rame, 6 mjeseci bolovanja i godina dana mirovanja od nogometa.. znači, moguće je...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 17:34 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Jabulani kaže...

Ma i dalje ima hrpu bugova, jučer mi je igrač napravio okret za 360 i ozljedio rame makar blizu njega nije bilo ni jednog igraca, prije tog sam igrao sa frendom i ozljedilo se 5 igrača u jednoj utakmici i to sve zbog nekakvih jadnih padova.

Zašto se igrač okreće za 360 ako nema nikog oko njega.  Možda je u pitanju neprirodan nagli pokret koji je doveo do ozlijede?

Ja fakat ne kužim u čemu je fora? Meni se ozlijedi jedan igrač u cijeloj sezoni na terenu?  Kako vama 5 u jednoj tekmi? Je li to do stila igre ili čega...?

Inče prijatelj mi je prošlu jesen pao preko lopte u zadnjoj minuti tekme a da ga nitko nije krivo pogledao a kamo li taknuo. Puklo rame, 6 mjeseci bolovanja i godina dana mirovanja od nogometa.. znači, moguće je...

Da baš je moguće da igrač bez ikakvog razloga napravi okret za 360, mislim bolji je impact engine nego u FIFI 12, al opet se zna desit retardiranih stvari i skroz jadnih ozljeda.

13 godina
neaktivan
JA bi pitao sve jel ima nesto ne jasno u ovom postu sto je postavio MOVIE,meni se igrac jos nije povredio,jedino kada se povredi kada namerno hoce klizecim da mi povredi igraca.Pa ja sam pre mesec dana izvrnuo zglob kada sam silazio sa sprata u dnevnoj i na svu srecu mirovao sam seo dan pa je proslo.KOliko samo glupih povreda sam imao gde sam se sam povredio tokom treninga ili za vreme utakmica.

Ne vidim ja ovde zbog cega palac dole bas bi voleo obrazlozenje a ne samo palac dole jer to je najlakse uradtit!
15 godina
neaktivan
FIFA 13

O pa kakvih sve ozljeda ima u pravom nogometu ne bi vjerovali...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Hvala svima koji su se javili... Rijesena je FIFA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
JA bi pitao sve jel ima nesto ne jasno u ovom postu sto je postavio MOVIE,meni se igrac jos nije povredio,jedino kada se povredi kada namerno hoce klizecim da mi povredi igraca.Pa ja sam pre mesec dana izvrnuo zglob kada sam silazio sa sprata u dnevnoj i na svu srecu mirovao sam seo dan pa je proslo.KOliko samo glupih povreda sam imao gde sam se sam povredio tokom treninga ili za vreme utakmica.

Ne vidim ja ovde zbog cega palac dole bas bi voleo obrazlozenje a ne samo palac dole jer to je najlakse uradtit!

nisam stavio obrazlozenje da se ne bi napravila bespotrebna rasprava tko je u pravu, a tko nije. ne slazem se sa njegovom izjavom. ne sa izjavom da postoje cudne ozljede, odnosno nacin kako se do njih dolazi (u stvarnom zivotu), vec njegovu povezanost stvarnog zivota (amatera) i profesionalnog igraca iz igre (koja bi trebala biti simulacija, a znamo sto su simulacije op. a.) koji se sam od sebe izvrti i povrijedi (impact engine).

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 19:02 (Idealist).
14 godina
FIFA 13

Zadnje 3 tekme, 2 identična penala, jedan suđen za mene, drugi protiv. Napadač ide prema golmanu, da si predug for, golman se fino baci, pokupi loptu i onda naleti napadač i pada preko golmana. Klasična situacija, sve super. Ali ne u FIFI, to je penal. Koja komedija jbt. Nekad bi rađe i ono bezvezno prolaženje igrača kroz sve kao u Pesu od ovog zbugiranog Impact enginea. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Treba li nekome Llorente u formaciji 4-4-3

14 godina
neaktivan
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 21:09 (Đapa club).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

kada kupim dlc ultimate edition jel samo jednom dobijem 24 gold paketa i to je to i dali ih dobijem odjednom ili kako dali je neko imao to i kako funkcionise

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

OFFT: Imali koga da bi nabacio koju tekmu na fifi 12? Nick: Piseros

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 21:32 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mirkossam kaže...

kada kupim dlc ultimate edition jel samo jednom dobijem 24 gold paketa i to je to i dali ih dobijem odjednom ili kako dali je neko imao to i kako funkcionise

Svaki ponedjeljak dobiješ jedan. Eh, da je bar sve odjednom.

13 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

svaki tjedan ja mislim po jedan paketic...Ali bolje onda kupi key za 260 kn na g2playu http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-Ultimate-Edition-EA-Origin-Key.html

edit:nisam vidjeo da je netko napisao...

100JKO
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 21:55 (drakula789).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

evo mog tima xD

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#jRAtPXZPnHOSs:pc

Ali sa tim timom sam dobijo BAYERN ZNACI NEKI LIK KOJI JE CITOVAO KAO ALENKA i ima celi dortund i BAYERN

sa rezultatom od 4-0 nije mi opucao na gol kako spada...Ova krila inace ubijaju kao  i spic i centarfor

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

evo mog tima xD

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#jRAtPXZPnHOSs:pc

Ali sa tim timom sam dobijo BAYERN ZNACI NEKI LIK KOJI JE CITOVAO KAO ALENKA i ima celi dortund i BAYERN

sa rezultatom od 4-0 nije mi opucao na gol kako spada...Ova krila inace ubijaju kao  i spic i centarfor

Pa ništa čudno, da zna igrati ne bi trebao cheat.{#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Al gle opet celi bayern 5 zvjezdica ja jedva dvije ni 50 chemistrija....

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Na ovom linku je organizirana liga za Fifu 13. 1.liga je počela. U tijeku su prijave za 2.ligu.

FBS Administracija

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Počeo sam igrati neki dan i krenuo sam s Be a Pro modom. Nisam siguran jel' to do loše sreće ili čega, ali od 5 klizećih startova koje sam napravio, 3 puta sam se ozlijedio (2 puta na 3 tjedna i jednom na 7 dana). Igrač kojeg sam napravio je average builda i stvarno sam popizd1o nakon zadnje ozlijede od 3 tjedna. Ne pada mi na pamet isključiti ozlijede iz opcija, ali je li to normalno u ovom nastavku ili sam ja jednostavno pacijent? :D

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izvinjavam se svima kojima sam tek sad odgovorio na privatne poruke. Tek sad mi je dosao broj poruka koje imam...dosad je pisalo (0) pa nisam ni gledao...a sad igrom slucaja isao sam pisat nekom poruku pa eto vidio sve te neodgovorene poruke. Da nebi ispalo da nezelim odgovorit :)

Imate vi problema sa FIFOM sign in? Mene zeza....

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
FIFA 13

odlicna utakmica sa ovom ekipom sam uspio odigrati remi protiv vjerojatno hackera

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#xwIETbUqnHOWE:pc

ROBBEN JE MRCINA!!!

moj tim moj tim
lnova65
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 22:30 (lnova65).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice