FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad sam odigro jednu sa PSG-om, Lavezzi me iživciro zato jer se odbijaju lopte od njega ko lude, al zato je Ibra odličan, iz svih pozicija zabija :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Šta vi skupljate na Ultimate Teamu?

EDIT: Nije bilo mjesta za "Ostalo"

5 Liga BBVA ( SPA )
2 Barclays PL ( ENG )
3 Bundesliga ( DEU )
5 Leauge 1 ( FRA )
5 Seria A ( ITA )
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 17:38 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
I brazilce pored francuske lige i ujedno dobrih franucuza........
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad sam počeo igrat sam našo Akinsolu za 200 coinsa i mislio sam da je loš, a ispalo je da je najbolji Bronze igrač kojeg sam imao, u 30 tekmi sam zabio 40 i neš golova s njim, tako da sam njemu prilagodio ekipu {#} To je bronze ekipa, a gold su mi Seria A.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 17:46 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako neki likovi imaju igrače iz različitih liga i različitih nacionalnosti i imaju chem. 100?

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa jednostavno - Mozda ima par njih iz iste ekipe,lige,iste nacionalnosti i da odgovaraju poziciji i formaciji a da drugi koji nemaju veze sa tim budu iste formacije i pozicije mogu da naprave hemiju od 100 ali hemija unutar tima ce biti losa,to se gleda kada gledate fintes igraca.Po meni to je bitnije nego onaj ukupan skor hemije!!!!!!
14 godina
EraserHead kaže...

Kako neki likovi imaju igrače iz različitih liga i različitih nacionalnosti i imaju chem. 100?

Pozicija, formacija igraca, manager.. Ali vise je bitan osobni chemistry igraca nego onaj tamo ukupan, on je bitan samo za tournamente

BTW zaobravio sam stavit fitness pred jednu utakmicu, na igracima mi je bio oko 60-70, jeb*te ko da imaju Pace 30 a ne 80-90

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 17:56 (KiCo77).
14 godina
EraserHead kaže...

Treba znati posložiti ekipu. Svakom igraču staviti formation i position karticu, kupiti managera za tu formaciju i posložiti ih po nacionalnosti, ligi, klubu. Nije to baš tako težak zadatak. Ali i ako imaš 100 chem, to ne znači da svaki igrač pojedinačno ima maksimalnih 9 chem, pa ti tih 100 ionako ničemu ne služi.  

EDIT: Kico me prestigao

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 17:57 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SAyrBVEL0OU

Na 1:15, kako lik moze imat takvu momcad sa 99 chemistry? I sta se ne zbrajaju pojedinacni chemistry igraca u ukupni...npr 9 x 11 = 99?

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
EraserHead kaže...

Treba znati posložiti ekipu. Svakom igraču staviti formation i position karticu, kupiti managera za tu formaciju i posložiti ih po nacionalnosti, ligi, klubu.

Nije to baš tako težak zadatak. Ali i ako imaš 100 chem, to ne znači da svaki igrač pojedinačno ima maksimalnih 9 chem, pa ti tih 100 ionako ničemu ne služi.  

Drugi bold ,nemoj se pravit pametan.

Prvi bold, nisu posloženi po nacionalnosti , ligi, ili klubu.

Tj 8 igrača je iz iste lige ili su iste nacionalnosti,  a ostala 3 nemaju nikakve poveznice ni međusobno ni sa ostalima pa ima chemistry ekipe 100.

@axe to je to što i mene zanima!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 18:17 (EraserHead).
14 godina
axest kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SAyrBVEL0OU

Na 1:15, kako lik moze imat takvu momcad sa 99 chemistry? I sta se ne zbrajaju pojedinacni chemistry igraca u ukupni...npr 9 x 11 = 99?

Vidis da su skoro svi igraci iz ENG 1 osim napada, a ovi iz napada su pak povezani jer su oni iz iste lige isto tako ovi iz obrane koji nisu ENG 1 su iz iste lige i iz istog kluba tako da i oni imaju velik chemistry

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ok, u ovom primjeru ima logike da bude chem 100.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Dobri su im serveri bome, opet ne radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Pa jednostavno - Mozda ima par njih iz iste ekipe,lige,iste nacionalnosti i da odgovaraju poziciji i formaciji a da drugi koji nemaju veze sa tim budu iste formacije i pozicije mogu da naprave hemiju od 100 ali hemija unutar tima ce biti losa,to se gleda kada gledate fintes igraca.Po meni to je bitnije nego onaj ukupan skor hemije!!!!!!

to je to, zahvaljujem{#}

14 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Dobri su im serveri bome, opet ne radi...

Čini se da su opet sjebali neš sa ovim novim patchom danas, ima na njihovom forumu dosta rulje kojima se igra zblokira kad traže game u UT/season...

p.s.

Da ne spominjem da mi se ova fora s tim da neki dobivaju i po 6 packova bez objašnjenja a drugi ništa ne sviđa ni najmanje...

14 godina
neaktivan

jel netko  zna kad izlazi tjedni update sa rosterima tj. formom igrača.. četvrtak je i još nema updetea

15 godina
KiCo77 kaže...

Šta vi skupljate na Ultimate Teamu?

EDIT: Nije bilo mjesta za "Ostalo"

hrvatsku reprezentaciju. posto je nema radi sukera...

14 godina
neaktivan

ne mogu se nikako spojiti online non-stop nešto vrti i vrti

inače ako netko hoće baciti tekmicu na semi-assisted nek me doda na originu

darkotkal68

14 godina
EraserHead kaže...
Hexfire kaže...
EraserHead kaže...

Treba znati posložiti ekipu. Svakom igraču staviti formation i position karticu, kupiti managera za tu formaciju i posložiti ih po nacionalnosti, ligi, klubu.

Nije to baš tako težak zadatak. Ali i ako imaš 100 chem, to ne znači da svaki igrač pojedinačno ima maksimalnih 9 chem, pa ti tih 100 ionako ničemu ne služi.  

Drugi bold ,nemoj se pravit pametan.

Prvi bold, nisu posloženi po nacionalnosti , ligi, ili klubu.

Tj 8 igrača je iz iste lige ili su iste nacionalnosti,  a ostala 3 nemaju nikakve poveznice ni međusobno ni sa ostalima pa ima chemistry ekipe 100.

@axe to je to što i mene zanima!

Ohladi malo. Igrač samo u formaciji i na svojoj poziciji ima 6 chem. Što onda ako 3 nemaju poveznice, ako svi ovi ostali imaju maksimalnih 9? 

Evo ti malo matematike (nije teška i ti ćeš valjda skužiti).

11 igrača sa 9 max chemistry je 99. Ako od tih 11, 3 igrača imaju po 6 chemistry, to znači da imaš 90 chemistry. (9-3=3 puta 3 igrače je 9). Ako imaš trenera s tom formacijom, to ti je + 10 chemistry, u ovom slučaju ukupno 100. Ako je još i taj trener iste nacionalnosti kao neki igrači, to je još 1 chemistry više po igraču.

Ne pravim se pametan rofl, pa nije ovo nuklearna fizika posložit igrače po određenim atributima.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

de mi recite kako pojedini igraci vrse tako jak pritisak i tesko gube loptu, mame im se nahebem,  radi se o seasons modu fife. pa ja cu poludjeti, trenutno sam u drugoj diviziji i vecina njih koristi overpowered real madrid i vrse takav nenormalan pritisak da je to za nepovjerovati a loptu im oduzeti spada u domen naucne fantastike. normalno da ne mislim da je lako doci do prve divizije ali ovo je za nepovjerovati. vjerovatno cu prestati igrati seasons ako se ovo nastavi, namjeravao sam uci u 1 diviziju na assisted settings pa onda igrat na manual do prve divizije, nadam se da ce izaci patch koji ce ovo popraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
httpsmaniac kaže...

de mi recite kako pojedini igraci vrse tako jak pritisak i tesko gube loptu, mame im se nahebem,  radi se o seasons modu fife. pa ja cu poludjeti, trenutno sam u drugoj diviziji i vecina njih koristi overpowered real madrid i vrse takav nenormalan pritisak da je to za nepovjerovati a loptu im oduzeti spada u domen naucne fantastike. normalno da ne mislim da je lako doci do prve divizije ali ovo je za nepovjerovati. vjerovatno cu prestati igrati seasons ako se ovo nastavi, namjeravao sam uci u 1 diviziju na assisted settings pa onda igrat na manual do prve divizije, nadam se da ce izaci patch koji ce ovo popraviti.

Na kojoj težini igraš?

14 godina
httpsmaniac kaže...

Ocekujes patch koj ce natjerat dobre (skilled) igrace da igraju losije?

13 godina
neaktivan

Eh...Origin mi se pali jedino u offline modu, kad kliknem Go Online, nezeli, klikam 50 puta i cekam 15 min, i dalje nece...pokusavam preko chata, ni tamo nece..Uninstal napravim, ocistim registri i opet instaliram, opet isto. Da nisam baniran? radi neceg sta ni neznam? Pa mi samo zato pusta offline mode igra...iako ne vidim logicki zasto bi bio baniran nikad se nezna sa ludim EA-om..

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
FIFA 13

kako mislis na kojoj tezini??igram online seasons. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I meni je tak, valjda imaju nekih problema..
13 godina
neaktivan

Sad mi dolazi da je doslo do unexpected problem, i da restaram origin, to napravim par puta, al opet dolazi, neda mi ni login sad, i onda mi svaki 10 put dođe kao "Morate bit online da bi se logirali u origin" gledam koj k? pa online sam haha

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

.

Prvo, ides mi na rac sa tim bahatim stavom, to odnesi mami doma.

Drugo, jel to bilo teško odmah napisati !?

Nisi baš prepametan ako ne kužiš da je nekim ljudima ovo prva fifa i da ne znaju sve "fore i cake" u igri.

14 godina
FIFA 13

Vau, problemi s Originom, apsolutno neočekivano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako nekome treba xavi , neka se javi na pp, dat ću ga ispod cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EraserHead kaže...
Hexfire kaže...

.

Prvo, ides mi na rac sa tim bahatim stavom, to odnesi mami doma.

Drugo, jel to bilo teško odmah napisati !?

Nisi baš prepametan ako ne kužiš da je nekim ljudima ovo prva fifa i da ne znaju sve "fore i cake" u igri.

Gle, ak se ti planiraš bahatiti onda ću se i ja.

1. Nije tako teško provjeriti koliko chem ima igrač u kojoj situaciji. Otvoriš squad i eksperimentiraš.

2. Odgovorio sam ti na pitanje koje si postavio. Odkud da ja znam koliko je točno veliko tvoje znanje o FUT-u i da ti moram objašnjavati u najsitnije detalje.

3. Nije ni najmanji problem pojasniti sve pošto je i meni bio taj početak koma prošle godine, ali nemoj mi tu glumatati ako ti samo hoću pomoći. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice