FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
antimadridista kaže...

moraju popraviti i onaj bug kad ti primjerice lopta dolazi po podu i da neznam koliko nabiješ jačinu, on ju udari traljavo po podu, znati će te vi što ste dosta igrali FIFU 12, sigurno vam se događalo.

Ne događa se uvijek, ali me to živcira, tako lijepo bi je raspalio u rašlje a on udari po podu, i to kao da dodaje golmanu u ruke.

čudno ali to se događa kad igram samo online, ono kad je gurneš iz slobodnjaka i on je traljavo po podu raspali, a kad igram protiv frenda raspiči je u rašlje ravno, ili kad igram cm, bilo šta offline u rašlje ide, online po podu..

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
antimadridista kaže...

moraju popraviti i onaj bug kad ti primjerice lopta dolazi po podu i da neznam koliko nabiješ jačinu, on ju udari traljavo po podu, znati će te vi što ste dosta igrali FIFU 12, sigurno vam se događalo.

Ne događa se uvijek, ali me to živcira, tako lijepo bi je raspalio u rašlje a on udari po podu, i to kao da dodaje golmanu u ruke.

čudno ali to se događa kad igram samo online, ono kad je gurneš iz slobodnjaka i on je traljavo po podu raspali, a kad igram protiv frenda raspiči je u rašlje ravno, ili kad igram cm, bilo šta offline u rašlje ide, online po podu..

to se desava samo ako pucate iz prve,napravite first touch pa onda sut

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel ovi na E Plati šalju CD Key na email isto ko i Base host?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

Dali se zna hoce li se spajati FUT marketi ? Prosle godine se spominjala mogucnost spajanja PC s Xboxom, pa jeli izasla kakva vijest u vezi toga ?

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

da

15 godina
FIFA 13
@JackD - mislim da od toga još uvijek nema ništa, već bi oni to najavili i reklmirali da su to napravili ove godine, sve što su napravili novo su već objavili.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Logigamer kaže...
Praetorian1 kaže...

da

Keyeve ce se dobit, kad ih i ono dobe. Znaci mozda par dana prije izlaska igre, ili na dan izlaska...

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
@JackD - mislim da od toga još uvijek nema ništa, već bi oni to najavili i reklmirali da su to napravili ove godine, sve što su napravili novo su već objavili.

Da, evo bas sam vidio na sluzbenom forumu je netko postavio pitanje i netko od EA je samo napisa da nesmije komentirati. Tako da je sve moguce, jer prosle godine se dosta dugo to pitanje vuklo po forumima pa je EA odgovorijo da je moguce da spoje markete u FUT 13.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
FIFA 13

FUT bi bio puno zabavniji da to naprave.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

vjerojatno misli na transfere koje radi komp a ne on. Tako i meni uvijek Sneijder ode u neki klub odmah na početku i još nekoliko igrača, nadam se da će to popraviti.

Meni su otišli samo u prvoj sezoni dok nisam skužio.  Uvijek prije nego kaj ode igrač iskazuje nezadovoljstvo.  Ako ima malu minutažu povećaj mu je i obvezatno mu poboljšaj ugovor.  Nakon toga niti jedan igrač nije mi otišao

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

vjerojatno misli na transfere koje radi komp a ne on. Tako i meni uvijek Sneijder ode u neki klub odmah na početku i još nekoliko igrača, nadam se da će to popraviti.

Meni su otišli samo u prvoj sezoni dok nisam skužio.  Uvijek prije nego kaj ode igrač iskazuje nezadovoljstvo.  Ako ima malu minutažu povećaj mu je i obvezatno mu poboljšaj ugovor.  Nakon toga niti jedan igrač nije mi otišao

ne razumiješ što hoću reći. Riječ je o transferima igrača iz klubova koje ne vodim ja i ne mogu utjecati na to, primjerice ja igram Career Mode sa Barcom ali uvijek sa strane vidim da je Sneijder otišao u neki klub, nikad ne ostane u Interu na samom početku, gotovo uvijek ode u City, a vrlo rijetko u United čini mi se. To se uvijek ponavlja i to moraju ispraviti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 16:55 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

ne razumiješ što hoću reći. Riječ je o transferima igrača iz klubova koje ne vodim ja i ne mogu utjecati na to, primjerice ja igram Career Mode sa Barcom ali uvijek sa strane vidim da je Sneijder otišao u neki klub, nikad ne ostane u Interu na samom početku, gotovo uvijek ode u City, a vrlo rijetko u United čini mi se. To se uvijek ponavlja i to moraju ispraviti.

Aha, krivo sam te skužio.  Da, to je nekaj drugo. Recimo, ja modrića pokušavam dopeljati cijelu godinu i nema šanse ali isto tako vidim da je promijenio već dva kluba u međuvremenu.. a jebiga....

16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Nikad ne stave Real Madrid...zar neidu onom formulom, da u demo idu prvaci liga petice, i uvrglave kakav još dobar klub? Nekuzim, ako stave barcelonu, mogu i Real...ili je Real Madrid tolika eksluziva da nemoze u demo? Se sjeca iko da je kakav FIFI-in demo imao Real?

14 godina
TheDarkSide kaže...

Nikad ne stave Real Madrid...zar neidu onom formulom, da u demo idu prvaci liga petice, i uvrglave kakav još dobar klub? Nekuzim, ako stave barcelonu, mogu i Real...ili je Real Madrid tolika eksluziva da nemoze u demo? Se sjeca iko da je kakav FIFI-in demo imao Real?

FIFA 11 demo je imala Real. Osobno mi je svejedno koliko je timova i koji su. Samo da je barem jedan vrhunski da mogu isprobat first touch control kak spada.

13 godina
FIFA 13

Ovaj Skill games izgleda jebacki! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Messi je zaštitno lice FIFA-e, tako da su vjerovatno zbog toga stavili Barcu umjesto Reala.

13 godina

Prosle godine je bio CR7, pa opet nista, sad su promjenili...PES je uzeo CR-a fifa mesia. Nije da zahtjevam da bude, al vec kad su tu neki drugi klubovi koji imaju manju proslost uspjeha od reala, zasto nebi bio i Real....Juventus su vratili...Man City je tu radi sponzorstva prvenstveno...a i sta su prvi u premier ligi bili prosle godine...

Isto tako vjerovatno ce ove godine buffat messia...

14 godina
srdjan3 kaže...
TheDarkSide kaže...

Messi je zaštitno lice FIFA-e, tako da su vjerovatno zbog toga stavili Barcu umjesto Reala.

Igrivi klubovi u demou biti će Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus te Manchester City.

Di je sad tu navedena Barcelona?

13 godina

Znaci po tome, ako su potvrdili iz EA nema ni barcelone? ali nema ni reala...znaci neidu više po onoj šabloni da su u demu prvaci liga petica...i mozda prvak lige prvaka...

16 godina
neaktivan
David87 kaže...
srdjan3 kaže...
TheDarkSide kaže...

Igrivi klubovi u demou biti će Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus te Manchester City.

Di je sad tu navedena Barcelona?

13 godina
protjeran
FIFA 13

Hoće li s moci igrati fifa 13 online for free

Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
11luka33 kaže...

Naravno da....NE....kakve su to gluposti? Opet neki troll?

16 godina
neaktivan
11luka33 kaže...

Hoće ako imaš original igru. ništa dodatno ne trebaš plaćati.

(pretpostavljam da pitaš za ono drugo, ali kakvo pitanje, takav odgovor)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 14:57 (Iggx).
13 godina
protjeran

Nije troll.....

NEgo pogledaj vecina Fifa se moze igrati online for free..... Osim Fife 12 koja je odlicno napravljena, pa sa pitao jeli ima isto tako Fifa 13 

13 godina
11luka33 kaže...

Nije troll.....

NEgo pogledaj vecina Fifa se moze igrati online for free..... Osim Fife 12 koja je odlicno napravljena, pa sa pitao jeli ima isto tako Fifa 13 

Kako mislis ostale FIFE se mogu igrat for free?? Naravno da se mogu igrat for free ako kupis original, onda nemoras više trošit ni lipe na FIFU...al da ti sad skines crackanu fifu i igaš je na oficinalnim serverima online...to ne...

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Znaci po tome, ako su potvrdili iz EA nema ni barcelone? ali nema ni reala...znaci neidu više po onoj šabloni da su u demu prvaci liga petica...i mozda prvak lige prvaka...

who fuckin' cares... zamaraš se glupostima.

0_o
16 godina

Juventus je tu i to je sve što je bitno. {#}

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Umjesto Arsenala je trebao bit Liverpool.

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Umjesto Arsenala je trebao bit Liverpool.

Ne nego chelsea
lnova65
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice