FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
DEEMon kaže...

Mene kolju ugovori u ultimate team. 500-600 coina je +13 tekmi. Prvih 11 dakle cca 5500 golda. Po tekmi prosječno dobijem 450 golda, ako igram singl player i manje dakle u 13 tekmi 5800 golda. Naravno uvjek se netko i ozljedi i na kraju si u minusu ako ne osvojiš turnir. A osvojiti turnir za 5000 golda je teško jer svi pucaju na to a već imaju bijesne ekipe.

Al mi nije jasno na koju fou imaju na primer:micolija,staridza,ronaldinja,afelaya,i nilmara malo pre izgubio od jednog sa pet razlike,stalno kada odigram moram da kupim one kontakte za igraca i tako u krug dok ne osvojim na 5000 golda dok na 1900 sam vec tri puta pobedio.Ali opet budem u minusu zbog ebenih novih ugovora ili povreda i kartona.sta da radimo aj ti meni reci?

14 godina
FIFA 12

A pazi sad. Kupio sam danas 8 premium gold paketa (uplatio sam 10 eur) i najaci igrac kojeg sam izvukao ima 81 i nemogu za njega dobiti ni 2000 golda. Totalni ripoff.

Nadao sam se da cu izvući 2-3 igrača za koje ću dobiti barem 6-8 k golda po igraču kad ono samo fitnes, ugovori i igrači gold 75-81. Nemojte to kupovati!

Išo sam to kupiti jer sam izgubio živce sa besparicom - nemam za produžetak ugovora. Sad nakon 6 sati pokušavanja prodaje toga što sam dobio u premium gold paketima (osim ugovora) imam 365 golda i potrošio sam nekih 2000 golda na slaganje druge silver ekipe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma EA ce vam na ovom UT-u pojest gadnu lovu ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
FIFA 12
morate znati što radite u UT.
Ja sam jučer kupio Hondu za 2000 i prodao ga za 5000, znači 3000 coinsa čiste zarade na njemu.
Tako će te najlakše zaraditi. Morate pratiti tržište i po kojoj lovi se igrači prodaju i onda ako naletite na nekog jeftinog,na njemu zaradite. Već sam sa 5 igrača tako napravio i dobro zaradio.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Cekaj cekaj a kako to kupite pare tj nista ne razumem sta ste sada pricali,ako neko moze da mi pojasni i objasni to sa kupovinom para?hvala

Edit:Video sam sada pa ja nemam niti karticu da kpim a imam i steku 20 evra?sad mi je jasno zbog cega je onaj lik imao te igrace kada sam izgubio,pa taj nije normalan a inace ja uzimam sam igrace tj kupujem i tako mi je bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 16:12 (Nokialino).
17 godina
antimadridista kaže...
morate znati što radite u UT.
Ja sam jučer kupio Hondu za 2000 i prodao ga za 5000, znači 3000 coinsa čiste zarade na njemu.
Tako će te najlakše zaraditi. Morate pratiti tržište i po kojoj lovi se igrači prodaju i onda ako naletite na nekog jeftinog,na njemu zaradite. Već sam sa 5 igrača tako napravio i dobro zaradio.

Upravo to. Neki sam dan tako kupio Bosingwu za 3k, a prodao za 5k. Isto i Smallinga. Kupio za 1k, prodao za 1.5k.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Sad sam igrao s Borrusion Dortmund i stvarno dobro igraju, izgleda da sam ih bezveze pljuvao.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
david_13 kaže...

kako se rade oni rabona šutevi ??

zna li ikooo??!!

15 godina
david_13 kaže...
david_13 kaže...

zna li ikooo??!!

pa pogledaj na youtubu isuse, teško je objasnit

0_o
15 godina
neaktivan
david_13 kaže...
david_13 kaže...

zna li ikooo??!!

a je*** te dosadnog , imas na youtube
trcis ukoso ulijevo ili udesno , drzis tipku pomocu koje i finte radis (svako ima drukcije) i pritisnes nabacivanje ...

u tom momentu moras i ciljati prema golu a ne ukoso

ili druga stvar , trcis ravno prema golu , zavaljas loptu ulijevo ili udesno drzis tipku za finte i opet pritisnes nabacivanje

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Ima li gdje povoljno kupit original? Može i digitalna verzija.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moram da kazem da je ea uradila takvu stvar sa UT da ce oni da se namplate para od ovih sto daju pare za pare u igri da bi kupio igraca i sl,mislim da je po meni to glupo jer recimo onaj ko je samo kupio igru i nema novaca kao neki za bacanje nije revnopravan ma koliko ti dobro igrao jer je nemoguce igrati protiv nekog ko ima za nepinih deset dana tim od pet zvezdica,vise bi voleo da nema toga pa bi onda videli ko zna da vodi tim,da pravi,novac zaradjuje i kako trosi a ne ovo ali dobro.ne bi da vredjam nikoga al mislim da je zaista smesno jos davati pare na virtuozne pare da bi bio najbolji u igri,ok ja to postujem ali budi fer igrac tj igraj fer plej,zamisli onog koje samo skupljao pare za samo za fifu 12 a kamoli da jos dajem pare za sta tj samo dajem pare EA-i.To je moje misljenje.Jedan primer malo pre sam igrao protiv nekog lika i covek ima drim tim,posle sam mu pustio poruku na ea da odigramo obican mec on uzeo barsu a ja sao paolo i voleo bi da mi kazete sta mislite koje pobedio i koliko ?

10 Pobedio sa vise razlike?
1 Izgubio sa vise razlike?
0 Bilo nereseno?
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 1:32 (Nokialino).
15 godina
FIFA 12
a jbg, i kada daješ prave pare,možeš kupiti samo gold packove u kojima je upitno koje ćeš igrače dobiti,jako rijetko dobiješ neku zvijezdu,tako da to i nije neka prednost.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

OK a kako onda objasnjavas sledecu stvar a to je da u tim za deset dana od kada je izasla fifa12 u prodaju imas sl igrace:
odbrana:pike,ramos,pepe,klisi
sredina:ozil,kaka,gurkuf,riberi
napad:runi i tores

Ili mozda ima neka fora kako povecati novac ako zna s na sta milsim jer po meni je logicki ne moguce da budes toliko jak u deset dana jedino vec ono sto sam rekao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 2:02 (Nokialino).
15 godina
neaktivan
Ne vidim ništa loše u novcanim transakcijama, jer tamo gdje je stvarno bitno tj. na pravim turnirima nema takve zafkancije. Isto je zanimljivo da i u PES-u i u FIFA-u pobjednici tih turnira uvijek imaju neke kvazi momcadi tipa Lazio, Fulham itd. Dakle igraju upravo protiv tih "Ozila, Torresa .. " itd. Kako to objasnit ? ;)
Trenutacno neki timovi mozda jesu OP, no isto tako znam dosta ljudi koji bez novcanih tansakcija imaju itekako dobre rezultate, te isto tako dobar tim.
In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
MII2o90 kaže...

Ima li gdje povoljno kupit original? Može i digitalna verzija.

Evo ovdje

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Hvala

Btw... laga li kome igra? Meni nešto sitno, ali mislim da nebi smjelo. Imam proc. dual core 2.2, 3GB rama i grafu AMD Radeon HD 6700 1GB. Cuo sam nešto da nisu dobro optimizirali igru za ATI-eve grafičke.

Dali je možda do toga?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 9:34 (MII2o90).

0 0 hvala 0
15 godina
MII2o90 kaže...

Hvala

Btw... laga li kome igra? Meni nešto sitno, ali mislim da nebi smjelo. Imam proc. dual core 2.2, 3GB rama i grafu AMD Radeon HD 6700 1GB. Cuo sam nešto da nisu dobro optimizirali igru za ATI-eve grafičke.

Dali je možda do toga?

probaj uključit ati micro stuttering u opcijama

0_o
14 godina
FIFA 12

Par dana već igram samo UT i uspio sam složiti ok momčad. Jako je bitno imati dobar pace kako bi lakše mogao proći kroz protivničku obranu.

Za relativno male novce se mogu trenutno dobiti solidni igrači sa pace 80-90 a ukupni skor 80-82 - oko 1000-3000 coina ovisno o poziciji. Iznad toga >>84 su preskupi igrači već te za cijenu jednog igrača sa indeksom večim od 85 se može kupiti skoro cijela momčad od 80.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Uključio sam tu opciju. I na low štuca :(

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Mii2090 napravi ono sta je zlac reka na cropesu, skini ima neki fix za atijeve grafe, neznam sad tocno...

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kak me sad muči ovaj izazov s Galaxijem, uspijem dat s Beckhamom gol iz free kika, ali onda u igri više nemogu dat gola, golman sve brani. Jel ko prešo ?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Kak me sad muči ovaj izazov s Galaxijem, uspijem dat s Beckhamom gol iz free kika, ali onda u igri više nemogu dat gola, golman sve brani. Jel ko prešo ?

Nisam ni znao da je izašao novi izazov. Naravno da sam fulao slobodnjak jer ih neznam pucati i potom 2 laka komada u prve dvije akcije - prošo iz prve

15 godina
FIFA 12

pozz

koje portove treba otvoriti da bih mogao normalno igrati fifu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DEEMon kaže...

Par dana već igram samo UT i uspio sam složiti ok momčad. Jako je bitno imati dobar pace kako bi lakše mogao proći kroz protivničku obranu.

Za relativno male novce se mogu trenutno dobiti solidni igrači sa pace 80-90 a ukupni skor 80-82 - oko 1000-3000 coina ovisno o poziciji. Iznad toga >>84 su preskupi igrači već te za cijenu jednog igrača sa indeksom večim od 85 se može kupiti skoro cijela momčad od 80.

Istina. Ja sad ciljam da si još nabavim Kyle Walkera (igra RB, cijena od 5000 i više) i Agbonlahora (ST, cijena 5k i više). Čini mi se da su malo overpriceani iako imaju velik pace (92+). Walker je 76 ocjena, a ovaj 75.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Otvorim dva special gold packa, u prvom dobijem Teveza a u drugom Hulka. Cijene za oboje su sky high, sad se vise nemoram brinut kako skupit coinse za ugovore i fitness.

Usto kupio Danny-a iz Zenita za 1500, a prodat cu ga najmanje za nekih 5-6 tisuca, jedini problem kod UT-a je doc do pocetnog kapitala nakon toga sve je lako.

BTW jeli ko  uspio rijesit da mu firewall sa moderate ode na open, sve sam pokusao od otvaranja portova do gasenja firewalla nikako da se prebaci na open, jedino sto sam upsio je da ode na restricted.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Di su ti vražji izazovi u meniju? Ja to nemrem naći...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kak ste ono rekli sta treba stisnut da ti suigrač utrči u prostor?

13 godina
neaktivan

Kupio sam fiffu 12 original.Ne znam instalirati.Moze pomoc

Marko Buman
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Dakle, igram karijeru i završim sezonu.

Golman se umirovi jer je staro đubre i "trener" odluči da je pametno stavit Van Der Vaarta na gol.

Ne nekog golmana, čemu, pa Vaart je valjda bolji goman! ISSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''

8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice