Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 819.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
patch123 kaže...

sad sam igrao fifa 11 demo

ja sam igrao sa barcelonom i pobjedio sam 5-0 reala

čudno je to što je iniesta bio igrač utakmice iako nije zabio nijedan gol a david villa je zabio 4 i dobio je govno Smijeh

btw,ima li šanse da promjenimo težinu igranja,na amateur je prelako

vrati se par stranica unazad, naci ces tweaker za difficulty i vrijeme . . 

16 godina
neaktivan
Fifa 11

VIdim po trailerima na internetu da je kiša zakon u Fifi, da usporava loptu, dresovi su mokri itd. Jedva čekam da vidim Ainfield i Liverpool vs EvertonCool

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

evo jedan new skills tutorial

ili za

ovo je za konzole turtorial ali mislim da i za PC radi

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

ili za

jedva cekam da mi stigne xbox 360 kontroler..:DDD

15 godina
neaktivan
šiloman kaže...
šiloman kaže...
Hojs kaže...

ako zelis produzit tekmu skini ovo http://www.mediafire.com/?v25t7t447ndh5p7 to ce ti stavit razinu na professional a utakmicu produzit na 6 minuta poluvrijeme..u game settings pise 3 ali traje 6....nades u ea sports folder fifu demo,otvoris,udes u folder game i kopiras ovaj file sto si skinio...a finte ti ne mogu objasnit jer igram na tipkovnici sa posebno podesenim kontrolama,btw ias to u my fifa,help,skill moves

mogu ja upisat umjesto 6 10min recimo?

di da tocno kopiram?

sve ti je objasnjeno

15 godina
protjeran
rulF kaže...
TopForumaš kaže...
ZDS kaže...

Već si dosadan sa tim svojim osvrtima jednom Fifa drugi put PES pa daj se odluči i odi provjeri vid ja neznam po čem je to teren uzak, teren je proporcionalan veličini igrača i obrnuto.

no upravo to sam i ja htio reci

btw kamera ti je glupa?

imas vise njih te im mozes podesavati zoom i visinu

osim ak su ti sve glupe na svim mogucim postavkama e onda se poklopi usima i placi...

pro camera je prilicno mocna, ali ne zelim na njoj igrati, zelim WIDE !

rezolucija na kojoj igram je 1920x1080, i teren je prilicno uzak, razmak izmedju dvije stative gola se cini 5 puta manji nego u pesu  . ., tj. kada pucam svaki put opucam po sredini jer nemam nikakav osjecaj za stranu gola . .

moje oci, moj monitor, moj cejf, moja igra, zz . .

Igraj na slabijoj rezoluciji.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

gluplju izjavu nisam odavno čuo

pa ako ima full hd monitor, normalno da će igrati na 1920 x 1080 (naravno, podrazumjeva se da ima grafičku karticu koja se može nositi s tom rezom)

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
Fifa 11

Je li mi itko može reći kako da s vještim igračima (poput Messija, Ronalda, Kake) pređem obrambene? Često mi se događa da mi ga samo izguraju. Igram s Barcelonom. Messi je brz, ali je slab u fizičkoj borbi i uvijek biva izguran. Je li tajna samo u fintama ili postoji još nešto??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11

ne mogu vjerovati kako je dobra ova FIFA...evo bas maloprije zavrsio utakmicu Barcelona (ja) vs. Chelsea i zavrsilo 1-1 na professional tezini,na penalima sam pobijedio...ali igra je zakon,jos kad su mi komentatori poceli pricati o barci i nou campu,totalno sam se uzivio,jos sad kad mi dode X360 Gamepad,igrat ce se 24 sata dnevno :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 0:05 (antimadridista).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Btw. samo da dodam da meni secka kod početka utakmice i kod scena kada trebam da izvodim slobodan udarac.

Isto kao i vama.

Inače radi mi odlično na mojoj konfiguraciji.

60fps sa Vsync na 1440x990 rezoluciji, ostalo je very low i off.

Ako povećam onda FPS zna da skače i pada.

No, 8400GS nije za igre.Belji se

Svaki dan igram po barem 5 utakmica. (10 min sam stavio u ini file) .

Jedva čekam da izađe full verzija.Smijeh

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne mogu vjerovat....igram sam lyonom na professional protiv leverkusena dobijem 4:0 lisandro lopez zabije sve i jos je imo par dobrih sansi,onda dobijem barcu 3:0 lopez zabio sve i jos je imo sansi,onda dobijem reala 2:0 lopez asistiro i zabijo,prije nikad nisam pobjedivo na professional toliko.....jos mi je lopez otprije bio najdraži igrač :D....izgleda da je dopingiran u igri :D

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

ili za

i jel rade finte ja imam ps3 controller al sad ne stignem pogledat moram u školu....??

Antonio Boltek
16 godina
neaktivan
GtA-EfLc kaže...
ph3nom_gamer kaže...

ili za

i jel rade finte ja imam ps3 controller al sad ne stignem pogledat moram u školu....??

mislim da ne rade sve ja imam ps3 controller pa sam ucio finte iz my fifa-help-skill moves

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
Danny_HR kaže...

Nemojte uzimati Rumblepad kontrolere za ovu igru.

Ograničite se na xinput kontrolere jer ćete samo tako moći koristiti svih 360 stupnjeva u muvmentu.

Uzmite Logitech Chillstream ili xbox 360 kontroler za windowse.

Imam ih sve ali ovaj logitech chillstream mi je ergonomska katastrofa.  Općenito su mi ti kontroleri za xbox katastrofa. Ipak sam ja vojnik sonya od prvog dana ...

17 godina
rulF kaže...
Opet . . i opet dojmovi drugaciji . .
fifa:
fluidna i atmosfericna . . jako pametan AI . . .
glupa kamera i uzak teren, te malo dojadi sto svaki put isto . . 
pes:
lijepa grafika, igraci i teren . . , velika raznolikost poteza, trci ovako trci onaj, dodaj ovako dodaj onako . . stvarno predivno za igrati, toliko razlicitih nacina za postici gol, do sada stvarno postigao ajmo reci 15 golova na 11 razlicitih nacina . .
malo glupav AI, kao i golman, dosadni replayi . .
sada mi je ipak PES u prednosti, radi te raznolikosti . .
ali sam prilicno siguran da ce igrati obje igre, mod vamo mod tamo xD

Jesi konačno shvatio nakon nekoliko dana da u fifi možeš podešavati kameru kako želiš. Ono , lijevo , desno , gore , dolje , nagib ovakav , nagib onakav...

nevjerojatno koliko mogućnosti ...

17 godina
rulF kaže...

rezolucija na kojoj igram je 1920x1080, i teren je prilicno uzak, razmak izmedju dvije stative gola se cini 5 puta manji nego u pesu  . ., tj. kada pucam svaki put opucam po sredini jer nemam nikakav osjecaj za stranu gola . .

Stavi na tele kameru te je odzumiraj maksimalno i blago iskosi te ćeš dobiti ono što je u pesu wide ...

17 godina
Hojs kaže...

ne mogu vjerovat....igram sam lyonom na professional protiv leverkusena dobijem 4:0 lisandro lopez zabije sve i jos je imo par dobrih sansi,onda dobijem barcu 3:0 lopez zabio sve i jos je imo sansi,onda dobijem reala 2:0 lopez asistiro i zabijo,prije nikad nisam pobjedivo na professional toliko.....jos mi je lopez otprije bio najdraži igrač :D....izgleda da je dopingiran u igri :D

A čuj, jako si dobar igrač, no u FIFA-i je Professional tek treća težina. Redom idu Amateur, Semi-Pro, Professional, World Class, Legendary. Meni ovaj Pro AI zasad dobro igra. Baš me zanima kad izađe puna igra (8 dana, odbrojavam Smijeh) kako će biti igrati na World Class ili čak Legendary. Samo se nadam da neće nakom mjesec dana postati prelagano.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
movie kaže...
rulF kaže...

Stavi na tele kameru te je odzumiraj maksimalno i blago iskosi te ćeš dobiti ono što je u pesu wide ...

kao da sam ja maloumni balavac pa mi tu toplu vodu otkrivas?

znam sta pricam, height na max ili na min, poboljsanje je gotovo nikakvo, teren ostaje preuzak i to mi se gadi te unisti sve dobro u igri . .

stavicu SS uskoro, zauzet sam trenutno . .

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 11:00 (rulF).
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Redom idu Amateur, Semi-Pro, Professional, World Class, Legendary.

Thx, baš sam se pitao koja je max. težina jer želim da mi je igranje izazov. Ovak je to malo prelako.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
rulF kaže...

znam sta pricam, height na max ili na min, poboljsanje je gotovo nikakvo, teren ostaje preuzak i to mi se gadi te unisti sve dobro u igri . .

???  Igram i na PS3 i na copmu i s kamerom kojom ja igram ne dobijam osjećaj skučenosti terena. Gledam sinoć tekme na tv i obraćam pozornost na širinu terena na tveu.  Gledam koliko ima od centralnog kruga do aut linije te od linije 16m do aut linije a zatim gabarite uspoređujem s igrom. Omjeri su identični. nema nikakve razlike. Vidim da si jedini ovdje kojem je teren preuzak . Ne znam , da je tako valjda bi se još netko bunio ...  Skužio sam da kut kamere može ubiti osjećaj igranja.

Pošto pes igram na wide tako si i u fifi kameru postavim i prilagodim da odgovara wide kameri u pesu jer sam tako naučio ... igraj se malo postavkama pa vidi ...

16 godina
neaktivan
movie kaže...
rulF kaže...

???  Igram i na PS3 i na copmu i s kamerom kojom ja igram ne dobijam osjećaj skučenosti terena. Gledam sinoć tekme na tv i obraćam pozornost na širinu terena na tveu.  Gledam koliko ima od centralnog kruga do aut linije te od linije 16m do aut linije a zatim gabarite uspoređujem s igrom. Omjeri su identični. nema nikakve razlike. Vidim da si jedini ovdje kojem je teren preuzak . Ne znam , da je tako valjda bi se još netko bunio ...  Skužio sam da kut kamere može ubiti osjećaj igranja.

Pošto pes igram na wide tako si i u fifi kameru postavim i prilagodim da odgovara wide kameri u pesu jer sam tako naučio ... igraj se malo postavkama pa vidi ...

ama igrao sam se, kada stavim na pro, teren je uredu, osjeti se ta sirina, ali na tele je tako ruzno . . to je jedina stvar koja mi smeta u citavoj igri, :/:/

jednostavno ne postoji osjecaj dubine, a gol izgleda kao da izmedju stativa jedva stane lopta i golman, nema vise prostora . . . .

stavljao sve moguce postavke, neznam do cega je . .

17 godina
rulF kaže...

ama igrao sam se, kada stavim na pro, teren je uredu, osjeti se ta sirina, ali na tele je tako ruzno . . to je jedina stvar koja mi smeta u citavoj igri, :/:/

jednostavno ne postoji osjecaj dubine, a gol izgleda kao da izmedju stativa jedva stane lopta i golman, nema vise prostora . . . .

stavljao sve moguce postavke, neznam do cega je . .

Stvarno ne znam jer ja igram na tele ali onda teren odzumiram do max da dobijem bolji pregled terena i nagib terena prilagodim na oko pola i sve mi je isto kao i u pesu na wide. Nema nikakve razlike ...

15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
ZDS kaže...

pa ako ima full hd monitor, normalno da će igrati na 1920 x 1080 (naravno, podrazumjeva se da ima grafičku karticu koja se može nositi s tom rezom)

Da no njegova grafa baš i nije za tu rezoluciju.

BAZINGA
16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
ph3nom_gamer kaže...
ZDS kaže...

Da no njegova grafa baš i nije za tu rezoluciju.

nema svako para za godinu promjenu racunala ili komponenti . . ;)

mislim da model graficke kartice bas i nema nekog utjecaja na moj "problem" . .

17 godina
neaktivan
Fifa 11

Neka svatko govori što hoće,ali pes već sad ima stadione,dresove,patcheve za ubacit u igru i zbog toga ga obožavam-čim izađe odmah ćemo imati sve kao u real life-u

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

lol znate sta cu ja napravit...Stavit cu Wayna Bridga kao kapetana man cityia, a terrya kao kapetana chelse(vjerovatno i je kapetan)....i onda kad ono ima zapocet utakmica dva kapetana pricaju malo i tako...hahahah bit ce zanimljiv razgovor! jao koja san ja budala :P

The things you own end up ownig you
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
tandara kaže...

Neka svatko govori što hoće,ali pes već sad ima stadione,dresove,patcheve za ubacit u igru i zbog toga ga obožavam-čim izađe odmah ćemo imati sve kao u real life-u

prvo:

djecko pes ima patch odmah jer je baziran na prijasnjem kodu, nista se takoreci nije promijenilo i u potpunosti mogu ubaciti odmah cijelu ligu, to mozes primjetiti kad udes u game folder, da su fileovi jednaki kao od prosle godine...

drugo:

fifin je potpuno drugi kod nego prosle godine, i radi se na alatima za uredivanje i ubacivanje stvari u igru, bolje prvo da probiju kod pa kad izade igra da dobijemo dobre patcheve nego sad da ubacuju bezveze

popularni monkeydragon je uspio doci do hidden cinematics te ce izdati patch za njih

kako to izgleda mozete vidjeti ovdje

15 godina
neaktivan
milanji kaže...
tandara kaže...

prvo:

djecko pes ima patch odmah jer je baziran na prijasnjem kodu, nista se takoreci nije promijenilo i u potpunosti mogu ubaciti odmah cijelu ligu, to mozes primjetiti kad udes u game folder, da su fileovi jednaki kao od prosle godine...

drugo:

fifin je potpuno drugi kod nego prosle godine, i radi se na alatima za uredivanje i ubacivanje stvari u igru, bolje prvo da probiju kod pa kad izade igra da dobijemo dobre patcheve nego sad da ubacuju bezveze

popularni monkeydragon je uspio doci do hidden cinematics te ce izdati patch za njih

kako to izgleda mozete vidjeti ovdje

ovaj video preedobro izgleda...jedva cekam 1.10 ajmee..toooooooooooooooooooooooooooooo

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Ak 28 izlazi u Americi, igra samo što nije došla u trgovine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 20:39 (Praetorian1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

decko moji po meni FIFA pobjeduje...zarobiše me fifa i mislim da cu pes igrat samo lige prvaka i lige uefe..a sve ostalo FIFA::::::

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice