Evo ekipa vidin da na feara ne igra puno Hrvata, a igra je besplatna i odlična je multiplayer pucačina. Provajte igrat nećete zažalit! http://www.joinfear.com/main
Evo ekipa vidin da na feara ne igra puno Hrvata, a igra je besplatna i odlična je multiplayer pucačina. Provajte igrat nećete zažalit! http://www.joinfear.com/main

Super je! Kako se zovete i na kojima ste serverima? Moj nadimak, isti kao ovaj na forumu.
Samo se moramo dogovorit na koji server
Dajte igra je odlicna, ma najbolji meni fsp ;) Toliko prakse vec koju god. igram pa posto pro. Idite na HF server oba CTF uvije mali ping i ekipa je super ili kod DDG'S isto super.
Ja sam igrao i prešao sam je ali ne znam koji nastavak, znam da je nakraju neka ekspolzja, koja uništi cijeli grad, možete reći koji je to dio?
Pročitao sam da se sljedeći nastavak ne će zvati F.E.A.R., nego drugaćije.
Igram, povremeno
Ja sam igrao i prešao sam je ali ne znam koji nastavak, znam da je nakraju neka ekspolzja, koja uništi cijeli grad, možete reći koji je to dio?
Pročitao sam da se sljedeći nastavak ne će zvati F.E.A.R., nego drugaćije.
F.E.A.R. Combat mi je broj 1 multiplayer FPS. Inaće sam veliki fan F.E.A.R.-a. Igra je odlična, usto i besplatna.
Kad meni igra dođe dogovorit cemo neki server i u kolko sati pa se nađemo tamo.
Konacno opet F.E.A.R. igrat
^^Count on me.
ja sam (=O=)TF_V3KY iz klana TieFighters koji je počeo u FEAR combatu
Imamo i svoj server koji vrti CTF Deadwood i jednu custom map, nju možete downloadati kroz igru
Ime server je: (=O=)TF Deadwood & more
--------------------------------------------------------------------------------
kao klan smo igrali mnoge warove i uglavnom pobjeđivali
postali smo ugledan CTf klan, ali sada idemo dalje, i uglavnom igramo CoD4 ( također imamo server)
O popularnosti našeg servera dovoljno je reći da je 1st server u Njemačkoj po broju posjeta (nalazi se u Njem; jer je tamo iznajmljen)
ekipa navalite, svi ste dobrodošli
moj xfire:v3ky
danas mi je došla igra.
Ukljucio sam se u vaš sever.
Lijepa mapa.
Nisam dugo igrao pa sam pun hrđe.
Bude se to popravilo.
@FlyBoy:
Koja je IP od servera da ga dodam u favorite.
Ekipa je opaka al dobra.
Baš sam gledao i nema nikog.
Ajmo se dogovorit veceras pa igrat.
Imao sam problema sa postavkama kontroli al sad je sve postavljeno.
Više nisam onak izgubljen.
EDIT: Imena koristite ko u forumu da se lakše prepoznamo
Kaj je sa serverom?
Nema ga na popisu.
A baš je bilo dobro
server je bio nakratko dole, sad je opet natrag
ekipe ima, a ip je:80.190.72.45:27888
Konacno.
Da ga nisu možda oni česi srušili koji su onaj dan igrali(bar mislim da su bili česi)
ja sam (=O=)TF_V3KY iz klana TieFighters koji je počeo u FEAR combatu
Imamo i svoj server koji vrti CTF Deadwood i jednu custom map, nju možete downloadati kroz igru
Ime server je: (=O=)TF Deadwood & more
--------------------------------------------------------------------------------
kao klan smo igrali mnoge warove i uglavnom pobjeđivali
postali smo ugledan CTf klan, ali sada idemo dalje, i uglavnom igramo CoD4 ( također imamo server)
O popularnosti našeg servera dovoljno je reći da je 1st server u Njemačkoj po broju posjeta (nalazi se u Njem; jer je tamo iznajmljen)
ekipa navalite, svi ste dobrodošli
moj xfire:v3ky
Ako ima ljudi tamo rađe tamo nego sa nepoznatim ljudima na drugim serverima
Bar ga nemogu naci
Nisam igral F.E.A.R. pa bi molol da mi netko pojasni kaj se radi u Combatu, kaj treba napraviti, a je to deathmatch, ak je onda ne treba objašnjenje ?
skinuo verziju 1.0.7 i pokrenem igru i piše mi v1.0.8 izašao fuckk mada nebi opet skido
igram nekad al slabo je igrača i mape su nekak "male"...
Nisam igral F.E.A.R. pa bi molol da mi netko pojasni kaj se radi u Combatu, kaj treba napraviti, a je to deathmatch, ak je onda ne treba objašnjenje ?
Igra je puna varanja ili sam ja naisel na fps Cro Copove!
Igra je puna varanja ili sam ja naisel na fps Cro Copove!
Daj recite koji je cd-key za Fear:Combat?Ne želim baš tamo davati svoj mail,ja sam prema tim stvarima sumnjičav.
Registriraj se na njihovoj stranici i dobiješ ga besplatno
Jel ima tko da mi pošalje na PM?I koliko prometa troši za sat vremena igre(imam FLAT samo informativno).
I što sve trebam napraviti da igram multiplayer,kud trebam ići,gdje se registrirati itd...Recite sve što je potrebno.
Dajte ljudi,jel se baš moram registrirati za cd-key ili mi netko može poslati?Plz odgovorite!
Moraš se registrirati. Ja se jesam i poslali su mi key, ali nikako da instaliram igru, nemam vremena...