Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 337.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015

Poz, dali netko ima ideju zašto mi ovaj mod više ne radi, dosad je normalno radio i sad odjednom neće? Kad ga uključim i priđem silaži on se samo isključi i neće prebacivati silažu.  Ništa u igri nije mjenjano.

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
11 godina
neaktivan
kovaos kaže...

Poz, dali netko ima ideju zašto mi ovaj mod više ne radi, dosad je normalno radio i sad odjednom neće? Kad ga uključim i priđem silaži on se samo isključi i neće prebacivati silažu.  Ništa u igri nije mjenjano.

jesi siguran da u tu prikolicu može silaža?

17 godina
neaktivan
Dosad je primala.

11 godina
neaktivan
kovaos kaže...
Dosad je primala.

daj link

17 godina
neaktivan

Imaš gore u mom postu.

11 godina
neaktivan
kovaos kaže...

Imaš gore u mom postu.

ne radi ni meni,proba sam s frugim prikolicama...nikako

17 godina
neaktivan

Našao neku staru verziju i ona šljaka.

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

sijanje repice

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

repa se vadi

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ne znam kako vama al meni zvuk modova traktora John Deer su svi katastrofalno napravljeni, ni blizu zvuka traktora nema. Po izgledu su najljepši traktori al kad im cujem zvuk katastrofa, kao da vozim kamion neki haha, nije tako bilo u prošlom serijalu farminga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Koristim ovaj mod Fend 1050 by STEPH33 i na svim mapama i koju got verziju ovog traktora stavim čim pokušam otkačiti bilo koji priključak sa njega igra mi se smrzne, dali netko zna što bi to moglo biti?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

jeli netko imao problema sa padom fps-a nakon instalacije windows 10?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koja je minimalna veza potrebna za igranje multiplayera?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koja je minimalna veza potrebna za igranje multiplayera?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

zimsko oranje

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

zna netko zastom mi mapu bjornholm nece ucitati,stisnem na start i smrzne se igra

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

zna netko zasto mi igra zasteka i izbaci me van

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

0 0 hvala 0
13 godina
Farming Simulator 2015

malo se vozila gnonjica

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 17:17 (kristijan6).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nikowolf kaže...

Ima neki mod koji neradi kako treba. Izbaci sve modove pa ubacuj jedna po jedna pa ces vidjet do kojeg je problem.

MZ
9 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Pozdrav ekipa, evo novi sam na forumu pa imam par pitanja vezano za FS 15.

Kolega i ja planiramo kupiti igru na Steamu, (10 eura je trenutno, 18 Gold edition), jos nismo odlucili koji cemo uzet. Moze i tu savjet, naravno da je gold bolji, ali ne znam da li ga se baš isplati platiti duplo?

Zanima me naravno multiplayer, pirat smo igrali pred par mjeseci. 

Zanima me kako funkcionira mp, da li se igra kao karijera, sa nastavkom igre svaki puta kad se uđe, i kako to funkcionira, da li svi istovremeno igrači na serveru završavamo ili ko kada hoće, a lova se skuplja na način kao i u single playeru, prodajom?

Zanima me i neki hrvatski server, da ne igramo sami nego da igramo sa još nekim ljudima, možete li mi reći di igrate?

Otkuda skidate modove i kako ih instalirat da rade u mp?

To je to zasada, trenutno se ne mogu sjetit šta sam još mislio pitati. :)

Hvala unaprijed na odgovorima.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mkati46 kaže...

Kolega i ja planiramo kupiti igru na Steamu, (10 eura je trenutno, 18 Gold edition), jos nismo odlucili koji cemo uzet. Moze i tu savjet, naravno da je gold bolji, ali ne znam da li ga se baš isplati platiti duplo?

Zanima me kako funkcionira mp, da li se igra kao karijera, sa nastavkom igre svaki puta kad se uđe, i kako to funkcionira, da li svi istovremeno igrači na serveru završavamo ili ko kada hoće, a lova se skuplja na način kao i u single playeru, prodajom?

Zanima me i neki hrvatski server, da ne igramo sami nego da igramo sa još nekim ljudima, možete li mi reći di igrate?

-ako mislite sa modovima igrati a 18€ je puno,nemoj te kupiti gold edition
-mp funkcionira tako ako igrate besplatno tad nemas svoj server i igrate onda dok je u igri onaj sta je tu igru kreira,ili platite server i igra je 0/24 online

-znam da ima balkanski server

-http://www.modhub.us/category/farming-simulator-2015-mods/

-http://fs15.lt/en/

11 godina
neaktivan
krokodil kaže...
mkati46 kaže...

-ako mislite sa modovima igrati a 18€ je puno,nemoj te kupiti gold edition
-mp funkcionira tako ako igrate besplatno tad nemas svoj server i igrate onda dok je u igri onaj sta je tu igru kreira,ili platite server i igra je 0/24 online

-znam da ima balkanski server

-http://www.modhub.us/category/farming-simulator-2015-mods/

-http://fs15.lt/en/

@Krokodil -  Ako mislis na server koji je bio aktualan na ovoj stranici..nema ga vise..ugasio sam ga posto nitko nije htio igrat osim mene i  bivseg branitelja.

mkati46 - Multi mozete igrat izborom multiplayer u samoj igri. Jedan od vas mora kreirat igru (sa ili bez modova - svi modovi koji se koriste u singlplayu rade i u multi) a drugi se zatim joina na tu igru.

OBOJICA morate imati IDENTICNE modove na svojim racunalaima da bi mogli zajedno igrat.

Multi igra se sejva isto kao i singlplayer igra te se nastavlja di ste stali. Naravno onaj koji prvi puta pokrene hosting taj mora uvjek pokretat (cisto radi seve game koji se nalazi na kompu hosta)

Znaci kad nema hosta (tebe ili frenda) nema ni igre na listi multiplay igara. 

Druga solucija je rentanje servera (placa se po slotu - npr za 2 igraca 3€/mj - pa onda za svaki slot (igrace mjesto) po euro gore...( ja sam za 8 igraca placao 7.5€...istinabog..igralo nas je samo dvoje)

Kad se server renta tada opet MORATE imati modove na svom racunalu, ali se isti ti modovi moraju UPloadat na server (samim time se gubi lag, trzanje, ocitavanje)

Igra koja je pokrenuta na tom serveru dostupna je 24/7 svima koji znaju lozinku za ulazak u igru (naravno ako ju postavite...ako ju ne postavite u igru vam moze upast bilo tko ko ima modove sa kojima igrate)

poseban pasvord u samoj igri je za admina igre.. admin igre raspolaze novcima, kupuje i prodaje vozila...etc.... ostali igraci su se igraju ..i eto , ako izraze zelju moze im admin kupit vozilo koje zele (ista stvar je i u multiplayu bez servera host = admin).

Sto se tice modova... Modovi

google zna sve... klika na link i prvih 5-6 rezultata su stranice sa kojih sam ja skidao modove.

eto..uzivajte.

https://www.g2a.com/r/mmarko
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 16:41 (Mac1981).
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Bok farmeri. Podignut je jedan regionalni Farm Simulator server imenom Farmnjak. Server je hostan u Zagrebu a grupa na steamu u kojoj imate sve informacije o serveru je http://steamcommunity.com/groups/Farmnjak

Uživajte u poljoprivredni i sretna nova ;)

www.crohq.org | https://www.facebook.com/CroHQ | www.twitch.tv/lazy_badger

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

poljoprivrednici sretna vam nova godina ;)

nego dali tko ima kakvu prikolicu za heder ali da nemoze ispasti heder u transportu?  moje sve neke mutave malo malo mi se poprijeci heder pa muke dok ga ponovno izravnam a igram malju mapu pa nema mjesta...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hvala ti, lijepo objašnjeno. ;)

Međutim, imam još dva pitanja, potaknuta tvojim odgovorima.

Prvo je, znači ako ja napravim server tj host igru, može bilo ko od mojih frendova (koji ima iste modove) uć u tu igru, tj join-at se?

Drugo je, vjerojatno ne kužim, pa, koja je poanta tog rentanog servera?
Em ti je neko gazda znači, moraš ga moljakat da ti kupi vozila i opremu, em to moraš plaćati. Koja je prednost onda tog servera?

I znači ako ja napravim host igre za svoje frendove, isto sam ja "admin" i odlučujem o svakoj kupovini?

Hvala još jednom na odgovorima.

11 godina
neaktivan
mkati46 kaže...

Hvala ti, lijepo objašnjeno. ;)

Međutim, imam još dva pitanja, potaknuta tvojim odgovorima.

Prvo je, znači ako ja napravim server tj host igru, može bilo ko od mojih frendova (koji ima iste modove) uć u tu igru, tj join-at se?

Drugo je, vjerojatno ne kužim, pa, koja je poanta tog rentanog servera?
Em ti je neko gazda znači, moraš ga moljakat da ti kupi vozila i opremu, em to moraš plaćati. Koja je prednost onda tog servera?

I znači ako ja napravim host igre za svoje frendove, isto sam ja "admin" i odlučujem o svakoj kupovini?

Hvala još jednom na odgovorima.

1. U tu igru moze se joinat bilo tko ko ima iste modove. postoji opcija za postavljanje password-a, pa samim time ogranicis ko ti se moze joinat (znaci oni koji znaju pass mogu u igru, ostali ne)

2.  Poanta rentanog servera je ta da je igra online 24/7. znaci da u bilo koje doba noci i dana tvoji prijatelji mogu doci i igrati, bez obzira dali ti bio tu ili ne. A to dal je neko gazda ili ne to ovisi o dogovoru, znaci onaj koji zna ADMIN pass taj ima pristup svemu, a taj admin pass mogu znati SVI ako im ga das, također postoji opcija ODVOJENIH racuna pa tebi "gazda" moze davat placu pa si ti kupis sta oces. Također postoji mod koji određuje vlasnika vozila ( znaci da samo jedna ili dvije osobe (ili svi, ako vlasnik nije određen) mogu vozit određeno vozilo)

Igra hostana od strane igraca koja nije na rentanom serveru je online samo kad ju taj igrac pokrene (sve ostalo je vise manje isto u oba nacina multiplaya)

jos jedna prednost rentanog servera je LAG. naime u igrama hostanim lokalno (znaci ti pokrenes obican multi iz same igre) zna dolazit do velikih lagova, pogotovo ako je vise igraca...i tada igra postaje neigriva za neke igrace. Na rentanom serveru toga nema.

No, na ovoj stranici foruma, je kolega gicago upravo rekao da je podignut server za igru(procitaj malo iznad ovog posta) prema tome, mozete se ti i prijatelj pridruzit toj ekipi i igrat.

https://www.g2a.com/r/mmarko
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

iziša novi update za one koji imaju "Gold Edition"

List of fixes:

- Various map issues fixed
- Fixed cow animation
- Kverneland Optima: Fixed Req. power/working width and working lights. Wheels changed
- Kverneland DL: Changed wheels
- Rostselmash Acros/Torum: AI headland turn improvements, decreased overloading speed, trailer attachers added, grain tank and feeder house fixed
- Rostselmash Niva: Tire tracks/hydraulic sound fixed
- Rostselmash Power Stream: Fixed collision when using cutterbar trolley
- Tatra: Saddle position/tachometer needle/turn signals/low attacher fixed
- Traffic Vehicle: fixed backlights
- WebStats: LiveMap of dedicated servers fixed
- Zetor Crystal: Suspension travel of rear axle
- Zetor Forterra: Improvements of front hydraulic, brake power and wobbling
- Zetor Major: Improvements of front hydraulic
- Zetor Proxima: Rear lower link distance and front hydraulic hoses fixed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Jel neko koristio soil mod ? kontam da oduzima puno vremena i rada a na kraju daje isti prinos kao i standardno prskanje, gnojiba itd itd

I jel neko koristio multifruit modove i kako to radi? samo se instalira mod i svaka mapa ima ili?

Igram single modanu west hump brigde mapu uglavnom sa CP....imam dosta strojeva sva su polja moja.... 600 krava, 800 svinja , 800 junadi i mislim 1000 ili 3000 ovaca?

Sta ima kod vas ljudi? Jel igrate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

http://lsmod2015.com/fsh-modding-map-v5/

dali je tko pokuso skinuti ovu mapu??

skene je i kad krenem prebacivati u mod folder neda jer kaze da je bio prekid skidanja da fali neki qurac :)

jel to samo meni ili mapa ima neki error sama po sebi?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice