igra netko gold edition mp?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S obzirom da je prošlo već dosta otkad sam igrao,koji su najbolje stranice za modove
Prvih 4-5-6 rezultata kad u google upises "FS 2015 mods" bez navodnika..
Može link na neki prednji plug, kao na slici?
nemam nikakav link za takav plug,ali sta ce ti to?
Fora mi je pa bi to zakačio na svoje Fendaće.
jbte led nekuzim sta je ovo.......
vec par dana koju god mapu da skinem neradi mi tj uopce je nevidim kad idem na novu igru????
modove nove kad stavim radi sve 5 ali mapa nikako
skinio pravo dobru mapu (ja se nadam hehe) balkanska dolina ima sve sto meni treba hehe i nece ju ocitati tj nevidim je dali se nekom to dogadjalo ??
i ona mapa OGF isto mi nije htjela dali netko ima kakav savjet ? :)
Jesi probao raspakirat?
Mozda treba raspakirat pa onda stavit u mod folder.
ceste su užasno napravljene
ceste su užasno napravljene
Malo i jesu no nisam išao za tim. One uske su prilazne ceste.
Gledam na youtubeu prezentacije mapa i svi koriste neku "lebdeću" kameru, dali netko zna koji je to mod?
Pozdrav svima!
Molim Vas za malu pomoć. nigdje nisam našao riješenje... Da li postoji mogućnost instaliranja modova u Farming simulator 2015 za PS3 konzolu.
Hvala na pomoći
Gledam na youtubeu prezentacije mapa i svi koriste neku "lebdeću" kameru, dali netko zna koji je to mod?
jel to to ? http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/other/camera-v1-0-mod/
600h igranja na steam-u
poz druze jel imas orginal igru ili samo key
pozz ekipa ja sam ovdje novi
de mi recite da li igrate u multiplayer ako igrate da li bi se mogao uključiti
skinuo sam neku mapu i imaju vozila u garaži ali vrata su mi zatvorena i nemogu se otvoriti imali netko rješenje
skinuo sam neku mapu i imaju vozila u garaži ali vrata su mi zatvorena i nemogu se otvoriti imali netko rješenje
Skini ovo i stavi u mod folder (tamo di ti je i mapa)
https://www.dropbox.com/s/u7wpmov2aeuyytb/AnimationMapTrigger.zip?dl=0
Trebala bi se vrta otvarat, ako ne automatski, onda slovom O kad im priđeš blizu.
Ovo sto sam ti poslao, moralo je radit....ako ne radi, baci mapu u tri lepe pikse marmelade.....
Ili ako ti se da, pogledaj u log.txt file i pronqađi grešku.