Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.000.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Farming Simulator 2013
ToMisLaW kaže...

Play with your friends on the Internet or LAN in multiplayer mode

kako igrati U lan modu?

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

kupiš igru....

imam pitanje/molbu; ima li netko da se kuzi u modanje ? trebam nekog da mi moda Fendt Trisix ubrzanje, top speed i takve stvari....u modu koji imam traktor ubrzava ko wrc auto jbt :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Farming Simulator 2013

Zna netko kako napraviti vlastitu mapu,skinuo sam s net-a Sample Map-znači cijela je prazna i namjenjenja je za vlastito sređivanje

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

može li mi netko reči zašto nakon što stavim hranu kravama i ovcama, sejvam igru, vratim se... hrane nema??? i piše mi da imam gnoj(manure) 8000 i probam ga zagrabiti sa utovarivacem i nece??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel mi može netko poslati sliku trave (onu koju ste sami posadili). Može na pm ili ovdje.

Zahvaljujem :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
headshot kaže...

Jel mi može netko poslati sliku trave (onu koju ste sami posadili). Može na pm ili ovdje.

http://blogs.independent.co.uk/wp-content/uploads/2012/08/cannabis1.jpg

:D

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
headshot kaže...

http://blogs.independent.co.uk/wp-content/uploads/2012/08/cannabis1.jpg

:D

pošalji mi travu, ne kanabis..

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

hahaha hajde da se drogiramo nek se oči sjaje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Splićo kaže...

dobri su nema sta ali ja ipak cekam Fendt Trisix Vario mod , u fs2011 mi je bio najdrazi stroj ;

"The Fendt's six-wheeled Trisix tractor concept is powered by a 12.5-litres Man truck engine, which meets the first stage of Tier 4 engine emissions standards, it has a maximum output of 540 HP"

http://www.carsbase.com/photo/photo_full.php?id=56845

Evo promjenio sam mod malo, tako da je sad teži i slabija ubrzava. Nisam ga isprobao prije modanja, tako da neznam jesam li uspio napraviti ono što si htjeo.

http://www.sendspace.com/file/wuu19y

12 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Zna netko kako napraviti vlastitu mapu,skinuo sam s net-a Sample Map-znači cijela je prazna i namjenjenja je za vlastito sređivanje

Prvo trebaš GIANTS EDITOR u kojem uređuješ okoliš,a objekte skineš s neta i ubacuješ u mapu.

13 godina
goransmy kaže...

Prvo trebaš GIANTS EDITOR u kojem uređuješ okoliš,a objekte skineš s neta i ubacuješ u mapu.

e hvala,objekte sam vidio da ima za skinuti a di da nađem taj editor?

12 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
goransmy kaže...

e hvala,objekte sam vidio da ima za skinuti a di da nađem taj editor?

Pa skini ga s neta.To bar nije problem.

13 godina
goransmy kaže...

budem sutra,još samo nešto.I te objekte kad skinem,njih ubacujem pomocu editora ili moram ucitavati u mapu

12 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
goransmy kaže...

budem sutra,još samo nešto.I te objekte kad skinem,njih ubacujem pomocu editora ili moram ucitavati u mapu

U editoru potoji naredba IMPORT i preko toga ubacuješ.Bolje objašnjeno i točnije,nego što ti ja to govorim,imaš na netu i youtubeu.Tako sam ja naučio poneku sitnicu.

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Imal neko da zeli da igramo multiplayer. Ako zeli neka mi se ja vi u PP.

MZ

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

glupo pitanje ; kako sadim kukuruz ? koliko vidim postoje dvije vrste strojeva ;

1 . sadi : wheat , barley , canola , grass .

2 . sadi : maize , sugar beets .

zar se u fs2011 nije kukuruz moga sadit sa ovim prvim strojem ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Splićo kaže...

glupo pitanje ; kako sadim kukuruz ? koliko vidim postoje dvije vrste strojeva ;

1 . sadi : wheat , barley , canola , grass .

2 . sadi : maize , sugar beets .

zar se u fs2011 nije kukuruz moga sadit sa ovim prvim strojem ?

Maize = corn

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

moze li see igrati ls 2013 na volan ?

0 0 hvala 0
13 godina
Stifmeister kaže...

moze li see igrati ls 2013 na volan ?

da

R3MZ1
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

moze li mi neko objasniti kako da naredim ls na multiplayer da igram?

0 0 hvala 0
17 godina
Stifmeister kaže...

moze li mi neko objasniti kako da naredim ls na multiplayer da igram?

kupi na steamu npr. i igraj

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

alo ljudi nemojte vise bit dosadni sa pitanjima o multiplayeru,ako ocete igrat u mp morate kupit orginal igru,drugacije nemoze

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pozz momci... evo ja igram MP, ako neko hoce da mi se pridruzi mozemo se dogovorit na PM... samnom jos igra i moj necak (9 god) pa ako vam ne smeta takvo drustvo slobodno mi se javite :)

nego, jesam li ja retardiran ili se na traktoru ne mogu upalit radna svijetla a da pri tom svijetle i prednja? ja upalim prednja i kad upalim working lights, svijetle zadnja ali prednja nece?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Instalirao sam davno bio fs2011 i samo se odbijao od zidova,pa je deinstalirao,evo zahvaljujući useru headshotu i njegovim savjetima uspio sam se navući i na ovu igru.Igram bez ikakvih cheatova pa tako i korištenje prethodnog save game-a,igru sam kupio,igram na normal postavkama sa prepravljenom potrošnjom kombajna - kante,polje sa kojim počnete povećao sam a onda shvatio da je preveliko za strojeve koje posjedujem,nemogućnost da zbog slabe mehanizacije na vrijeme obradim polje uzrokovalo je propadanje 50% uroda,tada sam dodatno uzeo poticaje u iznosu od 55.000€ za novu sijačicu,veću prikolicu onu do 24.200kg Gilbert 1800 Pro i fertilizer ZA-M 1501.Dosta se prošlo već,imao sam i strojeve za vađenje repe,međutim izvaditi 102t repe sa tim strojem poludiš,uzimalo mi je do 4h našeg vremena te sam nakon 2 ture repe kada sam djelomično isplatio strojeve - prodao sve + sijačicu EDX 6000 i kupio veći kombajn za žito sa kojim sam se preporodio.Primjetio bih dvije stvari iako na službenom forumu kažu da je to mit - nakon nekoliko žetvi odlučio sam preorati pole,sistem đubrenja mi je uvijek isti - prije sadnje tj. odmah nakon kultivatora i tik prije nego sazrije,tu ništa nisam mijenjao pa ipak dok nisam preorao polje dobijao sam 31.400kg - 32.823kg žita,prva sadnja nakon oranja 34.245kg.Iako se dosta dobije repe uradio sam ovako - jedna tura repe 102t,zatim tura žita pa opet repe uzrokovalo je veliki pad ne samo cijene repe nego i ostalih cijena,nakon prve prodane ture repe nikada se cijena nije ni blizu vratila kako je tada bila.Zbog sve te situacije i velikih fluktuacija cijena repe prodao sam opremu a olakšalo mi je odluku što su davali -25% popusta na asortiman DEUTZA.Primjetio sam takođe da jutra su dosta hladnija 1C - 4C što nije bio slučaj kada sam počinjao ne znam da li to ima utjecaj kakav.Ovo je starija slika gdje još radim sa onom kantom koje sam se jedva riješio,treutno imam Deutz 6095 HTS.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 11:39 (Spartakus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Spartakus... opet ti :D

onda ima li rijesenja za moje probleme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

Poštovanje Karlo,ja sam novopečeni farmer pa i ovo šta sam postigao me iznenađuje tako da ne znam odgovor - sve na jadnog seljaka padne{#}.Malo više razumijem se u ETS2...

15 godina
neaktivan
Spartakus kaže...
karlo666 kaže...

Poštovanje Karlo,ja sam novopečeni farmer pa i ovo šta sam postigao me iznenađuje tako da ne znam odgovor - sve na jadnog seljaka padne{#}.Malo više razumijem se u ETS2...

eto ja sam na farmi od 2008, al do sad nisam vidio ovo da ne mogu upalit i prednja i zadnja svjetla :(  legle pare pa kupio ets2 i farming simulator :D

ako si za multiplayer samo reci... ja i moj necak igramo pa ako oces s nama :)

13 godina
Farming Simulator 2013

Meni rade sva svijetla. I prednja i radna. Samo dva put pritisnem tipku F. ;) I ovak još usput. Prvi put igram ovu igru. Tu sam malo po forumu čitao, pa reko probam i jučer igrao 12-13h sati u komadu. Zarazna je igra. {#}

EDIT: Zbog čega mi radnik radi u prvoj brzini kad sam kupio stroj koji može bez problema ić u drugoj?

http://www.okm-centrometal.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 14:29 (Viksan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Viksan kaže...

Meni rade sva svijetla. I prednja i radna. Samo dva put pritisnem tipku F. ;) I ovak još usput. Prvi put igram ovu igru. Tu sam malo po forumu čitao, pa reko probam i jučer igrao 12-13h sati u komadu. Zarazna je igra. {#}

EDIT: Zbog čega mi radnik radi u prvoj brzini kad sam kupio stroj koji može bez problema ić u drugoj?

pa zato jer npr. ne mozes kombajnirat sa 12km/h... to je samo primjer... a u ostalom helper je prirodno glup, pa radi tako kako radi... ima mod "courseplay" kojem mozes sve podesavati kako i sta da radi... mozes cak recimo nastimat, ako ti kombajniras, da ti traktor dolazi sam pod kombajn na kipanje :) ili da ti ide prodati ili odvesti u silos usjeve itd... mozes sve s tim courseplayom, samo je malo komplicirano... :(

EDIT: jel imas original ili "onu verziju" igre? jel koristis patch 1.3?  ja imam steam verziju, pa je valjda stavljen patch automatski... i ne mogu nikako napravit da rade i prednja i zadnja svijetla... ako stisnem f upale se prednja, a kad pritisnem drugi puta upale se rear working al se prednja odma gase... ista stvar i ako stisnem num6 za radna svijetla... da ne govorim to da mi ona prednja radna i ona high beam ne rade...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 15:13 (karlo666).
13 godina
Farming Simulator 2013

Što se brzina tiče znam kako funkcioniraju, ali imam stroj, (kultivator/tanjurača) koji može ić do 15mph, a radnik radi na 9mph, pa me to živcira jer čemu sam onda kupovao duplo brži stroj kad ovaj idiot radi istom brzinom ko i sa starim. Bolje da sam onda kupio s većim rasponom, a manjom brzinom da sam znao da su tak bedasti. Kaj se verzije igre tiče imam onu recesijsku, ali također "updejtanu". 

http://www.okm-centrometal.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice