Iskreno bas me zanima gdje ce se sad radnja odvijati. Dvica mi je bila dobra ali mozda kao AC malo monotona.
Iskreno bas me zanima gdje ce se sad radnja odvijati. Dvica mi je bila dobra ali mozda kao AC malo monotona.
jedinica perfektna
dvica predobra
nadam se da u trojki će se nastavit radnja iz jedinice
Vjerovatno sada negdje tamo u amazoni...
Vjerovatno sada negdje tamo u amazoni...
Oni engine slobodno neka zadrže, jer je izvrstan, no bude li igra dosadna i monotona kao dvica, ne očekujem veliki uspjeh.
Jedinica je bila odlicna, dvica je bila dosadna i monotona, ništa me osim enginea nije impresioniralo, a opet me vise od tog impresionirao onaj od Crysisa. Ne znam. Ravnodusno sam docekao ovu vijest. Neka malo porade na igrivosti i mozda bude dobro. I nek se klone afrike i daju nam zivlje prostore sa vecim rasponom boja.
Dvica je imala lijepu grafiku al je igra bila tako dosadna i monotona, uopće nema raznolikosti misija i svaka je ista. Dobiš zadatak da odeš na određeno mjesto i ubiš nekoga. nadam se da trica neće biti takva. AC je naučio na svojim greškama, pa će vjerovatno kako govore AC2 biti potpuni uspjeh, valjda će tako biti i sa FC3, jer ga radi isti tim (Ubisoft).
AC?
1ica mi je bila dobra
a dvojku sam tolko iscekivao kad sam je zaigrao stalno sam si mislio kad ce pocet prava akcija otvorim menu i vidim da je 60%prođeno ja si mislim omg to je sve sto se događa u igri vozis se zaustave te ti neki banditi pucas se i tako stalno nema dosadnijega ajde grafika je super ali grafika se moze je**t ako je gameplay takav šit
EDIT:
mene vise zanima crysis 2
Edit: izbrisano, kriva tema :D
Prije par dana odigrao Far Cry 1 po, vjerojatno, 8. puta...
Sad 2012. (osim zbog sudnjeg dana :) jedva čekam zbog Far Cry 3. Čini mi se da će objediniti sve ono najbolje iz Far Cry i Crysis serijala.
vauv.... juzna amerika? nemam zvuka na poslu pa zato pitam. moglo bi biti dobro
Hoće se i trojka vrtit na Dunia engineu?
Inače izgleda mi zanimljivo i samo da ne stave one dosadne kontrolne punktove iz dvojka di se respawnaju lokalni banditi.
neznam meni nekak jadno izgleda grafika u usporedbi s battlefield 3, gameplay je dobar
neznam meni nekak jadno izgleda grafika u usporedbi s battlefield 3, gameplay je dobar
To zahvali uploaderu. Ako netko stavi HD kvalitetu onda će to bit to.
Ovako je teško prosudit.
Lol svaka igra izgleda jadno u usporedbi s bf3
Inače izgleda mi zanimljivo i samo da ne stave one dosadne kontrolne punktove iz dvojka di se respawnaju lokalni banditi.
Da, na editanoj verziji dunjice prilagođenoj DX11.
TOOOOOOO opet otoookK!!!!! , jedva cekam , jedinica mi je bila awsome , 2 puta sam je zavrsio , dvojka epic fail , nadam se da ce ovo bit dobro.
otok? ja sam mislio da je kontinent
Ma grafika izgleda fenomenalno, bolje nego Crysis. Video nije dobro snimljen pa zato tak djeluje.
Prema interviu koji je dao producent igre, više su se fokusirali na Far Cry 1 stil igranja i izgleda. A igra je smještena na neki mali otok bogu iza nogu.
Tu pogledajte interviu sa producentom Far Crya 3.
Pogledajte ove šotove iz igre, na njima se puno bolje vidi kako izgleda grafika.
Did I ever tell you the definition of insanity? :D
Neznam... Igra izgleda jako zanimljivo, samo bih volio da priča bude malo dublja... Možda nešto poput: našli su neku novu drogu od koje ovi divljaju i gube razum i kolju lokalno stanovništvo, a kako igra odmiče naš lik shvaća da i on pomalo postaje "divljak"...
A gdje su mutanti...?
Yeeeeeeeees, džungla!!! Epic win
Teksture , shadering sve veoma lici na dunia engine .
Teksture , shadering sve veoma lici na dunia engine .
pa ja mislim da se radi o Dunia engineu