Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Fallout 3
the_tux kaže...

Bethesdo, ovo je trebao biti post apocaliptic RPG prema GURPS pravilima a ne post apocaliptic D&D. Moglo se i bolje od ovoga. Da li bi Tim, Leonard i Chris bolje napravili igru, nažalost to se možda neće doznati, hvala Interplayu na tome.

E da je bar D&D, onda bi bar nesto valjalo. Ne nesto, nego da je radjen po tim pravilima (modificiranim naravno) bilo bi odlicno.
Svaki D&D je vrhunski RPG, a ova igra ni sama nezna sta je. Jel FPS? Jel RPG? Jel FPRPG shooter?
Nije ni jedno ni drugo ni trece.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan
@zlatan
mislio sam na to da je main quest prekratak. Srecom imam save pred zavrsnim questom tako da cu isprobati i sporedne odigrati.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. C2D 6800 3.0 ghz ATI 3650 512mb ddr3 2gb DDRII WD 320GB WD 250GB
17 godina
neaktivan
meni ide fino na laptopu a i nemam neku grafičku... neću ni reć koju od sramote LoL hahha uglavnom više manje mi je sve na mediumu i ide bez frke!

nego... čitajući ovu temu... pa da i ja kažem svoje...
GRRRRRRRRR razočaranje iz starta!!! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 23:37 (24v).
17 godina
protjeran
Faerdhur kaže...

@the_tux

Meni još jako smeta raspadanje opreme. Frend mi reče kako je to realno u tom svijetu (kao da nismo znali), ali smo se složili da nije realno da se sve raspada baš tako brzo. Jako smeta igranju, vrlo je odbojno.

Da, to je iritatno, zamara i umjetno produžuje vrijeme igranja i ubija igrivost. Još mogu razumjeti Oblivion, hladna oružja...Zato moram imati duplikate oružja u inventoriju kod Fallouta 3. Ne volim da me igra zamara takvim sitnicama, pogotovo na ovako loše izveden način. AK-47 aka "chinese riffle" realno se nebi uopče trebao trošiti jer je to najbolja automatska puška svih vremena i dobro su poznata njena realna svojstva.
Melee oružja nisam ni koristio, a to bi bilo prezamorno jer close combat nije praktičan u F3. Nepotrebno gubljenja vremena je i bullet time za svaki pogodak u VATSu. To se srećom može isključiti u N4S-u, ali neznam kako u F3. 
Zbog ovakvih mana, nemam volje odigrati ispočetka F3. Kod F1 i F2 sam mogao istrpiti ubijanje štakora i mrava tj. slabih crittera na jačim nivoima u turnbased stilu, što je bila i jedina opcija, ali bullet time kod F3 teško. Dajte mi mine i granate, mogu sve živo poubijati i na prvom levelu. Tako sam i rješavao mutante. Postavio mine i bacao kinder jaja.
Možda i budem odigrao drugi put, ali kao bad guy. Bit će mi gušt nakon ovoga mučenja. Trigger happy i peri deri, "no more mr. nice guy", Scourge of Humanity.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Da, to je iritatno, zamara i umjetno produžuje vrijeme igranja i ubija igrivost. Još mogu razumjeti Oblivion, hladna oružja...Zato moram imati duplikate oružja u inventoriju kod Fallouta 3.

Možda i budem odigrao drugi put, ali kao bad guy

He, he, sad sam na laptop stavio za one dane kad negdje putujem, ali isto tako ovaj puta kao vrlo vrlo bad guy, ali i još bolje - našao sam cheat da se oprema ne troši. To je dovoljno da popravi igranje. Ne vjerujem onima koji zastupaju da je toliko zračenja da se mora trošiti. Pa da je i toliko kiseline kao u atmosferi Venere ne bi se smjelo tako brzo trošiti kao u Fallout 3. Nabijem ih sve, sad ću igrati bez trošenja opreme.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
17 godina
protjeran
Faerdhur kaže...
the_tux kaže...
Da, to je iritatno, zamara i umjetno produžuje vrijeme igranja i ubija igrivost. Još mogu razumjeti Oblivion, hladna oružja...Zato moram imati duplikate oružja u inventoriju kod Fallouta 3.

Možda i budem odigrao drugi put, ali kao bad guy

He, he, sad sam na laptop stavio za one dane kad negdje putujem, ali isto tako ovaj puta kao vrlo vrlo bad guy, ali i još bolje - našao sam cheat da se oprema ne troši. To je dovoljno da popravi igranje. Ne vjerujem onima koji zastupaju da je toliko zračenja da se mora trošiti. Pa da je i toliko kiseline kao u atmosferi Venere ne bi se smjelo tako brzo trošiti kao u Fallout 3. Nabijem ih sve, sad ću igrati bez trošenja opreme.

Tako treba. Cheat u ovom slučaju ima dobro opravdanje. Nije mi poznato da zračenje utječe na oružje i općenito na anorganske tvari.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
Fallout 3

Imam jedan problem s falloutom posljednjih dana. Naime igram ga već 3 mjeseca na high detaljima i išao je stvarno glatko bez blokavanja. Međutim primjetio san da mi blokaje kod većih eksplozija ili efekata što se prije nije događalo, kad idem loadat igru često me izbaci, sve ovo  me već pomalo iritira... jel ima iko savjet?? Probao sam spustiti detalje i išlo je normalno al nakon nekog vremen ista stvar..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ufff

Not Good

Stvarno neznan šta bi to moglo bit

Predpostavljan da reinstalacija ne dolazi u obzir jer si previše toga priša ali možda je to jedino riješenje

Sry šta ne mogu više pomoć

sačauvaj sace gamse i anchorage pa ajde reinstalirat

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
16 godina
Fallout 3

Gupi komp Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 3
Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
J-man kaže...

ha cuj sace polako kao i sa Oblivionom... izlaziti realne ocjene..

"Pa znate .. u biti i nije nesto taj Oblivion.." ... by svi gaming portali nakon godinu dve....
16 godina
Fallout 3

imam par pitanja:

oću li moć nastavit igrat igru ako budem prešo main quest, jer se u oblivionu moglo i

hoću li moć nastavit igru ak budem instaliro one nastavke ili cu morat ispocetka ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Abra008 kaže...

imam par pitanja:

oću li moć nastavit igrat igru ako budem prešo main quest, jer se u oblivionu moglo i

hoću li moć nastavit igru ak budem instaliro one nastavke ili cu morat ispocetka ...

nećeš moći nastaviti igrat kad završiš main quest, za ovo drugo ne znam.
17 godina
Abra008 kaže...

imam par pitanja:

Sa novim DLCom ćeš moći nastaviti igrati F3 i nakon main questa. Ne moraš ispočetka.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

ja imam 91h, presao sve kvestove (fall3+anchorage+the pitt), na levelu sam 21 (nabavio Broken Steel koji podize level cap na 30) ali sad imam jedan problem. procitao sam neke komentare i navodno kad se zavrse i ti svi questovi za broken steel (7h igre) zavsis na levelu 23-25. sad me zanima jel ima neko neki dobar savjet kako da najbrze podignem lika do Lv30? bez koristenja cheatova, glitcheva i bez da dizem difficulty sa medium na extra hard... upozorenje onima koji nisu bili "glupi" ko ja, ako niste skupljali bobble headove za dizanje SPECIAL-a za +1, svakako NEMOJTE. stvar je u tome da na Lv30 ima jedan perk koji dize sve SPECIAL-e na 9! pa ako to uradite prije toga onda cete podic na 9 cime ce ovaj skupljeni bobble head prakticki bit bezveze skupljen i ostat ne iskoristen. znaci cilj je prvo levelirat do lv30, odabrat perk pa tek onda skupit te bobble headove i podic SPECIALe(neki su vam pretpostavljam vec otprije na 10 pa za njih to ni ne vrijedi) sa 9 na 10.

real life is for people who suck at video games
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 0:12 (r3d3f1n3).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Ja sad skidam Anchorage, Pitt i onaj Steel i jedva čekam da ponovno zaigram.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Kupih Fallout 3 (original), 330kn. Instalirah. New game, rusenje na desktop. Net framework 3.5 ne zeli se instalirat. Kao i GFW Live.

Igra ima neki live klijent u njoj samoj i prek toga sam upisal svoj game tag. Game tag je otvoren na stranicama GFWLive.

Googlam skoro tjedan dana, još uvijek ne znam riješiti problem (na svoju sramotu moram priznati da sam stari gejmer i da ove nove zaštite me totalno izluđuju).

New game, rusenje na desktop.

Koliko čitam igra ima više rupa nego afganistanske ceste....

Q9400, Asus GTX 285, 4gb ddr3, Asus P5Q3 Deluxe...

Vista SP1

Forceware 185.85

Molim za savjet....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

skini si fixed exe i zaobiđi zaštitu.

17 godina
neaktivan
raptor328us kaže...

Kupih Fallout 3 (original), 330kn. Instalirah. New game, rusenje na desktop. Net framework 3.5 ne zeli se instalirat. Kao i GFW Live.

Igra ima neki live klijent u njoj samoj i prek toga sam upisal svoj game tag. Game tag je otvoren na stranicama GFWLive.

Googlam skoro tjedan dana, još uvijek ne znam riješiti problem (na svoju sramotu moram priznati da sam stari gejmer i da ove nove zaštite me totalno izluđuju).

New game, rusenje na desktop.

Koliko čitam igra ima više rupa nego afganistanske ceste....

Q9400, Asus GTX 285, 4gb ddr3, Asus P5Q3 Deluxe...

Vista SP1

Forceware 185.85

Molim za savjet....

Si updateao na najnoviju verziju tj. stavio zadnji patch?
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Nisam updejtao igru na najnoviji patch, navodno da novi patch donosi puno novih bugova ;-(

K vragu, igra bi se bar trebala moći pokrenuti i odigrati par minuta prije patchiranja....

Igru pokrenem, dobim glavni meni, mogu namještati sve opcije, ali new game, nebi išlo.

Čuo sam za krekanje originalnih igara, ali to će mi biti last resort.

Znam da se igra kolje sa FFDshow-om, stavio sam izuzeca u ffdshow ali nema efekta. To nije problem.

Hvala na savjetima.

"Good fight, good night"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
raptor328us kaže...

Nisam updejtao igru na najnoviji patch, navodno da novi patch donosi puno novih bugova ;-(

K vragu, igra bi se bar trebala moći pokrenuti i odigrati par minuta prije patchiranja....

Igru pokrenem, dobim glavni meni, mogu namještati sve opcije, ali new game, nebi išlo.

Čuo sam za krekanje originalnih igara, ali to će mi biti last resort.

Znam da se igra kolje sa FFDshow-om, stavio sam izuzeca u ffdshow ali nema efekta. To nije problem.

Hvala na savjetima.

"Good fight, good night"

Zato trebaš skinuti Patch 1.01 koji to sređuje. Čim uđeš u new game počne uvodni film (zato sve ide u 3pmNamigiva). Napravi update do zadnjeg stabilnog patcha tj. onoga koji ne donosi toliko bugova.
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Fallout 3

.

Behind you.. meet my BLAM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Istražih. Pokušah. Sve.

I ovo http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/xlivedll-problem/14730.aspx

Probal sam instalirati GFWLive klijent=> error (vidi sliku)

Probal sam i GFWLive Redistributable=> isto, ali je on došao do skoro 100 posto instalacije (slika br 2)

Reko , mozda je do same igre, idemo na novi updejt/patch=> isto greška (slika br 3)

Svaki put kada kada igru pokrenem sa launcherom, dobim glavni meni, kliknem na PLAY i dobim error "The ordinal 5360 could not be located in the dynamic link library in xlive.dll"

Druge igre rade bez problema, bilo da su malo starije ili nove. Izgleda da dok to ne sredim ništa od GFWLive igara za mene....a razmišljal sam o kupovini DOW2.

Ostal sam bez ideja.

slika br 2 slika br 2
slika br 3 slika br 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Eh da probal sam i sa krekanim launcherom=> posve ista stvar, the ordinal 5360.....

Da li itko zna ovo riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jesi probao reinstalirati igru, nekima sa istim problemom je to pomoglo. ili probaj s ovim: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=786025

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 9:11 (dejo6).
17 godina
neaktivan
Fallout 3

@raptor:

Ovako, ja sam igru uspješno instalirao i pokrenuo bez patcha na Vista Home Premium 64 bit, i na zadnjoj RC verziji Windowsa 7. Dapače igru prelazim po drugi put upravo na Windows 7 i sve šljaka, a probao sam igrati i bez patch i išlo je. Probaj deinstalirati igru i Games for Windows Live ako imaš, pa nakon toga prvo instaliraj "Games", pa zatim igru. Isto tako, ako imaš original, a ne držiti se u pržilici, instaliraj Fallout mod manager. Imam original sa originalnim DLC-ovima, i sa mod managerom igru pokrećem i igram bez dvd-a. Znači nikakvi vražiji krekani launcheri i ostale krekane gluposti.

Fallout mod manager 

BTW,sad sam vidio da razmišljaš o DOW 2 , ja ga imam i "Games" mi je upravo instaliran preko njega, odnosno za vrijeme instalacije igre će ti se ponuditi da instaliraš "Games". Isto tako moraš raditi updateove za Games For Windows Live.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 9:32 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Fallout 3

e ljudi

jel mi može itko reć koje su po redu ekspanzije za Fallout 3.. al za PC...?

gledo sma po netu

ima Operation Anchorage, The Pitt, i Broken Steel...

a jel su sve za komp, jer na siteovima piše drukčije..i kka idu po redu?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

e ljudi

jel mi može itko reć koje su po redu ekspanzije za Fallout 3.. al za PC...?

gledo sma po netu

ima Operation Anchorage, The Pitt, i Broken Steel...

a jel su sve za komp, jer na siteovima piše drukčije..i kka idu po redu?

To nisu ekspanzije to su DLC-ovi (Downloadable content), idu redosljedom koji si napisao, i da, svi su za PC. Moj ti je savjet da kupiš sve DLC-ove, i da ih naravno odigraš.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 18:41 (MegaMass 2000).
16 godina
Fallout 3

Instalira san broken steel odavno, iman problem u vezi XP. Sa broken steelom bi triba dotjerat lika do levela 30, međutim kad san doša na level 24 piše mi max XP (WTF??), jeli zna iko kako to riješit i u čemu je problem??

AMD Athlon 64 X2 4800+ GeCube x1650 ddr3 512, PCI x16 2048 mb ASUS M2N-SLI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

čujem da ima dlc retail. jel ima kod nas za kupiti, algoritam and such.....

kao microsoft points ne možeš kupovati ako nisi usa, kao ni prepaid. Iznenađen

zanima me pc verzija.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice