Bethesdo, ovo je trebao biti post apocaliptic RPG prema GURPS pravilima a ne post apocaliptic D&D. Moglo se i bolje od ovoga. Da li bi Tim, Leonard i Chris bolje napravili igru, nažalost to se možda neće doznati, hvala Interplayu na tome.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislio sam na to da je main quest prekratak. Srecom imam save pred zavrsnim questom tako da cu isprobati i sporedne odigrati.
@the_tux
Meni još jako smeta raspadanje opreme. Frend mi reče kako je to realno u tom svijetu (kao da nismo znali), ali smo se složili da nije realno da se sve raspada baš tako brzo. Jako smeta igranju, vrlo je odbojno.
Imam jedan problem s falloutom posljednjih dana. Naime igram ga već 3 mjeseca na high detaljima i išao je stvarno glatko bez blokavanja. Međutim primjetio san da mi blokaje kod većih eksplozija ili efekata što se prije nije događalo, kad idem loadat igru često me izbaci, sve ovo me već pomalo iritira... jel ima iko savjet?? Probao sam spustiti detalje i išlo je normalno al nakon nekog vremen ista stvar..
Ufff
Not Good
Stvarno neznan šta bi to moglo bit
Predpostavljan da reinstalacija ne dolazi u obzir jer si previše toga priša ali možda je to jedino riješenje
Sry šta ne mogu više pomoć
sačauvaj sace gamse i anchorage pa ajde reinstalirat
Gupi komp
imam par pitanja:
oću li moć nastavit igrat igru ako budem prešo main quest, jer se u oblivionu moglo i
hoću li moć nastavit igru ak budem instaliro one nastavke ili cu morat ispocetka ...
imam par pitanja:
oću li moć nastavit igrat igru ako budem prešo main quest, jer se u oblivionu moglo i
hoću li moć nastavit igru ak budem instaliro one nastavke ili cu morat ispocetka ...
imam par pitanja:
ja imam 91h, presao sve kvestove (fall3+anchorage+the pitt), na levelu sam 21 (nabavio Broken Steel koji podize level cap na 30) ali sad imam jedan problem. procitao sam neke komentare i navodno kad se zavrse i ti svi questovi za broken steel (7h igre) zavsis na levelu 23-25. sad me zanima jel ima neko neki dobar savjet kako da najbrze podignem lika do Lv30? bez koristenja cheatova, glitcheva i bez da dizem difficulty sa medium na extra hard... upozorenje onima koji nisu bili "glupi" ko ja, ako niste skupljali bobble headove za dizanje SPECIAL-a za +1, svakako NEMOJTE. stvar je u tome da na Lv30 ima jedan perk koji dize sve SPECIAL-e na 9! pa ako to uradite prije toga onda cete podic na 9 cime ce ovaj skupljeni bobble head prakticki bit bezveze skupljen i ostat ne iskoristen. znaci cilj je prvo levelirat do lv30, odabrat perk pa tek onda skupit te bobble headove i podic SPECIALe(neki su vam pretpostavljam vec otprije na 10 pa za njih to ni ne vrijedi) sa 9 na 10.
Ja sad skidam Anchorage, Pitt i onaj Steel i jedva čekam da ponovno zaigram.
Kupih Fallout 3 (original), 330kn. Instalirah. New game, rusenje na desktop. Net framework 3.5 ne zeli se instalirat. Kao i GFW Live.
Igra ima neki live klijent u njoj samoj i prek toga sam upisal svoj game tag. Game tag je otvoren na stranicama GFWLive.
Googlam skoro tjedan dana, još uvijek ne znam riješiti problem (na svoju sramotu moram priznati da sam stari gejmer i da ove nove zaštite me totalno izluđuju).
New game, rusenje na desktop.
Koliko čitam igra ima više rupa nego afganistanske ceste....
Q9400, Asus GTX 285, 4gb ddr3, Asus P5Q3 Deluxe...
Vista SP1
Forceware 185.85
Molim za savjet....
skini si fixed exe i zaobiđi zaštitu.
Kupih Fallout 3 (original), 330kn. Instalirah. New game, rusenje na desktop. Net framework 3.5 ne zeli se instalirat. Kao i GFW Live.
Igra ima neki live klijent u njoj samoj i prek toga sam upisal svoj game tag. Game tag je otvoren na stranicama GFWLive.
Googlam skoro tjedan dana, još uvijek ne znam riješiti problem (na svoju sramotu moram priznati da sam stari gejmer i da ove nove zaštite me totalno izluđuju).
New game, rusenje na desktop.
Koliko čitam igra ima više rupa nego afganistanske ceste....
Q9400, Asus GTX 285, 4gb ddr3, Asus P5Q3 Deluxe...
Vista SP1
Forceware 185.85
Molim za savjet....
Nisam updejtao igru na najnoviji patch, navodno da novi patch donosi puno novih bugova ;-(
K vragu, igra bi se bar trebala moći pokrenuti i odigrati par minuta prije patchiranja....
Igru pokrenem, dobim glavni meni, mogu namještati sve opcije, ali new game, nebi išlo.
Čuo sam za krekanje originalnih igara, ali to će mi biti last resort.
Znam da se igra kolje sa FFDshow-om, stavio sam izuzeca u ffdshow ali nema efekta. To nije problem.
Hvala na savjetima.
"Good fight, good night"
Nisam updejtao igru na najnoviji patch, navodno da novi patch donosi puno novih bugova ;-(
K vragu, igra bi se bar trebala moći pokrenuti i odigrati par minuta prije patchiranja....
Igru pokrenem, dobim glavni meni, mogu namještati sve opcije, ali new game, nebi išlo.
Čuo sam za krekanje originalnih igara, ali to će mi biti last resort.
Znam da se igra kolje sa FFDshow-om, stavio sam izuzeca u ffdshow ali nema efekta. To nije problem.
Hvala na savjetima.
"Good fight, good night"

Istražih. Pokušah. Sve.
I ovo http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/xlivedll-problem/14730.aspx
Probal sam instalirati GFWLive klijent=> error (vidi sliku)
Probal sam i GFWLive Redistributable=> isto, ali je on došao do skoro 100 posto instalacije (slika br 2)
Reko , mozda je do same igre, idemo na novi updejt/patch=> isto greška (slika br 3)
Svaki put kada kada igru pokrenem sa launcherom, dobim glavni meni, kliknem na PLAY i dobim error "The ordinal 5360 could not be located in the dynamic link library in xlive.dll"
Druge igre rade bez problema, bilo da su malo starije ili nove. Izgleda da dok to ne sredim ništa od GFWLive igara za mene....a razmišljal sam o kupovini DOW2.
Ostal sam bez ideja.
Eh da probal sam i sa krekanim launcherom=> posve ista stvar, the ordinal 5360.....
Da li itko zna ovo riješiti?
jesi probao reinstalirati igru, nekima sa istim problemom je to pomoglo. ili probaj s ovim: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=786025
@raptor:
Ovako, ja sam igru uspješno instalirao i pokrenuo bez patcha na Vista Home Premium 64 bit, i na zadnjoj RC verziji Windowsa 7. Dapače igru prelazim po drugi put upravo na Windows 7 i sve šljaka, a probao sam igrati i bez patch i išlo je. Probaj deinstalirati igru i Games for Windows Live ako imaš, pa nakon toga prvo instaliraj "Games", pa zatim igru. Isto tako, ako imaš original, a ne držiti se u pržilici, instaliraj Fallout mod manager. Imam original sa originalnim DLC-ovima, i sa mod managerom igru pokrećem i igram bez dvd-a. Znači nikakvi vražiji krekani launcheri i ostale krekane gluposti.
BTW,sad sam vidio da razmišljaš o DOW 2 , ja ga imam i "Games" mi je upravo instaliran preko njega, odnosno za vrijeme instalacije igre će ti se ponuditi da instaliraš "Games". Isto tako moraš raditi updateove za Games For Windows Live.
e ljudi
jel mi može itko reć koje su po redu ekspanzije za Fallout 3.. al za PC...?
gledo sma po netu
ima Operation Anchorage, The Pitt, i Broken Steel...
a jel su sve za komp, jer na siteovima piše drukčije..i kka idu po redu?
e ljudi
jel mi može itko reć koje su po redu ekspanzije za Fallout 3.. al za PC...?
gledo sma po netu
ima Operation Anchorage, The Pitt, i Broken Steel...
a jel su sve za komp, jer na siteovima piše drukčije..i kka idu po redu?
Instalira san broken steel odavno, iman problem u vezi XP. Sa broken steelom bi triba dotjerat lika do levela 30, međutim kad san doša na level 24 piše mi max XP (WTF??), jeli zna iko kako to riješit i u čemu je problem??
čujem da ima dlc retail. jel ima kod nas za kupiti, algoritam and such.....
kao microsoft points ne možeš kupovati ako nisi usa, kao ni prepaid.
zanima me pc verzija.