Kak je supač igrat fallout 3 bez predrasuda... nisam igrao fallout 1 i 2 jer mi se u to vrijeme nisu sviđale takve igre (čitajte bio sam premlad) i sada objektivno mogu ocijeniti fallout 3 i uživati u igri bez psiholoških granica i uspoređivanjem sa jedinicom i dvojkom WOOOHOO jeeej.
Zamislite meni su Oblivion i HL2 isto natprosječne igre i kad su izašle osjetio sam onaj žar i želju da igram 0-24, znate onaj osjećaj kad probate igru koju ćete pamtiti godinama.
Mislim da se vi stariji uber hard-core igrači trebate zadovoljit sa ovim što postoji i što izlazi i dobiva ocjene 10/10 jer će vam uvijek igre koje su izašle poslije legendi cijele industrije biti loše. Ti guštevi i osjećaji koje ste doživljavali kada ste igrali te stare igre su nenadmašni za vas i bez obzira na tehnološku stranu tih igara vama će to uvijek biti nešto najbolje. Nakon mahnitog prelaženja obliviona sam se načitao priča o tome kako je Morrowind 10^n puta bolji od Obliviona ali kada sam probao Morrowind koji prije nisam igrao igra mi je bila bezveze i jadna i dosadna i nezanimljiva u usporedbi sa Oblivionom.
Sad bute rekli da sam premlad i da nemam pojma kaj su prave igre... da su vanilla oblivioni i falloutovi vrhunac za mene i meni slične ali tako ću ja govoriti za 10 godina kada mi niti jedna igra neće nadmašiti osjećaj kada sam igrao: GTA: Vice City, Counter-Strike 1.5, HL2, CoD1, pa čak i Oblivion.
Kad izađe Fallout 15, GTA: 10 - China, Half-Life 25 u kojem će Freeman šibat aliene s platinastim iphone-om 16 onda ću ja srat po forumima da to nije to, to nije taj feeling itd. Nemojte samo govorit da je Bethesda upropastila serijal nastavcima fallouta, to je kao da kažete da su CRO bračne vode uništile original... jednostavno su drugačija vremena, drugačiji standardi i nova generacija mušterija (igrača).