F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 187.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

neznam zkj ali nikak da odovozim na voolanu vrijeme kak na tipkovnici na tipk odovziv sa red bullom 1 26 bez problema a na volanu nebrem ni 1 .29

a koristim isti setup u krugu ne radim nikakvu pogrešku i naka nebrem 

wtf?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)
IvanKovacic kaže...

neznam zkj ali nikak da odovozim na voolanu vrijeme kak na tipkovnici na tipk odovziv sa red bullom 1 26 bez problema a na volanu nebrem ni 1 .29

wtf?

Koja staza, koji bolid?

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
IvanKovacic kaže...

wtf?

Koja staza, koji bolid?

australia red bull

17 godina
IvanKovacic kaže...

wtf?

Australija, Assists OFF, Ferrari, Logitech volan - 1:24.166

U ovom zadnjem krugu sam na zadnjem prolazu imao prednost oko pola sekunde, ali sam se u predzadnjem zavoju prekočio....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 8:57 (doktor1).
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
IvanKovacic kaže...

wtf?

U ovom zadnjem krugu sam na zadnjem prolazu imao prednost oko pola sekunde, ali sam se u predzadnjem zavoju prekočio....

napišeš setup koji koristiš

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Evo video za hot lap u Australiji;

Bez assista, g25; 1.23.905

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 11:58 (C.J.B.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IvanKovacic kaže...
doktor1 kaže...
IvanKovacic kaže...

wtf?

napišeš setup koji koristiš

Evo TU setupovi na stazama koje sam do sada vozio. Radi zdravstvenih problema ne vozim već duže vrijeme, ali kada krenem tako će opet biti i za ostale staze...

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
IvanKovacic kaže...

wtf?

Ovo je strašno nevrijeme, ja nemogu ispod 1:26.600 ali drukčijim setupom od tvog na tipkovnici. Neznam jel kod tebe neki patch utjeco na fiziku same igre ili šta već. ABS on, TC full. Jel ja u gore navedenom vremenu ne napravim ni jednu grešku jednostavno nevidim mjesta za neki napredak pogotovo ne od 2 sekunde.

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Ne mozes usporedivat vrijeme na tipkovnici i volanu..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...
doktor1 kaže...

Ovo je strašno nevrijeme, ja nemogu ispod 1:26.600 ali drukčijim setupom od tvog na tipkovnici. Neznam jel kod tebe neki patch utjeco na fiziku same igre ili šta već. ABS on, TC full. Jel ja u gore navedenom vremenu ne napravim ni jednu grešku jednostavno nevidim mjesta za neki napredak pogotovo ne od 2 sekunde.

Probaj malo po malo smanjivati te assiste. Ja ih koristim samo dok ne naučim stazu i onda ih smanjujem, a najbolja vremena radim bez ikakvih asista.

Također kako je kolega iznad napisao, volan i tipkovnica se ne mogu baš uspoređivati..

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 16:43 (thesekiman).
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Na tipkovnici TC mora biti na FULL, pa reko bi i ABS al može se beznjega al si sporiji naravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
C.J.B. kaže...

Ne mozes usporedivat vrijeme na tipkovnici i volanu..

mozes, ja sam na rfactoru napravio skoro pa isto vrijeme (0,08 sek razlike u korist volana) sa istim autom i istom stazom

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

u rfactoru koji je 5x zahtjevniji za voznju od f1 2012?

koja staza, auto i vrijeme? bas me zanima.. i sa kojim pomocima?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 17:24 (C.J.B.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Voziti sa i bez asistima je nebo i zemlja, atek sa volanom i sa tipkovnicom. nemoguće je voziti na tipkovnici sa asisitima na off, a ja nepriznam ništa osim sve na off i na legend ako će mo bit ozbiljni. Onaj tko se želi vozikat turistički, nemam ništa protiv naravno što vbozi na tipokovnici i sa pomoćima. A rfactor nemože biti toliko zahtjevniji da ga boguješ.

13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Vozim prvu sezonu,dosao do kanade, odvozio,zurilo mi se alt/f4 lupim,udjem poslije u igru ja jos na kanadi, kazem dobro nije save-alo, odvezem ja ponovno kanadu, izadjem normalno, ulazim ponovno ono opet kanadu moram voziti?

0 0 hvala 0
14 godina

Očito komp nije zadovoljan sa tvojom vožnjom u Kanadi, pa te vraća dok neodvoziš kako Bog zapovijeda {#}.

14 godina
IvanKovacic kaže...

wtf?

Taj 1:26 na tipkovnici mi je malo sumnjiv. Govoriš o full assistisma na tipkovnici, onda bi već i bilo malo smisla.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
15 godina
C.J.B. kaže...

u rfactoru koji je 5x zahtjevniji za voznju od f1 2012?

koja staza, auto i vrijeme? bas me zanima.. i sa kojim pomocima?

tsukuba, civic type R (mod hot hatch), pomoci NULA, osim auto clutch...

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Voziti sa i bez asistima je nebo i zemlja, atek sa volanom i sa tipkovnicom. nemoguće je voziti na tipkovnici sa asisitima na off, a ja nepriznam ništa osim sve na off i na legend ako će mo bit ozbiljni. Onaj tko se želi vozikat turistički, nemam ništa protiv naravno što vbozi na tipokovnici i sa pomoćima. A rfactor nemože biti toliko zahtjevniji da ga boguješ.

Onda ti turistički napravi 1:25.xxx na tipkovnici.

14 godina

Pa isključi ti sve asiste, pa onda vozi pa se nećeš moći pomaknuti sa mjesta.

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Očito komp nije zadovoljan sa tvojom vožnjom u Kanadi, pa te vraća dok neodvoziš kako Bog zapovijeda {#}.

2 put da me Codemasters zjbao sa saveom 

Not happening again!

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa isključi ti sve asiste, pa onda vozi pa se nećeš moći pomaknuti sa mjesta.

Nismo se razumjeli. Ako isključim asist i vozim na tipkovnic više nije u pitanju umjeće vožnje jer je nemoguće tako vozit. Ako uključim asist i vozim sa tipkovnicom vozačke sposobnosti su moguće, pa eto probaj sa tipkovnicom u Australiji napravit 1:25.xxx pa javi. 

14 godina

Vozačke sposobnosti, te uključeni asisti i tipkovnica, neidu ruku pod ruku uopće. Kad popališ asiste, to onda uopće više nije F1.

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Vozačke sposobnosti, te uključeni asisti i tipkovnica, neidu ruku pod ruku uopće. Kad popališ asiste, to onda uopće više nije F1.

Odi u Australiju, popali što hočeš, uzmi bolid koji hočeš pa probaj. To će biti najbolje.

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Imate iznad doktorovo i moje vrijeme s volanima, cak i video da se vidi da je sve fer..

Ako netko s tipkovnicom skine bilo koje od tih vremena, skidam kapu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zekat kaže...
itomic009 kaže...

Odi u Australiju, popali što hočeš, uzmi bolid koji hočeš pa probaj. To će biti najbolje.

Pa o čemu ti pričaš čovječe. Ajde ti vozi bolid od 750 ks i 600 kg sa gasomdo poda kad god hoćeš i sa pedalom za kočenje do poda na svakom kočenju !! To je presmješno uopće usopređivati i komentirati. F1 nema draži nikake ako voziš sa pomagalima.

14 godina
neaktivan
C.J.B. kaže...

Imate iznad doktorovo i moje vrijeme s volanima, cak i video da se vidi da je sve fer..

Ako netko s tipkovnicom skine bilo koje od tih vremena, skidam kapu..

Time Trial ne važi.

17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Znam da se nemogu svi priuštit kvalitetan volan, ali ova igra na gamepadu ili tipkovnici nema veze sa onim kako se igra/vozi sa volanom i pedalama! Neusporedivo! Nebi niti igrao ovu igru, (plus još neke) da nemam volan....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Zekat kaže...
itomic009 kaže...

Pa o čemu ti pričaš čovječe. Ajde ti vozi bolid od 750 ks i 600 kg sa gasomdo poda kad god hoćeš i sa pedalom za kočenje do poda na svakom kočenju !! To je presmješno uopće usopređivati i komentirati. F1 nema draži nikake ako voziš sa pomagalima.

Ovdje nije riječ o draži več vozačkoj sposobnosti. Ja igram na tipkovnici i uživam.

14 godina
doktor1 kaže...

Znam da se nemogu svi priuštit kvalitetan volan, ali ova igra na gamepadu ili tipkovnici nema veze sa onim kako se igra/vozi sa volanom i pedalama! Neusporedivo! Nebi niti igrao ovu igru, (plus još neke) da nemam volan....

Točno tako {#}.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice