F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.006.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

di se namjesti rapture 3d? u audio control? meni je na software i nemogu promjeniti i radi samo na dva zvucnika... u svim ostalim igrama mi rade svi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

Gledam malo na f1 2010 forumu i mogu vam reći da se  ljudi iz cm dosta uključuju u raspravu te očito su svjesni bugova.

Neka poprave bugove i uz pokoji mod(kao npr tv mod kao u rfactoru) ova igra će postat prava poslastica

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 20:48 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
F1 2010 - rasprava

http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/432050-f1-2010-patch-news.html

Poruka od danas:

Hi everyone. 

We can confirm that we intend to create and release a patch for F1 2010. 

This thread will be updated with information as we move through development, testing and release. It will take some time, and sometimes there will even be no news while work is going on, but we'll do our best to keep you as updated as we can. We do appreciate your patience - and your feedback to date. 

Current Status: The development team is currently investigating, going through feedback, and looking at reported issues. 

0 0 hvala 1
15 godina
F1 2010 - rasprava

jel ima netko nekakav link za setupove po stazama

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: F1 2010 - rasprava
patch123 kaže...
naxeem kaže...
Možda loše voziš? Zaigraj MP pa ćeš vidjeti razliku. Koja je svrha vožnje protiv AI-a? Kao da igraš Quake s botovima...

Inače, ja u box uđem kad hoću. :P

pa da loše vozim ne bih sa lotusom bio 9.na kvalifikacijama i probio se na 3.mjesto u utrci

da loše vozim jednostavno bi bih bio zadnji bez obzira na bug u boksovima

stvar je ta da sam ja sa 3.mjesta pao na 19. iako nisam imao nikakvih tehničkih problema,nisam se izvrtio ili napravio ikakvu pogrešku

krugovi su mi bili dobri

Možete vi braniti igru koliko hoćete,za bugove su vam krivi nesposobni vozači a u boks možemo ulaziti u 2. i 11. krugu,ne vidite razloga zašto bi netko ušao u npr.5. krugu

poštedite me tih glupih komentara

igra je ZABAVNA ako igraš običnu utrku bez ulaska u boks

ali kad uđeš u boks javlja se hrpa bugova(čekanje i propuštanje protivnika,illegal blocking kazna,nakon izlazska iz boksa ne možeš se vratitini blizu mjesta kojeg si imao prije...) zbog koje igra postane čisto smeće

grafika u igri mi je dobra,posebno po kiši

zvuk mi se sviđa,gameplay je također dosta zabavan i zarazan(nikako da prestaneš igrati)

igra bi bila odlična da nema bugova,sigurno bi od mene dobila ocjenu 90/100

ali ovako...

da ponovim pitanje

DA LI JE MOGUĆE U KARIJERI VOZITI UTRKU KRAĆU OD 20% ?

Ti očigledno ideš u boks kada ti je to inžinjer zactro odi krug ili dva kasnije i ak hoćeš makni tyre simulation jer onda će ti biti lakše zbog trošenja i gubljenja vremena u dva dodatna kruga.

BAZINGA
16 godina
neaktivan

e a di se mogu podesit te opcije realizma,trosenje guma i to?

SUICIDE-because the world is better place without you
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

e a di se mogu podesit te opcije realizma,trosenje guma i to?

u my f1 pa tamo imas medu opcijama

16 godina
neaktivan

di tocno nemogu naci

SUICIDE-because the world is better place without you
14 godina
Crokilla kaže...

di se namjesti rapture 3d? u audio control? meni je na software i nemogu promjeniti i radi samo na dva zvucnika... u svim ostalim igrama mi rade svi...

pa u postavkama igre..pod audio.

a imas i konfiguraciju van igre, u all programs ti stavi shortcut na Win7

15 godina

jel se to meni čini ili auto više proklizava dok kočim s ovim ali dok dajem gas manje??

čitam da ovo utječe i na ai.sad je ai još lakši :(.pokidao sam ih na legend sa bmw-om

kakav je ovo balans.u bahreinu ai na istim postavkama pokidam dok u australiji im nemogu ništa ,ni na ravnom sa jačim bolidom

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 21:38 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Ti očigledno ideš u boks kada ti je to inžinjer zactro odi krug ili dva kasnije i ak hoćeš makni tyre simulation jer onda će ti biti lakše zbog trošenja i gubljenja vremena u dva dodatna kruga.

probavao sam ja mnogo kombinacija

jednostavno uvijek mi se dogodi bug

nekad stojim u boksu 10,nekad 15 i više sekundi

sve ovisi o prometu,ali ne može vam rješenje biti UĐI KRUG KASNIJE ili šta već

u igri se MORA moći ući u boks kad god hoćeš bez da ti se neka s*anja događaju i za to nema opravdanja

15 godina
neaktivan

meni ti je obratno , u australiji ih sibam sekundu po krugu dok bahrein nikako nemogu ...

te druga stvar u karijeri spanjolsku s torro rossom vozim 4 sekunde sporije krugove nego na time trialu s jednako podesenim torro rossom , sve pomoci su iskljcene i na time trialu i u karijeri ...

16 godina
F1 2010 - rasprava

Stigao track lighting mod!

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=29345

Pogledajte razlike,sad je grafika više eye candy .

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
F1 2010 - rasprava

Vidio sam to.previše su mi žarke boje.kao crtić

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 22:14 (Kill Frenzy).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Smanjeni post processing i HDR, ništa više.

Možda čak i siromašnije zbog toga izgleda u nekim djelovima.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

Nema veze ,sve u sve nakon nekog vremena bit će par dobrih modova.

Šta mislite oće moć napravit nešto kao tv mod original

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

jel se to meni čini ili auto više proklizava dok kočim s ovim ali dok dajem gas manje??

čitam da ovo utječe i na ai.sad je ai još lakši :(.pokidao sam ih na legend sa bmw-om

kakav je ovo balans.u bahreinu ai na istim postavkama pokidam dok u australiji im nemogu ništa ,ni na ravnom sa jačim bolidom

Meni se isto baš nesviđa to sa gripom možda za multiplayer, a ovo za AI da na nekim stazama je sada preteško dok je na nekima lagano no to je bilo i prije recimo ja u monte carlu nisam dobar dok primjerice u montrealu rasturam.

BAZINGA
14 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Stigao track lighting mod!

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=29345

Pogledajte razlike,sad je grafika više eye candy .

Sa tim modom više liči na rfactor jeste ga probali dal je bolje ili..

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 22:22 (ZDS).
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

zasto nemogu vozit na volan? nemogu uopce prebacit na postavke za volan,sta tu treba radit?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Pogledajte molim vas ovu recenziju lik je kaj je najbolje cijenjen na gamereportu, a jedva da zna pričat.. o formuli1 nema blage veze:

http://gamereport.tportal.hr/87683/F1-2010.html?keywords=korisni%C4%8Dki

BAZINGA
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

di tocno nemogu naci

sorry krivo sam ti reko, nije u my f1 nego kad ides vozit neku utrku u karijeri onda tamo imas difficulty mode pa odi na to i stisni enter ili x ovisi s cim igras i onda ces imat sve opcije za mjenjat

15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Pogledajte molim vas ovu recenziju lik je kaj je najbolje cijenjen na gamereportu, a jedva da zna pričat.. o formuli1 nema blage veze:

LOL Smijeh

16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Crokilla kaže...

unutar igre ne mogu mjenjat, samo software moze bit. ne mogu nac konfiguraciju van igre, daj reci tocno ime da ju u search upisem

16 godina
moderator
http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
14 godina
Crokilla kaže...
Igor666 kaže...
Crokilla kaže...

unutar igre ne mogu mjenjat, samo software moze bit. ne mogu nac konfiguraciju van igre, daj reci tocno ime da ju u search upisem

Rapture3D

ali provjeri si u windowsima konfiguraciju zvucnika..cudno mi je to da ti ne radi. mozda je zvucna prestara...? ili ne podrzava DX9 ili sl.

15 godina
odjavljen
ZDS kaže...

Neznam kakvo se takvo što moze nazvati recenzijom, niti je rekao niti jedne kritike, niti nekih pohvala. Izgleda da mu je loše išao Hrvatski u školi pogotvo sastavi (kritički tekstovi).

Dinamičku izmjenu dana i noći imamo još odavno, a grafika je u rangu prošlogodišnjeg NFS Shift-a. Vremenski uvjeti su super, ali promjenu dana i atmosferu vremena smo vidjeli i u drugim igrama; Far Cry 2, ArmA II.

Niti je opisao kampanju, ni igrivost, ponašanje auta, ma baš ništa. Bla bla bla kao da je rekao. Sramota.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 22:46 (Weky).
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Crokilla kaže...
Igor666 kaže...
Crokilla kaže...

Rapture3D

ali provjeri si u windowsima konfiguraciju zvucnika..cudno mi je to da ti ne radi. mozda je zvucna prestara...? ili ne podrzava DX9 ili sl.

ma nedavno sam komp kupio tak da nije prestara, a i u svim igrama mi radi normalno... 

EDIT: evo usao sam u rapture 3d i tamo je namjesteno na 5.1 zvuk i testirao sam i svaki zvucnik radi al kad udem u igru uopce nemogu promjeniti na rapture3d

EDIT2: evo naso sam ovo:

"If you find the Rapture3D advanced audio option is not available on your PC you can 'force' it to appear by adding this line to the Windows system environment variables:ALLOW_RESTRICTED_RAPTURE3D=1"

jel netko zna gdje to treba stavit?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 23:02 (Crokilla).
14 godina
protjeran
Weky kaže...
ZDS kaže...

Neznam kakvo se takvo što moze nazvati recenzijom, niti je rekao niti jedne kritike, niti nekih pohvala. Izgleda da mu je loše išao Hrvatski u školi pogotvo sastavi (kritički tekstovi).

Dinamičku izmjenu dana i noći imamo još odavno, a grafika je u rangu prošlogodišnjeg NFS Shift-a. Vremenski uvjeti su super, ali promjenu dana i atmosferu vremena smo vidjeli i u drugim igrama; Far Cry 2, ArmA II.

Niti je opisao kampanju, ni igrivost, ponašanje auta, ma baš ništa. Bla bla bla kao da je rekao. Sramota.

Najbolje je to kaj ga mnogi fale i dosta je poznat na tom portalu, a lik nema veze s vezom, ali ajde bar se trudi no i nejde mu nešto.

BAZINGA
14 godina
Crokilla kaže...

EDIT: evo usao sam u rapture 3d i tamo je namjesteno na 5.1 zvuk i testirao sam i svaki zvucnik radi al kad udem u igru uopce nemogu promjeniti na rapture3d

"If you find the Rapture3D advanced audio option is not available on your PC you can 'force' it to appear by adding this line to the Windows system environment variables:ALLOW_RESTRICTED_RAPTURE3D=1"

pa ako ti ni na software ne rade svi zvucnici znaci da nije problem u rapture-u.

po meni je neki problem sa driverima, ili postavkama...pretpostavljam da imas nove drivere..a probaj reinstalirati igru, stvarno ne znam u cemu je stvar..ili mozda jos jedan od bugova Cool

16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Crokilla kaže...

pa ako ti ni na software ne rade svi zvucnici znaci da nije problem u rapture-u.

po meni je neki problem sa driverima, ili postavkama...pretpostavljam da imas nove drivere..a probaj reinstalirati igru, stvarno ne znam u cemu je stvar..ili mozda jos jedan od bugova Cool

ma sumnjam da je bug jer sam trazio na google-u al nisam naso da netko ima takav problem...

budem probao sa driverima nesto iskombinirat..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice