- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može raditi samo bolje od moje verzije bez magnetometra, a budući da je i ta odlična - sigurno je zadovoljan (pod uvjetom da ju je ispravno zalemio :P).
A, sry; zaboravio updejtat :D Radi odlično; trajno je zaljepnjen na moje slušalice i više ne igram bez toga :) Odlična stvar i vrlo lako se čovjek navikne na to.
I nije neka velika kemija za složit, tak da bi preporučio svakome ko ima lemilicu da si složi ovo.
Jel to chrome? Šteta što ne blješti kak' se spada, svojedobno se Viper šljastio k'o iz Pimp My Ride. :) Ja imam one vibrant packove... furam žutog ili crvenog lešinara.
Jučer mi je bila full produktivna večer u ED, skočio mi je trader rank na Enterpreneur (našao 2-jump rutu za 3400 cr/t), a Fed rank napokon na Ensign preko misija. Nadam se da novi fed brodovi neće tražiti veći rank od Dropshita.
Također sam dosta blizu Deadly rankingu, no to će pričekat dok se vratim s mora.
Interdiktao me lik s Cobrom dok ja sam bio u trading Anacondi. :) Ne znam što je taj mislio, ali nije dobro promislio... brzo se predomislio i dao petama vjetra - iskreno mislim da nije ni skužio da sam drugi igrač. :)
Je, chrome je. Vidi se tek kad sam pored sunca. Ovako ispada crno
Isprsio sam se i dao 80kn za novi vulture skin Navodno dodaje 10ks
I ja sam ga uzeo, al nisam baš oduševljen, baš radi toga kaj je previše crn; OK, kad si vani u crnom svemiru di se nema kaj reflektirati... ali u stanicama di ima puno svjetla, je i dalje crn.
Ali, možda ga poprave: https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/3fct2h/chrome_vulture_did_they_miss_chrome_part/cto68vj
Btw; evo novi CQC trailer: https://amp.twimg.com/v/445737a8-d3cb-4756-8df6-6e086178443c
I navodno CQC dolazi na PC paralelno sa Xbox verzijom
Očito je pritisak communitya bio prevelik.
Ja jedva čekam da vidim sutra šta će biti taj "colossal announcement"
Btw; evo novi CQC trailer: https://amp.twimg.com/v/445737a8-d3cb-4756-8df6-6e086178443c
Da vas vidim starkelje.
Koliko od vas je pomislilo na Descent za vrijeme gledanja videa?
Da vas vidim starkelje.
Koliko od vas je pomislilo na Descent za vrijeme gledanja videa?
Haha; to je bila igra radi koje sam non-stop visio po PC igraonicama jer nisam imao doma dosta jak komp da ju pokrenem :D Ali da; ima taj štih :) :)
YEY! Elite: Dangerous - horizons najavljen! Ili u prijevodu; prva faza planetary landing-a!!
https://community.elitedangerous.com/node/247
We're beginning with airless, rocky worlds – places where a great deal of new gameplay can take place. These are planet-sized sandbox environments, with all sorts of things to discover hidden on them. You'll find surface starports, crashed ships, mineral deposits, hidden bases and more.
Još par bitnih stvari:
Elite Dangerous: Horizons will be available to pre-order on our store today, and I’m very happy to announce all existing Elite Dangerous players will receive a 25 percent loyalty discount off the Horizons retail price. Existing players will also unlock the exclusive Cobra Mk IV ship in Elite Dangerous: Horizons. The Cobra Mk IV will be available in the game only to players who joined us in the first year – forever. It’s our ‘thank you’ for your faith in the game, and you’ll see more of the Cobra Mk IV in Friday’s Peek Of The Week.
Due to popular demand, we’ve also decided to bring back for a limited time the lifetime expansion pass. It should appear in our store later today.
Dakle, da ne bi bilo zabune Elite: Dangerous - Horizons se dodatno plača kao ekspanzija!
50 eura, preorder.
Beta za 68eura.
LTE sa beta pristupom 175eura.
Za postojece igrace daju odreceni popusta.
Dobije se i brod gratis, cobra mk4.
Spominju i neki crafting.
50 eura, preorder.
Beta za 68eura.
LTE sa beta pristupom 175eura.
Za postojece igrace daju odreceni popusta.
Dobije se i brod gratis, cobra mk4.
Spominju i neki crafting.
A mislim da se nema kaj razmišljat... 175€
Sto je najbolje nemoramo ni dugo cekat, kazu da izlazi krajem ove godine.
Sto je najbolje nemoramo ni dugo cekat, kazu da izlazi krajem ove godine.
samo se nadam da bude taj life-time expansion u prodaji do kraja mjeseca, jer sam taman dobio najavu uplate sa Turbosquida (to sa TS-a mi je tak i tak "gaming" lova :D )
Igru sam kupio na isti nacin i sve proslo ok.
Ma, to je vjerojatno još uvijek bug u store-u kojeg nisu pofixali; promjeni si samo pod "shipping info" državu u npr. UK i radit će ti.
Znao sam da cu pozaliti sto sam propustio expansion pass prije godinu dana. Tad je bio oko 40€. Sad je 160 € - podosta s obzirom da ce se isplatiti tek nakon 4. ekspanzije (4 godine). Mislim da cu uzeti samo preorder
Za ovaj novi sadrzaj imamo samo trailer i 5linija texta, niti ono sto su izbacili prije par mjeseci ne radi kako spada wings/powerplay.
Poprilicna cijena i ocekivao sam veci popust za postojece igrace.
S obzirom da sam beta backer dalje vise nemam pravo na beta izdanja.
Mozda najbolje pricekat da izade pa ako valja kupit kad ce bit na 50% popusta.
Evo, sad sam pogledao snimku live streama koji je bio danas: http://www.twitch.tv/elitedangerous/v/9785997
Pa evo kratki recap:
- ono planetarno vozilo koje je u traileru se bude moglo koristiti s bilo kojim brodom (to vozilo je očito najmanje, pa stane u svaki brod)
- bit će više takvih vozila raznih karakteristika i namjena, tak da ne budu sva mogla na svaki brod (ovisno o nosivosti i teretnom prostoru)
- samo vozilo će "trošit" teretni prostor na brodu
- brodovi će se pod utjecajem gravitacije drugačije ponašati nego u svemiru. "Padat" će, pa bude valjda trebalo kompenzirati gravitaciju. Manjim brodovima bude lakše upravljati nego većima
- slijetanje u prvoj sezoni ide samo na planete bez atmosfere
- gore će biti razne nastambe, baze, ruševine, olupine i sl.
- slijetanje na planete bude "seamless"
- nisu još 100% sigurni što se bude dogodilo s vašim brodom dok se vi vozikate vozilom po površini; tj. da li bude u toj fazi "neuništiv" ili bude postojala mogućnost da vam unište brod, a vas ostave zaglavljene na planetu...
- Cobra mk IV je prema tome što su rekli, ponešto veći brod s još jednim dodatnih hard pointom i navodno, boljom pozicijom postojećih
- stanice iz CQC-a budu prisutne i u ostatku igre (ili dijelovi istih)
- u igru će dodati i neke crafting mehanike
I mislim da je to to za sad... nisam valjda nikaj fulao :)
Trebaš otići na svoj acc. dashboard i promjeniti billing i shiping adresu na neku u engleskoj naprimjer. Izaći iz borowsera i ponovno ući. Onda ćeš imati za odabrati naćine plačanja.
To sam ja radio prije par dana kad sam novi skin za vulture-a uzimao.
Bas me zanima hoce li loot&crafting u kombinaciji s player guildovima znaciti i mogucnost izgradnje kompletnih baza pod kontrolom igraca na povrsini planeta. To bi im bio odlican feature i odlican PvP sadrzaj.
Malo ED: Horizons fan arta :) Sklepano danas na brzinu u 3ds max-u i kasnije obrađeno u photoshopu
http://imgur.com/nSFexii
https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/3h16p5/my_first_pvp_contact/
Lik opisuje susret samnom, tocnije kako je pokusao uzet moj milijunski bounty.. Malo se zeznuo.
Jucer izasao CQC 1.4 beta.
Nisam imao puno vremena pa sam odigrao samo 1 borbu u CQC, team deathmach 2vs2 bilo je zabavno, od brodova sidewinderi i condori, nakraju skupio 11 killova i umro 2 puta.
Puno razlicitih objekata na mapi odlicno za zasjedu ili bjezanje.
Postoji i ranking sistem s kojim odkljucavate nove brodove.
Sto se tice glavne igre dodali su 2 nova broda.
Valjda cu imat danas vise vremena za testiranje.
Sto se tice glavne igre dodali su 2 nova broda.
valjda si mislio 3: imp. eagle, federal assault, i gunship.
Mašala im je cijena expanzije.
Ako imaš elite dangerous basic igru (kupio još dok je bio na kickstarteru), dali dobiješ popust kupovinom life time pass i jeli LTP stand alone?
Malo mi vele novaca taj LTP da nebi bio i puna igra.
Zapravo je ekspanzija "season pass". Dakle svake godine će trebat inkasirat otprilike takvu cifru (40ak €) ako želiš novi sadržaj. Ako kupiš lifetime pass više nećeš ništa plaćati - LTE uključuje prvu sezonu i sve planirane sezone + beta pristup. Popust za LTE ili preorder horizonsa dobiješ automatski ako si već kupio prvu sezonu.
Osobno, iako igram ED praktički svaki dan - neću uzimati LTE. Isplati mi se tek nakon 4te godine, a tko zna što će bit' do tad...
Dali će "Close quarter combat" kad izađe i za PC bit u istoj instanci kao Xbox verzija, odnosno dali ćemo ikad moć igrat zajedno?
Da sad netražim po njihovu forumu ako netko zna ovdje.