Driver: San Francisco

poruka: 552
|
čitano: 154.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Driver: San Francisco

bok ,meni je igra takodjer sasvim dobra ,dobar nastavak drivera.molio bih za pomoc ako se moze mph promjenit u kmh to bi jos samo zelio.

13 godina
protjeran
igorsb2 kaže...

bok ,meni je igra takodjer sasvim dobra ,dobar nastavak drivera.molio bih za pomoc ako se moze mph promjenit u kmh to bi jos samo zelio.

i mene to zanima

15 godina

Mislim da za promijenit u kmh trebaš staviti neki europski jezik npr. njemački.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

nakon dva dana vozikanja po gradu i obavljanja sekundarnih misija i utrka, isao sam na tannerovu misiju u chapteru 2...kad se vozim u helicu sa zenskom i kad moram skenirati crveni SUV...zanima me sta moram napraviti...pise E to scan...to stiscem, kratko, dugo, vise puta...ne dogada se nista...u cemu je stos?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kad ti se pojavi E to scan, ti treba na skoro svaki auto na kog naidjes, da pritisnesh dugme E, i da drzish sve dok ne zavrshi za skeniranja. Posle nekoliko auta, na jednu raskrsnicu imace nesreca, i tamo ces pronaci auto koga trazis.

Izvinite za jezik, iz Makedonija sam :)
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja kuliram kroz grad i sve to, bas sad kad prolazim igru, neznam veci mi gust :) svako voli svoje...

meni veceg izlaska nema do 15.11 i nfs-a, a dalje do far cry-a 3 iduce godine...

pa ali sto vise prodes bolje aute otkljucAS i jedva cekam sainst row 3 jel iam tema mozda na forumu?

Xc
15 godina

Sad vidim da je u igri i Alfa 159, instalirao bih je samo zbog toga, nazalost imam jako slab komp tako da nista od toga, moze neki ss sa njom u akciji. :D

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tawe kaže...
Kad ti se pojavi E to scan, ti treba na skoro svaki auto na kog naidjes, da pritisnesh dugme E, i da drzish sve dok ne zavrshi za skeniranja. Posle nekoliko auta, na jednu raskrsnicu imace nesreca, i tamo ces pronaci auto koga trazis.

hvala, ai ja pritisnem E i nista se ne dogada, drzim dugo, kratko, tapkam vise puta i nigdje da pise koliko da drzim, a helikopter svako toliko se mice, pa mi tesko drzati stalno E pritisnuto dok je na tom autu...

ako mi netko molim vas moze posnimiti ili nac na netu tu misiju, ja sam trazio ali nisam nasao...

hvala

15 godina
pirat01 kaže...

Sad vidim da je u igri i Alfa 159, instalirao bih je samo zbog toga, nazalost imam jako slab komp tako da nista od toga, moze neki ss sa njom u akciji. :D

snimim za tebe filmic :)

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Tawe kaže...

hvala, ai ja pritisnem E i nista se ne dogada, drzim dugo, kratko, tapkam vise puta i nigdje da pise koliko da drzim, a helikopter svako toliko se mice, pa mi tesko drzati stalno E pritisnuto dok je na tom autu...

ako mi netko molim vas moze posnimiti ili nac na netu tu misiju, ja sam trazio ali nisam nasao...

hvala

Evo ti ovdje pogledaj, to sa helikopterom počinje u 12:40.

14 godina
neaktivan
Pozdrav !!!

Imam problem sa krajem igre kada trebas doc preko autoputa do jerika ( neznam dali se tako pise ali shvatili ste) preko san francisko mosta dodem na pola i onda me izbaci iz igre ZASTO ??????

Hvala !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Piljo kaže...
Pozdrav !!!

Imam problem sa krajem igre kada trebas doc preko autoputa do jerika ( neznam dali se tako pise ali shvatili ste) preko san francisko mosta dodem na pola i onda me izbaci iz igre ZASTO ??????

Hvala !

moras updateat igru

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

ok hvala!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 12:06 (Piljo).
15 godina
mjesec kaže...

Evo ti ovdje pogledaj, to sa helikopterom počinje u 12:40.

primjetio sam da kad lik skenira da mu se onaj nisan drzi auta, a meni "pliva" tj ja ga sam moram drzat iznad auta...nisam stigao skenirat nijedan po putu, jel sam trebao mozda? nisam uspio jer mi je tesko skenirati dok helic se krece...kad stoji iznad onog ukradenog dzipa onda ga mogu skenirat, ali stiscem E i nista se ne dogada, tj ne dodu mi podaci u gornjem lijevom kutu...neznam sta napravit, helic mi stoji iznad po par minuta a ja stiscem i nista se ne dogada...jel kome jos takva greska?

btw. pirat: imam problema sa frapsom, a wegame mi ne snima zvuk, neznam zasto...malo ces pocekat filmic :)  evo dize se na yt

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 12:40 (RuskeGTT).
15 godina

evo ga gameplay sa alfom 159 :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

meni je lijevi shift ista tipka i za SHIFT i za to skeniranje samo treba drzat :D,btw isto pirat

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo ga kako je meni

ovaj nisan nikako da stoji nad autom, nego ga ja moram mjestati, ciljati...stiscem stalno E, to mi je tipka i za shift...neznam zasto nece, isprobao sam sve tipke, al nista...ne ide dalje od ovog :( i nemogu ic dalje s misijama :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

jel mi moze tko objasnit kako napravit Boost na driveru? znam da pitanje zvuci glupo ali nije mi jasno sto treba uciniti...

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Stolnik kaže...

jel mi moze tko objasnit kako napravit Boost na driveru? znam da pitanje zvuci glupo ali nije mi jasno sto treba uciniti...

hvala

Stisneš tipku koju si postavio za boost u opcijama i držiš ju kolko trebaš.

Prije toga moraš tu opciju kupiti u garaži

16 godina
neaktivan

Imam par pitanja u vezi igre:

1.Zašto nemogu igrati sa gamepadom?

2.Zašto mi neradi tipka shift back,namjestio sam ju na desni CTRL?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

15 godina
neaktivan

Jeli tko prelazio onu challenge kad se utrkuješ protiv jednog lika po autocesti?

Zove se Freeway Face-off. Pokušavao sam preći negdje 8 puta i jedva nekako na kraju. Često puta budem ispred njega i po 600 metara, ali pred kraj se uvijek zabijem, okrenem, ali ipak sam uspio nekako nakon puno pokušaja. Utrka traje preko 6 minuta.

0 0 hvala 0
16 godina
big_guy kaže...

Imam par pitanja u vezi igre:

1.Zašto nemogu igrati sa gamepadom?

2.Zašto mi neradi tipka shift back,namjestio sam ju na desni CTRL?

1. Skini ovo i sve što je nutra raspakiraj u folder od igre, nakon toga bi ti gamepad trebao raditi.
  2. To ti ne radi jer još nisi otključao, kako prolaziš igru otključavaju ti se nove mogućnosti. Negdje na chapteru 2 ti se otključa taj skill.
14 godina
protjeran

Zavrsio igru...

onaj jeriho usao usao u neki qurac skladiste sto vec i nakon 3 sek oni credits tko je napravio igru ^^

14 godina
neaktivan
mjesec kaže...

Jeli tko prelazio onu challenge kad se utrkuješ protiv jednog lika po autocesti?

Zove se Freeway Face-off. Pokušavao sam preći negdje 8 puta i jedva nekako na kraju. Često puta budem ispred njega i po 600 metara, ali pred kraj se uvijek zabijem, okrenem, ali ipak sam uspio nekako nakon puno pokušaja. Utrka traje preko 6 minuta.

Najtezi challenge u igri definitivno. Jedino sto me posteno namucilo..

15 godina
RuskeGTT kaže...

evo ga kako je meni

ovaj nisan nikako da stoji nad autom, nego ga ja moram mjestati, ciljati...stiscem stalno E, to mi je tipka i za shift...neznam zasto nece, isprobao sam sve tipke, al nista...ne ide dalje od ovog :( i nemogu ic dalje s misijama :(

ima li tko sta rec na ovo, kakvu pomoc ili nesto :(? pokusao sam na guglu nac ako je itko imao taj problem i ne vidim nista...neznam kako dalje ic...skeniram i nista mi ne izbaci podatke i ne shifta se u dzip... :(

14 godina
protjeran

neznam zasto nece meni je normalno skeniralo,probaj promjenit kontrole

13 godina
odjavljen

Probaj staviti gumbe na default pa onda probaj. Meni isto nije primalo postavljenu tipku makar ju je na ekranu uredno prikazivalo.

Tako da sam tiskao sve tipke na tipkovnici i bila mi je na shiftu ili crtlu

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kakva je igra? Dojmovi? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
amazing kaže...

Kakva je igra? Dojmovi? :)

Zakon, ako ne očekuješ čudo.

Ako tražiš GTA produži.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice