Uzmes kerija, recimo trola, wind walk+life steal+bkb sigurno ces moci trojicu sam pobiti :D ako vidis ruse to radi! Meni upali svaki put, cim su debili potrudi se da ti *nosis* igru!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To jedino pali ako ima rusa u drugom timu u tvom lane-u. Ovako samo feedaš.

Uzmes kerija, recimo trola, wind walk+life steal+bkb sigurno ces moci trojicu sam pobiti :D ako vidis ruse to radi! Meni upali svaki put, cim su debili potrudi se da ti *nosis* igru!
To ti nema smisla, jer ti debili nisu sposobni kupiti niti wardove, niti kurijera...a da ne govorim dok ti dojde s supportom na lane i auto atacka kripiće..
Evo jedan od boljih winova koji me kostao zivaca , sreca da nije bilo prijatelja (sniper) hebeni pro , ova 3 rusa sta su s nama bili kao primade , a protivnicki tim su svi rusi i ovo je dokaz najgluplji i najgori narod u povjesti . toliko smo se izludili ali na kraju tesko dobili.
Jako loš score sa DP na novom patchu, ja sam jučer igrao sa 2 rusa i na midu sa DP jednostavno sam neuništiv s kim god igrao u timu :D(vidi SS) http://img818.imageshack.us/img818/1900/wdxa.jpg
I da btw ekipa još uvijek tražim neki dobar domaći CLAN da me pozove :D igram što god treba, preferiram Nature Prophet support/pusher/carry
zva bi te ja ali neprimam nubare
Hm pa kolko sam skužio u ovom topicu od svih ti si ovdje nubara :)
hahahaha, ti ocito nikad nisi igrao staru dotu preko garene,
ti ocito nisi upoznat s cro dota scenom....
Kako si zaključio da je noob?
A i da je, mogao si to malo suptilnije reći...
Pustite perceta, samo trola, ali i za to ima lijeka, kao što je opcija za ignoriranje autora.

Pustite perceta, samo trola, ali i za to ima lijeka, kao što je opcija za ignoriranje autora.
Da primjetio sam :) a neka malo dečko ima pažnje, čisto da nije baš potpuno sam, tko zna što mu se može vrtiti po glavi onda, i do čega može dovesti samoća
oces 1v1 u iteme nubaro?? a??? cutis????
oces 1v1 u iteme nubaro?? a??? cutis????
Ti neki mnogo za*eban decko? I to vise puta...
facepalm da ni pudge ne nosi dust -.-
Zanima me sta uzmete death prophetici? vidim otkad je novi patch svaka druga partija je ona u igri sta je toliko op?
Zanima me sta uzmete death prophetici? vidim otkad je novi patch svaka druga partija je ona u igri sta je toliko op?
To je uvijek bio premocan heroj za igrati ako se dobro s njim odigra i nafarma na pocetku :)
Imas silence 6 sekundi, ulti koji dere sve zivo, jos refresher napravis i 2x ulti, cao zdravo mace
Ja silence praktički nepunim do zadnjeg lvl-a, pogledaj moj savršen build gore :D imaš broj gamea pa pogledaj replay. Build kada te 4 napadnu da ih ubiješ sve sam :D Ali kao što kolega kaže, pomični heroj, tako da build ideš ovisno o lajnu i protiv koga igraš.
Ja silence praktički nepunim do zadnjeg lvl-a, pogledaj moj savršen build gore :D imaš broj gamea pa pogledaj replay. Build kada te 4 napadnu da ih ubiješ sve sam :D Ali kao što kolega kaže, pomični heroj, tako da build ideš ovisno o lajnu i protiv koga igraš.
Nije omalovazavanje, ali ovakve iteme mozes imati jedino protiv totalnih clueless debila kad igras.
Nije omalovazavanje, ali ovakve iteme mozes imati jedino protiv totalnih clueless debila kad igras.
Ne bih se složio s tobom :) naravno da je ovisno koji ćeš build raditi kada vidiš gdje/protiv koga igraš, a uostalom ovi moji itemu su po meni best za DP i to mi se pokazalo u 80% partija pa i u pro CM partijama. Opet pregledaj likove, nisu baš neznalice bili.
Ne bih se složio s tobom :) naravno da je ovisno koji ćeš build raditi kada vidiš gdje/protiv koga igraš, a uostalom ovi moji itemu su po meni best za DP i to mi se pokazalo u 80% partija pa i u pro CM partijama. Opet pregledaj likove, nisu baš neznalice bili.
Nisu bili neznalice, Slardar 59 last hitova u 50 minutnom gejmu.
Nisam ja rekao da je build los, vec da ove iteme neces imati nikad osim u slucaju koji sam gore naveo.
@Gadgeti
Pro build? Ne levelujes silence do zadnjeg levela?
Pa to mozes izvoditi kada igras sa retardima koji imaju 50cs-a u 50 minuta igre. Neznam samo kako si mogao u recenicu sa "pro buildom" staviti i rijeci "pro cm".
Kladim se da nisi nikada ni usao u High MM dosad, a kamali VH.
Jel ima neki tim koji bi me primio, htio bih igrat sa nasima.
Inace sam noob i tek sam poceo pa znam da su mi sanse skoro nikakve ali vrijedi pokusat pitat, mozda ima neki tim di nisu svi advanced ili sl.?
Chos89
Iapk je community uspio!
gg, n1!
Volvo courier
samo to jos treba ;D
Volvo courier
samo to jos treba ;D
To bi bilo lulz
However, Valve have made it clear that now is probably a good time to stop harrassing local Volvo dealerships.
moram vas pitat jesam li pro ili nisam?
Nisi
i diretide dolazi kad, za jedno 15 dana :DDD taman da s*ebendise frostivus
P.S. ajmo neki trade, imam Strange rare oruzje za Disruptora ako hoce ko :)