Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Dota 2

Uzmes kerija, recimo trola, wind walk+life steal+bkb sigurno ces moci trojicu sam pobiti :D ako vidis ruse to radi! Meni upali svaki put, cim su debili potrudi se da ti *nosis* igru!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Dota 2

To jedino pali ako ima rusa u drugom timu u tvom lane-u. Ovako samo feedaš.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
chaselol kaže...

Uzmes kerija, recimo trola, wind walk+life steal+bkb sigurno ces moci trojicu sam pobiti :D ako vidis ruse to radi! Meni upali svaki put, cim su debili potrudi se da ti *nosis* igru!

To ti nema smisla, jer ti debili nisu sposobni kupiti niti wardove, niti kurijera...a da ne govorim dok ti dojde s supportom na lane i auto atacka kripiće..

12 godina
protjeran
razbijac kaže...

Evo jedan od boljih winova koji me kostao zivaca , sreca da nije bilo prijatelja (sniper) hebeni pro , ova 3 rusa sta su s nama bili kao primade , a protivnicki tim su svi rusi i ovo je dokaz najgluplji i najgori narod u povjesti . toliko smo se izludili ali na kraju tesko dobili.

http://oi43.tinypic.com/1tx1qr.jpg

Jako loš score sa DP na novom patchu, ja sam jučer igrao sa 2 rusa i na midu sa DP jednostavno sam neuništiv s kim god igrao u timu :D(vidi SS) http://img818.imageshack.us/img818/1900/wdxa.jpg

Saber Raider - Death Prophet Saber Raider - Death Prophet
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 14:24 (Gadgeti).
12 godina
protjeran
Dota 2

I da btw ekipa još uvijek tražim neki dobar domaći CLAN da me pozove :D igram što god treba, preferiram Nature Prophet support/pusher/carry

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

zva bi te ja ali neprimam nubare

1 12 hvala 0
12 godina
protjeran
Perceto kaže...

Hm pa kolko sam skužio u ovom topicu od svih ti si ovdje nubara :)

15 godina
neaktivan
Gadgeti kaže...

hahahaha, ti ocito nikad nisi igrao staru dotu preko garene,

ti ocito nisi upoznat s cro dota scenom....

16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

Kako si zaključio da je noob?
A i da je, mogao si to malo suptilnije reći...

15 godina
Dota 2

Pustite perceta, samo trola, ali i za to ima lijeka, kao što je opcija za ignoriranje autora.{#}

Say hello to my little friend
Moj PC  
8 1 hvala 1
12 godina
protjeran
Krunoo7 kaže...

Pustite perceta, samo trola, ali i za to ima lijeka, kao što je opcija za ignoriranje autora.{#}

Da primjetio sam :) a neka malo dečko ima pažnje, čisto da nije baš potpuno sam, tko zna što mu se može vrtiti po glavi onda, i do čega može dovesti samoća {#}

13 godina
protjeran
Gadgeti kaže...
Perceto kaže...

oces 1v1 u iteme nubaro?? a??? cutis????

13 godina
Perceto kaže...

oces 1v1 u iteme nubaro?? a??? cutis????

Ti neki mnogo za*eban decko? I to vise puta...{#}

13 godina
neaktivan
Dota 2

Upao sam u DotA 2 facepalms.

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
Dota 2

facepalm da ni pudge ne nosi dust -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:49 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Zanima me sta uzmete  death prophetici? vidim otkad je novi patch svaka druga partija je ona u igri sta je toliko op?

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

1 1 hvala 0
13 godina
razbijac kaže...

Zanima me sta uzmete  death prophetici? vidim otkad je novi patch svaka druga partija je ona u igri sta je toliko op?

To je uvijek bio premocan heroj za igrati ako se dobro s njim odigra i nafarma na pocetku :)

Imas silence 6 sekundi, ulti koji dere sve zivo, jos refresher napravis i 2x ulti, cao zdravo mace

12 godina
protjeran
Dota 2

Ja silence praktički nepunim do zadnjeg lvl-a, pogledaj moj savršen build gore :D imaš broj gamea pa pogledaj replay. Build kada te 4 napadnu da ih ubiješ sve sam :D Ali kao što kolega kaže, pomični heroj, tako da build ideš ovisno o lajnu i protiv koga igraš.

0 4 hvala 0
17 godina
Gadgeti kaže...

Ja silence praktički nepunim do zadnjeg lvl-a, pogledaj moj savršen build gore :D imaš broj gamea pa pogledaj replay. Build kada te 4 napadnu da ih ubiješ sve sam :D Ali kao što kolega kaže, pomični heroj, tako da build ideš ovisno o lajnu i protiv koga igraš.

Nije omalovazavanje, ali ovakve iteme mozes imati jedino protiv totalnih clueless debila kad igras.

12 godina
protjeran
Ramo kaže...
Gadgeti kaže...

Nije omalovazavanje, ali ovakve iteme mozes imati jedino protiv totalnih clueless debila kad igras.

Ne bih se složio s tobom :) naravno da je ovisno koji ćeš build raditi kada vidiš gdje/protiv koga igraš, a uostalom ovi moji itemu su po meni best za DP i to mi se pokazalo u 80% partija pa i u pro CM partijama. Opet pregledaj likove, nisu baš neznalice bili.

13 godina
neaktivan
Gadgeti kaže...

Ne bih se složio s tobom :) naravno da je ovisno koji ćeš build raditi kada vidiš gdje/protiv koga igraš, a uostalom ovi moji itemu su po meni best za DP i to mi se pokazalo u 80% partija pa i u pro CM partijama. Opet pregledaj likove, nisu baš neznalice bili.

Nisu bili neznalice, Slardar 59 last hitova u 50 minutnom gejmu.

17 godina
Gadgeti kaže...
Ramo kaže...
Gadgeti kaže...

Nisam ja rekao da je build los, vec da ove iteme neces imati nikad osim u slucaju koji sam gore naveo. 

16 godina
neaktivan
Dota 2

@Gadgeti

Pro build? Ne levelujes silence do zadnjeg levela?

Pa to mozes izvoditi kada igras sa retardima koji imaju 50cs-a u 50 minuta igre. Neznam samo kako si mogao u recenicu sa "pro buildom" staviti i rijeci "pro cm".

Kladim se da nisi nikada ni usao u High MM dosad, a kamali VH.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 12:09 (Arxi).

6 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
Dota 2

Jel ima neki tim koji bi me primio, htio bih igrat sa nasima.

Inace sam noob i tek sam poceo pa znam da su mi sanse skoro nikakve ali vrijedi pokusat pitat, mozda ima neki tim di nisu svi advanced ili sl.?

Chos89

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ToMisLaW kaže...

Iapk je community uspio!

gg, n1! 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Dota 2

Volvo courier

samo to jos treba ;D

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Volvo courier

samo to jos treba ;D

To bi bilo lulz{#}

However, Valve have made it clear that now is probably a good time to stop harrassing local Volvo dealerships.

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
Ćemo kaže...

moram vas pitat jesam li pro ili nisam?

Nisi

1 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

i diretide dolazi kad, za jedno 15 dana :DDD taman da s*ebendise frostivus

P.S. ajmo neki trade, imam Strange rare oruzje za Disruptora ako hoce ko :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 14:59 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice