DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 385.295
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
16 godina
neaktivan
Re: DiRT 3
anto te nakanto kaže...

ovako napravi bar je meni upalilo,napravio sam prvo onaj offline profil i nije mi htjelo save-at,pa sam se prijavio na onaj youtube account,prvi put mi nije upalilo,pa sam napravio jos jedan profil i zasad mi radi save kako treba,javi dali si uspio...

Daj bar pročitaj kaj me muči {#}

Dakle rendom crash nakon utrka, kada uđem u event s 2,3 utrke, nikad mi ne crasha između utrka, nego rendom nakon završetka eventova 

14 godina
neaktivan

Moj post je bio namijenjen armenux3m-u,a za tvoj problem neznam riješenje ali mozda ti ovo pomogne,

imao sam i ja slican problem,ista igrica mi se isto tako rusila nakon 2 utrke sto je bilo dosta iritantno.

jucer sam kupio novi komp,i igrica radi perfektno nema vise rusenja...mozda je fora u tome sta sam na starom kompu imao nvidiu a na ovom imam ati graficku ko zna....

14 godina
anto te nakanto kaže...

Moj post je bio namijenjen armenux3m-u,a za tvoj problem neznam riješenje ali mozda ti ovo pomogne,

imao sam i ja slican problem,ista igrica mi se isto tako rusila nakon 2 utrke sto je bilo dosta iritantno.

jucer sam kupio novi komp,i igrica radi perfektno nema vise rusenja...mozda je fora u tome sta sam na starom kompu imao nvidiu a na ovom imam ati graficku ko zna....

A jesi sad našao razlog... Uglavnom ova igra je jako osjetljiva koliko sam skužio, meni je trzala ko blesava i reinstalirao sam GFWL i sad piči ko kristuš, a to je zbilja banalan razlog. Ako mu ništa zbilja ne pomaže onda bi mu preporučio u najgorem slučaju da stavi nanovo Windowse, u nekom slučajevima to pomaže.

16 godina
neaktivan
DiRT 3

imali neko da mi posalje gamesave da je prekucao igru (ili da je dosta presao) ili neki link da mogu skinuti..meni nikako ne ide driftanje i nemogu napredovati......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

imam jedan problem...danas dosao frend do mene i nisam mogao igrati u dvoje, tj tamo gdje pisalo player 2 press start svaki put kad bi stiskao enter na tipkovnici kao sta sam prije stiskao (vec sa vise puta igrao u dvoje) i izade mi...stiskao sam sve zivo, na tastaturi, na gamepadu, na volanu i nista se ne dogada...

zanima me kako se to uspjelo "pokvarit" tj zasto mi prije radilo bez beda kad bi stisnuo enter bi uslo u split screen, a sad nece (znam da nekima od vas se to dogodilo)

jel to u igri problem ili je problem sta nije original (ima li tog problema u originalu?)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Igra mi je super ali nikako ne mogu rješit problem sa sejvanjem. Napravim profil dobijem poruku autosave created i poslije toga odbija sejvat. Zujao sam par sati po guglu nisam našao nikakvo rješenje,osim nekakvih krekova koji to kao rješavaju ali ne baš.

I'm very large!

0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

mod za osvjetljenje na radecepartmentu

samo je problem sa presvijetlom norveškom i aspenom, i parking lotom za gymkhanu, ali to se riješi tako da fileove od tih staza ne kopirate u mapu od igre pa će samo te staze imati staro osvjetljenje, dok će sve ostale staze imat novo

odličan mod, samo ga treba malo dotjerat, najbolji mod za osvjetljenje koji je dostupan na racedepartmentu

evo i slika da vidite

edit: mod sređen i izbalansiran, preporuka svima, stojim kod ovoga da je najbolji mod što se tiće osvjetljenja

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 20:26 (matija656).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Kako sejvati igru na kompu ?

Napravio sam offfline acaunt  ali opet neće ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesi li ukljucivao opciju autosave

Fuck Off
14 godina
neaktivan
DiRT 3

nemam autosave. .!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

jel moguce ikako uc u split screen na neoriginalu? zasto mi prije to radilo, a sad ne? reinstalirao sam igru i opet nece...a u pocetku na 1. installu mi radilo...wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Dirt 3 je ZAKON igram ga s volanom thrustmaster gt experience , igra je stvarno odlična!!!!!!!!!!

Žuna
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Da li se moze igrat MP bez orginala ??

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Da li se moze igrat MP bez orginala ??

Moze preko virtual lana, hamachi, tungle..

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Momci jeli vama štekalo na početku ?!

Meni stalno štekaje a konfiguracija mi je do jaja ^^

0 0 hvala 0
15 godina
Fuleix kaže...

ja nemam takvih problema,igra mi leti na max postavkama,između 40 i 50 fps.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 0:28 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Fuleix kaže...

reci ti tocno koja je pa cemo nesto vise znat

16 godina
neaktivan
DiRT 3

hello...

treba mi sitna pomoc...

jel znate kako promijenit opciju windowed u fullscreen?

nemogu nikako stavit u fullscreen... {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lucy4 kaže...

hello...

treba mi sitna pomoc...

probaj Alt+Enter ..{#}

Live to win!!
16 godina
neaktivan
Lucy4 kaže...

hello...

treba mi sitna pomoc...

pokusaj ALT + ENTER

16 godina
DiRT 3

Codemasters hakiran

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 10:26 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lucy4 kaže...

hello...

treba mi sitna pomoc...

Pritisnu prilikom ulaska u igru Alt + Enter.

http://playomania.com/forum/index.php
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Zašto svaka codem. igra ima taj debilan problem s full screenom, F1, Dirt 3 stalno se mora pritiskat alt+f4, debilno.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

matija656 Skrinšoti od igara su ti u drugoj temi {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 14:58 (Bugy).
14 godina
neaktivan
DiRT 3

pozz ljudi..kupio bi key za dirt3 preko base-hoste,dali je netko tamo kupovo??..pise igra se aktivira putem integriranog Multiplayera??..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Dali netko zna kako sejvati igricu, odnosno imam problem kada odem u PROFILE nemogu otići na opciju enable/disable save i autosave ( zatamljeno je), uostalom napravio sam i offline accaunt ali opet isto.

0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Zašto svaka codem. igra ima taj debilan problem s full screenom, F1, Dirt 3 stalno se mora pritiskat alt+f4, debilno.

jel ti to veci problem od problema koji drugi imaju (autosave, sejvanje postavka kontrolera, nemogucnost ulaska u split screen) mislim da je ovo sta si napisao najlaksi moguci problem, 2 sekunde ti treba za nac alt i enter i za ih stisnuti...

15 godina
DiRT 3

Baš sam malko pičio dirt3 i handling mi je stvarno dobar ali najveća boljka dirt2 je i ovdje a to su iste staze. da ne kažem koliko me iritiraju  onaj lik i ženska što nonstop nešto kenjaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

sva sreca pa ne vozis pravi rally inace neznam kako bi reagirali suvozaci na to...

a i nenzam kako bi vozio po tim cesticama bez vodenja...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
_CR7_ kaže...

pozz ljudi..kupio bi key za dirt3 preko base-hoste,dali je netko tamo kupovo??..pise igra se aktivira putem integriranog Multiplayera??..

kod instalacije igre ukucaš cd key koji si dobio sa base hosta

i kad ulaziš u igru GFWL će te tražit da potvrdiš key, kako bi se znalo da je original i da sve štima

tako je meni bilo, kod instalacije ga upisao, potvrdio na GFWL kad sam prvi put pokrenuo igru i to je to, igra radi bez problema

@ bugy - znam da jesu, tu sam postavio slike da ljudi vide koja je razlika sa modom u odnosu na original igru, kako bi se ljudi mogli lakše odlučit dali će skinut mod ili ne
:)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice