momci network na hamachi je full i nemogu se joinat :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja se nikako ne mogu spojit u igru s njima , perkoxcar mi pokusava rijesit problem ali 3 kvacice u teknogoodsu su crvene i u igri mi stalno govori no session found -.-
EDIT: budu zelene kvacice kad udem u igru al ne mogu se connectat svejedno
Evo tutoriala za one koji ne razumiju kako igrati Dirt 3 preko Hamachi-a.
- Znači prvi korak je da skinete program Hamachi. LINK
- Kada ga pokrenete dobit ćete ovakvu sliku.
- Ulogirate se te potom odete na Network - Join exsisting network. Podatci za logiranje su: Network ID: DiRT 3 BUG , Password: bug online , Kada uđete u lobby sve imena vam moraju biti zelena, ako nisu isključite firewall. (isključite ga i ako jesu zelena jer će vam to olakšati spajanje)
- Potom skinete ovaj program: LINK
- Uđete u program teknogods.exe i stisnete Automatic Mode (Client)
- Potom uđete u Dirt 3.
- Odete pod Multipalyer -- Local Network ---- Quick Match ---- I onda će napisati da traži igre, tada stisnite F12 i morate čuti glas koji kaže Its Working ! , potom će napisati da se spaja u Igru, opet stisnite F12 i čut ćete glas koji kaže Transfer Complete, ako je sve u redu ubacit će vas u lobby koji je netko prethodno kreirao. (ja sam uvijek spreman, samo me pozovite, pirat također)
Napomena: Za ove sve nije potrebno imati original ! , To nije crack, to je Lan Fix !
sve korake slijedio i ne radi >.< , problem je u meni nesto , kod ove slike teknogoodsa tebi je sve zeleno i imas onu zelenu strelicu , meni pozeleni tek kad udem u igru ali nema ni tu logike , teknogood mi je jednom prilikom izbacio poruku you have got a newer versions than our servers ??
EDIT: e da tebi je pod network name i tungle , meni samo hamatchi?
Evo tutoriala za one koji ne razumiju kako igrati Dirt 3 preko Hamachi-a.
- Znači prvi korak je da skinete program Hamachi. LINK
- Kada ga pokrenete dobit ćete ovakvu sliku.
- Ulogirate se te potom odete na Network - Join exsisting network. Podatci za logiranje su: Network ID: DiRT 3 BUG , Password: bug online , Kada uđete u lobby sve imena vam moraju biti zelena, ako nisu isključite firewall. (isključite ga i ako jesu zelena jer će vam to olakšati spajanje)
- Potom skinete ovaj program: LINK
- Uđete u program teknogods.exe i stisnete Automatic Mode (Client)
- Potom uđete u Dirt 3.
- Odete pod Multipalyer -- Local Network ---- Quick Match ---- I onda će napisati da traži igre, tada stisnite F12 i morate čuti glas koji kaže Its Working ! , potom će napisati da se spaja u Igru, opet stisnite F12 i čut ćete glas koji kaže Transfer Complete, ako je sve u redu ubacit će vas u lobby koji je netko prethodno kreirao. (ja sam uvijek spreman, samo me pozovite, pirat također)
Napomena: Za ove sve nije potrebno imati original ! , To nije crack, to je Lan Fix !
Ahahaha ja napsio tutorial i sve tako sa slikama i okad sam stisno da posalje napise se mi stranice su trenuto nedostupne :S
ja bih se rado pridružio ali nitko ne reagira na moj post da je hamachi network pun i ne dopušta mi ulazak
aaa sad sam upio naslo mi je ivan perkovic session ali mi pise connection failed kad se connectam , sec moram opet , sad ce uspjet >.<
EDIT: ma kakvi ne mogu vas joinat , kad mi je joining session stisnem f12 i kaze connection failed
Meni jei z bacio tuungle jer koristim i tuungle, isključi firewall !
ja bih se rado pridružio ali nitko ne reagira na moj post da je hamachi network pun i ne dopušta mi ulazak
Trebao bi onaj tko je napravio sobu stavit da vise ljud moze jer je samo 15 u njoj a znam da to nije max sigruno :)
ma kakvi , nadem vas , ivan perkovic session i stalno mi pise connection failed kad se idem spojit , stisnem f12 dok se connectam ali konatsntno connetcion failed , firewall i antivirusi ugaseni
uspiooo saam joinao vas i malo specao xd , ali jedanpijatelj me zvao u svoj room pa idem s njim probat
Ja ne mogu da se konektiram na Hamachi server.
Stalno mi izbaci "unable to connect"
Koliko sam skužio Hamachi server je pun, sad tko je upao, upao je.
Ja ne mogu da se konektiram na Hamachi server.
Stalno mi izbaci "unable to connect"
Imaš gore tutrijal kako se spojiti, i da samo da kažemda ne treba pritisnu f12, probajte ga držati par sekundi.
I isključiti firewall!!!
Osim toga, sad smo odvozili jedan rally od tri utrke, prvu sam bio dobar drugi (od 4) ali u drugoj mi se isključio gamepad usred zavoja, pa sam na kraju kasnio skoro minutu xĐ
A treća sam vozio očajno. (ako uzmem u obzir da sam od te tri staze samo prvu do sad vozio) rekao bi da je na kraju 3 mjesto solidno :-)
vidimo se večeras oko 9
evo s ovim prijateljem sam od prve zaigrao i zakooon jeeeeee auta ne laggaju za razliku od toce racedriver grid
cek ako sam dobro procitao ovo radi i na ne-original igrama?
ako je tako onda bi vam se mogao pridruziti oko 21...ako budete
jel tamo otkljucano sve ili samo ono sta smo otkljucali u careeru? posto sam ja prosao 4-5 utrka samo...
nije mi f12 u replay-u za start. sta bi moglo bit ?
Trebao bi onaj tko je napravio sobu stavit da vise ljud moze jer je samo 15 u njoj a znam da to nije max sigruno :)
Ja sam napravio sobu i nemogu nigdje ograničavat kolko ljudi bude unutra.
Valjda je 15 max.
evo vozio se s superjozom cijelo jutro , AWSOMEEE JEEE!
imam problem,kada pokrenem Hamachi piše mi "failed to connect to the engine". Ima li još tko ovakav problem ili je to samo meni?
evo sad radi,tko je za jednu rundu da vidim i ja kako to izgleda?
Alo ljudi, ajde ko neigra uopšte na hamachi-ju, neka se diskonektuju, da se mogu drugi igrat, stalno je pun server :/
Jel netko igra uopce original multi? Da li se isplati igrati original multi kad svi visite na hamachiju?
Da li multi ima nekih lista, challenge-a i slicnih fora sto bi drzalo duze vrjeme igraca za multijem?
Dal želite da napravim još jednu sobu na hamachiu?
Pa napravimo neki balans po 10-15 ljudi?
DA :D
evo napravio sam ja jednu sobu
Ime: Dirt 3 Balkan
pass: 123
DA :D
evo napravio sam ja jednu sobu
Ime: Dirt 3 Balkan
pass: 123
ili jednostavno Dirt3 Bug 2 soba...ili kak vec
Kod Dirt Tour, jel moram bit prvi na svakoj finalnoj utrci da bi se otključala slijedeća "piramida" ili šta ?Odvozio sam sve evente i utrke u prvoj piramidi ali se druga još nije otključala..
Kod Dirt Tour, jel moram bit prvi na svakoj finalnoj utrci da bi se otključala slijedeća "piramida" ili šta ?Odvozio sam sve evente i utrke u prvoj piramidi ali se druga još nije otključala..
Moras bit prvi
Jel postoji kakav fix da se makne onaj žuti filter, da boje budu realnije?
Jel postoji kakav fix da se makne onaj žuti filter, da boje budu realnije?
http://www.racedepartment.com/downloads/dirt-3-rddev-mods-94/rddev-v12-lights-dirt-3-4811/