DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 386.335
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
15 godina
protjeran
DiRT 3

momci network na hamachi je full i nemogu se joinat :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

ja se nikako ne mogu spojit u igru s njima , perkoxcar mi pokusava rijesit problem ali 3 kvacice u teknogoodsu su crvene i u igri mi stalno govori no session found -.-

EDIT: budu zelene kvacice kad udem u igru al ne mogu se connectat svejedno

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 11:40 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 3

Evo tutoriala za one koji ne razumiju kako igrati Dirt 3 preko Hamachi-a.

1. Znači prvi korak je da skinete program Hamachi. LINK
  2. Kada ga pokrenete dobit ćete ovakvu sliku.
  3. Ulogirate se te potom odete na  Network - Join exsisting network.
    Podatci za logiranje su: Network ID: DiRT 3 BUG  ,    Password: bug online    , Kada uđete u lobby sve imena vam moraju biti zelena, ako nisu isključite firewall. (isključite ga i ako jesu zelena jer će vam to olakšati spajanje)
  4. Potom skinete ovaj program: LINK
  5. Uđete u program teknogods.exe i stisnete Automatic Mode (Client)
  6. Potom uđete u Dirt 3.
  7. Odete pod Multipalyer -- Local Network ---- Quick Match ---- I onda će napisati da traži igre, tada stisnite F12 i morate čuti glas koji kaže Its Working ! , potom će napisati da se spaja u Igru, opet stisnite F12 i čut ćete glas koji kaže Transfer Complete, ako je sve u redu ubacit će vas u lobby koji je netko prethodno kreirao. (ja sam uvijek spreman, samo me pozovite, pirat također)

Napomena: Za ove sve nije potrebno imati original ! , To nije crack, to je Lan Fix !

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 12:05 (perkoxcar).
Moj PC  
9 1 hvala 15
15 godina
DiRT 3

sve korake slijedio i ne radi >.<  , problem je u meni nesto , kod ove slike teknogoodsa tebi je sve zeleno i imas onu zelenu strelicu , meni pozeleni tek kad udem u igru ali nema ni tu logike  , teknogood mi je jednom prilikom izbacio poruku you have got a newer versions than our servers ??

EDIT: e da tebi je pod network name i tungle , meni samo hamatchi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 12:10 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: DiRT 3
perkoxcar kaže...

Evo tutoriala za one koji ne razumiju kako igrati Dirt 3 preko Hamachi-a.

1. Znači prvi korak je da skinete program Hamachi. LINK
  2. Kada ga pokrenete dobit ćete ovakvu sliku.
  3. Ulogirate se te potom odete na  Network - Join exsisting network. Podatci za logiranje su: Network ID: DiRT 3 BUG  ,    Password: bug online    , Kada uđete u lobby sve imena vam moraju biti zelena, ako nisu isključite firewall. (isključite ga i ako jesu zelena jer će vam to olakšati spajanje)
  4. Potom skinete ovaj program: LINK
  5. Uđete u program teknogods.exe i stisnete Automatic Mode (Client)
  6. Potom uđete u Dirt 3.
  7. Odete pod Multipalyer -- Local Network ---- Quick Match ---- I onda će napisati da traži igre, tada stisnite F12 i morate čuti glas koji kaže Its Working ! , potom će napisati da se spaja u Igru, opet stisnite F12 i čut ćete glas koji kaže Transfer Complete, ako je sve u redu ubacit će vas u lobby koji je netko prethodno kreirao. (ja sam uvijek spreman, samo me pozovite, pirat također)

Napomena: Za ove sve nije potrebno imati original ! , To nije crack, to je Lan Fix !

Ahahaha ja napsio tutorial i sve tako sa slikama i okad sam stisno da posalje napise se mi stranice su trenuto nedostupne :S

15 godina
protjeran
DiRT 3

ja bih se rado pridružio ali nitko ne reagira na moj post da je hamachi network pun i ne dopušta mi ulazak

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

aaa sad sam upio naslo mi je ivan perkovic session ali mi pise connection failed kad se connectam , sec moram opet , sad ce uspjet >.<

EDIT: ma kakvi ne mogu vas joinat , kad mi je joining session stisnem f12 i kaze connection failed

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 12:21 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 3

Meni jei z bacio tuungle jer koristim i tuungle, isključi firewall !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Domido kaže...

ja bih se rado pridružio ali nitko ne reagira na moj post da je hamachi network pun i ne dopušta mi ulazak

Trebao bi onaj tko je napravio sobu stavit da vise ljud moze jer je samo 15 u njoj a znam da to nije max sigruno :)

15 godina
DiRT 3

ma kakvi , nadem vas , ivan perkovic session i stalno mi pise connection failed kad se idem spojit , stisnem f12 dok se connectam ali konatsntno connetcion failed , firewall i antivirusi ugaseni

uspiooo saam joinao vas i malo specao xd , ali jedanpijatelj me zvao u svoj room pa idem s njim probat

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 12:29 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Ja ne mogu da se konektiram na Hamachi server.

Stalno mi izbaci "unable to connect"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 3

Koliko sam skužio Hamachi server je pun, sad tko je upao, upao je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
patch123 kaže...

Ja ne mogu da se konektiram na Hamachi server.

Stalno mi izbaci "unable to connect"

Imaš gore tutrijal kako se spojiti, i da samo da kažemda ne treba pritisnu f12, probajte ga držati par sekundi.

I isključiti firewall!!!

Osim toga, sad smo odvozili jedan rally od tri utrke, prvu sam bio dobar drugi (od 4) ali u drugoj mi se isključio gamepad usred zavoja, pa sam na kraju kasnio skoro minutu xĐ

A treća sam vozio očajno. (ako uzmem u obzir da sam od te tri staze samo prvu do sad vozio) rekao bi da je na kraju 3 mjesto solidno :-)

vidimo se večeras oko 9

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod &quot;moj PC&quot;. volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
15 godina
DiRT 3

evo s ovim prijateljem sam od prve zaigrao i zakooon jeeeeee auta ne laggaju za razliku od toce racedriver grid

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

cek ako sam dobro procitao ovo radi i na ne-original igrama?

ako je tako onda bi vam se mogao pridruziti oko 21...ako budete

jel tamo otkljucano sve ili samo ono sta smo otkljucali u careeru? posto sam ja prosao 4-5 utrka samo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nije mi f12 u replay-u za start. sta bi moglo bit ?

16 godina
moderator
Frenkyca kaže...

Trebao bi onaj tko je napravio sobu stavit da vise ljud moze jer je samo 15 u njoj a znam da to nije max sigruno :)

Ja sam napravio sobu i nemogu nigdje ograničavat kolko ljudi bude unutra.

Valjda je 15 max.

سمندری ڈاکو
15 godina
DiRT 3

evo vozio se s superjozom cijelo jutro , AWSOMEEE JEEE!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DiRT 3

@pirat tražio sam po netu i našao ovo LINK , znači ako imate premium mogli biste ući, potražite po torrentima, mislim da ima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

imam problem,kada pokrenem Hamachi piše mi "failed to connect to the engine". Ima li još tko ovakav problem ili je to samo meni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

evo sad radi,tko je za jednu rundu da vidim i ja kako to izgleda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Alo ljudi, ajde ko neigra uopšte na hamachi-ju, neka se diskonektuju, da se mogu drugi igrat, stalno je pun server :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

Jel netko igra uopce original multi? Da li se isplati igrati original multi kad svi visite na hamachiju?

Da li multi ima nekih lista, challenge-a i slicnih fora sto bi drzalo duze vrjeme igraca za multijem?

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
DiRT 3

Dal želite da napravim još jednu sobu na hamachiu?

Pa napravimo neki balans po 10-15 ljudi?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

DA :D

evo napravio sam ja jednu sobu

Ime: Dirt 3 Balkan

pass: 123

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 18:01 (Krtislav1).
15 godina
Krtislav1 kaže...

DA :D

evo napravio sam ja jednu sobu

Ime: Dirt 3 Balkan

pass: 123

ili jednostavno Dirt3 Bug 2 soba...ili kak vec

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
DiRT 3

Kod Dirt Tour, jel moram bit prvi na svakoj finalnoj utrci da bi se otključala slijedeća "piramida" ili šta ?Odvozio sam sve evente i utrke u prvoj piramidi ali se druga još nije otključala..

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Kod Dirt Tour, jel moram bit prvi na svakoj finalnoj utrci da bi se otključala slijedeća "piramida" ili šta ?Odvozio sam sve evente i utrke u prvoj piramidi ali se druga još nije otključala..

Moras bit prvi

16 godina
DiRT 3

Jel postoji kakav fix da se makne onaj žuti filter, da boje budu realnije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Jel postoji kakav fix da se makne onaj žuti filter, da boje budu realnije?

http://www.racedepartment.com/downloads/dirt-3-rddev-mods-94/rddev-v12-lights-dirt-3-4811/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice