Htjela bi instalirat Diabla na laptop ali bez cd-a. Instalirala sam program powerISO i skinula link sa neta ali ne radi. Nisam bas upucena kako da to napravim.
Molim pomoc 
Htjela bi instalirat Diabla na laptop ali bez cd-a. Instalirala sam program powerISO i skinula link sa neta ali ne radi. Nisam bas upucena kako da to napravim.
Molim pomoc 
Diablo
,uf stara ljubavi...
Ja ga imam isto instaliranog na laptopu,prekrasna igra...malo sam se zanio,pričamo o dvojci?!
Pa ako imas image datoteke,mountaš ih na neki virtualni uređaj,pa sa tog virtualnog uređaja pokrečeš instalaciju,najbolje riješenje za to je Daemon Tools Lite,googlaj to
imam powerISO to je taj virtualni uređaj. Sa btjunke sam skinula diabla ali kad pokusam pokrenut instalaciju kaze mi sljedece " this file does not have a program associated with it for performing this action.Create an association in the folder option control panel". ????? Sta to znaci znas li? Nisam neki expert za ovo googlala sam pa sam dosla na ovaj nacin instalacije ali nije tak jednostavno kako sam si ja to zamislila
Probam s ovim drugim programom pa cu vidjet.
U kojem formatu ti se nalazi taj DIABLO kojeg si skinula?dali je to u raru,da li je to image file,znači ti vjerojatno imaš folder u kojem ti se nalazi instalacijski paket...ili?Napravi screenshoot,foldera,mape čega već da vidimo o kojem se formatu radi.Ako neznaš kako to napraviti otvoriš prozor u kojem ti se nalazi instalacijski fileovi,odnosno folder koji si dobila nakon što se igra skinula,,pritsneš tipku PRINTSCREEN,PRT SC to ti se nalazi na lijevom numeričkom djelu tipkovnice,otvoriš PAINT naprimjer,i zatim u izborniku stisneš PASTE ili nešto slično.I onda ti postaš ovdje
Ne da mi prn sc...kaze "this object was created in Package.This application is not available to open this object.Make sure the application is properly installed and that it has not been deleted, moved or renamed". Probala sam s Wordom, Paintom i Word padom. Mislim da od starta nesto nisam dobro napravila. Mozda mi se nije skinuo folder kako treba ???