Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.550.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Predrag18 kaže...
Kralj Situacije kaže...

Bučera sam koknio jedno 100 puta, Beliala jedno 200 puta a Azmodana jedno 300 puta (bubam lol) dok sam Diabla samo u coopu roknio (samo zbog ach) jer sam sa wizzardom došao na inferno samo da farmam tak da mi se nije dalo uopće igrati 4 act.  Ali misli da znam zašto ne očitava ostale actove na profilu na infernu, vjerojatno bilježi samo ako si kompletno sve prešao......al Predraže svaka čast na bisernom razmišljanju

pa da si koknuo sa wizzom išta, od tih 100 puta, prošao bi act i popunile bi ti se 3 crtice od 4. sorry but I call BS {#}

Ako hoćeš daću ti battletag pa pogledaj pod moj profil u igri koje sam bossove okinuo........Ma ustvari šta me briga šta vjeruješ a šta ne. Ja sam samo dao dobronamjeran savjet za one što žele dobivati više i češće legende

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 19:23 (Kralj Situacije).
13 godina
neaktivan

jeli netko provjeravao na kojim loot serverima igra ? i kakva iskustva ima?

13 godina
Diablo 3

loot serveri ? WTF ? 

Inace, proso ACT II sad niti jedan legendary, par dobrih rare, ostalo vendor. MF 280. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Predrag18 kaže...
Kralj Situacije kaže...

Bučera sam koknio jedno 100 puta, Beliala jedno 200 puta a Azmodana jedno 300 puta (bubam lol) dok sam Diabla samo u coopu roknio (samo zbog ach) jer sam sa wizzardom došao na inferno samo da farmam tak da mi se nije dalo uopće igrati 4 act.  Ali misli da znam zašto ne očitava ostale actove na profilu na infernu, vjerojatno bilježi samo ako si kompletno sve prešao......al Predraže svaka čast na bisernom razmišljanju

pa da si koknuo sa wizzom išta, od tih 100 puta, prošao bi act i popunile bi ti se 3 crtice od 4. sorry but I call BS {#}

Ako hoćeš daću ti battletag pa pogledaj pod moj profil u igri koje sam bossove okinuo........Ma ustvari šta me briga šta vjeruješ a šta ne. Ja sam samo dao dobronamjeran savjet za one što žele dobivati više i češće legende

malo se svi skulirajte!!!!

to s waypointima je OK. ja sam imao "black soulstone" a da nisam ni liznuo act2 al za to je trebalo doc na a2. A3 nisam mogao jer ak nisi zavsrio nizi act nemres na visi...koliko ja znam a znam da sam probavao s frendovima...no mozda me i sjecanje vara.

btw. to kaj ti pise na profilu u igri je BS jer je to globalni achievement, u profilima na bnetu se tocno vidi ko-je-kaj-s-kojim-likom-gdje, ali ni to nije bitno.....

interesira me  koju rutu i slicno runas dok igras act2 ili act3....

oa silnog BS gore neisam stigao popratiti jel si kaj napisao ili ne......

jos jednom thanx na (buducem) odgorovu....

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 20:09 (Test user).
12 godina
protjeran
Test user kaže...
Kralj Situacije kaže...
Predrag18 kaže...
Kralj Situacije kaže...

malo se svi skulirajte!!!!

to s waypointima je OK. ja sam imao "black soulstone" a da nisam ni liznuo act2 al za to je trebalo doc na a2. A3 nisam mogao jer ak nisi zavsrio nizi act nemres na visi...koliko ja znam a znam da sam probavao s frendovima...no mozda me i sjecanje vara.

btw. to kaj ti pise na profilu u igri je BS jer je to globalni achievement, u profilima na bnetu se tocno vidi ko-je-kaj-s-kojim-likom-gdje, ali ni to nije bitno.....

interesira me  koju rutu i slicno runas dok igras act2 ili act3....

oa silnog BS gore neisam stigao popratiti jel si kaj napisao ili ne......

jos jednom thanx na (buducem) odgorovu....

Hvala bogu netko tko konta, act 2 ne igram već dugo. U actu 3 derem Keep Depths sve mape, Arreat Crater, tower of the cursed (sin heart quest) rakkis crossing, onda onaj battlefield  sve do Azmodana, poprilično dugačak run

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 20:18 (Kralj Situacije).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

sto se tice mf geara mislim da ne treba davati neku veliku lovu.

Farmam vec dugo act 3 i dropovi su čista sreća.Naravno da mf nije bespotreban ali

recimo najbolji itemi su mi padali sa puno manje mf nego sto imam sada.

Jedan mozda blesav zakljucak ali stvarno mi se čini da su dropovi bolji u jutarnjim satima.

Vecinu kvalitetnih itema sam dobio prijepodne :)

Eto moj mf barba kojem zadnjih 7 dana po 3,4h dnevno nije palo nista.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/pofa-2156/hero/4767827

Inace farmam act 3 sa lakocom

mamiću odlazi
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

loot serveri ? WTF ? 

Inace, proso ACT II sad niti jedan legendary, par dobrih rare, ostalo vendor. MF 280. 

U diablu serveri generiraju loot/drop. Postoje serveri na kojima cesce padaju lvl 63, legendary, set itemi ...

dali netko provjerava  servere?

17 godina
Diablo 3

Sta mislite jel vrjedi sta ovo?

Evo sta je MF 2 packa poslje elite jos jedan legendary {#} (352% Act 3)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 20:54 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toshak kaže...

Farmam vec dugo act 3 i dropovi su čista sreća.Naravno da mf nije bespotreban ali

Jedan mozda blesav zakljucak ali stvarno mi se čini da su dropovi bolji u jutarnjim satima.

da..ovo s jutarnjim satima sam i ja primjetio....

frend vec 4 tjedna, pise i prati kad mu je nesto palo....u 80% slucajeva ujutro i poslijepodne je bolji drop, sve do negdje 20:00 sati..nakon toga...skoro pa kita.....

takoder nastoji igrat istu shemu i isti broj sati korz cijeli dan.....

naravno, ovo je sve nedokazano i teska teorija....

14 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Hvala bogu netko tko konta, act 2 ne igram već dugo. U actu 3 derem Keep Depths sve mape, Arreat Crater, tower of the cursed (sin heart quest) rakkis crossing, onda onaj battlefield  sve do Azmodana, poprilično dugačak run

danke!

14 godina
Diablo 3
Pozz ekipa, imam jedno noob pitanje... ;) Tek sam na act 3 hell i do sada su mi pala 2 legendary itema, neke bezveze rulavice u act 3 normal i chest item u act 2 iferno. Nije da se zalim, ali kod bossova mi padaju samo plavi itemi, legendary i zuti mi padaju tamo iz nekih panjeva ili onih najlaksih neprijatelja... Je li to normalno? Nadalje, koliki vam je mf? Znam da sam tek na hellu, ali zelio bih odrzavati mf na nekoj razumnoj razini, ali tesko mi je imati "i ofce i nofce"... Vec sad vidim da je oprema koja valja i jos ima mf jaako skupa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

legendary nemozes ocekivat na bosevima padaju random najces na elite packovima , ali moze bit i u chest , velikom trash mobu ...

15 godina
toshak kaže...

Možda ima veze sa količinom igrača na serverim ili nešto.

Pofa legendo dugo ne zaigrasmo, morat ćemo malo da mi posudiš toga mf. I hvala ti na helmu, super mi paše, uživam dok je kod mene.

Btw. koliko se sad djeli mf u coopu, prije je bio skorz sad je drukčije jel=?

hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan

Svakom ostaje njegov mf u  co-opu

13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Sta mislite jel vrjedi sta ovo?

Evo sta je MF 2 packa poslje elite jos jedan legendary {#} (352% Act 3)

Amulet po meni nikaj,a 2hander mouzda nekom koristan zbog inner sanctuary a ni dps nije los

najbolji ACT 2 run je:

1. sewers dok ne nades plavi pack,ak nades zuti trazi dalje jer je 99% i plavi unutra

2. black canyon,tu je 1-4 pack

3. alcarnus 1-2 

4. ruined cistern (odma pored path to oasis waypointa),isto ko i severs

5. tele u desolate sands i clear vault of the assasin,5-10+ packs

TIP:uzmite quest blood and sand zadnji dio i kad nadete prvi put vault of the assasin dobijete checkpoint,izades iz igre i kad udes opet unutra bit ces uvijek u vaultu (ne pokupiti blood of zoltan kulle na kraju jer to makne check point,sam ju zaobidi), znaci kad krenes odma izadi iz vota da ti se oznaci na mapi,tele u grad i odradi run,kad se portas u desolate na mapi ce ti bit oznacen vota i neces ga morat trazit 5 minuta jer je desolate sands ogromaaaaan

14 godina
neaktivan
Diablo 3

dal da stavim kvačicu na max foreground FPS i max background FPS, i ako je odgovor da. na koliko da stavim fps-a, jedno i drugo. ja sam isključio te dvije opcije. dal da ih ponovo upalim, ili šta? to se nalazi na video, u options.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
toshak kaže...

eto vratio se nakon branja jabuka na diablu ......  slažem se pofa s tim kaj si rekel definitivno....  meni najčešče kapne legenda kad imam 2 ili nijedan valor ..konačno sam došel do paragon lv.63, al ide sporo posle 60-etog ufffff......  i da zna mi u danu dropat po 5 legendi i to sve zdrobim za brimston jer su smeča , a nađe se i dobrih..... mislim da mf ima samo utjecaj na večinu rare itema po mojoj procjeni , kad sam imao manji mf puno bolji itemi su mi dropali, za dalje čemo vidjet;):)

e da i @ nine eto ti link (http://beta.xfire.com/users/molekul28/videos)   to je snimljeno kad sam imao 95k dps-a  sad ide još lakše kad sam prebacio preko 100k dps , imaš i jedan video kaj sam ti snimio da sam kilao elite bez udarca , dao bi ti i prije link al sam bio u suspenzii ;):)

pozz

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 3:08 (Sepultribe).
13 godina
Diablo 3

ACT I, hell težina, barba lvl 52 (http://eu.battle.net/d3/en/profile/vkgogovk-2556/hero/20324558)

oprema za razliku od vase katastrofa (kao i mf), ali solo guram dosta dobro...do hell-a došao bez ikakvih problema, idem redom i čistim cijele mape, sad me zveknu tu i tamo

komentari za lika, koji savjeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Jel dobar offhand za WD-a?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
D3ViL kaže...

Jel dobar offhand za WD-a?

Ne, jedino za brimstone

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@sepultribe

lol ja sam isto imao 7 dana hlađenja {#}{#}

ma vidio sam još nedavno kad si postao kako svojim šuzama pališ bez udaranja {#} jbg nemrem tu sa posla na xfire pa bum doma pogledal

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

dal da stavim kvačicu na max foreground FPS i max background FPS, i ako je odgovor da. na koliko da stavim fps-a, jedno i drugo. ja sam isključio te dvije opcije. dal da ih ponovo upalim, ili šta? to se nalazi na video, u options.

može pomoć u svezi ovog, hvala.

i 5-3570K
14 godina
protjeran
nine kaže...

@sepultribe

lol ja sam isto imao 7 dana hlađenja {#}{#}

ma vidio sam još nedavno kad si postao kako svojim šuzama pališ bez udaranja {#} jbg nemrem tu sa posla na xfire pa bum doma pogledal

hehhe i ti si se hladio malo{#}...   nisu to šuze to rokaju vihori samo trebaš pazit da je battlerage upaljen cijelo vrijeme i sve ostalo crit odradi ,šuze ne rade veliki damage elit packovima ,trasherima još rade damage ;):)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

prijatelju ocu dat svoj acc baattleneta. prominia bi e mail na njega al me straj oce li battle net zakljucat acc i to oce on moc igrat ocu li ga moc vratit ako ga zakljuca? pls answer

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo da se i meni posrećilo. Prvi set item i općenito prvi dobar drop u 1.04. Taman stavim hlače za dodatni MF i padne mi u 15 min igranja Xd. Nema crit change al nije loše, da se fino utržit. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 18:20 (gringo88).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Po meni jako loši statsi, ne znam šta bi tu utržio.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Uvijek se nade neki ko ne zna pa ce ga kupit. Samo ga stavi po nizoj cijeni i otici ce bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

Po meni jako loši statsi, ne znam šta bi tu utržio.

Najjeftiniji Nat Reflection na aukciji je bio oko 33 mil kad sam gledao zadnji put. U chatu me lik napadao danas da mu prodam za 20 mil kad sam pokazao drop.

Najjeftiniji Nat Reflection s VIT je bio 50 mil. I mogu se okladit da bi otisao u roku od 15 min da ga stavim za 48 mil. Ali čekat ću patch i vidjeti hoće li cijene itema još malo porasti.

Radi ekipe kao što si ti koji stavljaju prejeftino i ne procjene dobro iteme AH flipperi i prosperiraju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 20:44 (gringo88).
15 godina

Ne čekaj patch, dolaze lvl 63 amu i ringovi, a drop rate legendary i set itema bude 2x veci....

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 20:57 (zila).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

da ali takav rare ring s tim statsima mozes naci za 2-3m. a meni je opcenito taj natalya's set malo precjenjen, trebas uloziti minimalno 100m u njega.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice