Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Vash kaže...

Mene zanima kako će točno taj MP djelovati.

Tj. kad dođe patch ako ništa ne diraš da li će ti težina igre biti kao i do sada, ili će automatski biti postavljeno na tipa 0 pa ćeš morati mijenjati vrijednost da dođeš do sadašnje težine.

I koji setting bi odgovarao sadašnjoj težini?

0 (ili 1) je sadašnja težina. Svakim povećanjem broja pojačavaš protivnike i/ili njihovu brojnost.

14 godina
neaktivan

ne, default je 0 ili no monster power.

sto bi reklo 25% manji damage nego 1.0.4.

MP5 je za marginu laksi nego 1.0.4 al im je HP od 8-9.5M sto je puno. Takoder, cast speed je strahovito velik/brz. Permanentno sam bio frozen 30 secundi sa svojim monkom uspio stisnut 2 puta serenity al zbog dugog cooldowna su me ubili....

Molten s minionima radi hebeni vodopad....smjesno.....a sa arcane smo opet dobili disco....jest da se brze okrecu sto je dobro.

svi itemi koji padaju su preko 80% lvl63....imah s 200dps ali ima onih hebenih.....

Za PTR se moze svatko prijavit ( battle.net account management) i treba skinut client.....

za sad....mislim da cu totalno napustit A3 farmanje, te se prebacit na A1 na MP10, (jer je drop rate isti na svim actovima i MP levelima a lvl 10 daje max exp i max MF) te maju manji damage i manji HP od ostalih na visim actovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 11:27 (Test user).
17 godina
neaktivan

Evo što blue post kaže:

The current difficulty in 1.0.4 is roughly equivalent to Monster Power 2 or Monster Power 3 in 1.0.5. (Monster Power 0 is just the setting the game will default to when you first log in.)

EDIT: Da li netko zna kolko MF daje lvl MP?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 11:30 (AlterEgo).
14 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Evo što blue post kaže:

The current difficulty in 1.0.4 is roughly equivalent to Monster Power 2 or Monster Power 3 in 1.0.5. (Monster Power 0 is just the setting the game will default to when you first log in.)

EDIT: Da li netko zna kolko MF daje lvl MP?

da i ja sam to procitao pa sam prvo probao 2...i totalno nije istina, bar sto se tice monka....

MP2: A3:ghom : stojim i nemre mi nista, HP konstatno 98-100%, bez mantra of healing>time of need, bez serenity

MP5: A3:ghom : moram malo kite-at al ne moram koristi biuld s Deadly reach-om i SSS i HP mi nikad ne padne ispod 60%, bez serenity....fight traje 4 puta dulje!!!!!

na 1.0.4: serenity je nonstop na cooldownu i obavezno build s deadly reach i SSS....

tak da IMHO.... nije istina....prava istina je jos ljepsa......jos je lakse....  :))))

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 11:42 (Test user).
15 godina
Diablo 3

Kad je patch vani?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kad je patch vani?

pa kad zavrsi PTR!!!! {#}

iskreno, neznam, mislim da nisu nis jos najavili.....

15 godina
Test user kaže...
fila2208 kaže...

Kad je patch vani?

a ako se prijavim za to testiranje, kako to, onda koliko to traje, mislim koji mi je dobitak tu, ako i dobijem neke jače iteme nemrem ih prodat jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
slučajni double može delete
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 11:59 (fila2208).
17 godina
Diablo 3

Što se odigra na PTR-u ostaje na PTR-u.

Jedino što unaprijed možeš vidjeti šta novi patch donosi, ukazati na neki bug, tražiti novi/drugačiji feature ili implementaciju istog...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Test user kaže...
fila2208 kaže...

Kad je patch vani?

a ako se prijavim za to testiranje, kako to, onda koliko to traje, mislim koji mi je dobitak tu, ako i dobijem neke jače iteme nemrem ih prodat jel?

pa dobitak je veliki...vidis koliki nerf si dobio i vidis da li ti to smeta.....te testiras s drugim buildovima ako je nerf veliki.....vidis da ima nade....

jednom tjedno mos radit kopiju lika, tak da ako kupujes/prodajes na test AH mos svaki tjedan osvjezit "banku".....

naravno sve sto radis na TEST-u ostaje na TESTU.....

mozda neko proda na testnom AH (ili ti dropne) SoJ pa ga kupi pa vidi kak ti s tim ide {#}

npr. i 1.04. znerfali su mi DH tankera ( al sam pronasao nacin da totalno nuliram nerf ) a na 1.0.5 se mogu vratit na starog tankera i mogu uredno MP5 i ovaj gloom "znerfani" tehnicki nije nerf vec je poprilican buff....

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja ga ne mogu dočekat, napokon će wiz moći jače udarati i imati će više viabilnih buildova osim onog retardiranog hidra/blizzard kajterskog.

Makar ja sam složio svoj build sa:

Primarni napad - Arcane Torrent sa Cascade

Sekundarni - Venom Hydra

1 - Wave of Force sa Forceful Wave

2- Frost Nova sa Cold Snap

3 - Diamond Skin sa Crystall Shell

4 - Energy Armor sa Force Armor

Pasive - Glass Cannon, Astral Presence i Evocation

Naglasak mi je na Life Regenu koji mi je uvijek oko 1.5 k po sekundi..

Bacim među mobove hidru i uletim među njih bacim wave of force, okinem diamond skin i rokam malo sa torrentom, nakon što mi istekne diamond ide frost nova (monsteri smrznuti u bazenu kiseline FTW) pa opet torrent. Do kad efekt popusti ili su svi mrtvi, ili opet idem sa hydrom, wave of force itd...

Trenutno radimo runnove 2. i 3. acta i jako sam zadovoljan sa buildom. Jednako je dobar  i za grupno i za solo rokanje. Definitivno je daleko zabavniji nego hydra/blizzard run like a pussy build.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Dakle ne zna se kad patch izlazi? oh well...neda mi se testirat i gubit vrijeme, vjerujem da ćete vi to odradit umjesto mene :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dakle ne zna se kad patch izlazi? oh well...neda mi se testirat i gubit vrijeme, vjerujem da ćete vi to odradit umjesto mene :)

igranje je opcenito gubitak vremena :))

gle, bolje  da sad testiram i pripremim se kad postane live, da onda "ne gubim vrijeme" istrazivajuci ili trazeci rijesenje ili nest drugo....

i hebeno je zabavno..... :))

15 godina
Test user kaže...
fila2208 kaže...

igranje je opcenito gubitak vremena :))

gle, bolje  da sad testiram i pripremim se kad postane live, da onda "ne gubim vrijeme" istrazivajuci ili trazeci rijesenje ili nest drugo....

i hebeno je zabavno..... :))

Ma velimm samo ti daj, meni bi bilo žao da mi padne nešto dobro tamo pa neam od tog koristi. :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa jel može price check na ova dva itema. Ne mogu ih nikako prodati koju god da cijenu stavim. Neznam više dal da čekam idući patch pa stavim samo prazan buyout i ljudi nek bidaju koliko žele. Koja bi po vama bila realna cijena ovih itema u goldu?

Čizme su BIS za Demon Huntera, i samo je nekoliko visokih DEX na AH s tim da nemaju VIT.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo danas pa još jedan set item. Zadnjih dana jedan run dobin 1-3 legendery itema.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Hedrick kaže...

Evo danas pa još jedan set item. Zadnjih dana jedan run dobin 1-3 legendery itema.

Koliko ti MF?

13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

tako je i meni, jucer i danas mi palo andrial visage ( 228int, 30vit, ias9%) immortal chest ( 190str, 80vit, 77 resis, 3 socketa), manticore, flying dragon a tjedan dana prije toga nista. kad te ide ide te

12 godina
protjeran
Diablo 3

Danas pala porcija dnevne legende, one hander crossbow, Dawn,  nije baš nešto ali men nekako draži osjećaj kad vidiš legednu da ti dropa :)

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Odlučio sam ne ulaziti u temu da se samo ne deprmiriam kad svi dobijaju legende yebene a ja niš. :)

Ali dobro valjda će me krenut, jedne godine. Čestitke hedrick :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja iman problem kad idem uc u igru pise. Updating setup files i ne mice se i ne znam kako to rjesit pisa sam im ticket a oni nista pisa sam i ode niko ne vidi. nadam se da ce sad vidit pa da ako ko zna nek rece hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Trenutno imam oko 80 h gameplaya, barb mi je na 46 lvl i igram drugi puta s time da po jedan chapter igram par dana jer su mi neke lokacije prehebene i zna biti dobrih itema.

Od nekih legendary itema sam do sada dobio samo dva sworda za Barba, ali ih ne koristim posto su uzasno spori makar kolju maksimalno....vise volim sjekire, daggere i sl, a ova oruzja koja koriste kao obje ruke mi nikako ne pasu.

Igra je ispunila bas sva moja ocekivanja, isplatilo se cekanje i definitivno najbolje ulozenih 400 kn u neku igru.

Ostale likove osim barba nisam isprobao no ima vremena.

Nego, dali si planira uskoro kakav DLC ili nesto sl?

Nacuo sam prije par danao nekom free DLC-u ili nesto sl, ali ne znam koliko je to istina i iskreno nisam guglao nista o tome niti se informirao pa ovdje pitam.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prijatelj mi oce dat battle net acc meni posto mu se vise ne igra ni jedna igra. Sad sto ja moram prominit da onaj taj bbattle net nemoze vise vratit sebi i jel to moguce hvala unaprijed jos jednom

0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Odlučio sam ne ulaziti u temu da se samo ne deprmiriam kad svi dobijaju legende yebene a ja niš. :)

Bas tako. Kad ide ide a ako nece mozes igrati koliko hoces. Prije 4-5 dana nakon 15-20 min igre padne krasan legendary helmet i od onda nista koliko god igrao. I maloprije mi iskoci legend iz obicnog najobicnijeg chesta! 

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Izgleda da je jučer bio takav dan. Ja sam isto dobio 3 legendary itema i jedan set. Ali samo dva se mogu prodati. Skorn koji izgleda više nitko ne kupuje i Andariel's Visage koji bi mogao doseći dobru cijenu. Trenutno je na njoj bid od 42M.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jedno pitanje, koristim autenticator. dal u slučaju kvara istog, imam opciju za deaktivaciju? jer koliko sam skužio, i na acount mi traži autetikaciju. što bi značilo, da u slučaju kvara moram zvat blizard ili još bolje instalirat na novo igru i izradit novi acount. ili ima opcija u kojoj se može isključit autenticator, ako više nije u funkciji?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eld kaže...
fila2208 kaže...

Bas tako. Kad ide ide a ako nece mozes igrati koliko hoces. Prije 4-5 dana nakon 15-20 min igre padne krasan legendary helmet i od onda nista koliko god igrao. I maloprije mi iskoci legend iz obicnog najobicnijeg chesta! 

ma i nisu legendary uvijek bolji, meni pale wizardu stinky gaće, i nakon što sam prešo act 2 već mi početkom acta 3 pale bolje hlaće s više inteligencije i vitalitya. al npr ono što mi ide na nerve, je to da nemam aristana nikad ne bih dopio dobro oružje. sa svih pet likova su mi padala glupa oružja, i da nisam imo artistana i njegovo craftanje i stavljanje crvenih dragulja u oružje na.ebo bi ko žuti. drop oružja je stvarno katastrofa, ne znam koji klinac ne poprave to da malo bolje stvari padaju, jer ovako se i na normal težini mučiš, a kamoli ne na ovim težim razinama. s wizardom sam tek sad početkom acta 3 došo na ok damage 440 a krajem acta 2 sam imao damage 180 i dosta mi je bilo teže ubijat zlikovce nego sada. sad s ovom štetom, brijem da već sad mogu koknut diabla al imam još 2/3 acta 3 za preć. ubio sam goma i očistio onu tamnicu od dva levela na početku onih bojnih polja tako da nadam se da kasnije neću imat problema. wizard mi je isto ok, ima blizard ima meteor hydru ima onu glupost što mu povećava štetu oružja koje nosi, i trenutno glavni spel mi je ona struja što se odbija od minionsa do minionsa. uglavnom zadovoljan sam i s njime, al bilo je mučenja na početku igre isto ko i s WD dok se ne otključaju ovi spelovi uvijek je teško, al ne preteško. samo se nadam da će taj drop popravit, jer na težim razinama, neću sve moć smiksat kod artistana, a auction house ne želim koristit jer mi je glupo davat pare da bi si opremio lika nečim dobrim. a boga mi, ni novčiće ne dam. {#}

i 5-3570K
12 godina
protjeran
Eld kaže...
fila2208 kaže...

Ljudi, dvije riječi što se tiče legendi, MAGIC FIND. Nakon što sam nabacio MF gear koji je sada zajedno s valorima 360, dnevno dobijam jednu legendu uz 2-3 sata igranja dnevno. Siguran sam kad bude još malo max da bi mogla kapnut još koja. Iskreno ja sam mislio da je MF gear mit, ali moram se posuti pepelom i priznati da radi.

Evo pogledajte moj MF gear, originalni gear mi je u stashu čeka 100-ti paragorn level :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Koliko ti MF?

Neman MF gear nikaki, paragon lvl 25 + 5 stack NV. Jedino mi follower ima jedno 12% MF-a, šta je beznačajno.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Kralj Situacije kaže...

Ljudi, dvije riječi što se tiče legendi, MAGIC FIND. Nakon što sam nabacio MF gear koji je sada zajedno s valorima 360, dnevno dobijam jednu legendu uz 2-3 sata igranja dnevno. Siguran sam kad bude još malo max da bi mogla kapnut još koja. Iskreno ja sam mislio da je MF gear mit, ali moram se posuti pepelom i priznati da radi.

Evo pogledajte moj MF gear, originalni gear mi je u stashu čeka 100-ti paragorn level :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

Odgvorit ću ti ovako:

Hedrick kaže...
tigerija kaže...

Koliko ti MF?

Neman MF gear nikaki, paragon lvl 25 + 5 stack NV. Jedino mi follower ima jedno 12% MF-a, šta je beznačajno.

Eto, si shvatio? dakle dečko sa toliko mf, samo od paragona i nv dobiva legende kao kišu. Dakle, magic find i je i nije dobar. Osobno neam golda ni vremena slagat neki uber gear da mi opet pada smeće. neko vrijeme sam prije imao gear switcher i imao +300mf i swapao gear svako malo....guess what, isti qurac...tako da ne planiram ulagati u to kad vidim da test useru i hedricku i mnogim drugima i bez mf padaju dobri itemi. čekam svoj sretan dan i bok.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice