Dead Space

poruka: 105
|
čitano: 16.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dead Space

Ljudi kad izlazi ova igra.Znam da u traileru piše za halloween ali ja ne znam kojeg je to datuma Sramim se.Igra če biti predobra,a ima i najbolji trailer koji sam u životu vidio.Kaj vi mislite?

trailer :

http://www.4players.de/4players.php/tvplayer/4PlayersTV/Alle/9557/21028/Dead_Space/E3_Trailer_08.html

predobro

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space

za PC 31.10.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dead Space

Igra bude predobra.Kaj vi mislite ?

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg
17 godina
neaktivan

uuuu kako je nabrijaaan trailer :D vec vidim da ovo necu igrat po mraku :D

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina

Pošto je Project Origin odgođen,ovo je veliki tračak svjetla u mom tunelu jer sam veliki fan FPS horora.

17 godina
Dead Space

Igra izgelda jako zanimljivo. Negdje sam vidio i neki gameplay video ako se ne varam i stvarno se čini ok.

Osim toga malo horrora nikad ne škodi he he, da malo srce brže proradi Osmijeh

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?

0 0 hvala 0
17 godina
mislav_01 kaže...

uuuu kako je nabrijaaan trailer :D vec vidim da ovo necu igrat po mraku :D

Haha,
Tolko je nabrijan da nema ni trunke gameplaya u njemu.
Muzika je totalno slična onoj iz nekih djelova The Hills Have The Eyes i sve odlike EA proždrljivosti su ubačene!
Još samo da krenu i šah proizvoditi pa da budu konkurencija Ubisoftu(Chessmaster)Cool
EA everywhereMršti se

Ta igra pokušava biti nekaj između Silent Hilla i Flatouta!
Bar mi se tak čini.
Možda na kraju i ispadne nekaj dobro.
Vidjet ćemo!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
Dead Space

Molim EA ko Boga da ovo ne zasere.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Znate da je EA pokrenuo cijeli brend Dead Space. Imaš čak i stripove. Nadam se da će igra biti dobra, ali sumnjam da će EA upropastiti jer puno ulaže u nj.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo gameplay videa.Čini se OK.

17 godina
neaktivan
Dead Space

Jel igra ovo itko? Ja sam evo upalio danas, i iz nekog razloga mi ne radi zvuk?? Kod prijatelja sve normalno, kod mene muk kao u pravom spaceu Smijeh  Ako mi itko može pomoći bio bih zahvalan.

Inaće igra izgleda dobro, samo su kontrole izrod nekog bolesnog uma. Iskreno se nadam da mi neće uništiti atmosferu koja vlada od samog početka.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Pogledajte prvo crtani film Dead Space Downfall, to vam je uvod u priču (nekih 70 minuta trajanje crtića), ima ga ne releaseu.

Malo ofucana priča, malo više podsjeća na Doom. Ali svakako prvo isprobati prije komentara. Bit će horror, ovako ili onako Namigiva

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space

Jucer sam je igro nekih 2 sata i moram reci da je igra fenomenalna,pogotovo atmosfera koja je fantastična,a zvukovi melem za uši.Kontrole na kompu jesu malo zaje* ali cim sam se bacio na joystick sve je bilo kako treba.Veliki sam obozavatelj sillent hilla serijala(homecoming samo sto nije doso na PC) i mogu reci da je dead space u svakom segmentu zadovoljio moja očekivanja.Nemogu vjerovati da je ovo remek djelo napravio EA,ali evo pokazalo se da ima je katkad stalo i do igrača a ne samo do novaca,zato če na ovom masno zaradit.Belji se

Pozdrav!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dead Space

evo ja sam maloprije odigro igru i meni je igra super, malo cudno sto se nisam ni jednom, ali morate svakako nabavit ovu igru....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Atmosfera je super dok se ne dođe do kontrole lika. Kontrole su takav užas da je to nemjerljivo s bilo čime. Ovako odvratno trom, nepraktičan i ukupno užasan sistem kontrola nisam vidio dugo vremena.

Resident Evil igre su konzolaške, ali su imale pristojne kontrole. Dead Space sustav kontrola je najmoderniji   izbljuvak konzolaškog svijeta na PC-u u posljednjih 15 godina.

Nakon ovog "iskustva" unatoč svom trudu da nađem zašto ono prvo čudovište ne mogu udariti (ne rade kontrole ako se mijenjaju valjda?!), nakon početnog uspjeha izlaska iz broda, susreo sam se sa gorkom činjenicom da je kretanje kamere izvedeno preko neke očajne krivulje (poput ove na slici valjda) koja u potpunosti ubija atmosferu, jer se osim igrom, bavim glupavim kretanjem lika kao da je u pitanju građevinska dizalica, a ne moj avatar.

A zaista sam se potrudio punih 30 minuta zaigrati igru. Nažalost, igra zbog kontrola zaslužuje grebanje cd-a brusnim papirom!

Nikako ne preporučam na PC-u jer ćete se igrajući ovo smeće od konzolaškog porta, osjećati kao blago retardirana osoba koja s otvorenim prijelomima natkoljenica trči utrku s preponama.

(Moj sud možda nije posve pošten jer sam razmaženi PC-aš naviknut na finoću i prirodni osjećaj kontrola na PC-u koji smatra da se joystickima voze avioni i helikopteri, a ne "ljudi". Zato molim uzeti s rezervom.) 

EDIT:

Surfao sam malo i otkrio da sam zapravo u pravu i da mnogi misle da je PC verzija teško smeće.

Ovdje su to super i opisali.

Uglavnom navode još stvari negativnih za PC izdanje, ali svi se slažu da su kontrole za povraćanje.

Probao sam sve settinge na najboljem mišu na svijetu (G9) ali bez uspjeha.

Ako vam se igra, nabavite XBOX verziju ili kontroler (kažu da se može).

Možda je funkcija za deadzone i osjetljivost kontrola ovakva? Možda je funkcija za deadzone i osjetljivost kontrola ovakva?
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2008 8:59 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kikolo rikolo kaže...

Jucer sam je igro nekih 2 sata i blablabla joystick sve je bilo tralalalaBelji se

Pozdrav!

Evo vako sam ja to pročita. Čim sam vidija riječ jojstik čitav interes za igru je bio gotov.
Pa mislim, horor shoter i jojstik, pa je.... -.-
Napomena:
Ovo nije bio pokušaj ismijavanja dotičnog koji je citiran, nego igre i jojstika na PCu, zato molim bez uvrede Smijeh
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
Dead Space

Kenjate ga veoma puno, kontrolama ne fali nista i sasvim su ok, jedino je rotiranje i pregled mape usran.

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Ja cu je ipak zaigrati. Ako mi nije bio nikakav problem naviknuti se na kontrole u Resident Evil 4 i Alone In The Dark sumnjam da će i ovdje biti. Može li itko konkretno napisati zašto su kontrole tako loše? Što je zapravo loše i što sve treba upirati?

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

E ovo je već previše. Reinstalirao sam windowse, i zbilja sad mi radi zvuk, ali guess what, igra ne vidi moj preskupi kontroler. Nije li malo debilno napravit igru za koju tvrdiš da se mora igrati kontrolerom, i onda iste ne prepoznaje?? Bojim se da je ova igra za mene završena.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Velim vam - bolje je odgledati crtić, zabavniji je Osmijeh

Osim toga, iz tog uvodnog crtića vidiš da je to reciklirana Doom tema, pa ti onda ne bude toliko žao što su usrali kontrole i kameru i što nećeš igrati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...

E ovo je već previše. Reinstalirao sam windowse, i zbilja sad mi radi zvuk, ali guess what, igra ne vidi moj preskupi kontroler. Nije li malo debilno napravit igru za koju tvrdiš da se mora igrati kontrolerom, i onda iste ne prepoznaje?? Bojim se da je ova igra za mene završena.

Reinstalirao si Windowse zbog igre i to još ove? :D /giggle
17 godina
neaktivan
Necto kaže...

Kenjate ga veoma puno, kontrolama ne fali nista i sasvim su ok, jedino je rotiranje i pregled mape usran.

LOL! Smijeh

Vjeruj mi, kontrole NISU ok, daleko su od ok...

U potpunosti se slažem s Naxeem-om. Igra koja bi imala potencijala da kontrole valjaju bar malo, ovako - osrednja igra koju spašava donekle samo atmosfera.
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
  Reinstalirao si Windowse zbog igre i to još ove? :D /giggle
 Ma neeeeeeeeee, nisam toliko puka. Nisam ih reinstalirao skoro 2 godine, bootali su se toliko dugo da rađe nisam gasio komp (jedno vrijeme sam držao drugi OS na dual boot al se i taj u međuvremenu raspao), tako da je samo bilo pitanje što če prelit čašu. Ali isto mi nije drago kad nakon sat i po vremena instalacija programa i sličnog, igra opet ne radi.
Why so serious???
17 godina
Dead Space

Pa kaj se u igri ne mogu mijenjati kontrole.Ja nikad ne igram po defaultnim kontrolama.

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Atmosfera je super dok se ne dođe do kontrole lika. Kontrole su takav užas da je to nemjerljivo s bilo čime. Ovako odvratno trom, nepraktičan i ukupno užasan sistem kontrola nisam vidio dugo vremena.

Resident Evil igre su konzolaške, ali su imale pristojne kontrole. Dead Space sustav kontrola je najmoderniji   izbljuvak konzolaškog svijeta na PC-u u posljednjih 15 godina.

Nakon ovog "iskustva" unatoč svom trudu da nađem zašto ono prvo čudovište ne mogu udariti (ne rade kontrole ako se mijenjaju valjda?!), nakon početnog uspjeha izlaska iz broda, susreo sam se sa gorkom činjenicom da je kretanje kamere izvedeno preko neke očajne krivulje (poput ove na slici valjda) koja u potpunosti ubija atmosferu, jer se osim igrom, bavim glupavim kretanjem lika kao da je u pitanju građevinska dizalica, a ne moj avatar.

A zaista sam se potrudio punih 30 minuta zaigrati igru. Nažalost, igra zbog kontrola zaslužuje grebanje cd-a brusnim papirom!

Nikako ne preporučam na PC-u jer ćete se igrajući ovo smeće od konzolaškog porta, osjećati kao blago retardirana osoba koja s otvorenim prijelomima natkoljenica trči utrku s preponama.

(Moj sud možda nije posve pošten jer sam razmaženi PC-aš naviknut na finoću i prirodni osjećaj kontrola na PC-u koji smatra da se joystickima voze avioni i helikopteri, a ne "ljudi". Zato molim uzeti s rezervom.) 

Dado_ZG78 kaže...
  LOL! Smijeh

Vjeruj mi, kontrole NISU ok, daleko su od ok...

U potpunosti se slažem s Naxeem-om. Igra koja bi imala potencijala da kontrole valjaju bar malo, ovako - osrednja igra koju spašava donekle samo atmosfera.
  O vas dvije mamine mazeSmijeh. Kakve ste vi muškarčine ako neznate upirat par tipaka.Smijeh.

Svatko nešto bezze piše a nitko da meni odgovori konkretno zašto su kontrole tako loše? Šta je konkretno tako loše? 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
Dead Space

Konkretno pitanje, kad se već borite oko kontrola:

Dal je zaigrao neko tu igru sa nekim Logitech gamepadom?

Osobno, imam Rumblepad 2 i svi "konzolitisi" mi srećom rade bez frke (osim novog NBA 2K9-radi ali nije to ko u NBA Live).

Imam volju igrati Dead Space ali ak mi ne rade kontrole, badava nabavljati.

I po zadnjim gameplay trailerima, youtube isječscima, izgleda super!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

I daj, odgovorite jel se mogu kontrole podesiti da Dead Space radi kao svaki FPS... ili ne.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

Kontrole se ne mogu podesit da rade kao na svakom FPSu. Eto, jasan i glasan odgovor. Čak se ni kontroler ne može podesit da radi kao u svakoj drugoj igri. Radi samo na default windows driverima (dakle ništa od FF za mene), i nisu se trudili izvest konfiguraciju u meniu, već se mora stvarat i editirat config datoteka. Malo podsjeća na linux, samo na njemu obično postoje upute, ovdje baš i ne. Smijeh

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space

kozolitis, destroying games since ps2

0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space

Slazem se, kontrole su koma, a i mouse sensitivity mi na maksimumu nije ni blizu dovoljan. Najvise me od svega zivcira nemogucnost udaljavanja kamere, u 90% slucajeva ne vidim pola ekrana od vlastite glave. Inace, ima potencijala, dat cu joj priliku prije nego se usudim dati konacan sud.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice