Dead Island zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dead Island

da, stavio sam ovaj naslov samo da vise ljudi pogleda temu jer mie pun ku*ac vise zaje*avanja s svim tim. ovako, kratko i jasno: SKINEM TUNNGLE BETA, INSTALIRAM TUNNGLE BETA, POKRENEM, DODEM U SOBU KOJU OCU, SVE LJEPO VIDIM, DODEM U IGRU, I NITI JEDAN SERVER MI NECE NAC. NIKAD. U NI JEDNOJ IGRI. PRIJE JE TO BIO BORDERLANDS PA SAM MISLIO DA JE DO PATCHA ILI TAK NES. AL NIJE. U SVAKOJ. NIS NE NADEM. ZASTO? I OVE KLASIKE TIPA "PROBAJ REINSTALIRAT IGRU" ILI "POGLEDAJ FIREWALL" ILI "JESU TI PORTOVI OTVORENI?" MI MOLIM VAS NEMOJTE PODVALJIVAT JER TO SHVATITE NEMA VEZE S TIM. cisti primjer je frend koji je radio sve sta i ja, korak po korak, on moze vidit dosta servera u igri, ja jedva jednu, al najcesce nijednu. stvarno ne kuzim u cem je problem. I ON NEMA OTVORENE PORTOVE NI NISTA SLICNO. sve kao i ja. sam sta ja imam 64 bitnu verziju winsa. mozda to? pliz pomozit, na ovo stvarno vec gubim volje i zivaca.

ps: i igra je je*ena btw, nes kao borderlands i left 4 dead. odlicna stvarno
pps: i google sam vec 4 puta prelisto za sve, nigdje nema odgovora. ozbiljno.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Island

Nakon ovoga će sigurno svi jedva čekati da ti pomognu, svi glupi ti pametan.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dead Island

kontam ja da ćeš ti dobit prije bananu nego pomoć ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dead Island

Pa imas temu vec

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 11:38 (oo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice