e ovako imam ovu igru i imam problem sa njom slika je razmuljana igra je pravljena za nvidijine kartice podrzava physx...graficka mi je sapphir 3870x2,driver 9.2 vista x64
e ovako imam ovu igru i imam problem sa njom slika je razmuljana igra je pravljena za nvidijine kartice podrzava physx...graficka mi je sapphir 3870x2,driver 9.2 vista x64
pa on i ima taj driver
edit: kasnim, sory...
Moja isprika.
Samo na toj igri ili i na drugima,ako je samo na ovoj misli da ti je monitor otišo.
Ja sam imao problem s mokitoriom,kad sam pronjenio rezoluciju nestala je sika.
Samo na toj igri ili i na drugima,ako je samo na ovoj misli da ti je monitor otišo.
Ja sam imao problem s mokitoriom,kad sam pronjenio rezoluciju nestala je sika.
Je li igra dobra?
Tko su ti pritivnici,kakva je grafika i igrivost?
igra je horor valjda protiv nekih mutanta negde na sibiru nisam siguran za lokaciju ipak je prevelika zima....
grafika je 3.5/5
igrivost evo upravo sad sam igro malo duze a ono nije lose ...poput neke akcijske avanture...ti si na sibieu izgubis se trazis put energiju punis tako sto se grijes od sijalicu,vatru ,i tak pa te onda napandu neki ljudi nemam pojma nasta lice za sada su normalni ali kako budes napredovo doce i mutanti :)
ja imam drugi problem. Skinuo sam ovu verziju igre: CloneDVD-iTWINS . Piše da trea neki YASU . Ja ga skinem i tam stisnem uncloack. idem uci u igru i neradi. skinem krek i krekam . sve mi učita dođem do loadinga i na 100 % me izbaci van .
ja imam drugi problem. Skinuo sam ovu verziju igre: CloneDVD-iTWINS . Piše da trea neki YASU . Ja ga skinem i tam stisnem uncloack. idem uci u igru i neradi. skinem krek i krekam . sve mi učita dođem do loadinga i na 100 % me izbaci van .
e sad imam treci problem...igra mi sad radi.. na 1. nivou sam vidim neko svjetlo i sve okolo mrak ...
e sad imam treci problem...igra mi sad radi.. na 1. nivou sam vidim neko svjetlo i sve okolo mrak ...
Moš stavit neke slike igre pa da je vidim?
Moš stavit neke slike igre pa da je vidim?
Samo smanji gamma brightness malo i sve ce biti uredu.