Cryis problem...

poruka: 5
|
čitano: 1.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Cryis problem...
pitanje

Bok,ljudi,došao sam do drugog levela tamo gdje bih trebao ući u špilju sa prophetom(nakon čega bi ga allien odmah koknuo),ali najgore je to što je ulaz zametan kamenjem,a na profileu od mog brata je ulaz slobodan...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cryis problem...

ne znam odgovar na ovaj problem , ali ja imam drugi.

Svaki put kada upalim crysis i njegov trainer dogodi se eror i zgasi se igrica .

Što da poduzmem?

5 gh procesor Nvidia 8600 2 gg ram-a 250 gg hard disk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cryis problem...

Nemoj palit trainer :P Šalim se! Neznam šta se dešava jer ja sam isto igral sa trainerom i radilo mi ko sat!

17 godina
neaktivan
darkswordwarrior kaže...

Bok,ljudi,došao sam do drugog levela tamo gdje bih trebao ući u špilju sa prophetom(nakon čega bi ga allien odmah koknuo),ali najgore je to što je ulaz zametan kamenjem,a na profileu od mog brata je ulaz slobodan...

Neznam. Meni izgleda da si nekim čudom uspio preskočiti neku skriptiranu sekvencu. Nema ti druge nego da ponovo odigras level.
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
darkswordwarrior kaže...

Koliko se sjećam to je završetak nivoa kad oslobađaš taoce u onoj školi, ako se ne varam...možeš ući u špilju sa druge strane preko vodopada.
AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice