CrossFire

poruka: 444
|
čitano: 144.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: CroSSfirE
Pijanidjed kaže...

Evo sada sam ga skinuo.I kada stisnem na ikonu sve mi se noramlno otvori.I na kraju dode neko ko upozorenje.1)You current security settings prohibit running ActiveX controls on this page,or you have blocked a publisher of one of the controls.I kada stisnem start game nista se ne događa.Molim pomoć.

Onemogućen ti je ActiveX. Omogući ga i trebalo bi raditi (ili ti možda nije instaliran).

15 godina
neaktivan
CroSSfirE

ako ja varam preko te igre kako me z8 moze skuziti i banati

molim odgovor

Street fighter ex je najbolji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E sada je problem kako da ga aktiviram pogledo sam imam ga na kompu.Otvaro sam neke mape samo imaju neki listovi s njima se nista nemoze.Moze pomoc??.Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 12:00 (Pijanidjed).
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

meni je najbolja Combat Arms.... isto besplatna online igrica... :D ovdje je možete skinut.. http://download.nexoneu.com/cba/fullversion/Combatarms_eu.exe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

meni su oba dvije igre dobre i css i cf,i nisu baš za uspoređivat

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 15:51 (Znatiželjac).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da kolko ja mislim moze te banati.

14 godina
neaktivan
CroSSfirE

u crossfire te nitko nemože banat.... :D a za counter strike neznam jer ga nikad nisam igro a ni ne namjeravam ga igrat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

Na oba dvije igre te mogu banat radi jednog razloga VARANJA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...

u crossfire te nitko nemože banat.... :D a za counter strike neznam jer ga nikad nisam igro a ni ne namjeravam ga igrat...

jesi siguran da te nemogu bannat????{#}

errando discimus Make your choice
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

Clan CRO Tigers poziva sve iskusne borce da nam se pridruže te poboljšaju rankove hrvatskih klanova u svijetu.Klan postoji 9 mjeseci te ne tolerira hakiranje ili bilo koji pokušaj varanja.

Što čekaš?Učlani se u klan ako si željan dobre ekipe i dobrog napucavanja:TIGROVI TE ZOVU!

Pozdrav,vođa klana gospar91cro

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
bigboy98 kaže...

normalno da nemože..  tamo igrači u rade sobe.. izabereš server pa chanel..i onda ako ti se tamo ne sviđa u nekoj sobi možeš napravit svoju..i nemogu te banat nego te mogi kikat... -.-

17 godina
bigboy98 kaže...
laki-cakija kaže...
bigboy98 kaže...

normalno da nemože..  tamo igrači u rade sobe.. izabereš server pa chanel..i onda ako ti se tamo ne sviđa u nekoj sobi možeš napravit svoju..i nemogu te banat nego te mogi kikat... -.-

Mogu te banat. Ako varaš i netko te prijavi, lako se to može dogoditi. Kickanje je izbacivanje iz sobe, a bananje je blokada računa.

15 godina
neaktivan
denix kaže...
bigboy98 kaže...
laki-cakija kaže...
bigboy98 kaže...

Mogu te banat. Ako varaš i netko te prijavi, lako se to može dogoditi. Kickanje je izbacivanje iz sobe, a bananje je blokada računa.

pa o tome i je rijec..

15 godina
neaktivan
Znatiželjac kaže...

meni je crossfire 100 puta bolji od counter strike-a

da, zato se counter strike igra po lanovima i jedan je od najpopularnijih fpsova ... dok je crossfire kinesko smece...

btw. ne igram ni jednu od te dvije igre...

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 17:06 (rebelsy).
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

ok..svatko ima svoje mišljenje.... :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CroSSfirE

Pozz svim igracima crossfirea......samo da vam kazem ako netko hoce uci u moj clan sad sam napravio novi jer sam okupio ekipu ( uglavnom svi su igrali u CROATIA klanu-nas najbolji cross klan) oa ako ima zainteresiranih neka mi jave na pp ili neka odu na stranicu z8games i aplly u moj klan...klan se zove =ESW=

primamo sve samo neka znaju bar neke osnove igranja {#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

Takvi su mi najjaci .. daju TD bez ikakvog objasnjenja ... pa ako se ne slazes objasni zasto se ne slazes ...

Ja ti govorim cinjenice ... jesi kad vidio da se crossfire igra na nekom lanu? ne, zato jer je igra totalni shit kao i vecina ostalih kineskih hibridnih multiplayer igara. NHF

U Areni centru u Zagrebu ce uskoro biti odrzan lan .. znas sto se igra? CoD2, CoD4, CSS .... u prijevodu jedni od najpopularnijih mreznih FPSova ...

a ti blebetaj i dalje ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 23:35 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
Znatiželjac kaže...

meni je crossfire 100 puta bolji od counter strike-a

da, zato se counter strike igra po lanovima i jedan je od najpopularnijih fpsova ... dok je crossfire kinesko smece...

btw. ne igram ni jednu od te dvije igre...

Pa i da znas da IMO jest bolji, a ne igra se na LAN-ovima zato sto igra podrzava samo igranje preko neta ;)

Jedina velika zamjerka igri s moje strane je veoma lagano varanje putem kojekakvih dodatnih programcica. Igra je u biti sve ono sto je CS trebao biti, neke su stvari jednostavno bolje izvedene (s dizajnerske strane). Ovaj komentar ti dolazi od nekoga tko je CS igrao od kada je izasao i tko i dalje misli da je CS super igra, ali to je zbog sentimentalnih razloga. CS je bio pionir, ostali su slijedili taj dizajn i dodatno ga razradili.

I da, ghost mode rulz

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 0:29 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

ja volim oba dvije igre,ali mi je crossfire bolji,zato što možeš kupovat oružja,likove,stvari,što imaš expirijense i što možeš prelazit misije i otvarat kutije,igra je besplatna,100 put bolja grafika i imaš zabilježen score od početka

EDIT

Imaš više načina prelaženja:mutation mode,ghost mode,team deadmatch,search destroy,elimination i free for all

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 8:33 (Znatiželjac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Znatiželjac kaže...

ja volim oba dvije igre,ali mi je crossfire bolji,zato što možeš kupovat oružja,likove,stvari,što imaš expirijense i što možeš prelazit misije i otvarat kutije,igra je besplatna,100 put bolja grafika i imaš zabilježen score od početka

EDIT

Imaš više načina prelaženja:mutation mode,ghost mode,team deadmatch,search destroy,elimination i free for all

Igra je besplatna, ali ako stvarno želiš uživati u igri i biti neki bolji igrač moraš platiti njihove preskupe ZP-e{#}

i u načinima prelaženja ti fali escape mode{#}

15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Igra je besplatna, ali ako stvarno želiš uživati u igri i biti neki bolji igrač moraš platiti njihove preskupe ZP-e{#}

Ovo uopce nije istina, sve odlicne puske mozes kupiti bez ZP, a uz malo kockanja na black marketu mozes osvojiti i njihove custom varijante...

Jedina stvar koju igraci bez ZP ne mogu kupiti (a da cini nekakvu prednost) jest lopata/sjekira/katana. Samo sto je malo gadno igrati ghost mode samo sa nozem, treba biti precizan i gadati u glavu (citaj: treba imati vjestine)...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 15:45 (rustweaver).
17 godina
CroSSfirE

Uf. Kockao sm se 10-ak puta i svaki put sam dobio neku glupost, tak da treba biti stvarno sretnik i dobiti neku pušku

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pricaj mi...

Na kocku sam potrosio oko 100k GP-a i nista nisam dobio, al mi je zato buraz iz prve dobio AK-47 camo, a kasnije i AWM camo -.-

neki su ljudi valjda rodeni pod sretnom zvijezdom

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 15:57 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Znatiželjac kaže...

EDIT

Meni ZP-i nisu baš nešta specijalni.Sve što kupiš sa zpima traje nekoliko dana.Jedino su kutije sa zp-ima dobre.

15 godina

A izgleda da ti fakat nemas srece.....svi moji frendovi koji su kupili Zp-e kada su otisli na black market uvijek dobili neku pusku-obicno zauvijek{#}

JEL IMA TU KOGA DA NEMA KLAN; PA AKO ZELI NEKA UDE U MOJ KLAN.....ZOVE SE =ESW=

15 godina
neaktivan
CroSSfirE

Zar nitko nije cuo za free ZP.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

pomoču hacka..el tak??? :D

15 godina
neaktivan

ZP uopce nije potreban, nema tog oruzja kojeg ti mozes kupiti sa ZP, a koje ce te spasiti od mog kalasa-47.

Kao sto sam rekao, jedino za sjekire/lopate/katane...

15 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...
laki-cakija kaže...

pomoču hacka..el tak??? :D

trebas imat ip hider......i na nekim forumima nades tutoriale

15 godina
rustweaver kaže...

ZP uopce nije potreban, nema tog oruzja kojeg ti mozes kupiti sa ZP, a koje ce te spasiti od mog kalasa-47.

Kao sto sam rekao, jedino za sjekire/lopate/katane...

haha....jesi siguran?{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice