Iam problem.
Skinem igru, instaliram, napravim acc i na kraju kad stisnem start i krenem patchat, pojavi se ovo :
to je tako svakome,klikni ok pa ponovo izbacit ce ti nekoliko errora.. ali ce radit
Iam problem.
Skinem igru, instaliram, napravim acc i na kraju kad stisnem start i krenem patchat, pojavi se ovo :
to je tako svakome,klikni ok pa ponovo izbacit ce ti nekoliko errora.. ali ce radit
evo slika
lol laki ovo sam ja blejim ko magarac u to jer meni pokazuje sliku koji nije modana ... xD :)
Ja igram crossfire jako dobra igra...imam klan ako ko oče u klan zove se croMS(dewil) klan je nedavno izrađen i molim vas svi koji nemate klan da se pridružite mom...
igra je pre debilna bez hakova jer svi hakaju
Predobra igra...igram ju ima vec skoro 2 godine
neigram ju koliko zbog killanja nego zato kaj se prek igre skupimo se svi moji frendovi pa halamo iz gušta
samo sto su sad poskupili ZP points-i a kriza stisla
al evo sad sam dobio novi acc od frenda, imam silver ak-47, desert eagle camo, spopicu, uglavnom skoro sva oruja
Ovako u crossfireu sam pro kid tak me zovu sa AWM derem ko lud crossfire je pre mocna igra.
Hej ljudi..
Ja isto igram CF i trazim klan..
Igrica je jako dobra...Ima puno hackera ali X-TRAP je napravio AntiHack.NPR : Kada udes u igru sa Hackom i normalno prije nego sto udes u igru pise ti "Hack Coded BY [ime stvoritelja haka xd]".Pa su X-TRAPOvci odlucili napraviti ANTIHACK i kada netko ude u igru sa hackom oni primjete i dok on igra sa hackom oni proucavaju i vade opcije kako je nastao i tako ga oni Patchaju.
Evo tako da sada svi mozete doc i zabavit se!
Igram i ja od jucer,zbog nje sam napustio cod2 i cod4 i WoW,pree zakon
Igram i ja od jucer,zbog nje sam napustio cod2 i cod4 i WoW,pree zakon
Ja igram oko 6/7 mjeseci i vidio sam puno aimbot i one shoot kill hackera alija samo izadem iz sobe i udem u drugu...
Ja na racunalo imam 320 GB a samo imam instaliran CF nista drugo
Koma je cf
Daj hack plox.
e ljudi ovako instalirao sam crossfire i sad sam ga pokrenuo i sad moram cekati malo duze dom mi se ucita X TRAP i onda se nista ne pokrene i nista i mogu ja cekati cjelu noc i nista nece biti
Ajde ljudi pomozite mi molim vas.
Hvala unaprijed.
e ljudi ovako instalirao sam crossfire i sad sam ga pokrenuo i sad moram cekati malo duze dom mi se ucita X TRAP i onda se nista ne pokrene i nista i mogu ja cekati cjelu noc i nista nece biti
Ajde ljudi pomozite mi molim vas.
Hvala unaprijed.
skini bypass neucitav ati x trap onda
e moze link od bypass ati x trapa
e moze link od bypass ati x trapa
posalji mi ime skypa u pm pa cu ti poslat
evo skype:domic3392
E ljudi dolazi novi pistolj usp, i mozete ga besplatno dobiti asko ste među prvih 100 koji su lajkali tu stranicu na facebooku
ja sam ga dobio, precarski je pištolj
Jel bi ja mogu u koji clan ?
e ljudi ja sam skinuo test server za crossfire,nesto pritisnuo,i sad hocu na svoj account ici igrati,nemogu,pise mi da sam vec logiran i nemogu uci ajde ljudi plis pomoc
hvala unaprijed,i onaj ko mi pomogne dat cu mu link za ZP
molim te kako napravis svoj spray i kako se minja meta na pušcinovi sam ode tek cu uzet ZP vidim da se vi malo vise razumite od mene pa pitam tia bi da mi brzo odgovoris :D
idi na njihov site ulongiraj se i risen problem!!!
molim te kako napravis svoj spray i kako se minja meta na pušcinovi sam ode tek cu uzet ZP vidim da se vi malo vise razumite od mene pa pitam tia bi da mi brzo odgovoris :D
dodi do zida ili di vec i klikni T
meta ti se mijenja kad u igri kliknes ESC i onda onaj zadnji prozorcic koji mozees otvoriti koliko se sjecam i tu mozes promijeniti na krug (po meni najbolji) kocka i kocka crta
dodi u moj kad god oces
haj...i ja igram CF....vec duze vrijeme i znam podosta o tome.......pa ako oce itko nekakav klan evo,reklamiram klan [C]roati[A]....ajde ajde udjite nemojte se sramit :D
Moze pomoc?.Idem skiunt crossfire ono pise mi da ima 483 mb i skida mi se uhu odo 1 i vise vremena npr mojim se frendovima skine za 10 min.Jel zna ko u cemu je problem.Hvala unaprijed!
Moze pomoc?.Idem skiunt crossfire ono pise mi da ima 483 mb i skida mi se uhu odo 1 i vise vremena npr mojim se frendovima skine za 10 min.Jel zna ko u cemu je problem.Hvala unaprijed!
Oni možda skidaju sa torrenta, a ti sa službenih servera ili obratno
Evo sada sam ga skinuo.I kada stisnem na ikonu sve mi se noramlno otvori.I na kraju dode neko ko upozorenje.1)You current security settings prohibit running ActiveX controls on this page,or you have blocked a publisher of one of the controls.I kada stisnem start game nista se ne događa.Molim pomoć.